BRILLANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRILLANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.947.985

Publication

14/10/2013
ÿþ Mod waed 11.1

[L,rl i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nearrjelegd ter griffie van de Rechtbank Ypi3wde! ta Antwerpen, op

Griffie 0 3 OKT, 2013

i

Vc behc aar Bel! Stee

3155919*

Ondernemingsnr : 0457.947.985

Benaming

(voluit) : BRILLANT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT VAN ONROEREND GOED VANWEGE DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "QUINTESSENCE CONSULTING" - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 augustus 2013 Geregistreerd tien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 27 augustus 2013, boek 290, blad 78, vak 9. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) Haes K.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

Op voorstel van de zaakvoerders, beslist de algemene vergadering om overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor niet op te maken,

Vervolgens worden de volgende verslagen voorgelegd;

-het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT" opgemaakt in uitvoering van artikel 602/313 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders uiteenzetten waarom zowel de inbreng in natura ais de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

-het verslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT", opgemaakt in uitvoering van artikel 602/313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura.

Aangezien alle partijen erkennen kosteloos een afschrift van deze stukken konden verkrijgen overeenkomstig de voorschriften van artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen en er kennis van te hebben genomen, wordt de voorzitter ervan vrijgesteld er hier lezing te geven,

Het besluit van het verslag van opgemaakt op 19 augustus 2013 door de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, luidt ais volgt

" BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BRILLANT door middel van inbreng van een geheel van activa die voortvloeien uit de splitsing van de vennootschap Quintessence Consulting, .kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, dat ;

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de

fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van

dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 11 aandelen van de vennootschap BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BRILLANT, ZONDER vermelding van nominale

waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 19 augustus 2013

BV oW BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

En vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Tweede Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van het onroerend goed te Brussel (Schaarbeek) Generaal Wahislaan 3/3A van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen. en geregistreerd ais B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT" waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen. en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap) en van de vordering op de fiscus.

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door overnemende vennootschap BRILLANT BVBA (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KB/W.Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KB/W.Venn.).

Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen vennootschap te worden in acht genomen.

Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze elf (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055) bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

" aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in volle eigendom van nagemeld onroerend goed :

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

313A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/Al2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00.

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de ovememende vennootschap.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1.De verkrijgende vennootschap "BRILLANT" werd volkomen ingelicht over de hierboven beschreven overdracht.

Er wordt uitdrukkelijk vastgesteld dat deze overdracht aile zakelijke en andere rechten omvat die in bezit zijn van de overdragende vennootschap met betrekking tot de aan de verkrijgende vennootschap overgedragen vermogensbestanddelen, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, zelfs indien zij niet zijn weergegeven in deze notulen of de bijlagen daartoe.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT" wordt in de plaats gesteld en gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing zou kunnen voortvloeien, in alle rechten en vorderingen van de partieel te splitsen vennootschap verbonden aan de overgedragen bestanddelen.

3.De verkrijgende vennootschap "BRILLANT" verkrijgt de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden, ingevolge de overgang onder algemene titel.

Alle sedert 1 april 2013 door de partieel te splitsen vennootschap gestelde verrichtingen betreffende de overgedragen bestanddelen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT'.

Derde Besluit

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op DRIE MILJOEN ACHTHONDERD ZESENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN ZEVEN EURO DRIEËNTACHTIG CENT (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Deze elf (11) aandelen zullen worden uitgegeven tegen de conventionele waarde van afgerond duizend driehonderd negentig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.390,52) per aandeel, en zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegewezen aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd, om deze te vergoeden voor de inbreng van de hoger gemelde goederen naar aanleiding van de partiële splitsing op basis van een staat opgemaakt per 31 maart 2013.

Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vijfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 21/08/2013

coördinatie van statuten.

verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Voor-beilgiiden aan het E3elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod waed 11.1

[L,rl i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nearrjelegd ter griffie van de Rechtbank Ypi3wde! ta Antwerpen, op

Griffie 0 3 OKT, 2013

i

Vc behc aar Bel! Stee

3155919*

Ondernemingsnr : 0457.947.985

Benaming

(voluit) : BRILLANT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT VAN ONROEREND GOED VANWEGE DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "QUINTESSENCE CONSULTING" - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 augustus 2013 Geregistreerd tien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 27 augustus 2013, boek 290, blad 78, vak 9. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) Haes K.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

Op voorstel van de zaakvoerders, beslist de algemene vergadering om overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor niet op te maken,

Vervolgens worden de volgende verslagen voorgelegd;

-het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT" opgemaakt in uitvoering van artikel 602/313 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders uiteenzetten waarom zowel de inbreng in natura ais de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

-het verslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT", opgemaakt in uitvoering van artikel 602/313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura.

Aangezien alle partijen erkennen kosteloos een afschrift van deze stukken konden verkrijgen overeenkomstig de voorschriften van artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen en er kennis van te hebben genomen, wordt de voorzitter ervan vrijgesteld er hier lezing te geven,

Het besluit van het verslag van opgemaakt op 19 augustus 2013 door de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, luidt ais volgt

" BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BRILLANT door middel van inbreng van een geheel van activa die voortvloeien uit de splitsing van de vennootschap Quintessence Consulting, .kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, dat ;

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de

fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van

dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 11 aandelen van de vennootschap BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BRILLANT, ZONDER vermelding van nominale

waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 19 augustus 2013

BV oW BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

En vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Tweede Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van het onroerend goed te Brussel (Schaarbeek) Generaal Wahislaan 3/3A van de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen. en geregistreerd ais B.T.W.-plichtige (overdragende vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT" waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen. en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap) en van de vordering op de fiscus.

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door overnemende vennootschap BRILLANT BVBA (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KB/W.Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KB/W.Venn.).

Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen vennootschap te worden in acht genomen.

Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze elf (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055) bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

" aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in volle eigendom van nagemeld onroerend goed :

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

313A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/Al2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00.

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de ovememende vennootschap.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1.De verkrijgende vennootschap "BRILLANT" werd volkomen ingelicht over de hierboven beschreven overdracht.

Er wordt uitdrukkelijk vastgesteld dat deze overdracht aile zakelijke en andere rechten omvat die in bezit zijn van de overdragende vennootschap met betrekking tot de aan de verkrijgende vennootschap overgedragen vermogensbestanddelen, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, zelfs indien zij niet zijn weergegeven in deze notulen of de bijlagen daartoe.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT" wordt in de plaats gesteld en gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing zou kunnen voortvloeien, in alle rechten en vorderingen van de partieel te splitsen vennootschap verbonden aan de overgedragen bestanddelen.

3.De verkrijgende vennootschap "BRILLANT" verkrijgt de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden, ingevolge de overgang onder algemene titel.

Alle sedert 1 april 2013 door de partieel te splitsen vennootschap gestelde verrichtingen betreffende de overgedragen bestanddelen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap "BRILLANT'.

Derde Besluit

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op DRIE MILJOEN ACHTHONDERD ZESENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN ZEVEN EURO DRIEËNTACHTIG CENT (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Deze elf (11) aandelen zullen worden uitgegeven tegen de conventionele waarde van afgerond duizend driehonderd negentig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.390,52) per aandeel, en zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegewezen aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd, om deze te vergoeden voor de inbreng van de hoger gemelde goederen naar aanleiding van de partiële splitsing op basis van een staat opgemaakt per 31 maart 2013.

Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vijfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 21/08/2013

coördinatie van statuten.

verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Voor-beilgiiden aan het E3elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*I1 I3I1132 1!lO u

V i

beh

aa

Be

Staz





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

a :j -

Griffie -

Ondernemingsnr : 0457.947.985

Benaming

(voluit) : BRILLANT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLTISINGVOORSTEL PARTIËLE SPLITSING - gemeenschappelijk voorstel

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 juli 2013 Geregistreerd 6 bladen, 1 renvooi, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 4 juli 2013, boek 294, blad 25, vak 6. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) K. Haes.

waaruit blijkt dat de zaakvoerders volgende besluiten hebben genomen:

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavig split-singsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artike-rlen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen van de partieel te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de partieel te splitsen ven-inootschap ophoudt te bestaan:

" de overnemende vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT" waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, ingeschreven in de Kruispuntbank' voor Ondernemingen onder nummer 0457.947.985, RPR Antwerpen.

.de partieel te splitsen vennootschap: de naamloze vennootschap "QUINTESSENCE CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het worgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

Ruilverhouding.

" Alle 3.055 aandelen BRILLANT zijn eigendom van De heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk Constant, geboren te Mortsel op 13 oktober 1960, wonend te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246.

" 99 van de 100 aandelen QUINTESSENCE zijn eigendom van BRILLANT, Het resterende aandeel zat op datum van de ondertekening van het notarieel partieel splitsingsbesluit eigendom van de heer Van Beirendonck zijn. Dit ene aandeel vertegenwoordigt in het afgesplitste vermogen zodoende slechts een relatief beperkte waarde.

" Naar aanleiding van de partiële splitsing worden slechts, gelet op het feit dat BRILLANT eigenaar is van 99 van de 100 aandelen QUINTESSENCE, een beperkt aantal nieuwe aandelen BRILLANT uitgereikt (ingevolge gedeeltelijke intrekking van de 99 aandelen QUINTESSENCE die eigendom zijn van BRILLANT; zie infra) (deze; nieuwe aandelen komen uitsluitend toe aan de heer Van Beirendonck).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aldus voor om bij de berekening van de ruilverhouding uit te gaan van (i) de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen en (ii) het boekhoudkundig; eigen vermogen van BRILLANT.

Intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap die worden aangehouden door verkrijgende vennootschap BRILLANT (toepassing artikel 740, §2, 1° W.Venn. en artikel 78, §6 KBIW Venn. juncto (nieuw) artikel 80bis KB/W.Venn.), Hierbij dient de verhouding tussen de werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen ten opzichte van de werkelijke waarde van het totale vermogen van de partieel te splitsen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap te worden in acht genomen (ten einde e.e.a. boekhoudkundig en fiscaal juist te kunnen verwerken; zie onder meer artikel 45, §1, derde lid W 1B92),

Elf (11) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze elf (11) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de drieduizend vijfenvijftig (3.055) bestaande aandelen.

Deze elf (11) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

" aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van overnemende

vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder

verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen - na afspraak met de gedelegeerd bestuurder

van de partieel te splitsen vennootschap - hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschappen kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

Datum van deelname in de winst

De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze

vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2013, in de mate dat deze handelingen

betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in deze

overnemende vennootschap is ingebracht.

Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen

dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschappen

geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten

binnen de partieel te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere bezoldiging

Onder toepassing van artikel 731, §1, zesde lid W.Venn, zal  met unanimiteit van alle aandeelhouders 

worden afgezien van het revisoraal verslag als bedoeld in artikel 731 W.Venn.

Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de partieel te splitsen

vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap,

Overdracht onroerend goed

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in volte eigendom van nagemeld onroerend goed

STAD BRUSSEL (4de afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 3911N2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00.

*k*

Ingevolge de partiële splitsing zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap.

Onder toepassing van artikel 734 W.Venn. zal  met unanimiteit van alle aandeelhouders  worden afgezien

van de opmaak van het splitsingsverslag als bedoeld in artikel 730 W.Venn.

Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

Samenstelling van de af te splitsen aotiva en passiva

De volgende delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat

van activa en passiva per 31 maart 2013 worden afgesplitst naar BRILLANT bvba.

a)Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap verwerft de voormelde kantoren gelegen te Brussel, Generaal Wahislaan 3

samen met de vordering op de fiscus met een boekwaarde van zeshonderd eenenveertigduizend driehonderd

vijftig euro éénentachtig cent (¬ 641.350,81).

b)Gedetailleerde beschrijving af te splitsen activa en passiva

De boekwaarde per 311312013 van de naar BRILLANT af te splitsen activa zijn de volgende (er worden geen

schulden of voorzieningen afgesplitst):

-Onroerend goed gelegen te Generaal Wahislaan 3/3A te Brussel t.b.v. EUR 196.549,86 bestaande uit

volgende boekhoudposten:

-Terreinen t.b.v. EUR 113.711,21 (rubriek 22),

" Gebouwen t.b.v. EUR 60.435,52 (rubriek 22).

" Renovatie en inrichtingswerken t.b.v. EUR 22.403,13 (rubriek 22).

-Terug te vorderen vennootschapsbelasting t.b.v. EUR 641.350,81 (rekening 412000).

c)Onroerende goederen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

STAD BRUSSEL (ode afdeling) SCHAARBEEK

Een kantoorgebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen aan de Generaal Wahislaan

3/3A, volgens titel en thans kadastraal gekend wijk B nummer 391/A/2 voor een totale oppervlakte van 600 m2

en een KI van ¬ 3.145,00.

De waarde van dit eigendom werd in het schattingsverslag opgesteld door Suzanne Adam meetkundig

schatter van onroerende goederen, geschat op één miljoen vijfduizend euro (¬ 1.005.000,00).

Bodemgesteldheid:

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of

geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in de voorschriften van de Ordonnantie van 5 maart

2009 betreffende "het beheer van verontreinigde bodems".

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door

Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM) afgeleverd op 23 mei 2013 waarvan de inhoud bij uittreksel luidt als

volgt:

"1, Identificatie van het perceel

Gemeentenr : 21904

Sectie : B

Perceelnr:21904_B_0391_A_002_00

Adres : Generaal Wahislaan 3,1030 Brussel

Oppervlakte : 715,57m2

2. Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3, Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop)

of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel,

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden als het bovenvermelde perceel het voorwerp

uitmaakt van :

- de inplanting van een nieuwe risicoactiviteit2, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning

(art. 13§3)

- de ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de

uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht.3 (art. 13§6)

- een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis

heeft veroorzaakt4 (art. 13§7).

Weet dat er vrijstellingen voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek

voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009. Deze vrijstellingen moeten via het

betrokken formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - BIM aangevraagd of gemeld worden

(www.leefmilieubrussel.be > professionelen > thema's > bodem > identificatie en behandeling > verkennend

bodemonderzoek).

4. Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

ln het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één

van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

- Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vermeld werden;

- Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

- Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of

een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

- Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

- Betekening van gelijkvormigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen

conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

- Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conform iteitsverklaringen of

slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met

betrekking tot het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S, 10/312009)

Dit bodemattest heft aile eerder afgeleverde bodemattesten op."

Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap, dat op datum

van het verlijden van het notarieel partieel splitsingsvoorstel ais volgt zal samengesteld zijn:

1,de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRILLANT", voornoemd, houder van

negenennegentig (99) aandelen in voile eigendom;

2,De heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk, voornoemd, houder van één (1) aandeel in volle eigendom;

worden de nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap als volgt verdeeld, rekening houdend met

art:740 §2 WB vennootschappen (intrekking aandelen partieel te splitsen vennootschap door verkrijgende

vennootschap)

.aan de heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk voornoemd, elf (11) nieuwe aandelen van ovememende

vennootschap.

Bijkomende vermeldingen

~

Voors, behoyden aan het Belgisch

Staatsblad

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van overnemende ven-'nootschap de volgende uit de partiële splitsing vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

- kapitaalverhoging met een bedrag van tweeduizend honderd zevenendertig euro drieëntachtig cent (¬ 2.137,83) om het van drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 3.844.570,00) te brengen op drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 3.846.707,83) door uitgifte van elf (11) nieuwe aandelen.

Deze elf (11) aandelen zullen warden uitgegeven tegen de waarde van afgerond duizend driehonderd negentig euro tweeënvijftig cent (E 1.390,52) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van BRILLANT bvba en zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegewezen aan de heer VAN BEIRENDOCK Lodewijk, voornoemd, om deze te vergoeden voor de inbreng van de hoger gemelde goederen naar aanleiding van de partiële splitsing op basis van een staat opgemaakt per 31 maart 2013,

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan statuten van de partieel te splitsen vennootschap de volgende uit de splitsing vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

- kapitaalvermindering met een bedrag van tweehonderd dertienduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 213.782,87) om het van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) te brengen op vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34,110,65)

- kapitaalverhoging met een bedrag van zevenentwintigduizend driehonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 27.389,35) om het van vierendertigduizend honderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 34.110,65) te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen door incorporaties van reserves,

Kosten van de partiële splitsingsverrichting

De kosten van de partiële splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door partieel te splitsen vennootschap.

- In de veronderstelling dat onderhavig partieel splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de partiële splitsing elk voor de helft worden gedragen door de overnemende vennootschap en de partieel te splitsen vennootschap,

Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de partiële splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met Inachtneming van de wettelijke voorschriften van het 'Wetboek van Vennootschappen".

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een Inventaris.

Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 oktober 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 3 juli 2013 met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van onderhavige tekst.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge













Voor ontledend uittreksel

(gel.) Dick Van Laere, geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 08.07.2013 13271-0319-014
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.08.2012 12438-0474-013
10/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

11111

*iaiaoiss"



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antweit en, op

1 A110. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.947.985

Benaming

(voluit) : BRILLANT

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - STATUTENWIJZIGING - AANSTELLING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 17 juli 2012 Geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 23 juli 2012, boek 283, blad 77, vak 10. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

1.Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen en de hier aanwezige enige vennoot verklaart voorafgaand kennis te hebben genomen van deze verslagen, met name:

a)het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenbergslei 12 A, vertegenwoordigd door de beer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BRILLANT door middel van inbreng van 79 aandelen van de vennootschap Quintessence Consulting, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inrbeng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.755 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BRILLANT, ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 3.655.160,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 26 juni 2012

[volgt de handtekening]

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.".

b)Het verslag opgesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen. Dit verslag wordt, samen met het verslag van genoemde revisor, aan ondergetekende

notaris overhandigd, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2.Eerste Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met HONDERD ZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD EN TIEN EURO (¬ 170.810,00) cm het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) te brengen op HONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EN TIEN EURO (¬ 189.410,00), door het creëren van TWEEDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFENVIJFTIG (2.755) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze kapitaalaandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van' (afgerond) DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENTACHTIG EURO VIERENZEVENTIG CENT (¬ 1.388,74) per aandeel, waarvan:

-TWEEENZESTIG EURO (¬ 62,00) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal HONDERD ZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD EN TIEN EURO (¬ 170.810,00); en

-(afgerond) DUIZEND DRIEHONDERD ZESENTWINTIG EURO VIERENZEVENTIG CENT (¬ 1.326,73) als uitgiftepremie, zijnde in totaal DRIE MILJOEN ZESHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.655.160,00).

De heer VAN BEIRENDONCK Lodewijk Constant, geboren te Mortsel op 13 oktober 1960, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, verklaart voornemens te zijn inbreng te doen van negenenzeventig (79) aandelen van de honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap QUINTESSENCE CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 41, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0461.056.836, RPR Antwerpen.

II.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens heeft de heer Van Beirendonck, voornoemd, verklaard, na voorlezing van het voorafgaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap BRILLANT, en in te schrijven op de TWEEDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFENVIJFTIG (2.755) nieuwe aandelen onder hoger gestelde voorwaarden.

III.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolgde voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op HONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EN TIEN EURO (¬ 189.410,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND VIJFENVIJFTIG (3.055) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3.Plaatsing uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitfigtepremie, zijnde globaal DRIE MILJOEN ZESHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.655.160,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

4.Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met DRIE MILJOEN ZESHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.655.160,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van HONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EN TIEN EURO (¬ 189.410,00) tot DRIE MILJOEN ACHTHONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD ZEVENTIG EURO (¬ 3.844.570,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

5.Vaststelling verwezenlijking tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van DRIE MILJOEN ZESHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND HONDERD ZESTIG EURO (¬ 3.655.160,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op DRIE MILJOEN ACHTTHONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD ZEVENTIG EURO (¬ 3.844.570,00), vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND VIJFENVIJFTIG (3.055) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één ! drieduizend vijfenvijftigste (113.055ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen achthonderd vierenveertig duizend vijfhonderd zeventig euro (E 3.844.570,00), gesplitst in drieduizend vijfenvijftig (3.055) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met een fractiewaarde."

4

A

r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7.Benoeming bijkomende zaakvoerder

De vergadering beslist als bijkomende zaakvoerder te benoemen, mevrouw VAN dEN BRANDEN Christel Emmy Jozef Joanna, geboren te Antwerpen-Deume op 1' mei 1965, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246, en dit met ingang vanaf heden.

Haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8.Wijziging vertegenwoordigingbevoegdheid

De algemene vergadering beslist om de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder te wijzigen

zodat vanaf heden elke zaakvoerder individueel bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 11 van de statuten wordt als volgt gewijzigd:

"ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de

zaakvoerders.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de

vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor

rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.".



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge 9.Volmacht coördinatie statuten en neerlegging

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 17/7/2012 inhoudende coördinatie van statuten. Verslagen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.05.2011, NGL 29.09.2011 11559-0528-012
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 12.06.2009 09225-0392-013
15/09/2008 : AN317408
22/08/2008 : AN317408
07/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

=? In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

*15064761*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 APR, 2015

af j ijW1 ntwerpen

Ondernemingsnr : 0457.947.985

Benaming

(voluit) : BRILLANT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 246

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDER1NG

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 april 2015, neergelegd ter registratie op 8 april 2015,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 1,650.000,00) om het te brengen van drie miljoen achthonderd zesenveertigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 3.846.707,83) naar twee miljoen honderd zesennegentigduizend zevenhonderd en zeven euro drieëntachtig cent (¬ 2.196.707,83) zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen,

De kapitaalvermindering heeft tot doel de inbreng van de bestaande vennoten, onder de voorwaarden voorzien bij artikels 316-317 van het Wetboek van Vennootschappen, terug te betalen voor een bedrag één miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 1.650.000,00), Dit houdt in dat de terugbetaling van de vennoten pas zal geschieden indien, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaaiver mindering, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Aldus zullen na de verwezenlijking van de kapitaalvermindering drieduizend zesenzestig (3.066) aandelen blijven bestaan zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van zevenhonderd zestien euro zevenenenveertig cent (¬ 716,4735).

Tenslotte verklaart de vergadering voor zoveel als nodig dat voor deze reële kapitaalvermindering, enkel gebruik wordt gemaakt van gestort en voor terugbetaling vatbaar kapitaal. Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het fiscaal gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184 Wetboek Inkomstenbelastingen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerders worden opdracht gegeven de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen. Na het verstrijken van gemelde termijn in het eerste besluit zullen de zaakvoerders overgaan tot betaling, in zover de schuldeiseres hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2/4/2015, Inhoudende coordinatie van statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2007 : AN317408
01/08/2006 : AN317408
27/07/2005 : AN317408
26/05/2004 : AN317408
01/03/2004 : AN317408
06/08/2003 : AN317408
25/09/2002 : AN317408

Coordonnées
BRILLANT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 246 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande