BRIO TECHNICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRIO TECHNICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.805.061

Publication

30/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ijT In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iiirn !11.11!MI

Rechtbank va n koophandel - Antwerpen

19 JUNI 2014

ardeaeinetwerpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0543.805.061

Benaming

(voluit) : Brio Invest

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Herman Denayerstraat 1, 2550 Kon tich

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - benoeming Bestuurder

Ultreksel uit de Raad van Bestuur van 8 mei 2014

De Raad van Bestuur deelt u het ontslag van de heer Paul Verkooljen als bestuurder van Brio Invest mede. Wordt aangesteld ais bestuurder: de BVBA Bizbe, 2970 Schilde, De Singel 5 met KBO nummer 0818.207.668 en met vaste vertegenwoordiging de heer Paul Verkooljen.

Uittreksel uit de Bijzonder Algemene Vergadering van 16 mei 2014.

De algemene Vergadering gehouden op 15 mei 2014 heeft met eenparigheid van stemmen het voorstel van de raad van bestuur aanvaard, met name het ontslag van Paul Verkooijen ais bestuurder van Brio Invest NV en de aanstelling van Blzbe bvba, De singe! 5 te Schilde met KBO 0818.207.668 met ais vaste vetegenwoordiger te aanvaarden.

Getekend,

GEM Contracting Services NV,

Bestuurder

Haar vaste vertegenwoordiger,

Hubert Libert

Getekend,

Hubert Libert

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþ" l'

mod 11.1

i IIIIIII550III I~A5* ell

*1A0

Ondernemingsnr : 0543.805.061

;; Benaming (voluit) : Brio Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Herman De Nayerstraat 1

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte : UITGIFTE CONVERTEERBARE OBLIGATIES

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te Ieggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank; ;j Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 17 februari 2014, blijkt het volgende:

Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur, besliste de vergadering om over te gaan tot de; :! uitgifte van een converteerbare obligatielening op naam met een totale nominale waarde van twee miljoen; vijfhonderdduizend euro (¬ 2.500.000,00), vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) converteerbare; obligaties met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) elk, die onder de voorwaarden en; :; modaliteiten zoals bepaald in het verslag van de raad van bestuur, samen recht geven op inschrijving op in! ;; totaal maximum vijfentwintigduizend (25.000) aandelen van de vennootschap zonder nominale waarde, zijnde; een conversievoet van een (1) waarbij de nominale waarde van de converteerbare obligaties dient te worden; gedeeld door de conversievoet voor de berekening van het aantal uit te geven nieuwe aandelen per! converteerbare obligatie zodat één converteerbare obligatie recht zal geven om in te tekenen op een (1) nieuw! aandeel van de vennootschap.

Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de converteerbare obligaties en evenredig; ;: daarmee, besliste de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met maximum: het aantal uit te geven aandelen vermenigvuldigd met de fractiewaarde, mits betaling van een totale; uitgiftepremie van het verschil tussen twee miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 2.500,000,00) en het bedrag van: de kapitaalverhoging (samen het totaal nominaal bedrag van de converteerbare obligaties), door uitgifte van; nieuwe aandelen genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen van de: ;: vennootschap op het moment van de conversie.

De vergadering besliste om aan de raad van bestuur een bijzondere machtiging te verlenen om de; gehele of gedeeltelijke conversie van de converteerbare obligatielening en de evenredige verwezenlijking van; ;; de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en het aantal ter vertegenwoordiging van de verhoging uitgegeven; nieuwe aandelen, bij één of meer authentieke akten te laten vaststellen (en dit telkens onder voorlegging van; een, in voorkomend geval, door de commissaris of, bij ontstentenis van deze, door een bedrijfsrevisor voor echt! verklaarde lijst van conversies van obligaties), alsmede tot de praktische regeling van de! :; uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van! ,1 alle akten en notulen die daarmee verband houden en als gevolg daarvan tot de aanpassing in artikel 5 van de! :! statuten van het bedrag van het kapitaal en het aantal aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, en de; coordinatie van de statuten.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2140461 na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel teAntwelpen, op

21 FEB, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Plaargelegd ter °riir'r"e van de Rechtbae van Koophandel te Antwerpen, op

D 6 in. 2.014

Griffie

NI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit) : Brio Invest 0543.805.061

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Herman De Nayerstraat 1

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 december 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze, vennootschap met als naam "BRIO INVEST".

2. Zetel: Kontich, Herman De Nayerstraat 1,

3. Oprichters:

1. De heer LIBERT Hubert Herman Pierre Joseph Ghislain, geboren te Antwerpen (Merksem) op 28 februari 1958, wonende te 2930 Brasschaat, Kleine Heide 16.

2. De naamloze vennootschap "GEM CONTRACTING SERVICES", rechtspersonenregister Antwerpen 0454.273.071, met zetel te 2930 Brasschaat, Kleine Heide 16.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder alleen handelend, te weten de heer LIBERT Hubert, voornoemd.

4. Kapitaal: 100.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 100.000,00 euro.

6. Samenstelling; in geld.

7. Boeklaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdeling vereffening saldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

10. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

ledere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

11. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Op de laatste blz. van Lult; 1; vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefij van de persoio)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hét Bélgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen

gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn ,

" geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht,

Voorbehouden aan hpt Belgisch Staatsblad

' onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders: Alle oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie en stelden

met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

11 de heer LIBERT Hubert, voornoemd, tevens aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur en

afgevaardigd bestuurder;

21 de naamloze vennootschap "GEM CONTRACTING SERVICES", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer LIBERT Hubert, voornoemd;

3/ de heer VEERKOOIJEN Paul Comeel Henri, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 24 juli 1953, wonende

te 2970 Schilde, De Singel 5.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1, Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in bedrijfseconomische sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van , secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Holding activiteiten, omvattende onder meer.

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik enfof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van , het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de eerste werkdag van de maand juni om elf uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene

vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Op de laersta biz. van i_ui}s C vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persc,(s)ren} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door

KBC.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Siaatstsiad

op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenlerende notaris. hetzij van de prs0(o)r,(enl bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþ Mod Word 17,1

t; Iel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111~IIIIY~IVIII

" 151, 2"

1 VA

echtbank van koophandel Antwerpen

2 1 JAN. 2015

afdeiin rPer,?

Ondernemingsnr : 0543.805.061

Benaming

(voluit) : Brio Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Herman Deriayerstraat 1, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming Bestuurders

Uittreksel uit de raden van bestuur van 21.11.2014 en 15.1.2015 en van de algemene vergadering van 15.1.2015

De Raad van Bestuur deelt u het ontslag mede van:

- de heer Hubert Libert, wonende kleine Heide 16 te Brasschaat

- GEM Contracting Services nv, met KBO nummer 0454.273.071

- Bizbe bvba, met KBO nummer 0818.207.668, en vaste vertegenwoordiger Paul Verkooijen.

De Raad van Bestuur zal aan de algemene vergadering kwijting vragen voor hun mandaat.

Worden aangesteld ais bestuurder op 15 januari 2015:

- Xavier Lemense, wonende Azalealaan 7 te Schilde

- Lemense Invest bvba, KBO nummer 0898.267.807, met als vaste vertegenwoordiger Xavier Lemense, als

afgevaardigd bestuurder

Einde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRIO TECHNICS

Adresse
HALEWIJNLAAN 55 BUS 11F 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande