BRITA GMBH

Divers


Dénomination : BRITA GMBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.278.014

Publication

08/04/2014
ÿþMod Ware 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilemelegd ter griffie van de Rechtbank van jl:oophaadei te Antwerpen, op

17 Me 7614

Griffie

Ondernemingsar : 0832 278014

Benaming

(voluit) ; BRITA GmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits Recht

Zetel : D-65232 Taunusstein, Heinrich-Hertz-Strasse 4

Bijkantoor België: 2610 WilrijklAntwerpen, Boomsesteenweg 690

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting bijkantoor! intrekking volmachten

Sluiting bijkantoor

notulen van een besluit van de zaakvoering van 3 juni 2013

De ondertekende

de heer Markus Ralph Hankammer, wonende te Duitsland 1 D- 65193 Wiesbaden, Wilhelminenstrasse 49

handelend als zaakvoerder van de vennootschap naar Duits recht BRITA GmbH , met maatschappelijke zetel te D- 65232 Taunusstein, Heinrich-Hertz- Str. 4

in deze functie ingeschreven in het handelsregister bij de rechtbank! AMTSGERICHT Wiesbaden onder het N° HRB 21644

besluit op datum van 3 juni 2013 om het bijkantoor met zetel te in B-2610 Wilrijk,

Boomsesteenweg 690, ondernemingsnummer 0832 278 014 te sluiten vanaf 3 juni 2013.

Met deze sluiting worden ook alle bevoegdheden van de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor, de Heer Andreas Fritz Weber, wonende te Duitsland, D-55291 Saulheim, Neukirchener Strasse 13 A ingetrokken en zijn mandaat als wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor wordt op 3 juni 2013 beëindigd.

De zaakvoerder besluit eveneens om volmacht te verlenen aan Mevrouw Sophie Melchinger, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Dravershoekje 1 met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

*140757

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

iGa- 4 - r

J-"

YV er-bél uden

aan het Belgisch Staatsblad

bovenvermelde besluiten ter publicatie neer te leggen en in dit kader alle formaliteiten te vervullen met inbegrip van ondertekening van de formulieren met het oog op publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en bij de Kruispuntbank van ondernemingen, alsook om alle nodige verklaringen af te geven en om het even welk document te ondertekenen, die met betrekking tot de omzetting van de sluiting van het bijkantoor en ontslag van de wettelijke vertegenwoordiger vereist of raadzaam zijn.

Voor conform uittreksel,

Sophie Melchinger

gevolmachtigde

Tegelijke neergelegd Duitse verslag tot beslissing van sluiting van het bijkantoor

beëdigde vertaling Duitse verslag

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itéTgEbgi) mil% Mi R4cSbattik~li$op~Û~~~~~ Altttverpetf

8p t fic -

De Griffier

lU 111 UI IIl I'1lIlI

*13096039*

V

AN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.278.014

Benaming

(voluit) : Brita GmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits recht

Zetel : Heinrich-Hertz-Strasse 4, 65232 Taunusstein, Duitsland In België: Boomsesteenweg 690, 2610 Witrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor

Uittreksel uit de besluiten van de bestuurder van Brita GmbH van 17 mei 2013:

1. Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor

De bestuurder van Brita GmbH (hierna de "Vennootschap" genaamd) besluit tot de wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor van de Vennootschap met de naam Brita GmbH Belgium, in België gevestigd in Wilrijk (B-2610 Wilrijk), Boomsesteenweg 690, die in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen van Antwerpen onder het nummer 0832.278.014 is geregistreerd (hierna 'Bijkantoor" genaamd).

In het kader van voormelde uiteenzettingen besluit de bestuurder van de Vennootschap, de heer Andreas Fritz Weber, een Duits onderdaan, gedomicilieerd in 55291 Saulheim, Neukirchener Strat3e 13 A, Duitsland, met onmiddellijke ingang als nieuwe wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor van de Vennootschap ter vervanging van de heer Richardus Leonardus Maria Bosland, een Nederlands onderdaan, gedomicilieerd in NL 3882 HG Putten, E. van Grevengoedhof 23, Nederland, te benoemen.

Alle vanaf 1 november 2010 aan de heer Richardus Leonardus Maria Bosland toegekende bevoegdheden zoals neergelegd op 28 december 2010 bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 6 januari 2011 onder het nummer 11003007 worden dienovereenkomstig met onmiddellijke ingang herroepen. Dezelfde bevoegdheden worden met onmiddellijke; ingang aan de heer Andreas Fritz Weber toegekend.

2. Volmacht

De bestuurder van de Vennootschap besluit om volmacht te verlenen aan Mr. Elke Janssens, Mr. Karolien Boghe en/of om het even welke andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh kantoorhoudende in 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, am in naam en voor rekening van de Vennootschap onderhavig besluit ter wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor samen met de vertaling naar het Nederlands hiervan bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen met het oog op publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de wijziging van de gegevens van de wettelijke vertegenwoordiger in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen en  voor zover van toepassing  bij de overige instanties te laten opnemen en/of te laten wijzigen. Met betrekking tot de publicatie en/of aanpassing van de wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantocr hebben de voormelde gemachtigden de bevoegdheid om het even welke verklaring af te leggen, om het even welk document te ondertekenen en in algemene zin alle handelingen te stellen die met betrekking tot de publicatie en/of aanpassing van de wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor vereist of raadzaam zijn.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

 ' behouden aan het

Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: (i) gelegaliseerd bestuursbesluit van Brita GmbH, (ii) beëdigde en gelegaliseerde vertaling van het bestuursbesluit van Brita GmbH, (iii) beëdigde en gelegaliseerde vertaling van de legalisatie door de Duitse notaris van het bestuursbestuit van Brita GmbH en (iv) kopijen van de paspoorten van de heer Richardus Leonardus Maria Bosland en de heer Adreas Fritz Weber.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2011
ÿþOndernemingsnr : dó 32 - 29-8 . o44

Benaming

(voluit) : Brita GmbH

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits recht

Zetel : Heinrich-Hertz-Straffe 4, 65232 Taunusstein, Duitsland

bijkantoor: Boomsesteenweg 690, 2610 Wilrijk, België

Onderwerp akte : Statuten en opening van het bijkantoor

Uittreksel van de statuten van Brita GmbH:

De vennootschap werd opgericht op 22.09.2004

De naam van de vennootschap is:

Brita GmbH (Buitenlandse vennootschap naar Duits recht)

De vennootschap heeft haar zetel in Taunusstein.

Het stamkapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000.000.- ¬ (men zegge: twintig miljoen euro).

Het ingebracht kapitaal werd volledig volgestort.

Het doel van de vennootschap is de vervaardiging en verkoop van apparaten voor de optimalisatie van water samen met hun toebehoren, evenals alle daarmee verbonden activiteiten.

De vennootschap heeft het recht alle maatregelen en transacties uit te voeren die geschikt lijken om het doel van de vennootschap te bevorderen. Zij kan aandelen hebben in andere vennootschappen en filialen en vaste inrichtingen in het binnen- en buitenland oprichten.

Het boekjaar is het kalenderjaar.

De vennootschap heeft één of meerdere directeurs. Indien slechts één directeur werd aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen. Indien meerdere directeurs werden aangesteld, wordt de vennootschap ofwel door twee directeurs samen of door één directeur samen met een procuratiehouder vertegenwoordigd. De aandeelhoudersvergadering kan een directeur het recht verlenen om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen en/of de directeur vrijstellen van de beperkingen van § 181 van het Duits Burgerlijk Wetboek en weliswaar voor alle of voor enkele transacties of soorten transacties.

Orgaan van bestuur:

De directeurs worden door de aandeelhoudersvergadering aangesteld en teruggeroepen, welke ook over de

inhoud van de aanstellingscontracten van de directeurs, inclusief hun vergoeding, hun ontlasting evenals alle

overige contractuele overeenkomsten met de directeurs beslist.

Met de bevoegdheid, in naam van de vennootschap rechtshandelingen aan te gaan met derden in eigen

naam of als vertegenwoordiger.

Momenteel bestuurder Hankammer, Markus, Wiesbaden, *10.08.1968

De aandeelhoudersvergadering moet ervoor zorgen dat steeds personen die persoonlijk en vaktechnisch geschikt zijn tot directeur worden benoemd. Vennoten van Hanvest Holding GmbH (geregistreerd in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*11003007"

neergelegd ter griffie van de RerhtbalwtR tfï~ ~ Koophtiniáái .ent:'or jleai op

2 8 DEC. 2010

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~ [ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

handelsregister van het kantongerecht Wiesbaden onder HRB 16042) en haar leden als bedoeld in § 15 van de Abgabenordnung (Duits wetboek belastingen) mogen als directeurs worden aangesteld, toch mag niet meer dan één vennoot van Hanvest Holding GmbH of haar leden als directeur voor de vennootschap of een onderneming die met de vennootschap verbonden is als bedoeld in § 15 van de Duitse wet op de naamloze vennootschap actief zijn.

Het ambt van directeur eindigt na het voltooien van zijn/haar 63ste levensjaar, zonder dat de directeur teruggeroepen moet worden. De aanstellingscontracten met de directeurs mogen voor hoogstens vijf jaar worden opgemaakt en moeten door de vennootschap kunnen worden opgezegd met een termijn van hoogstens één jaar voor het einde van het jaar.

De rechten en plichten van de directeurs worden bepaald door de wet, deze vennootschapsakte, een mogelijk reglement voor de directie, hun aanstellingscontracten, evenals de besluiten van de aandeelhoudersvergadering.

De jaarrekening (balans, winst-en-verliesrekening, aanhangsel) en  zover wettelijk voorzien  het overzicht moeten in de eerste drie maanden na het einde van het boekjaar voor het afgelopen jaar worden opgesteld, voor zover van rechtswege geen kortere termijn van toepassing is.

De jaarrekening moet door een externe accountant gekozen door de aandeelhoudersvergadering worden en gecontroleerd samen met het rapport door de directie aan de aandeelhoudersvergadering ter vaststelling worden voorgelegd.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht vanaf 22.09.2004.

Indien enkele bepalingen van deze akte ongeldig of onvolledig zijn of warden, dan blijft de geldigheid van de overige bepalingen onaangetast, de partijen verplichten zich ertoe als vervanging van eventueel ongeldige of onvolledige bepalingen geldige resp. volledige bepalingen in vereiste vorm te onderhandelen en overeen te komen die zoveel mogelijk beantwoorden aan het economisch en wettelijk doel van de ongeldige resp. onvolledige bepalingen.

Wijzigingen van deze akte moeten door een notaris bekrachtigd worden om rechtsgeldig te zijn.

Opening van het bijkantoor:

Verslag i.v.m. het besluit om een filiaal op te richten

De heer Markus HANKAMMER, wonende te 65193 Wiesbaden ,Wilhelminenstrafle 49, Duitsland,

beslist in zijn hoedanigheid van bestuurder van Brita GmbH, met de bevoegdheid de vennootschap alleen te vertegenwoordigen en met deze bevoegdheid ingeschreven in het handelsregister van Wiesbaden met het handelsregistemummer HRB 21644

voor de vennootschap naar Duits recht Brita GmbH, opgericht op 22.09.2004 en ingeschreven in het handelsregister van Wiesbaden onder het nummer HRB 21644 waarvan de maatschappelijke zetel zich te 65232 Taunusstein, Heinrich-Hertz-Straffe 4, Duitsland bevindt, volgens § 2 II van de statuten van de vennootschap Brita GmbH, vanaf 1 november 2010 een filiaal te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 690, België, met de naam

Brita GmbH Beigium

op te richten.

Het doel van het Belgisch filiaal is de verkoop van apparaten voor de optimalisatie van water samen met hun toebehoren, evenals alle daarmee verbonden activiteiten.

De heer Richard BOSLAND, wonende te NL 3882 HG Putten, E. van Grevengoedhof 23, Nederland, wordt aangesteld als wettelijke vertegenwoordiger van het filiaal.

De heer Richard Bosland is bevoegd alle handelingen te verrichten om het doel van het filiaal te bereiken en het filiaal tegenover derden en alle autoriteiten te vertegenwoordigen. Hij is bevoegd voor het dagelijks bestuur van het filiaal.

De vennootschap geeft aan de heer Amd Helfer, hoofd van de afdeling recht en belastingen van de Duits-Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel (AHK debelux), Bolwerklaan 21, 1210 Brussel, de volmacht, om

de vennootschap voor alle aangelegenheden met betrekking tot de oprichting van het filiaal te' vertegenwoordigen.

Brita GmbH

Markus HANKAMMER

bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- statuten (beëdigde vertaling) + origineel

- uittreksel handelsregister Wiesbaden (beëdigde vertaling) + origineel

- besluit opening bijkantoor (beëdigde vertaling) + origineel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Yct2r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRITA GMBH

Adresse
BOOMSESTEENWEG 690 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande