BROKERS TRAINING

Association sans but lucratif


Dénomination : BROKERS TRAINING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.639.826

Publication

11/05/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" izoesaae"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0461.639.826

Benaming

(voluit) ; BROKERS TRAINING

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Autolei 228 - 2160 WOMMEGEM

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering van 710412008, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten bepaalde artikelen van de statuten te wijzigen

Art. 11 : "Het maximum aantal bestuursleden bedraagt negen leden"

Art. I I, 2de paragraaf : "Minstens twee derde .... /einde" te vervangen door " 5 leden van de Raad van Bestuur dienen aangesteld op voordracht van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële Tussenpersonen"

Art. 22, laatste zin ; schrapping van " vertegenwoordigd door haar voorzitter en secretaris, tenzij andersluidende beslissing van FVF."

Art. 24, 2de paragraaf : "zij moet tenminste tweemaal per jaar " te vervangen door " zij moet tenminste

éénmaal per laar "

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 7april 2008

GECOORDINEERDE STATUTEN

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Brokers Training

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Autolel 228, 2160 Wommelgem en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel;

De promotie van de verzekeringen en de verzekeringsbemiddelaar onder meer door het organiseren of meewerken aan opleiding, bijscholing en begeleiding van tussenpersonen in verzekeringen en andere personen die beroepshalve met verzekeringen en financiële bemiddeling te maken hebben.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

RECHTBANK

KOOPHANDEL

3 0 APO, 2012

ANTVeEfRePEN

~" Y

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden. TITEL II:LEDEN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve Ieden, Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het Iedenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een nieuwe ledenlijst worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten, De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur. Op de eerstvolgende algemene vergadering wordt dan beslist over de toelating als lid. Tegen deze beslissing die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van het kandidaat-lid gebracht Diegene die niet werd aangenomen, kan zich slechts één jaar na datum van de beslissing opnieuw kandidaat stellen. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. Minstens twee derde van de leden van de vzw dienen lid te zijn van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen.

ARTIKEL 7

De algemene vergadering kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden tot de vereniging toelaten, Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter

kennis worden gebracht,

ARTIKEL 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds Iager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. Het maximum aantal bestuurders bedraagt 9 leden.

5 leden van de Raad van Bestuur dienen aangesteld op voordracht van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële Tussenpersonen..

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht

°

~

MOn 2.2

het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De algemene vergadering beslist over de eventuele bezoldiging die wordt toegekend aan de bestuurders. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald, In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd

worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de

neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders,

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

rl

N ARTIKEL 17

cVan elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ei

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de openbare en private bankinstellingen, en alle andere instellingen.

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig

besluit van de raad of van enige machtiging.

ARTIKEL 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, WNZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn

verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een

secretaris. Het voorzitterschap wordt steeds waargenomen door een onafhankelijk verzekeringstussenpersoon.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de

meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk uit,

ARTIKEL 21: Commissarissen

De algemene vergadering stelt een commissaris aan. Ze bepaalt de duur van zijn mandaat alsook zijn vergoeding. De commissaris is ten allen tijde afzetbaar. Zijn functie is onverenigbaar met die van de bestuurder. Hij kan de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen met raadgevende stem.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering. Enkel de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen beschikt over twee stemmen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

het wijzigen van de statuten,

de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van hun eventuele bezoldiging

de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar,

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld, In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per brief, fax of e-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de Leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 29

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ARTIKEL 30: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 415 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

ARTIKEL 31

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 32

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van. 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die

gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van

dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

M0D 2,2

MoD2.2

ï

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaag ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, i één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan de Federatie voor Verzekerings-en Financiële tussenpersonen. Bij ontstentenis van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen zal het worden overgedragen aan een vereniging, stichting of instituut die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke inrichtingen zijn, zal de algemene vergadering, een keuze maken, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen.

Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de algemene vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vereniging. De beslissingen hierover dienen genomen te worden met dezelfde vereisten qua aanwezigheid en meerderheid als voor een statutenwijziging. Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffe van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk

de heer Wim Denkens

voorzitter

de heer Walter Decoodt

secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) , bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012
ÿþ MOD 2.2



1`t f, j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111111110111111111111111

*12088429*

Ondernemingsnr : 0461.639.826 Benaming

(voluit) : BROKERS TRAINING

(verkort)

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : AUTOLEI 228 - 2160 WOMMELGEM

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Beslissing algemene vergadering dd. 05/03/2007

De algemene vergadering heeft akte genomen van het ontslag van:

- Dhr. Jan Vangenechten, Oudstrijderslaan 12, 3940 Hechtel - geboren te Lommel op 23/06/1964

Wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- Dhr. Roger Huygens, Rossevaalstraat 120, 9280 Lebbeke - geboren te Baasrode op 21/11/1953

Beslissing algemene vergadering dd. 07/04/2008

Worden benoemd voor onbepaalde duur:

- Mevr, Saskia Mannaerts, Koppenstraat 9, 2221 Heist-op-den-Berg - geboren te Lier op 12/05/1973

- Dhr. Luc Keppens, P, Chardomestraat 2 bus 9/2, 9150 Rupelmonde - geboren te Kruibeke op 07102/1966

Beslissing algemene vergadering dd. 01/03/2010

De algemene vergadering heeft akte genomen van het ontslag van:

- Dhr. Roger Huygens, Rossevaalstraat 120 - 9280 Lebbeke - geboren te Baasrode op 21/11/1953

Wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- Dhr. Patrick De Ceuster, Huttestraat 6, 2590 Bedaar - geboren te Wilrijk op 28/12/1950

De raad van bestuur is als volgt samengesteld (dd. 0110312010):

- Dhr. Wim Denkens, Missionarislei 50, 2970 Schilde - geboren te Ekeren op 02/12/1957

- Dhr. Jacques Van Keirsbilck, Rode Kruislaan 6, 2600 Berchem - geboren te Menen op 27/12/1978

- Dhr. Walter Decoodt, Romain Clausstraat 27, 9041 Oostakker - geboren te Gent op 1310111946

- Dhr. Alfons Van Dyck, Azalealaan 5, 2630 Aartselaar - geboren te Aartselaar op 30/07/1939

- Dhr. Dirk Gysemans, De Bruynlaan 14 , 3130 Begijnendijk - geboren te Lier op 07/11/1962

- Dhr. Luc Keppens, P. Chardomestraat 2 bus 9/2, 9150 Rupelmonde - geboren te Kruibeke op 07/02/1966

- Mevr. Saskia Mannaerts, Koppenstraat 9, 2221 Heist-op-den-Berg - geboren te Lier op 12/05/1973

- Dhr. Patrick De Ceuster, Huttestraat 6, 2590 Bedaar - geboren te Wilrijk op 28/12/1950

De bestuurders zijn benoemd voor onbepaalde duur,

Beslissing van de algemene vergadering van 7 maart 2012

- de benoemingen gedaan op 1 maart 2010 moeten met ingang van het dienstjaar 2011 als volgt gelezen worden (en de mandaten worden als dusdanig bevestigd en de personen die als vaste vertegenwoordiger van hun vennootschap optreden zijn vanaf zelfde datum ontslagnemend en hun ontslag in persoonlijke naam is aanvaard)

De raad van bestuur is met ingang van 1 januari 2011 als volgt samengesteld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

= Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

- de bvba Logos, met zetel te 2970 Schilde, Missionarislei 50, ondernemingsnummer 0426.840.184, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Denkens, wonende te 2970 Schilde, Missionarislei 50 ;

- de cvoa Omikron, met zetel te 2600 Berchem, Rode Kruislaan 6 (bus 37), ondememingsnummer 0456.146.854, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jacques Van Keirsbilck, wonende te 2600 Berchem, Rode Kruislaan 6 (bus 37);

- de bvba Waldec, met zetel te 9041 Oostakker, Romain Clausstraat 27, ondernemingsnummer 0476.446.974,met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Decoodt, wonende te 9041 Oostakker, Romain Clausstraat 27 ;

- de heer Alfons Van Dyck, wonende te 2630 Aartselaar, Azalealaan 5 ;

- de NV Gysemans, met zetel te 3130 Begijnendijk, Betekomsesteenweg 9, ondernemingsnummer 0425.729.832, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Gysemans, wonende te 3130 Begijnendijk, Betekomsesteenweg 9 ;

- de bvba T&C Services, met zetel te 9150 Rupelmonde, Paul Chardomestraat 2 (bus 9-2), ondernemingnummer 0479.279.869,met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Keppens, wonende te 9150 Rupelmonde, Paul Chardomestraat 2 (bus 9-2) ;

- mevrouw Saskia Mannaerts, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg, Koppenstraat 9 ;

- de heer Patrick De Ceuster, wonende te 2590 Berlaar, Huttestraat 6.

Binnen de raad van bestuur is de bvba Logos voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Denkens aangesteld als voorzitter ; de bvba Waldec voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Decoodt is aangesteld als secretaris en mevrouw Saskia Mannaerts is aangesteld als penningmeester.

De bestuurders zijn benoemd voor onbepaalde tijd.

de bvba Logos, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Denkens

voorzitter

de bvba Waldec, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Walter Decoodt

secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2015
ÿþMOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1 11

*15085236*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 JUNI 2015

afdelwerpen



Ondernemingsnr : 0461.639.826

Benaming

(voie) : BROKERS TRAINING

(verkort) ;

Rechtsvorm VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : AUTOLEI 228 - 2160 WOMMELGEM

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG EN BENOEMING i BESTUURDERS - WIJZIGING STATUTEN

Verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 13/11/2013

Wijziging maatschappelijke zetel van Brokers Training vzw, met ingang van 13 november 2013, naar: Autolei 250, 2160 Wommelgem

Ontslagen als bestuurder met ingang van 13 november 2013

Beslissing tot afzetting van de bvba T&C Services met zetel te 9150 Rupelmonde, Paul Chardomestraat 2 (bus 9-2), ondernemingsnummer 0479279.869, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Keppens, wonende te 9150 Rupelmonde, Paul Chardomestraat 2 (bus 9-2) als lid van de Raad van Bestuur en als bestuurder van Brokers Training vzw.

Beslissing aanvaard

- Het ontslag als lid van de raad van bestuur en als bestuurder van de bvba Logos, met zetel te 2970 Schilde, Missionarislel 50, ondernemingsnummer 0426.840.184, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim IJenkens, wonende te 2970 Schilde, Missionarislel 50 wordt aanvaard.

Benoeming als bestuurder met ingang van 13 november 2013

- Aanstelling als bestuurder van de bvba S2Go, met zetel te 2970 Schilde, Mlssionarislei 50,

ondernemingsnummer 0812.144.475, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Denkens, wonende

te 2970 Schilde, Mlssionarislei 50.

Aanstelling aanvaard.

Binnen de raad van bestuur Is de bvba S2Go voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Denkens aangesteld als voorzitter, dit ter vervanging van de bvba Logos, met als vaste vertegenwoordiger Wim Denkens.

Alle beslissingen werden met éénparigheid van stemmen aanvaard.

De buitengewone algemene vergadering van 13/11/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten bepaalde artikelen van de statuten te wijzigen

Art. 2 : "De zetel van de vereniging is gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolel 250"

Op de laatste blz, van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

ti

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe gecoördineerde statuten

TITEL l: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Brokers Training

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2160 Wommeigem, Autolei 250 en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel:

De promotie van de verzekeringen en de verzekeringsbemiddelaar onder meer door het organiseren of meewerken aan opleiding, bijscholing en begeleiding van tussenpersonen In verzekeringen en andere personen die beroepshalve met verzekeringen en financiële bemiddeling te maken hebben.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL II:LEDEN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden teilen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vernield In het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3'" van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een nieuwe ledenlijst worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 6

Ais lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur. Op de eerstvolgende algemene vergadering wordt dan beslist over de toelating als lid. Tegen deze beslissing die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van het kandidaat-lid gebracht. Diegene die niet werd aangenomen, kan zich slechts één jaar na datum van de beslissing opnieuw kandidaat stellen. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. Minstens twee derde van de leden van de vzw dienen lid te zijn van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen.

ARTIKEL 7

De algemene vergadering kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen ais ereleden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd ais toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter

kennis worden gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Man 2.2

ARTIKEL 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane Inbrengsten vorderen,

TITEL lil: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dart het aantal leden van de algemene vergadering. Het maximum aantal bestuurders bedraagt 9 leden.

5 leden van de Raad van Bestuur dienen aangesteld op voordracht van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële Tussenpersonen.,

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De algemene vergadering beslist over de eventuele bezoldiging die wordt toegekend aan de bestuurders. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14: Arnbtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

De raad van bestuur benoemt en ontstaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ARTIKEL 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig

besluit van de raad of van enige machtiging.

ARTIKEL 20:

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris. Het voorzitterschap wordt steeds waargenomen door een onafhankelijk verzekeringstussenpersoon.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeéindlging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeélndiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk uit.

ARTIKEL 21: Commissarissen

De algemene vergadering stelt een commissaris aan. Ze bepaalt de duur van zijn mandaat alsook zijn vergoeding. De commissaris is ten allen tijde afzetbaar. Zijn functie is onverenigbaar met die van de bestuurder. Hij kan de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen met raadgevende stem.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering. Enkel de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen beschikt over twee stemmen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van hun eventuele bezoldiging

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

. " ti 4

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld, In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per brief, fax of e-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijnen tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen In geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 29

ln gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ARTIKEL 30; statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 213 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 31

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 32

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de

MOD 22

Luik B - Vervolg

algemene vergadering.

TITEL V; REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die

gehouden wordt binnen zes maanden na afsiultingsdatum van het boekjaar.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van

dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 85

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningvoorwaarden. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan de Federatie voor Verzekerings-en Financiële tussenpersonen. Bij ontstentenis van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen zal het worden overgedragen aan een vereniging, stichting of instituut die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke inrichtingen zijn, zal de algemene vergadering, een keuze maken, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen.

Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de algemene vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vereniging. De beslissingen hierover dienen genomen te worden met dezelfde vereisten qua aanwezigheid en meerderheid als voor een statutenwijziging, Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de reohtbank van koophandel, Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 13 november 2013

de bvba S2Go, met als vast vertegenwoordiger Wim Denkens,

voorzitter

de bvba Waldec, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Walter Decoodt

secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROKERS TRAINING

Adresse
AUTOLEI 228 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande