BROOD & BANKET GEERAERTS MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD & BANKET GEERAERTS MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.205.972

Publication

02/09/2014
ÿþIII1 IIflhI I I III1

*iaic3an+

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2.6 -08-

BELGISCH ST

" CVfi ~ Irh~iV~~ x~{ ,('{[GOI~H. 1 DEL AN t~i~ `-7 ~~~-~ r.,i~i; r~Ue. M E=Cii ELE N

Ondernemingsnr : 0.841205972

Benaming

(voluit) : brood & banket geeraerts marc

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Stationsstraat 68 - 2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontsIag zaakvoerder en verplaatsing maatschapelijke zetel en enig vestigingsadres

tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2014 wordt het ontslag ais zaakvoerder aanvaard van Ann Guldentops (68060210643). tevens wordt beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappeijke zetel en enig vestigingsadres te verplaatsen naar houwstraat 33 a - 2580 beerzel,

Marc Geeraerts

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 09.07.2013 13286-0157-012
02/12/2011
ÿþMod 211

( ~3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

111

X11181709'

..M11" 1" 1" 11.1114

NEERGELEGD

2 2 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANIfMECHELEN

Ondernemingsnr : L f . zc,5 . -L-

Benaming

(voluit) : BROOD & BANKET GEERAERTS MARC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 68

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op zeven november tweeduizend en elf,

DAT:

1) ER TUSSEN :

1. de heer GEERAERTS Marc Leo Louis, wonende te 2590 Berlaar, Stationsstraat 68, echtgenoot van Guldentops Ann Gerda;

2. mevrouw GULDENTOPS Ann Gerda, wonende te 2590 Berlaar, Stationsstraat 68, echtgenote van Geeraerts Marc Leo Louis;

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : BROOD & BANKET GEERAERTS MARC

3) ZETEL : te 2590 Berlaar, Stationsstraat 68

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij, de fabricage van peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, de kleinhandel in brood- en banketbakkerijproducten, producten van de suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, room- en consumptie-ijs en alle aanverwante producten en in het algemeen alle verrichtingen, die rechtsreeks of onrechtstreeks met het doel van de ven-nootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

Zij mag alle commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking; alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren of verkrijgen of vervreemden, alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen, of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare.

De vennootscahp kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, financiële, en industriële verrichtingen doen die de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt door de oprichters ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

1. de heer Geeraerts Marc, voornoemd, brengt in in speciën negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), onderschreven in vijftig (50) aandelen;

2. mevrouw Guldentops Ann, voornoemd, brengt in in speciën negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), onderschreven in vijftig (50) aandelen;

TOTAAL: honderd (100) aandelen.

Voormelde inbreng werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Indien er één zaakvoerder is, bestuurt deze de vennootschap alleen.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft iedere statutair benoemde zaakvoerder, alsook iedere zaakvoerder benoemd tot statutaire zaakvoerder-opvolger, zoals hierna bepaald, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders benoemd zijn, heeft elke zaakvoerder die noch statutair benoemd zaakvoerder is, noch benoemd is tot statutaire zaakvoerder-opvolger, zoals hierna bepaald, enkel de bevoegdheid de handelingen te verrichten zoals voormeld, samen met een statutair benoemd zaakvoerder of statutaire zaakvoerder-opvolger.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

1. de heer GEERAERTS Marc, voornoemd;

2. mevrouw GULDENTOPS Ann, voornoemd.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, bedrijfsrevisor, boekhouder, en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Het college van zaakvoerders kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden

dan het

Belgisch Staatsblad

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde maandag van de maand juni om achttien (18.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zat gehouden worden in juni tweeduizend dertien.

11) WINSTVERDELING : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, lot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zat de vereffening van het vennootschapvermogen gebeuren door de zaakvoerders, tenzij de helft van de vennoten die ten minste tesamen zes/tienden van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere vereffenaar aanstellen.

Zonder dat daartoe een besluit van de algemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars alle handelingen verrichten met het oog op een gunstige vereffening.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en tasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

13) OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert één november tweeduizend en elf.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2015
ÿþIII

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vant e i, `-`

1NbERGELEGD

17 -02- 2015

i" t~=CHTI3ANK vari KOOP1" i.e:ADEL ANTWERPEN, ald. MECHELENj

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) r Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

0841205972

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Houwstraat 33 a

2580 Beerzel

BROOD & BANKET GEERAERTS MARC

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING NAAM DOELSWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,: notaris te Antwerpen, op 10 februari 2015, blijkt het volgende:

1. De naara van de vennootschap luidt voortaan "E-Commerce Business Consultancy", of in het kort "EBC".,

Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: 'echtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met!

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "E-Commerce Business Consultancy", of in het kort "EBC".!

Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden."

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 10 februari 2015 overgebracht naar 2000 Antwerpen,,

Genuastraat 3 bus 3.

Artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

ij "Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te Antwerpen, Genuastraat 3 bus 3.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar

dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten."

3. Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder met staat van; ;: activa en passiva per datum 31 december 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie,; informatie en management van bedrijven, ondernemingen, particulieren, verenigingen, zelfstandigen en dit; zowel op juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheid.

Goederenvervoer over de weg in de meest uitgebreide betekenis, opslag van goederen,! vervoeronderateunende activiteiten, scheepsbevrachting, toevertrouwen van vrachten aan het openbaar. vervoer, activiteiten als vervoercommissionaris, vervoermakelaar, commissionair-expediteur, uitvoeren van besteldiensten, bezorgen van expresvracht en alle andere activiteiten inzake vervoer en organisatie van; vrachtvervoer, opslag van goederen voor derden, douaneagentuur, sortering van vracht, postpakketten in de; meest uitgebreide betekenis, logistieke activiteiten, voorraad- en orderverwerking op maat (fulfilment).

Functies van vereffenaar, oprichter, bestuurder van aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen; uitoefenen.

Managementadvies inzake aanwerving, herplaatsing, begeleiding en opleiding van personeel.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ n

mod 11.1

1foor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende en onroerende verrichtingen doen.

Zij kan wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of van die aard zijn dat zij haar doel bevorderen.

De vennootschap mag handelen in roerende of onroerende goederen, in welke vorm ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best geschikt lijken.

Zij mag alle commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking; alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren of verkrijgen of vervreemden, alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen, of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

4. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling voorkooprecht) (met inbegrip regeling inzake prijsbepaling) werd gewijzigd.

5. De regeling inzake werking en samenstelling van bestuur werd gewijzigd zodat artikel 13, 14 en 15 ' voortaan luiden als volgt:

"Artikel 13: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze Laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en " voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 14: Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ; behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene ' vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opteggen zijn niet tegenwerpelijk ' aan of door derden.

Artikei 15: Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist,"

6. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

7. De regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling werd gewijzigd zodat artikel 24 voortaan luidt als volgt:

"Artikel 24: Ontbinding - Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het ' Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; , zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten ais voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rte

mod 11.1

artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap In vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door Iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,"

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

9. Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIPECOUNT", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0867.237.507, met zetel te 2018 Antwerpen, Kielsevest 12 bus 001, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BROOD & BANKET GEERAERTS MARC

Adresse
HOUWSTRAAT 33A 2580 BEERZEL

Code postal : 2580
Localité : Beerzel
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande