BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.240.278

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 19.08.2013 13431-0028-014
01/03/2013
ÿþLrrfft,,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I

*130362 9*

Ck^rgQlrcgi - ..3r3 vr- rtn Rechtbank van Koophanck. Antwerpen, op

2 El

Ondememingsnr : 0425.240.278

Benaming Brood- en Banketbakkerij Bogaert in vereffening besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voluit : 2960 Brecht, Schotensteenweg 243

Verkort SLUITING VEREFFENING

Rechtsvorm

Zetel :

Voorwerp akte



Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT in vereffening, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2960 Brecht, Schotensteenweg 243, RPR Antwerpen 0425.240.278, BTW nr BE425.240.278, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in 't-Goor op vijftien februari tweeduizend dertien, dat:

1) Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken

2) De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals deze stukken werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen, afgeleverd door de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer ene afschrift van te hebben ontvangen, en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3) De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren

4) De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5) De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de BVBA Brood- en Banketbakkerij BOGAERT in vereffening definitief heeft opgehouden te bestaan.

6) De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard blijven gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer Hector BOGAERT, te 2960 Brecht, Schotensteenweg 243.

7) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA EIBOWE te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de vervulling van de formaliteiten bij BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte sluiting vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 Ü SEP2012

Voort behoud UJII IIIIINIflII5692 VIII I IINI~~I

aan tx *1215*

Betgist Staatsbl

Ondernemingsnr : 0425.240.278

Benaming

Voluit :

Verkort :

Brood- en Banketbakkerij Bogaert



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schotensteenweg 243, 2960 Brecht

Voorwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING



Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2960 Brecht, Schotensteenweg 243, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0425.240.278, titularis van het BTW nummer BE-425.240.278, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in=t-Goor op zesentwintig juli tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd vier bladen twee verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 27/07/12 boek 188 blad 95 vak 7 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De wn eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) J. Rombouts.", dat:

Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 april 2012. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 26 juli 2012,

Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer BOGAERT Hector Armand Jacqueline, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 243, Benoeming vereffenaar Bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer Hector BOGAERT, voornoemd,

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

"

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermeiden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te stuiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt en aanpassing in euro,

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT in vereffening"."

- vervanging van artikel 2 door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 26 juli 2012 enkel nog voor haar vereffening." - vervanging van artikel 5 en aanpassing in euro:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëntwintigduizend vijfhonderd negenenveertig euro achtentachtig cent (23.549, 88 ¬ ) en is volledig geplaatst Net is verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen van vierennegentig euro twintig cent (94,20 ¬ ) elk"

- vervanging van artikel 13 door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- schrapping van artikelen 14, 15, 19, 26 en 27

- vervanging van artikel 14 door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

c,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten. aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen."

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Luc Bracke, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde .rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA FIBOWE te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, aanstelling vereffenaar dd. 9/08/2012.

R

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 21.08.2012 12425-0361-016
29/08/2011 : AN238793
19/08/2011 : AN238793
21/06/2010 : AN238793
28/08/2009 : AN238793
13/08/2008 : AN238793
06/09/2007 : AN238793
31/08/2006 : AN238793
10/05/2005 : AN238793
28/10/2004 : AN238793
27/08/2003 : AN238793
10/12/2002 : AN238793

Coordonnées
BROOD- EN BANKETBAKKERIJ BOGAERT

Adresse
SCHOTENSTEENWEG 243 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande