BROTOM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROTOM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.718.317

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 24.01.2014 14013-0003-011
15/02/2013
ÿþMW 2.1

-,,

IR

III Il U UI 11 1 lU lU

*13028299*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 5 FEB, 2013

KOORH T gi_ TURNHOUT De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0461718317

Benaming

(voluit) : BroTom consulting BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiknuitersstraat 12 te 2440 Geel

Onderwerp akte:

Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Claire Boone, notaris met standplaats te Turnhout op 10 januari 2012, neergelegd ter registratie blijkt:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit unaniem dat de datum van de algemene vergadering zal worden verplaatst naar de tweede maandag van december om veertien uur

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 27 van de statuten thans als volgt:

"Artikel 1:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van december te veertien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering benoemt de Heer Tom Broeckx als vaste vertegenwoordiger.

DERDE BESLISSING

De zaakvoerder zal de genomen beslissingen uitvoeren, en bijgevolg de statuten hernummeren, aanpassen, coördineren en actualiseren aan de hierboven gestemde tekst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IN

1 00 569*I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 CCC. 2012

KOOpHAN,OE1- TURNiHOUT

r

Mod 2.1

Ondememingsnr : 0461718317

Benaming

(voluit) : EDAK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiknujtersstraat 12 te 2440 Geel

Onderwerp akte : Naamswijziging  doelaanpassing - wijziging boekjaar -- kapitaalswijziging -Statutenwijziging  Coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Claire Boone, notaris met standplaats te Turnhout op 13 december 2012, neergelegd ter registratie blijkt:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit unaniem tot de naamswijziging van de vennootschap in "BroTom consulting BVBA"

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 1 van de statuten thans als volgt:

"Artikel 1:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met "beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "BroTom consulting "BVBA"

TWEEDE BESLISSING

De vennoot, vertegenwoordigend alzo de algemene vergadering, na overmaking van het door de zaakvoerder opgestelde verslag de dato 26 november 2012 over de doeluitbreiding, met toevoeging van de aktieve en passieve toestand, afgesloten per 30 september jongstleden, dit is drie maanden vódr heden, beslist unaniem het doel van de vennootschap uit te breiden, door toevoeging aan het doel zoals vervat in artikel vier van volgende tekst:

*liet verlenen van management advies :

-adviesverlening en consulting in de ruimste zin van het woord

-interim management

-project management

*Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit enkel voor eigen rekening;

*Uitbating van een kinderdagverblijf

DERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist eenparig het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met één en twintig duizend euro (21.000eur), om het te brengen van 750.000 Bef (18.592 euro naar negenendertigduizend vijfhonderd één en negentig euro (39.591 euro), met de creatie van 847 nieuwe aandelen, door inbreng in natura van 600 aandelen Kempisch IJsstadion NV aan 35 euro/stuk met een totale waarde van 21.000 euro.

Vooraf heeft de verschijner aan de ondergetekende Notaris de door de wet vereiste documenten overhandigd welke zij hebben laten opstellen in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen, door een accountant, namelijk cvba PKF bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6 te 2600 Antwerpen vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen.

Verschijner heeft dit revisoraal verslag laten opmaken houdende verantwoording van de waardering van de hierboven genoemde aandelen.

Het besluit van dit verslag luidt Ietterlijk als volgt:

"In uitvoering van artikelen 312 en 313 van het Wetboek "van Vennootschappen hebben wij de door de normen van het "Instituut van de Bedrijfsrevisoren voorgeschreven "controlewerkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot de inbreng "in natura van vermogensbestanddelen door de heer Tom Broeckx en "zijn echtgenote mevrouw Liesbeth Laureyssen in de BVBA Edak.

"De ingebrachte bestanddelen ten bedrage van EUR 21.000,00 "bestaan uit 600 aandelen in de NV Kempisch Ijsstadion. Deze "inbreng van 600 aandelen, door de inbrenger Tom Broeckx en zijn

"echtgenote overgedragen aan de BVBA Edak, mits een vergoeding "van 847 nieuwe aandelen in de BVBA Edak, werd voldoende "nauwkeurig omschreven.

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn "wij van oordeel dat:

"1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig dé normen "uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren "inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de "vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de "ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal "door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van "de inbreng in natura;

"2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt "aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

"3. de voor de inbreng in natura door de partijen "weerhouden methode van waardering conventioneel bepaald werd en "dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering "leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de "fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen "zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De bepaling "van de waarde per bestaand aandeel v66r de kapitaalverhoging "werd door partijen conventioneel overeengekomen gebaseerd op de "fractiewaarde per bestaand aandeel.

"Naar aanleiding van de inbreng in natura in de "vennootschap EDAK BVBA ten bedrage van EUR 21.000 zal het "kapitaal met dit bedrag verhoogd worden. De vergoeding van de "inbreng in natura bestaat uit 847 aandelen van de BVBA Edak, "zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er "niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de "rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, niet andere "woorden, dat ons verslag geen'fairness opinion' is.

Turnhout 26 november 2012.

-Tevens heeft de zaakvoerder zijn verslag overhandigd waarin de doelaanpasing wordt verantwoord.

Deze aandelen worden aldus ingebracht door de inbrenger Tom Broeckx, welke eigenaar is van deze aandelen en in ruil voor deze inbreng 847 nieuwe aandelen krijgt in de BVBA EDAK waardoor zijn aandelenbezit thans duizend vijfhonderd zevenennegentig (1.597) aandelen bedraagt.

Op deze 847 aandelen wordt als volgt ingeschreven:

Tom Broeckx, voor 21.000 euro door inbreng in natura

Verder wordt het kapitaal tevens nog bijkomend verhoogd door incorporatie van de beschikbare reserves ten bedrage van 407,99 euro, om het te brengen van negenendertigduizend vijfhonderd één en negentig euro (39.591 euro) naar veertigduizend euro (40.000E).

De algemene vergadering bevestigt dat aldus het maatschappelijk kapitaal met 21.407,99 euro werd verhoogd, en aldus gebracht wordt op 40.000 euro en vertegenwoordigd is door 1.597 aandelen,

Artikel 5 van de statuten zal aldus worden aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt "veertigduizend euro (40.000 eur).

"Het is verdeeld in duizend vijfhonderd zevenennegentig "(1.597)aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot, alhier aanwezig beslist het huidige boekjaar 2012 -wat normaliter loopt tot 31 december 2012 - te verlengen tot en met 30 juni 2013.

Na beëindiging van het thans verlengde boekjaar op 30 juni 2013, zal het boekjaar van de vennootschap voortaan lopen van I juli tot en met 30 juni.

Ingevolge het voorgaande besluit, beslist de vergadering met algemeenheid van stemmen het artikel 32 van de statuten aan te passen en de eerste paragraaf te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 32:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en "eindigt op dertig juni van ieder jaar.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig de statuten aan te passen aan het huidige wetboek van vennootschappen en dit als volgt:

1) In Artikel 6, worden de woorden "register van vennoten" vervangen door "aandelenregister" en wordt volgende zin toegevoegd: "N.a.v. de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2) in artikel 12 worden de woorden "artikel 120 quinquies van de vennootschappenwet" vervangen door artikelen 217,304 en 314 van het wetboek op vennootschappen "

3) in artikel 13 worden de woorden tweehonderdvijftigduizend frank" vervangen door de woorden zesduizend honderd zevennegentig euro (6.197¬ )"

4) in artikel 15 worden de woorden "artikelen 89 en 101" vervangen door artikelen 461,463,465,466,504 en 487 van het wetboek op vennootschappen"

5)In art. 16 omtrent de verhoging van het kapitaal wordt de volgende tekst ingelast: "Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. "

Tevens wordt in dit zelfde artikel de woorden "artikel 120 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 214, 216, 218,223 en 226 van het wetboek op vennootschappen"

6) in artikel 18 worden de woorden "artikel 122 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 302,305,307,308,311,312 en 313 van het wetboek op vennootschappen"

7) in artikel 24 worden de woorden "artikel 133 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 259,260,261 en 264 van het wetboek op vennootschappen"

8) in artikel 25 worden de woorden "artikel 64 paragraaf 1 eerste lid van de vennootschappenwet" vervangen door titel VII van het wetboek op vennootschappen"

9) in artikel 26 worden de woorden "artikel 64 en volgende van de vennootschappenwet" vervangen door titel VII van het wetboek op vennootschappen"

10) In art. 28 omtrent de algemene vergadering wordt de volgende bepaling ingelast in plaats van de drie laatste zinnen

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij "aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder "en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de "vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats "van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet "bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief "toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele "commissaris), alsook aan de andere personen, die erom "verzoeken.

"Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst "bijgehouden.

"De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de "vragen die door de vennoten worden gesteld m.b.t. hun verslag "of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of "feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen "aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de "vennootschap."

"De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de "beslissing m.b.t. de goedkeuring van de jaarrekening drie weken "uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere "genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de "algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft "het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

11)in artikel 30 worden de woorden "artikel 136 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 63,266,268,270,274,275,276,277,281,282,286,287,288 en 321van het wetboek op vennootschappen"

12) in artikel 35 worden de woorden "artikel 137 en 77 van de vennootschappenwet" vervangen door artikelen 283,284,285,319,320,328 en artikelen 92,94,95,96,143,608,616,624 en 874 van het wetboek op vennootschappen"

13) in artikel 36 worden de woorden "artikel 65 van de vennootschappenwet" vervangen door artikelen 143 en 144 van het wetboek op vennootschappen "

14)In art. 39 omtrent de winst wordt de eerste zin vervangen door volgende tekst ingelast:

.x Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



"Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting "van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen "beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van "het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens "de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient "gehandeld naar het voorschrift van art. 320 WNenn."



15) in artikel 43 worden de woorden "artikel 77 vierde en vijfde Iid van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 92,95 van het wetboek op vennootschappen"

16) in artikel 46 worden de woorden "artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet" vervangen door artikelen 186, 187, 188 van het wetboek op vennootschappen"

17) in artikel 48 worden de woorden "artikel 79 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 554, 555 en 874van het wetboek op vennootschappen"





18)In artikel 49 wordt volgende zin toegevoegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge "Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijkt "beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de "vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere "B.V.B.A.'s. Hij verliest evenwel het voordeel van de "beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde B.V.B.A., "behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens "overlijden aan hem zijn overgegaan."

19)in artikel 52 en in artikel 53 worden de woorden "artikel 126 van de vennootschappenwet" vervangen door artikel 517 en 249 van het wetboek op vennootschappen "

De zaakvoerder zal de genomen beslissingen uitvoeren, en bijgevolg de statuten hernummeren, aanpassen, coördineren en actualiseren aan de hierboven gestemde tekst.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012
ÿþ'" 1 ,.

1/4

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 Nov. 2012

T HOUT

'L7ee riffier,

Ondernemingsnr : 0461.718.317

Benaming

(volut) : EDAK

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RUITEN 41 - 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 19 november 2012 aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van:

mevrouw Broeckx Magdalena.

Haar wordt kwijting gegeven van haar mandaat,

De buitengewone algemene vergadering van 19 november 2012 stelt vanaf heden als nieuwe zaakvoerder

aan de heer Broeckx Tom, wonende te 2440 Geel, Heiknuitersstraat 12.

Zijn mandaat is kosteloos. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Tevens beslist de buitengewone algemene vergadering de maatschappelijke en uitbatingszetel te verplaatsen naar 2440 Geel, Heiknuitersstraat 12.

Turnhout, 19 november 2012

DE ZAAKVOERDER

TOM BROECKX

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

11I1I~u~u~u1~~iN~Fnn

" iaisss~o

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 29.08.2012 12457-0107-009
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.08.2011 11449-0152-010
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 30.08.2010 10462-0385-010
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 22.03.2010 10069-0494-011
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 24.07.2008 08446-0188-011
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 12.07.2007 07384-0373-011
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 15.06.2005 05260-1513-012
12/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 11.05.2004, NGL 08.10.2004 04723-4504-012
26/07/2004 : TU083337
27/10/2003 : TU083337
24/08/2002 : TU083337
07/11/2001 : TU083337
03/10/2000 : TU083337
05/11/1997 : TU83337
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.01.2016, NGL 15.02.2016 16045-0047-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.01.2017, NGL 31.01.2017 17035-0258-013

Coordonnées
BROTOM CONSULTING

Adresse
HEIKNUITERSSTRAAT 12 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande