BROUWERIJ HET NEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROUWERIJ HET NEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.984.460

Publication

12/11/2014
ÿþÉ; Ondernemingsnr : 0527.984.460

Benaming (voluit) : BROUWERIJ HET NEST

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 22

2300 Turnhout

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - AANPASSING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - AANPASSING STATUTAIRE BEPALINGEN IVM SOORTEN AANDELEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op eenentwintig oktober tweeduizend veertien, neergelegd v 5ér registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap niet beperkte: aansprakelijkheid "BROUWERIJ HET NEST", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Veldstraat 22, ondernemingsnummer 0527.984.460  rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Toevoeging van volgende alinea aan artikel 5 van de statuten:

"Tot verhoging van het vaste kapitaal kan enkel worden besloten met éénparigheid van stemmen van de houders van A-aandelen, op welke stemming alle houders van A-aandelen moeten aanwezig ofz vertegenwoordigd zijn.

l Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle A-aandeelhouders, die zich gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld. inzonderheid moeten de aandelen waarop;, in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de A- aandeelhouders naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering in het'. = belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft, welke beslissing moet worden, genomen met éénparigheid van stemmen, op welke stemming alle houders van A-aandelen moeten ,; aanwezig of vertegenwoordigd zijn."

21 Toevoeging van volgende alinea aan artikel 10 van de statuten:

"De toetreding van nieuwe vennoten  houders van niet-stemgerechtigde B  aandelen vereist de goedkeuring van ten minste vier/vijfde van de houders van A  aandelen, op welke stemming alle houders van A  aandelen aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn."

3/ Aanpassing van artikel 18 zodat het thans zal luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders. Het': aantal bestuurders dient steeds oneven te zin.

Minstens één bestuurder zal steeds worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door een,. A- aandeelhouder of groep van A- aandeelhouders die minstens twintig procent (20%) van de A aandelen bezit of bezitten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze': mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IL, me

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van ae

REUS .T2ANK VAN KOOPHANDEL

g 1 0!{T, 2014

ANTWERPEN ardelingTUR,NHOUT eïiriflrrter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4f Aanpassing van artikel 19 van de statuten zodat het thans zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 19 RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

in geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens vier maal per jaar,

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het. oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen met een meerderheid van 4/5 van de stemmen, waarbij alle ; bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Een bestuurder mag, zelfs per brief, e-mail, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen voor de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders." 5/ Volledige schrapping van artikel 23 van de statuten en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt tegenover derden in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) niet overschrijdt.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) overschrijdt, wordt de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders.

Deze kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen zijn tegenstelbaar aan derden."

6/ Toevoeging van volgende alinea aan artikel 26 van de statuten:

"Elektronische algemene vergadering

De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld = door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg zal aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronisch communicatiemiddel moet hem tenminste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten ' waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen."

7/ Toevoeging van volgende alinea aan artikel 28 van de statuten:

"Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

De statuten kunnen enkel worden gewijzigd met éénparigheid van stemmen van de houders van A-aandelen, op welke stemming alle houders van A-aandelen moeten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

xr ~}b

r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

mod 11.1

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikelen 435 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen."

81 Aan de bestuurders worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren.

91 Bijzondere volmacht met recht van de indeplaatsstelling wordt verleend aan

VANTHIENEN, VERCAUTEREN & CO, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee/Lichtaart, Herentalsesteenweg 22, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T,W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met aile nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

101 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11

t 0,0 501111

Ondernemingsnr : C 511, 3'(/, (fo

Benaming (voluit) : BROUWERIJ HET NEST

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 22

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

' Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op vijftien april,

tweeduizend dertien, neergelegd vôôr registratie, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

. De heer CUYPERS Bart, geboren te Turnhout op 10 maart 1972, wonende te 2460 Kasterlee

!i 2. De heer VER BUNT Guy Henri Anita, geboren te Turnhout op 25 augustus 1971, wonende te 2360 Oud-

Turnhout, Wouter van Gierlestraat 1.

3. De heer AMEL1NCKX Nico Jozef Jeanne, geboren te Turnhout op 23 november 1972, wonende te 2300:

Turnhout, Veldstraat 22.

RECHTSVORM EN BENAMING

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BROUWERIJ HET NEST".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Veldstraat 22.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in tweehonderd veertig;

gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst,

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 240 A-aandelen_ Deze aandelen hebbeni

stemrecht op de algemene vergadering.

;i Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door B-aandelen. Deze aandelen hebben

geen stemrecht op de algemene vergadering.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Op de aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven door:

- de heer CUYPERS Bart, voornoemd sub 1, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro, volstart ten;

belope van tweeduizend zesenzestig euro zesenzestig cent, waarvoor hem tachtig aandelen worden

toegekend.

- de heer VERBUNT Guy, voornoemd sub 2, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro, volstort tent

belope van tweeduizend zesenzestig euro zesenzestig cent, waarvoor hem tachtig worden toegekend.

- de heer AMELINCKX Nico, voornoemd sub 3, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro, volstort ten

belope van tweeduizend zesenzestig euro zesenzestig cent, waarvoor hem tachtig aandelen worden

toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal zesduizend tweehonderd euro beloopt is gedeponeerd op een

bijzondere rekening nummer BE78 7310 3117 7286 bij KBC-bank, geopend ten name van de vennootschap in

oprichting.

il DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1! - De fabricatie en verkoop van alcoholische, gegiste of gedestilleerde dranken (zoals bier, wijn...), al hetgeen in'

de ruimste zin genomen daarmee verband houdt, alsook alle hiermee verwante artikelen.

- Import en export van dranken.

- De inkoop en doorverkoop van in andere brouwerijen gebrouwen bier.

- Het exploiteren van een bierbrouwerij,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Nccrgologd ter griffie "n dP RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 APR. 2013

TURNHOUT

1'iQgiffier,

Herentaisesteenweg 8.

é ti mort 11.1

" S *r

tir !" .+`

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Het kweken, de aan- en verkoop van kruiden en planten, al dan niet bestemd ter verwerking de gefabriceerde

dranken.

Kweken van gisten & probiotica.

- Aannemen van werken, al dan niet voor het bouwen van een brouwerij: aankoop van bouwmaterialen (stenen,

ramen, deuren, gewelven, chauffage, enz.), installaties (ketels, tanks, etiketteermachine, enz.)

Handelsbemiddeling.

- Het organiseren van workshops en opleidingen.

Het organiseren van proeverijen.

- Het organiseren van feesten, catering, evenementen, festivals, en aile hiermee samenhangende zaken, zoals het verhuren van ruimtes en roerende goederen.

- Het uitbaten van restaurant en cateringhandel, het uitbaten van horecahandel zowel rechtstreekse uitbating alsook het verhuren en huren van handelsruimten en  zaken.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders. Het aantal bestuurders dient steeds oneven te zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen,

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd hetzij door drie bestuurders, hetzij door de gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder alleen. ALGEMENE VERGADERINGEN

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die zelf vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Elk A-aandeel heeft recht op één stem. De B-aandelen hebben geen stemrecht.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna,

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 1.> mod 11.1

 %~,r

Voor-





behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot belast met de controle.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. '

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Ais op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

BENOEMING

De oprichters beslissen eenparig dat het aantal bestuurders thans wordt bepaald op drie en dat tot bestuurder worden benoemd:

1. De heer CUYPERS Bart, geboren te Turnhout op 10 maart 1972, wonende te 2460 Kasterlee, Herentalsesteenweg 8.

2. De heer VERBUNT Guy Henri Anita, geboren te Turnhout op 25 augustus 1971, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Wouter van Giertestraat 1.

3. De heer AMELINCKX Nico Jozef Jeanne, geboren te Turnhout op 23 november 1972, wonende te 2300 Turnhout, Veldstraat 22,

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap. De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zuilen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en van het Wetboek van Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds v66r de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

Aldus wordt met éénparigheid van stemmen door de raad van bestuur beslist onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel, dat wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur de heer Bart Cuypers, voornoemd, en tot gedelegeerd bestuurders-zaakvoerders:

- de heer AMELINCKX Nico, voornoemd;

- de heer VERBUNT Guy, voornoemd;

- de heer CUYP ERS Bart, voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: VANTHIENEN, VERCAUTEREN & CO

BV BVBA, Herentalsesteenweg 22, 2460 Lichtaart, 8E0466.711 .837 met recht van indeplaatsstelling en met de

macht om:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere

administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en

ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS











Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergoiegd tar gr! fio v: do

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Iw11m~1i~u~~u~uniou~u

*1503 603*

~" .

Ondernemingsnr : 0527984460

Benaming

(voluit) : BROUWERIJ HET NEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 22 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming Raad van Bestuur

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 2 februari 2015. Er wordt BESLIST om het ONTSLAG te aanvaarden als bestuurder van dhr. Guy VERBUNT.

Er wordt BESLIST om bijkomend te BENOEMEN als bestuurder:

- dht. Gust HERMANS, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Poeleinde 41, N.N. 78.08.19-227.24

- dhr. Frans VERSM1SSEN, wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 108, N.N. 68.06,07-083.13

- dhr. Frederic DE VEL, wonende te 2900 Schoten, Singel 112, N.N. 62.11.18-313.32

op de versozijde getekend door

dhr, Bart Vercauteren

Gevolmachtigde

2 5 FEB. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT amier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 10.07.2015 15295-0428-013
24/07/2015
ÿþ.~~ Mod Word 11.1

(nn~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~



11



Neergelegd ter griffie van de REMUA/Tg vAN KOOPHAi. DEL

13 JULI 2015

ANTWERPEEreding TURNHOUT Aa Griffier



Ondernemingsnr : 0527984460

Benaming

(voluit) : BROUWERIJ HET NEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 22 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 6 juni.

Er wordt BESLIST om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Beyntel 17

2360 Oud Turnhout

op de versozijde getekend door

dhr. Bart Cuypers

Gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0486-014

Coordonnées
BROUWERIJ HET NEST

Adresse
BEYNTEL 17 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande