BRULITY

Divers


Dénomination : BRULITY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.639.254

Publication

10/03/2014 : ANT000685
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.12.2012, NGL 28.02.2013 13054-0297-013
02/03/2012 : ANT000685
03/02/2012
ÿþ Mac! WaN 11,1

t'g5 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111.1111(11, o~si" u~i r w 111

.'. Ll U W JeJV Ira..-.

2 3 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.639.254

Benaming

(voluit) : Brulity

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 2547 Lint, Liersesteenweg 284

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel - verplaatsing datum jaarvergadering - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - kapitaalverhoging goedkeuring nieuwe statuten - ontslag en décharge bestuurder - benoeming en herbenoeming bestuurder - ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris lise Janssens te Kontich op achtentwintig: december tweeduizend en elf dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "BRULITY°, gevestigd te Doornik, Quai de Notre' Dame 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Doornik onder het ondernemingsnummer 0437.639.254, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

Verplaatsing zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2547 Lint, Liersesteenweg 284. Verplaatsing datum jaarvergadering

"

" De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van de eerste maandag van september om twintig (20) uur naar vierentwintig december van elk jaar om vijftien (15) uur.

Aandelen op naam

De vergadering beslist alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Hiertoe worden de aandelen aan toonder vernietigd en de aandelen op naam ingeschreven in het aandelenregister.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd achtenzestigduizend euro (168.000 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfenzeventigduizend euro (75.000 EUR) op tweehonderd drieënveertigduizend euro (243.000 EUR) door de creatie van zeshonderd; tweeënzeventig (672) aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven a pari met elk een fractiewaarde van tweehonderd vijftig euro (EUR 250,00) en zijj warden voor één/vierde (1/4de) volstort, hetzij voor tweeënveertig duizend euro (EUR 42.000), door:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLYBOUW ADVISEURS", RPR Antwerpen 0462.342.085, voor zeshonderd zeventig (670) aandelen, voor één/vierde (114de) volstort aan tweehonderd' vijftig euro (EUR 250,00) per aandeel, hetzij in het totaal eenenveertigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (EUR 41.875,00);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTING EN COMPUTING", RPR; Antwerpen 0428.860.655, voor twee (2) aandelen, voor éénlvierde (1/4de) volstort aan tweehonderd vijftig euro' (EUR 250,00) per aandeel, hetzij in het totaal honderd vijfentwintig euro (EUR 125,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met; nummer BE43 7350 2999 3701 bij de KBC Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap Brulity,; zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tweeëntwintig december; tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te worden.

Vaststelling

Alle aandeelhouders erkennen en verzoeken mij notaris te akteren dat op de kapitaalverhoging volledig' werd ingeschreven en dal elk nieuw aandeel werd volgestort ten belope van één/vierde (1/4de). Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd drieënveertigduizend euro: (243.000 EUR) en is vertegenwoordigd door negenhonderd tweeënzeventig (972) aandelen zonder nominale: waarde, ieder met een breukwaarde van één/negenhonderd tweeënzeventigste (1/972ste) van het kapitaal.

Nieuwe statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Ten einde de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving in het bijzonder aan het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering de bestaande statuten te herwerken, te herschrijven en te hernummeren in de Nederlandse taal en de nieuwe tekst der statuten vast te stellen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge NAAM

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam "BRULITY'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Liersesteenweg 284.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de samenstelling, het beheer, de administratie van roerende en onroerende patrimonia toebehorend aan welke natuurlijke personen en rechtspersonen ook, privaatrechtelijke of publiekrechtelijk, en in het bijzonder alle operaties als tussenpersoon zowel op het vlak van roerende als onroerende goederen, de verrichtingen van beheer en syndicus van onroerende goederen, de verrichtingen van promotie, valorisatie, renovatie, constructie van onroerende goederen van alle aard, dit alles zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan ook alle in- en exportverrichtingen, in aan- en in verkoop, voor alle vormen van roerende goederen van welke aard ook, met alle landen en zulks met het oog op de rechtstreekse handel of de inrichting van bijkantoren en correspondenten in het buitenland, verrichten.

De vennootschap kan alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om de realisatie van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

De vennootschap kan deelnemen middels inbreng, onderschrijving, fusie of op elke andere wijze in alle zaken die een economische band van welke aard ook vertonen met haar maatschappelijk doel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd drieënveertigduizend euro (243.000 EUR).

Het is verdeeld in negenhonderd tweeënzeventig (972) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder met een breukwaarde van één/negenhonderd tweeënzeventigste (1/972ste) van het kapitaal.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersoon, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden of door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vierentwintig december om vijftien (15) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dal een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te sluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

INTERIMDIVIDEND

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Ontslag en décharge bestuurder

De vergadering beslist over te gaan tot het ontslag van de bestuurder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DAMHERTINVEST", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

. r -t

Vopr-

4 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Damhertenlaan 16, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0429.440.378, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Simonne Clybouw, laatst wonende te 8400 Oostende-Zandvoorde, Zandvoordestraat 379, ingevolge het overlijden van de vaste vertegenwoordiger Mevrouw Simonne Clybouw op zesentwintig september tweeduizend en tien.

De vergadering verleent, voor zoveel nodig, kwijting over het door haar gevoerde mandaat.

Benoeming bestuurder

De vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DAMHERTINVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer CLYBOUW André, wonende te 2547 Lint, Liersesteenweg 284, als bestuurder, met ingang vanaf heden, voor een duur van zes jaar.

Herbenoeming bestuurder

De vergadering herbenoemt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLYBOUW ADVISEURS", in het kort "C.A.", gevestigd te 2547 Lint, Liersesteenweg 284, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0462.342.085, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw " JACQUEMIN Fernande Louise Florentine Marie, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Damhertenlaan 16, als bestuurder, met ingang vanaf heden, voor een duur van zes jaar.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, allen aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, komen onmiddellijk in raad van bestuur

bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten: "

- wordt met ingang vanaf heden ontslagen als gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap met , beperkte aansprakelijkheid "CLYBOUW ADVISEURS", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw JACQUEMIN Fernande, voornoemd. De raad van bestuur verleent kwijting over het door haar gevoerde mandaat.

- wordt aangeduid als gedelegeerd bestuurder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DAMHERTINVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer CLYBOUW André, voornoemd, met ingang vanaf heden, voor een duur van zes jaar.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte inhoudende statutenwijziging.

NOTARIS ILSE JANSSENS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2012 : TOT000685
04/03/2011 : TOT000685
12/02/2010 : TOT000685
27/10/2009 : TOT000685
17/07/2009 : TOT000685
05/02/2009 : TOT000685
13/02/2008 : TOT000685
06/03/2007 : TOT000685
13/02/2007 : TOT000685
09/11/2006 : TOT000685
18/11/2005 : TOT000685
17/11/2004 : TOT000685
15/10/2003 : TOT000685
21/02/2003 : TOT000685
02/01/2003 : TOT000685
30/12/2000 : BLT001269
11/06/1992 : BLT1269
30/06/1989 : BLT1269
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.12.2015, NGL 27.02.2016 16055-0078-014

Coordonnées
BRULITY

Adresse
LIERSESTEENWEG 284 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande