BRUUN RENOVATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUUN RENOVATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.078.387

Publication

24/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12304889*

Neergelegd

20-09-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0453.078.387

Benaming (voluit): BOB RENOVATIE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Grote Singel 104

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van achttien september tweeduizend twaalf, gehouden voor geassocieerd notaris Yves De Deken te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

1/ Wijziging van de naam in  BRUUN Renovaties , en aanpassing van artikel 1 der statuten.

2/ Aanpassing van het vragenrecht der vennoten aan de nieuwe wettelijke regeling dienaangaande, en beslissing dat de vennootschap de schriftelijke vragen uiterlijk de zevende dag voor de vergadering dient te ontvangen; aanpassing van artikel 24 der statuten.

3/ Aanpassing van de procedure tot aanstelling van de vereffenaar(s) aan de nieuwe wettelijke regeling dienaangaande; aanpassing van artikel 30 der statuten.

4/ De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de inschrijving van de vennootschap, en de wijzigingen daarvan, aan : de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA  FISCURA , accountantskantoor te 2100 Antwerpen (Deurne), Ter Rivierenlaan 188, en haar gevolmachtigden.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Yves De Deken, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 28.08.2012 12473-0364-010
13/12/2011
ÿþN mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~_

Benaming (voluit) : Bob Renovatie

' --__ ~..r" ~ F-., --°n-`

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

(verkorty :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Argentiniëlaan 50 2030 Antwerpen

Onderwerp akte :statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten, gehouden voor,' geassocieerd notaris Yves De Deken te Antwerpen, in zijn kantoor, op 10 november 2011, blijkt dat met' eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief afgesloten op dertig september tweeduizend elf, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen,,, beslissing tot uitbreiding van het doel zodat dit voortaan luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

1) Leuningconstructies in het algemeen, inzonderheid de constructies, montage van trapleuningen,: borstweringen, muurhandgrepen, stootranden, afschermingen van machines en dit in alle materialen, alle vormen en toepassingen, evenals de bewerking van al deze materialen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle materialen en materieel hiertoe, van alle nijverheids- en handelszaken zowel in binnen- en buitenland, voorgaande verrichtingen zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon en voor rekening van derden. Evenzeer de metaalconstructie in het algemeen, inzonderheid de constructie van metalen gebinten, buisleidin-. gen, lood en lasinrichtingen, de bewerking van al deze metalen: alle montage- en afbraakwerken, de algemene machinebouw, diverse constructies uitgevoerd in metaal en indien nodig in alle andere materialen, de volledige: uitrusting van allerlei nijverheden, alle herstellingen en onderhoud die op het voorgaande betrekking hebben, het uitbaten van alle brevetten in verband met deze of andere bedrijvigheden, het huren en verhuren van machines, toestellen en constructies.

Deze opsomming r's niet limitatief te begrijpen.

2) De aan- en verkoop, valoriseren, verkavelen, exploiteren, beheren, huren en verhuren van alle onroerende goederen, woningen, appartementen, bouw- en andere gronden, het oprichten en afwerken van woningen, appartementsgebouwen, nijverheids- en ambachtsgebouwen alsmede alle andere constructies, het verbouwen en afbreken van deze eigendommen zowel in hoofd- als in onderaanneming, evenals het doen van alle:. onroerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, in het bijzonder het stellen onder het regime van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de mede-eigendom, de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle materialen en materieel hiertoe, van alle nijverheids- en handelszaken zowel in binnen- en buitenland, voorgaande verrichtingen zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon en voor rekening van derden,

Deze opsomming is niet limitatief te begrijpen.

3) De coördinatie van onderaannemers ter realisatie van bovenvermelde opsommingen.

4) De handel in onroerend goed, bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed, schatten en evalueren van onroerend goed, beheer van onroerend goed, renovatie van onroerend goed.

5) Uitgeverij van boeken.

6) Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen; activiteiten van grafische designers, van interieurdecorateurs en van decorateur - etalagisten; overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

7) Creatieve activiteiten op het gebied van kunst en amusement.

8) Reclamebureau.

De vennootschap mag tevens alle commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, zoals de uitbating van een studiebureel, de vertegenwoordiging, de aankoop, de verkoop, de invoer en de: uitvoer van alle materialen en van alle machines, toestellen en industrieproducten. Dit alles zowel in binnen- ais: in buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere, vennootschappen.

Voormelde opsomming is niet limitatief te begrijpen, het doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bl

E St

IIItI I!JI III IIIJ IllI JMI 11M 11111 11l lut

11186902*

©ndernemingsnr : 0453.078.387

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen, verwerven in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke en niet in de tijd begrensde ondernemingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

21 Verplaatsing van de zetel naar 2900 Schoten, Grote Singel 104, met ingang 10-11-2011.

3/ Aanpassing van artikel 3 en artikel 4 der statuten aan de genomen beslissingen.

4/ Machtiging van de geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken niet standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een bvba 'FISCIJRA', accountantskantoor te 2100 Antwerpen (Deurne), Ter Rivierenlaan 188, en haar gevolmachtigden.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Benoît De Cleene

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ers handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 29.08.2011 11469-0106-009
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 31.08.2010 10523-0518-010
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 26.08.2009 09644-0036-009
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 12.02.2008, NGL 30.05.2008 08176-0380-013
05/12/2007 : AN304406
02/04/2007 : AN304406
28/03/2006 : AN304406
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 08.07.2015 15286-0372-010
22/04/2005 : AN304406
23/04/2004 : AN304406
17/04/2003 : AN304406
06/01/2003 : AN304406
20/12/2002 : AN304406
08/10/2002 : AN304406
19/05/2001 : AN304406
18/04/2000 : AN304406
03/07/1999 : AN304406
01/01/1997 : AN304406
29/07/1994 : AN304406
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 19.07.2016 16334-0601-010

Coordonnées
BRUUN RENOVATIES

Adresse
GROTE SINGEL 104 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande