BUSINESS SALES PARTNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS SALES PARTNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.076.794

Publication

06/02/2015
ÿþ Mod Wand 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEU

-

BELGISCH2901 S'

1 14

1111111111 1<

BEL ~EERG""' Fw,r ~ ~

205 AATSB _.

1 4 -Oie 205

" HTBANK v~rt OOI~~iANDEL ïWEI" iPEN, áiU%ECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.076.794

Benaming

(voruit) : Business Sales Partner

Rechtsvorm : (Gewone) Commanditaire Vennootschap

Zetel : Eduard Anseelestraat 124 - 2830 WILLEBROEK

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING  OMZETTING IN BVBA  STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN

DE NEGENTIENDE DECEMBER.

Voor mij, Meester Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, notaris te Bornem, in mijn kantoor, is ter studie bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap Business Sales Partner, met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Eduard Anseelestraat 124, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met andememingsnummer 0842.076.794.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 15 december 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05 januari 2012 onder nummer 12003690.

De statuten werden niet gewijzigd.

Zijn aanwezig, de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het bij elk van hen vermelde aantal aandelen:

1.Mevrouw Isabelle B1EwVELEZ (rijksregisternummer 74.06.14-186.20  identiteitskaartnummer 5917820560-37), geboren te Brussel op 14 juni 1974, echtgenote van de heer Robby GOVAERTS wonende te Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

Eigenaar van vijftig aandelen, 50

2.De heer Robby Achiel Jeannine GOVAERTS (rijksregisternummer 73.11.27-117.04  identiteitskaartnummer 591-9282022-97), geboren te Bornem op 27 november 1973, echtgenoot van mevrouw Isabelle BIEVELEZ, wonende te Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

Eigenaar van vijftig aandelen. 50

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor

ondergetekende notaris op 22 april 2014, tot op heden niet conventioneel gewijzigd naar zij verklaren.

Hetzij in totaal twee vennoten, bezittende samen honderd aandelen, zijnde de totaliteit van het kapitaal.

100

Bureau

De vergadering wordt geopend om 11U00, onder voorzitterschap van mevrouw Isabelle BIÈVELEZ,

voornoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen hetgeen volgt:

I, De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te

stemmen over de volgende agenda:

1.Bespreking van het geleden verlies.

2.Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro

(17 600,00 EUR) om het te brengen van duizend euro (1 000,00 EUR) naar achttienduizend zeshonderd euro

(18 600,00 EUR) door inbreng in speciën, met behoud van het aantal aandelen, door verhoging van de

fractiewaarde van de aandelen.

3.Wijziging van het maatschappelijk doel:

a. Bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva de data 01 december 2014.

b. Aanpassing en uitbreiding van het doel, verwoord in artikel drie van de statuten in overeenstemming met voormeld verslag, door toevoeging van volgende bepaling en aanpassing van paragraaf 1 ais volgt:

" (...)

- Makelaar in onroerende goederen en exploitatie van een immobiliënkantoor, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Makelaar in verzekeringsproducten, zowel tak leven als niet-leven, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, in de meest ruime zin;

-Het optreden als tussenpersoon bij de expertise, aankoop, verkoop, ruiling, omvorming, exploitatie, verkaveling, het valoriseren en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het optreden als syndicus van gebouwen enfof het optreden als rentemeester;

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheek stellen en haar goederen in pand geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk vodrbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,"

4.Lezing van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij welk verslag een staat van actief en passief wordt gevoegd afgesloten per 30 september 2014 en verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOQUE & PARTNERS met zetel te 9240 Zele, Elststraat 32, en met vestigingseenheid te 1853 Grimbergen, Jozef Van Elewijckstraat 103 bus 6, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de samenvattende staat van actief en passief van de vennootschap.

5.Omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met het feit dat de omzetting wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a)de omzetting gebeurt zonder bij- of uittreden van vennoten;

b)de naam, zetel en doel worden niet gewijzigd, behoudens voor wat betreft voormelde doelswijziging;

c)er worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap zoals die bestonden op 30 september 2014, behoudens voor wat betreft voormelde kapitaalverhoging.

6.Ontslag van de zaakvoerder.

7.Benoeming van de zaakvoerder.

8.Aanpassing van de statuten aan de hierboven voorgestelde wijzigingen, volledige herwerking, herschrijving en hemummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten.

9.Volmacht BTW en ondernemingsloket.

Il, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1 000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze vergadering is het ganse kapitaal aanwezig zoals blijkt uit de bovenstaande melding der vennoten. Mevrouw Isabelle BIÉVELEZ voornoemd, is hier tevens aanwezig in haar hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Er werd in de vennootschap geen commissaris benoemd.

De vergadering is dus rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beslissen over al de punten van de agenda. I I I. Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering nagegaan en als juist erkend.

Daarna neemt de vergadering de agenda in behandeling en neemt zij, na beraadslaging, de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

Uit de balans per 30 september 2014 blijkt dat de vennootschap een negatief eigen vermogen heeft van drieduizend achthonderd en vijf euro drieëndertig eurocent (3 805,33 EUR).

De zaakvoerder meldt dat de verliezen overgedragen verliezen zijn van vorige boekjaren en dat er een inspanning geleverd werd en zal worden om opnieuw positieve resultaten te bekomen.

Zij verklaart dan ook dat het volgens haar niet aangewezen is om de vennootschap te vereffenen en zij verzoekt de vennoten te besluiten tot verderzetting van de activiteiten.

De vergadering verklaart zich akkoord met het voorstel van de zaakvoerder en beslist de vennootschap verder te zetten, aangezien nieuwe activiteiten werden opgestart die zullen bijdragen tot de winstgevendheid van de vennootschap.

} Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist vervolgens tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van

zeventienduizend zeshonderd euro (17 600,00 EUR) om het kapitaal te brengen van duizend euro (1 000,00

EUR) naar achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR) door de inbreng in speciën zonder uitgifte van

nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalsverhoging werd verwezenlijkt.

De comparanten verklaren de financiële en vennootschapsrechterlijke gevolgen hiervan, zowel voor de

vennootschap als voor zichzelf te kennen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen,

DERDE BESLISSING

a. De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder betreffende de hierna vermelde doelwijziging.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gehecht van 30 september 2014,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken,

Het verslag van de zaakvoerder de dato 01 december 2014 niet de staat van activa en passiva de dato 30 september 2014 zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

b. De vergadering beslist vervolgens, in overeenstemming met voormeld verslag, het doel uit te breiden als volgt:

-Makelaar in onroerende goederen en exploitatie van een immobiliënkantoor, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

-Makelaar in verzekeringsproducten, zowel tak leven als niet-leven, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dien angaande, in de meest ruime zin;

-F-let optreden als tussenpersoon bij de expertise, aankoop, verkoop, ruiling, omvorming, exploitatie, verkaveling, het valoriseren en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het optreden als syndicus van gebouwen en/of het optreden als rentemeester;

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

_hlet toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheek stellen en haar goederen in pend geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Artikel drie van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

" Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Software- en adviesbureau.

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van audio-, video- en computerapparatuur en

kantOormeubilair, fotografische en cinematografische artikelen met bijhorende randapparatuur, juwelen.

.. De directe verkoop van juwelen, make-up, tupperware en alle andere mogelijk goederen in de meest ruime

betekenis van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken, studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende kantoorautomatisering, data en telecommunicatie, projectbegeleiding en private of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps of technische vorming.

- Computeradviesbureau in de meest ruime betekenis van het woord, verlenen van advies over soorten computers (hardware en hun configuratie), toepassing van bijhorende programmatuur (software), IT infrastructuur, analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossingen; realisatie van programma's en gebruiksklare systemen; analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen voor automatische data-identificatie; productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of gespecialiseerde programmatuur; creatie van websites voor bedrijven en particulieren; verhuur van dataruimte voor computermaterialen.

- Het verlenen van adviezen, training en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- Interieuradvies.

Werkplaats voor fotografie.

- Productie van films, onderneming in beeld- en geluidsopname,onderneming in audiovisuele verwerking

van beelden in de meest ruime betekenis.

-Makelaar in onroerende goederen en exploitatie van een immobiliënkantoor, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

-Makelaar in verzekeringsproducten, zowel tak leven als niet-leven, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, in de meest ruime zin;

-Het optreden ais tussenpersoon bij de expertise, aankoop, verkoop, ruiling, omvorming, exploitatie, verkaveling, het valoriseren en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het optreden als syndicus van gebouwen en/of het optreden als rentemeester;

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheek stellen en haar goederen in pand geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap za! zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOQUE & PARTNERS met zetel te 9240

Zele, Elststraat 32, en met vestigingseenheid te 1853 Grimbergen, Jozef Van Elewijckstraat 103 bus 6,

voornoemd, aangewezen door de algemene vergadering, over de staat waarop het actief en het passief van de

vennootschap werd samengevat, afgesloten op 30 september 2014 met betrekking tot de omzetting en van het

verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de omzetting. Zij ontslaat de voorzitter van het voorlezen van

deze verslagen,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"4. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van art, 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de

staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2014, van de gewone commanditaire vennootschap

BUSINESS SALES PARTNER gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de

normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige

overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 30 september

2014 en na de geplande kapitaalsverhoging bedraagt 2.394,67 EUR en is 16.205,33 EUR kleiner dan het

wettelijk minimum kapitaal van 18.600,- EUR van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Opgesteld te Strombeek op 4 december 2014

Foqué & Partners

(handtekening)

L. Foqué

Bedrijfsrevisor"

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden

zoals deze opgesomd onder punt vijf van de agenda.

Alle activa en passiva, zo ook de afschrijvingen, waardeverminderingen en- vermeerderingen blijven

hetzelfde, ter uitzondering van het kapitaal zoals voormeld,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de

commanditaire vennootschap werd gehouden voortzetten.

De omzetting van commanditaire vennootschap naar besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten op

30 september 2014, die opgenomen is in voornoemd verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de commanditaire vennootschap, worden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De honderd (100) aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend

aan de comparanten in deze, overeenkomstig het aandelenbezit in de commanditaire vennootschap.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap, mevrouw

Isabelle BIÉVELEZ, aangezien de omzetting tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van

rechtswege een einde stelt aan haar mandaat als zaakvoerder.

Kwijting voor het gevoerde beleid tijdens het lopende boekjaar zal haar kunnen verleend worden ter

gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist mevrouw Isabelle BIÉVELEZ, voornoemd te benoemen tot niet-statutaire

zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart zij haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige wettelijke verbodsbepaling om dit mandaat uitte oefenen.

Dit mandaat zal bezoldigd zijn.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en over te gaan

tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst

der statuten rekening houdende met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De nieuwe tekst luidt voortaan als volgt:

STATUTEN

Rechtsvorm van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

Business Sales Partner.

Zetel van de vennootschap

te Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Software- en adviesbureau.

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van audio-, video- en computerapparatuur en

kantoormeubilair, fotografische en cinematografische artikelen met bijhorende randapparatuur, juwelen.

- De directe verkoop van juwelen, make-up, tupperware en alle andere mogelijk goederen in de meest ruime

betekenis van het woord.

- Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken, studie- organisatie- en raadgevend bureau

betreffende kantoorautomatisering, data en telecommunicatie, projectbegeleiding en private of schriftelijke

cursussen voor algemene, beroeps of technische vorming.

- Computeradviesbureau in de meest ruime betekenis van het woord, verlenen van advies over soorten computers (hardware en hun configuratie), toepassing van bijhorende programmatuur (software), IT infrastructuur, analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossingen; realisatie van programma's en gebruiksklare systemen; analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen voor automatische data-identificatie; productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of gespecialiseerde programmatuur; creatie van websites voor bedrijven en particulieren; verhuur van dataruimte voor computermaterialen,

- Het verlenen van adviezen, training en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- Interieuradvies.

Werkplaats voor fotografie.

- Productie van films, onderneming in beeld- en geluidsopname,onderneming in audiovisuele verwerking van beelden in de meest ruime betekenis.

-Makelaar in onroerende goederen en exploitatie van een immobiliënkantoor, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande;

-Makelaar in verzekeringsproducten, zowel tak leven als niet-leven, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, in de meest ruime zin;

-Het optreden als tussenpersoon bij de expertise, aankoop, verkoop, ruiling, omvorming, exploitatie, verkaveling, het valoriseren en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuiisinrichtiing en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het optreden als syndicus van gebouwen en/of het optreden als rentemeester;

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypotheek stellen en haar goederen in pand geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, Industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun

opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering,

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van

beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen,

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen

aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de

van toepassing zijnde wettelijke bepalingen,

ln el de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk warden voorafgegaan of gevolgd door de

aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

leder jaar, de derde donderdag van de maand juni om 19 uur, moet een jaarvergadering gehouden worden.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet

doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar

begint op 01 januari en wordt op 31 december van dat jaar afgesloten,

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke

verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het

Wetboek van vennootschappen,

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Stemming

De slatuten worden eerst artikel per artikel en daarna in hun geheel, goedgekeurd.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap ACCOUNTANTSKANTOOR LEO NOETH EN NADINE RINGOOT met

maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, De Regenboog 11, en vestigingseenheid te 2880 Bornem,

Puursesteenweg 390 bus AB, en haar bestuurders en werknemers, elk met recht van indeplaatsstelling, om in

naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij het ondernemingsloket en de

BTW-administratie,

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Daar de agenda is uitgepuf wordt de vergadering beëindigd om 11 U30.

VERKLARING PRO PISCO

" . -e Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De omzetting wordt gedaan onder het voordeel van artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, van

artikel 214 §1 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, van artikel 775 van het Wetboek van

Vennootschappen en van artikel 11 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Recht van vijfennegentig euro (95,00 EUR) betaald op aangifte van notaris Johan VAN den

NIEUWENHUIZEN,

ORGANIEKE WET NOTARIAAT

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris

opgelegd door artikel 9, § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan aile partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken,

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedirlgen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben minstens vijf werkdagen vóór het verlijden dezer.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeeld ontwerp van de akte.

3. De gehele akte werd door mij, notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht,

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en gesloten op plaats en datum als voormeld.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten, hier aanwezig, getekend met mij

notaris.

(volgen de handtekeningen)

Geregistreerd op het lste Registratiekantoor Mechelen

op 24 DEC. 2014

Blad(en): vijftien Verzending(en): nul

Register (OBA) 5 Boek 327 Blad 84 Vak 15

Ontvangen registratierechten. vijftig euro (¬ 50,00)

De Ontvanger, M-R Van Vlasselaer (getekend)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva de dato 01 december 2014  verslag van de bedrijfsrevisor de dato 04 december 2014 - gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2012
ÿþMud Wprtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : e (0

Benaming

(voluit) : BUSINESS SALES PARTNER

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eduard Anseelestraat 124 - 2830 Willebroek

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING  MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, vijftien

december tweeduizend en elf, nog te registreren.

Oprichters

1. Mevrouw Isabelle BIÈVELEZ, geboren te Brussel op veertien juni negentienhonderd vierenzeventig, echtgescheiden niet herhuwd, wonende te 2830 Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

2. De heer Philip Mariette Christiaan TONDELEIR, geboren te Schaarbeek op één oktober negentienhonderd vijfenzestig, ongehuwd, wonende te 2830 Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

Rechtsvorm van de vennootschap

Gewone commanditaire vennootschap.

Naam van de vennootschap

"BUSINESS SALES PARTNER".

Zetel van de vennootschap

te Willebroek, Eduard Anseelestraat 124.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Software- en adviesbureau.

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van audio-, video- en computerapparatuur en kantoormeubilair, fotografische en cinematografische artikelen met bijhorende randapparatuur, juwelen.

- De directe verkoop van juwelen, make-up, tupperware en alle andere mogelijk goederen in de meest ruime betekenis van het woord.

- Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken, studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende kantoorautomatisering, data en telecommunicatie, projectbegeleiding en private of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps of technische vorming.

- Computeradviesbureau in de meest ruime betekenis van het woord, verlenen van advies over soorten computers (hardware en hun configuratie), toepassing van bijhorende programmatuur (software), IT infrastructuur, analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossingen; realisatie van programma's en gebruiksklare systemen; analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen voor automatische data-identificatie; productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of gespecialiseerde programmatuur; creatie van websites voor bedrijven en particulieren; verhuur van dataruimte voor computermaterialen.

- Het verlenen van adviezen, training en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- Interieuradvies.

Werkplaats voor fotografie.

- Productie van films, onderneming in beeld- en geluidsopname,onderneming in audiovisuele verwerking van beelden in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

_ervan kunnen_bevorderen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor III IIII allo 111

behoud *12003690'

aan ht

Belgisi

Staatsb





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

N E E~ ir,,,1~

-._..--.------

2 3 -12- 2011

..-~. ~---- , var,--

KOOPH

~* L tFs M G1~1E1"Ei~l

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt aangegaan voor een onbepaalde Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt duizend euro (1 000,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke derden of beherende vennoten kunnen zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerder en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni om negentien uur. Indien deze dag op een zondag of wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Boekjaar

gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december van dat jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, eerste lid van het wetboek van vennootschappen en loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Aanvaarding van benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, mevrouw Isabelle BIÉVELEZ voornoemd. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de heer Kristof SWINNEN, kantoor houdende te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232B en zijn medewerkers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel en het ondernemingsloket;

b) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

c) aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administraties van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën;

d) inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen, alsmede aile verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato zevenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig en de wetten van zesentwintig juni en dertig december negentienhonderd tweeënnegentig in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds.

Deze opgave is niet beperkend en de volmachtdrager kan alles doen wat zij nodig acht voor de uitvoering van deze volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0173-010

Coordonnées
BUSINESS SALES PARTNER

Adresse
EDUARD ANSEELESTRAAT 124 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande