C & N PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & N PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.995.572

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302007*

Neergelegd

29-01-2015

Griffie

0578995572

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

C & N Projects

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien, blijkt dat:

Juffrouw DELOOF Celien Paula Jozef, ongehuwd, geboren te Turnhout op 29 januari 1993,

wonende te 2800 Mechelen, Stompaertshoek 3 bus 101.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Starter heeft opgericht en waarvan zij de statuten vaststelt zoals verder volgt.

I. BANKATTEST - KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING VAN DE AANDELEN

De oprichter overhandigt de notaris vooreerst een bankattest afgeleverd door Bank J. Van Breda te Antwerpen, van 12 januari 2015, waaruit blijkt dat een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE39 6451 0215 8819.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeduizend euro (¬ 2.000,00). Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle 100 aandelen worden in geld onderschreven door voornoemde juffrouw DELOOF Celien, hetzij tweeduizend euro (¬ 2.000,00).

Het kapitaal is op heden volledig volstort, bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) waarover de vennootschap thans beschikt.

II. FINANCIEEL PLAN

Ondergetekende notaris erkent voorafgaandelijk aan het verlijden van onderhavige akte in het bezit te zijn gesteld van een financieel plan, getekend door de oprichter, waaruit de motivatie blijkt van de omvang van het maatschappelijk kapitaal en welk werd opgesteld door een deskundige zoals de wet voorschrijft.

III. VOORAFGAANDELIJKE OPMERKING

Ondergetekende notaris wijst er de oprichter op dat de vennootschap pas rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijgevolg verklaart de oprichter zich het recht voor te behouden om, gedurende de periode welke tussen het verlijden van onderhavige akte en gezegde neerlegging zal lopen, voor rekening van de vennootschap in oprichting, alle akten te stellen en verbintenissen aan te gaan welke voor het verwezenlijken van het doel nodig zijn.

Zodra de neerlegging van een uittreksel uit deze akte is geschied, zullen deze akten en verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting vermoed worden gesteld of aangegaan, van het begin af, door de vennootschap zelf.

Gezien onderhavige akte gaat over de oprichting van een BVBA- starter wijst de notaris de oprichter op volgende bijzonderheden:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Stompaertshoek 3 Bus 101

2800 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

" De oprichter mag geen tweede of meerdere  starter -vennootschappen oprichten of bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Bij de oprichting noch in de loop van het bestaan van de S-BVBA mag een aandeelhouder aandelen hebben die vijf procent (5 %) of meer stemrechten vertegenwoordigen in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit zolang de S-BVBA niet het karakter van een gewone BVBA heeft. De oprichter verklaart uitdrukkelijk geen aandelen te bezitten die vijf procent (5 %) of meer stemrechten vertegenwoordigen in een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" Gedurende vijf jaar na de oprichting van de  starter -vennootschap dient vijfentwintig procent (25 %) van de winst jaarlijks gereserveerd te worden.

" Het bestuur van een S-BVBA mag alleen worden toevertrouwd aan natuurlijke personen.

" Aandelen van een S-BVBA mogen alleen in het bezit zijn van natuurlijke personen.

" Op alle documenten uitgaande van de S-BVBA moet melding worden gemaakt dat het om een BVBA- Starter gaat.

" Zolang het om een S-BVBA gaat mag geen kapitaalsvermindering plaatsvinden.

IV. STATUTEN

Na deze uiteenzetting stelt de oprichters de statuten van de vennootschap vast als volgt:

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid   Starter en onder de benaming  C & N Projects .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Stompaertshoek 3 bus 101.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het

Brussels Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

" in de muzikale sector de productie, verkoop en verhuur van muziekdragers, alsook van materiaal en bijhorende diensten, het uitvoeren van muziekoptredens in de breedste zin van het woord.

" het organiseren van muzikale optredens en de uitvoering ervan.

" adviesverlening op het vlak van bedrijfsvoering en beheer (consultancy).

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of te dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeduizend euro (¬ 2.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. 6.De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte alleen.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers

binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden de eerste donderdag van juni om 11 uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

9. Van de jaarlijkse nettowinst wordt gedurende minstens vijf jaar minstens vijfentwintig procent (25

%) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds.

Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

V. OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen

te nemen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

" Voornoemde juffrouw DELOOF Celien hier aanwezig en verklarende te aanvaarden. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan BVBA Boekhoudkantoor BV&F te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 119A, vertegenwoordigd door de heer BRION Christophe, om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanig registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

25/02/2015
ÿþ~

14.,d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0578.995.575

Benaming

(voluit) : C&N Projects

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID STARTER

Zetel : STOMPAERTSHOEK 3 BUS 101 - 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 2 februari 2015:

De vergadering benoemt de heer Nico VERGAELEN, Stompaertshoek 3 bus 101 - 2800 Mechelen tot zaakvoerder van de vennootschap. De heer Vergaelen aanvaardt dit mandaat.

DELOOF Cellen

Zaakvoerder

iu 11 i







*15030797*

nlEE Pt~~ELF

1 3 FEB. 2015

RECHTBA n KOOPHANDELAMïWERi~g¬ d. Pv1EC#-lE! EN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0424-011

Coordonnées
C & N PROJECTS

Adresse
JAN DE KNUYTSTRAAT 47 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande