C & P CONSTRUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & P CONSTRUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.475.423

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.01.2014, NGL 31.01.2014 14027-0601-014
08/12/2014
ÿþnelbgd ter griffie van de

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0838.475.423

C & P CONSTRUCTIONS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Moi PUF 11.1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11111

1a 1 214"

2 6 NOV. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

t,;rtttte

Zetel : Vuurmolenstraat 11, 2490 Balen, België

(volledig adres)

Onderwerpien) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst

Uittreksel uit de beslissine van de zaakvoerder

Op 20/10/2014 heeft de zaakvoerder beslist om het adres van de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel met ingang van 20/10/2014 over te brengen naar volgende adres 2400 Mol, Kloosterstraat 7 bus 201.

Koen Peeters zaakvoerder

Op de laatste bl tuili $"vermelden ° 'kébtc, : Naam en hoeiânighëidvin ilë iristrumenterends`nófeiis,"ilëtzii vande perso(o)ri(én)"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

12/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304897*

Neergelegd

10-08-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : C & P Constructions

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2490 Balen, Vuurmolenstraat 11

Onderwerp akte: BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op tien augustus tweeduizend en elf, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Ceusters Michel, wonende te 2490 Balen, Vuurmolenstraat 11 en de heer Peeters Koen, wonende te 2470 Retie, Papaverlaan 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. C & P Constructions.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2490 Balen, Vuurmolenstraat 11.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam: Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten (41101); Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten (41102); Algemene bouw van residentiële gebouwen (41201); Handel in eigen onroerend goed (68100); Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen (68201); Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen (68203); Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis (68311). Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één januari tot en met eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de

0838475423

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan bv bvba Cuypers Boekhouding  Fiscaliteit, kantoorhoudende te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel..

vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder , en dit voor onbepaalde duur: Bvba Koen Peeters, RPR Turnhout 0809.879.130, met zetel te 2470 Retie, Papaverlaan 5, die zal worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Koen Peeters, voormeld. Bvba Ceusters & Meuldermans, RPR Turnhout 0866.571.967, met zetel te 2490 Balen, Vuurmolenstraat 11, die zal worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Michel Ceusters, voormeld. Allen aanwezig die hun mandaat aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
C & P CONSTRUCTIONS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 7, BUS 201 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande