C-DIVING

Société en commandite simple


Dénomination : C-DIVING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.793.280

Publication

22/05/2012
ÿþ Mol Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIVI" i II~pIVol~sasa" llll 1111 IaIIIIIII

a

Neergelegd ter Rechtbank

F bank

van Koophandel te Antwerpen,

0 9 ME1 ~4it

Griffie

Ondernemingsnr : Set ~, 9q3 . 2ea e_

Benaming

(voluit) : C-Diving

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 89, 2940 Hoevenen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 24.04.2012

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met als beherend vennoot Christian Rooms wonende op de Antwerpsesteenweg 89 te 2940 Hoevenen en geboren te Merksem. De statuten bevatten onder andere de volgende bepalingen:

Artikel 1 Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "C-Diving", .

Artikel 2 De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 3 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpsesteenweg 89, 2940 Hoevenen. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Artikel 5 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 EUR (duizend euro) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

 door Christian ROOMS: 990 EUR

- door stille vennoot: 10 EUR

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

aan Christian ROOMS: 99 aandelen

 aan stille vennoot 1 aandeel

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien afbetaald ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 1000 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

Artikel 7 De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: De heer Christian ROOMS. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te! vertegenwoordigen. Voor aile vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10 Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. leder jaar zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 13 De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van juni om 17.00 uur ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennonten bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laat-'ste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering za! worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief.. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar aangesteld mits homologatie van de benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRijlagen billet Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

 .ÀVoor- OVERGANGSBEPALINGEN

behouden ean het y Belgisch Staatsblad Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgestoten worden op 31112/2013,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.







Opgemaakt te Hoevenen, 24 april 2012

Christian ROOMS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C-DIVING

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 89 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande