C-PHLUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-PHLUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.157.393

Publication

08/08/2013
ÿþ Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111e11111011\11\

Ondernemingsnr : O , J~- ~" ~~`

Benaming (voluit) : C-PHLUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), Brugstraat 97

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel .`a Antwerpen, op

3 0 JULI xQ13

Griffie

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 26 juli 2013, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt

IDENTITEIT DER OPRICHTER

De heer WILDERJANS Philippe, geboren te Genk op 14 december 1992, ongehuwd, wonend

te 2960 Brecht (Sint Job-in 't Goor), Bethaniënlei 10.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : C-PHLUX

ZETEL : 2960 Brecht (Sint-Job-in-1 Goor), Brugstraat 97

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel, dit alles in de meest ruime zin:

1) De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, en sociale aangelegenheden, waaronder in het bijzonder maar niet beperkt tot de telecomsector.

2) Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training, engineering, projectmanagement, technische bijstand en technisch onderhoud inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en' algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3) Alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken, zoals onder meer het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semï-)publiekrechtelijk statuut.

4) Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, zoals onder andere het vestigen van zakelijke rechten, de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en' alle andere waarde-elementen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle Leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r- e Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 5) Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord, en alle mogelijke opdrachten van adviesverlening en bijstand op het gebied van bedrijfsorganisatie en bedrijfsbeleid.

6) De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico en dergelijke meer,

7) Het verwerven van participaties of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland, met een gelijkaardig of aanvullend doel of waarvan het doel van aard is haar maatschappelijke doel te bevorderen en dit bij wijze van inbreng in speciën of natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins en het beheren van deze participaties en/of belangen, alsook het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de entiteit zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de entiteit.

8) Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De venncotschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 26 juli 2013; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : Het kapitaal, dat geheel en onvoorwaardelijk geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00).

SAMENSTELLING: Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van achttien Euro zestig cent (¬ 18,60) per aandeel, door de heer WILDERJANS Philippe, oprichter, mits een storting van achttienduizend zeshonderd Euro nul nul cent (¬ 18.600,00), zodat nog te storten blijft ten belope van nul Euro (¬ 0).

Als VERGOEDING voor deze inbreng, werd aan de oprichter, de duizend (1.000) aandelen toegekend.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

4,"

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtigde(n) bij bijzondere volmacht

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde vrijdag van de maand mei, om negen uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 26 juli 2013 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functies werden benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer WiLDERJANS Philippe, voornoemd,

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn. Zijn bezoldiging zal bepaald worden op de

eerstvolgende algemene vergadering.

De zaakvoerder kan geen handelingen stellen die de vennootschap verbinden, zolang het uit-

treksel uit de oprichtingsakte niet is neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

4) BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap C-PHLUX, de heer WILDERJANS Philippe, voornoemd, die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon C-PHLUX, overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen.

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

6) BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDMAR, met zetel te 2240 Zandhoven, Schriekweg 45, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen tot de Inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de fiscale administraties, bij het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bls van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C-PHLUX

Adresse
BRUGSTRAAT 97 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande