C.G.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.G.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.764.232

Publication

22/04/2014
ÿþmod 11.1

1111 'MU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09 APR. 201/i

'alite HO UT De Griffier.

Ondernemingsnr : 0473.764.232

Benaming (voluit) : C.G.B

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruine Kolk 42

2490 Balen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x mod 11.1

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Tekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.G.B., opgemaakt door notaris Michel Lesseliers te Balen 31 maart 2014, blijkt dat deze algemene vergadering met eenparigheid van

stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerst- besluit -- afschaffin " nominale waarde aandelen

De vergadering beslist vanaf heden de nominale waarde van elk aandeel af te schaffen en te

vervangen door een fractiewaarde.

Tweede besluit  Kennisname notulen bijzondere algemene vergadering

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 21/03/2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeventig duizend euro (70.000 EUR) waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zeven duizend euro (7.000 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en/of de overgedragen winst.

De dividenden werden toegekend als volgt: . - Éénendertig duizend vijfhonderd euro (31.500 EUR) aan de heer CLAES Leo voornoemd;

Éénendertig duizend vijfhonderd euro (31.500 EUR) aan mevrouw GEUENS Christiane voornoemd;

Deze netto-dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

Derde besluit  Kennisname verslapen

De vergadering neemt overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 24/03/2014 en van het verslag van bedrijfsrevisor Briers, Bekkers & Co de dato 28/03/2014 waarvan de conclusie luidt als volgt:

"De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.G.B. bestaat uit de inbreng het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste van de heer Claes Leo en mevrouw Geuens Christiane.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd

door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng !n natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,-) bestaat uit de toekenning van 330 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

Gedaan te Opglabbeek, op 28 maart 2014."

De aandeelhouder geeft opdracht aan ondergetekende notaris om beide verslagen neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 Wetboek Vennootschappen.

Viercc - besluit - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van drieënzestig duizend euro (63.000 EUR), om het kapitaal te brengen van zevenendertig duizend euro (37.000 EUR) naar honderd duizend euro (100.000 EUR) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een eerder uitgekeerd brutodividend van zeventig duizend euro (70.000 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 330 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de aandeelhouders evenredig aan hun aandelenbezit.

Inbreng

v





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

'nad 11.1

1, De heer CLAES Leo, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto "

aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten éénendertig duizend vijfhonderd euro (31.500 EUR), te wijlen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

2. Mevrouw GEUENS Christiane, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten éénendertig duizend vijfhonderd euro (31.500 EUR), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De aandeelhouders verklaren en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de schuldvorderingen waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 21 maart 2014 en dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden driehonderd dertig (330) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van het lopende beekjaar pro rata temporis et liberationis. Deze driehonderd dertig (330) nieuwe  volledig voistorte - aandelen, warden toegewezen als volgt

- honderd vijfenzestig (165) aandelen aan de heer CLAES Leo, voornoemd.

- honderd vijfenzestig (165) aandelen aan mevrouw GEUENS Christiane, voornoemd.

Telkens als vergoeding voor de gedane inbreng.

Vijfde besluit  Vaststelling kapitaalverhoging - Aanpassing artikel 5 statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te

passen als volgt

"Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd duizend euro (100.000

EUR) vertegenwoordigd door zeven honderd (700) gelijke aandelen, zonder nominale waarde."

Zesde besluit  Aanpassing van de statuten aan Wetboek Vennootschappen

a) Invoeging van artikel 10 bis met de nieuwe verplichtingen met betrekking tot de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger; artikel 10 bis luidt voortaan ais volgt:

"Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap."

b) Invoering van artikel l4bis met betrekking tot de schriftelijke besluitvorming.

"Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen tot statutenwijziging, welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De zaakvoerder zal samen met haar rondschaven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen de in het randschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

c) Vervanging van artikel 17 door volgende bepaling:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien da netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

d) Vervanging in artikel negen, twaalf, zeventien en negentien van de statuten van de woorden "wet op de handelsvennootschappen" door de woorden "overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen".

Zevende besluit - Coordinatie statuten

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar aile machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Achtste besluit  Machtiging zaakvoerder(s)

De vergadering verleent, voor zoveel ais nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende besluit  Volmacht KBO  administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan Accountants Adviseurs SBB te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Michel Lesseliers te Baten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



25/11/2013 : TUA016993
07/11/2012 : TUA016993
02/12/2011 : TUA016993
19/11/2010 : TUA016993
04/11/2009 : TUA016993
03/12/2008 : TUA016993
14/11/2007 : TUA016993
03/11/2006 : TUA016993
04/11/2005 : TUA016993
28/10/2004 : TUA016993
28/10/2003 : TUA016993
05/12/2002 : TUA016993
09/10/2015 : TUA016993
02/02/2001 : TUA016993

Coordonnées
C.G.B.

Adresse
BRUINE KOLK 42 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande