C.G.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.G.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.533.468

Publication

30/10/2014
ÿþ mai 11.1



li11079e W ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.533,468

Benaming (voluit) : C.G.C.

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!I Zetel; Ranstsesteenweg 86

2520 Ranst

Onderwerp akte :Kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014, gehouden vood I! notaris Michel Wegge te Borsbeek, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Beslissing tot kapitaalverhoging met tweehonderd negenennegentigduizend achthonderd en acht euro:

I: achtenzestig cent (¬ 299.808,68), om het kapitaal te brengen van achtendertigduizend zeshonderd euro (EI 38.600,00) op driehonderd achtendertigduizend vierhonderd en acht euro achtenzestig cent (E 338.408,68),I door inbreng in geld, mits creatie van duizend negenhonderd vierendertig (1.934) nieuwe aandelen, met: dezelfde rechten als de bestaande aandelen, en die werden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de:

II bestaande aandelen, vermeerderd met een totale uitgiftepremie van honderd eenennegentig euro tweeëndertig: cent (E 191,32) welke op een onbeschikbare reserverekening `uitgiftepremie werd geboekt, op welke; kapitaalverhoging voor de geheelheid werd ingeschreven en welke inschrijvingen volledig werden volgestort op: een bijzondere rekening bij KBC Bank; door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 307, tweede lid: van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van!

II het kapitaal, werden nageleefd; vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en toekenning vanI de nieuwe aandelen aan de inbrengers als vergoeding voor en in verhouding tot hun inbreng..

I: 2/ Kapitaalverhoging met honderd eenennegentig euro tweeëndertig cent (« 191,32) door incorporatie van: II voormelde uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van driehonderd achtendertigduizend vierhonderd en acht:

euro achtenzestig cent (E 338.408,68) op driehonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 338.600,00),: I: zonder uitgifte van aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. I! 3/ Aanpassing van artikel 5 der statuten om dat voortaan luidt::

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (338.600 EUR), en is verdeeld in tweeduizend honderd drieëntachtig (2.183) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/tweeduizend honderd drieëntachtigste (1/2.183e) van het kapitaal.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van h« wetboek vennootschappen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrilving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. "

41 Machtiging van ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te steilen evenals de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de KruispuntbankI II van Ondernemingen, te vervullen.

II Tevens werd bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een bvbaI ;I "Accountantskantoor Van de Vyver", in het kort "ACCVDV', te 2970 Schilde, Waterstraat 145, RPR Antwerpen,I

afdeling Antwerpen 0547.858.968, vertegenwoordigd door de heer Marco Van de Vyver, accountant &I

belastingconsulent, met recht van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten in naam en voori

rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale enI :I administratieve besturen, en daartoe aile documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is« I

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

!!

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte coördinatie statuten

i ccntInnk vn ophideL

rth.-P-_- ro rc.n

21 CU. 20iti

uI

[t11.1111!).1

afdeling Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 13.03.2014 14065-0369-012
22/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306071*

Neergelegd

20-11-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0844.533.468

Benaming (voluit): C.G.C.

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 86

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek, in zijn kantoor, op vijftien november tweeduizend twaalf, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Beslissing tot kapitaalverhoging met negentienduizend negenhonderd vijfennegentig euro (19.995 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op achtendertigduizend vijfhonderd vijfennegentig (38.595 EUR), door inbreng in geld, mits uitgifte van honderd negenentwintig (129) nieuwe aandelen, tegen de uitgifteprijs van in het totaal twintigduizend euro (20.000 EUR), waarvan vijf euro (5 EUR) als uitgiftepremie op een bijzondere rekening  uitgiftepremies wordt geboekt; deze inschrijving werd volledig volgestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank, en als vergoeding voor de inbreng werden aan de inbrenger 129 nieuwe aandelen toegekend met dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen, en delend in de winst over het lopende boekjaar vanaf de datum van uitgifte; door de notaris werd bevestigt bij toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

2/ Kapitaalverhoging met vijf euro ( EUR) om het kapitaal te brengen op achtendertigduizend zeshonderd euro (38.600 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, zonder uitgifte van aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3/ Aanpassing van artikel 5 der statuten om dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen. 4/ Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen evenals de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de bvba   Accountantskantoor Van de Vyver , in het kort  ACMV , te 2970 Schilde, Waterstraat 145, vertegenwoordigd door de heer Marco Van de Vyver, accountant & belastingconsulent, met recht van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/03/2012
ÿþ~

 ~_ " ; ~ ~ E ' ; tititi Mad Wa,d 11.1

~~.i=" y in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nergelegd ter griffe van de KecbiIbwl* van Koophandel lo Umm*, , M

2 0 MAART 2012

Griffie

Ondernemingsrtr 4. 5533 44

Benarn(ng

weirat) : G.G.C.

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 86

(volledig adres)

Onderovern akte : OPRICHTING

Lift een akte verleden voor notaris Philippe Aorte te Essen op 12 maait 2012, te registreren blijkt dat de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C.G.C.", met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg

86, werd opgericht door 1) de heer Feremans Luc Elisabeth, wonende te 2970 Schilde, Sint Hubertuslean 25; 2)

de beer Jongmans Joed Leone, wonende te 2240 Zandhoven, Oudebaan 31; 3) de heer Van Loey Cari

Ludovic, wonende te 2160 Wommelgem, Dasstraat 111.

De oprichting bevat de volgende gegevens :

Naam : C.G.C.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 86

Duur : de vennootschap le opgericht voor onbepaalde duur.

Doel :

De vennootschap heeft tot deel:

Het oprichten en exploiteren van een of meerdere infrastructuren voor de beoefening van de golfsport en

aanverwante activiteiten, inclusief de organisatie van golfwedstn7den en tornooien, het geven van opleidingen,

het organiseren van trainingssessies, enzoverder,

Het organiseren van workshops, feestelijkheden, seminaries en andere evenementen;

De uitbating van alle horeca-aangelegenheden;

De exploitatie van sportcentra en golfterreinen;

Het Inrichten van sportcentra en golfterreinen;

De klein- en groothandel en distributie in sportartikelen, -kledij en uitrusting, en de uitbating van shops voor

sportarflkelen, -kledij en  uitrusting;

Voormelde opsomming is niet beperkend.

Verder mag de vennootschap alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of

onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar

maatschappelijk doel, zowel in binnen- als In buitenland.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, Inbrengst, versmelting, geldschieling of verder onder gelijk

welke vorm van handels- of financisfe onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of

waarvan het doel in innige samenwerking met het hare staat.

Zij kan deelnemen ln of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen,

fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen In hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het

handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alla leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

Zij mag mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gelijkaardig in andere ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen opnemen.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is

in honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk éénlhanderd twintigsten

(1J120ste) van het kapitaal. "

Volstorting van van het kapitaal :

OP de laatste blz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naars en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechiûpersoon ten aanzien van derden Ie verteolenwaordigen

Verso : Haai» en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

bahouç sari h rBaie

Staalsi;

~ ~,.

/

111111111 1 11 1 I 1 I lii lii II

*12065700*

Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal volledig werd volstort in geld en dat de deponering ten

belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bij KBC Bank heeft plaatsgevonden

overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen of buiten voormelde bevoegdheidsbeperkingen vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste woensdag van de maand maart.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 30 september 2013.

Reserves- Verdeling winst en overblijvend saldo na verefüng

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn,

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Benoeming zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Werd als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

- De heer Feremans Luc, voornoemd

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering heeft beslist de heer Feremans Luc, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder/zaakvoerder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht:

De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan Konsilanto cvba, 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T,W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondememingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen alsmede aile verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd. 27 juli 1967 en de Wet van 26 juni 1992 en 30 december 1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen

1

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd

-Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

i 1 - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het het

Belgisci

Staatsbh

i IlLEIJI111 u



Rechtbank van koophande4

Antwerpen

13 tinI2015

afdelinggimrpen

Ondernemingsnr : 0844 833 468

Benaming

(voluit) : C.G.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ranstsesteenweg 86 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering van 4 maart 2015 heeft met éénparigheld van stemmen volgende beslissing genomen ;

tot commissaris wordt benoemd voor een duur van drie boekjaren, namelijk de boekjaren eindigend op 30/09/2015, 30/09/2016 en 30/09/2017 :

de burgerlijke vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2,

Deze vennootschap heeft dhr Eric Van Hoof, bedrijfsrevisor, wonende te 1080 Brussel, Van Meyelstraat 28, aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger.

De jaarlijkse vergoeding voor deze opdracht is vastgelegd op 4.500 EUR en wordt jaarlijks geïndexeerd

Luc Feremans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
C.G.C.

Adresse
RANSTSESTEENWEG 86 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande