C.J.C.

Divers


Dénomination : C.J.C.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.949.166

Publication

05/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AAod Wo rd 11.1

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

BegpirsfQgd ter griffie de Rechthale' van Koophandel to APj4;.Erpa,7, op

2012 FI 5 m 2912

LGISCH STAATSBLA;

MONITEUR

Griffie

2 8 -11-

1.111111! 11J1.1111*

b

fl

BE

OrtiderrternMgsrr : 4447.949.186 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BV Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Valkenlaan 8, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 29 mei 2012.

G" 7

6. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de heer Jean Jacques Gambier met: ingang van vandaag als vereffenaar te ontslaan en hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn' opdracht.

7.De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, met ingang van vandaag, de; vereffening af te sluiten. De vennootschap heeft bijgevolg opgehouden te bestaan.

8.De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan de', vereffenaar met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan Fiduciaire Verhaert, Van Nunen & Co b.v.b.a., met kantoren te 2100 Antwerpen, Venneborglaan 85 vertegenwoordigd door de heer Frank van Nunen, met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van de belastingadministraties met het oog op alle handelingen die vereist zijn in het kader van de afsluiting van de vereffening.

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan Fiduciaire Verhaert, Van Nunen & Co b.v.b.a., niet kantoren te 2100 Antwerpen, Venneborglaan 85 vertegenwoordigd door de heer Frank van Nunen, met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen in het kader van de afsluiting van de vereffening, zoals, maar niet beperkt tot, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen middels de tussenkomst van een erkend ondememingsloket, en alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

9.De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard te 2950 Kapellen, Valkenlaan 8, gedurende vijf jaar vanaf vandaag.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jean-Jacques Gambier

Vereffenaar,

C.J.C. IN VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2011
ÿþ mal 2,1

L `,',, L~ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffievende Plichtbank van Koophandel te Antwerpen, op

U 2 OEC 2011

Griffie

H ui uii i i w i iu n i

" 1110550"

Vo behc aan Belç Staat

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0447.949.166

Benaming : (voluit) C.J.C.

Rechtsvorm ovv

Zetel : commanditaire vennootschap op aandelen

Valkenlaan 8

2950 Kapellen

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 28 oktober 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "C.J.C." met zetel te 2950 Kapellen, Valkenlaan 8, met ondernemingsnummers 0447.949.166 en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het; voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van; mevrouw Chantal Verbruggen, bedrijfrevisor, Meiselaan 109 te 1020 Brussel,; opgemaakt op 19 oktober 2011, waarvan de besluiten luiden als volgt:

" In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van; ::Vennootschappen hebben het college van zaakvoerders van de burgerlijke: :vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen: ï; "C.J.C, ", met zetel te 2950 Kapellen, Valkenlaan, 8, een boekhoudkundige staat,? afgesloten op 31 augustus 2011, in discontinuïteitwaarden opgesteld die een: i, balanstotaal opgeeft van 1.381.227,68 euro en een netto-actief van 1.072.326,32 euro,: Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, blijkt dat deze staat, die mij werd voorgelegd door het college; van zaakvoerders en opgesteld onder hun verantwoordelijkheden en onder voorbehoud; van de eventuele nog te verwachten normale uit te voeren controles van belastingen,' de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de: vooruitzichten van de zaakvoerders verder met succes gerealiseerd zullen worden door; de vereffenaar."

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in: het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa: en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van! : toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door; de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap; krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het;; ::oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

:Hierna besluit de vergadering de commanditaire vennootschap op aandelen

vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

Stemming

;_Voormelde_beslissng_wordt_g.enorrmen.met__eenparigheid _yanstemmen_____ _.____ .__ __ __ ____ __ _;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[l

mod 2.1



TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerders en ontslag.

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur en geeft ontslag aan:

De heer CAMBIER Jean Jacaues Charles, geboren te Schoten op 23 februari 1939, wonende te 2950 Kapellen, Valkenlaan 8.

De heer CAMBIER Luc Jean Raoul, geboren te Schoten op 3 september 1935, wonende te 2900 Schoten, Vijverlei 8

De heer CAM BIER Michel Jean Honoré, geboren te Antwerpen op 3 september 1933, wonende te 2900 Schoten, Nachtegalenlei 30 .

Stemming

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Jean Jacques Cambier, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van haar aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van 2 juni 2006 laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank,

Stemminst

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve Inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

Stemming

Voormelde beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- coördinatie van de statuten

homologatie rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch ' Staatsblad

21/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

bah



Ba Sta"

11111

+11159]65*









Weergele yd ter pee Vend Rechthank von Koophandel re Antwerpen, op

11 Olg. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0447.949.166

Benarningi

(voluit) : C.J.C.

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Arthur Goemaerelei 28, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter - Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de statutaire zaakvoerders d.d. 9 mei 2011 blijkt dat overeenkomstig artikel 10 van de statuten overgegaan wordt tot de aanduiding van een voorzitter. De heer Jean-Jacques Gambier, wonende Valkenlaan 8 te 2950 Kapellen wordt herbenoemd als voorzitter voor het boekjaar 2011 voor een periode van één jaar.

Uit het verslag van de statutaire zaakvoerders d.d. 17 juni 2011 blijkt dat de zaakvoerders beslist hebben om de zetel van de vennootschap met ingang van 17 juni 2011 te verplaatsen van de Arthur Goemaerelei 28 te 2018 Antwerpen naar de Valkenlaan 8 te 2950 Kapellen.

Jean-Jacques Gambier Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 09.06.2011 11161-0081-010
02/07/2009 : ANT000952
31/12/2008 : ANT000952
16/07/2008 : ANT000952
21/03/2007 : ANT000952
13/03/2007 : ANT000952
05/10/2006 : ANT000952
09/08/2005 : ANT000952
03/08/2005 : ANT000952
23/07/2004 : ANT000952
13/07/2004 : ANT000952
05/08/2003 : ANT000952
07/07/2003 : ANT000952
06/08/2002 : ANT000952
28/09/2001 : ANT000952
10/08/1999 : ANT000952
20/08/1992 : ANT952

Coordonnées
C.J.C.

Adresse
VALKENLAAN 8 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande