CABERGHS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CABERGHS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.922.953

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 08.09.2014 14583-0294-012
08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 31.10.2013 13655-0284-010
13/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG-ELEG D

02 -A4- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

*iao~saes

Onderncmingsnr : % S%

Benaming (voluit) ; CABERGHS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leliestraat 26

2222 Helst-op-den-Berg (Itegem)

Onderwerp attte :BVBA: oprichting

Tekst : Er blijkt uit een akte verleden vôor Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem) op 29 maart 2012, dat

1) De heer CABERGHS Peter Maria Eduard, wonend te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Leliestraat 26.

2) De heer CABERGHS Mathias, wonend te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Leliestraat 26. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden :

- NAAM: Haar naam luidt: "CABERGHS".

- ZETEL: te 2222 Heist-op-den-Berg (ltegem), Leliestraat 26.

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel

Het vervaardigen van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouwnijverheid en alles

wat hiermee in verband staat.

De aan- en verkoop, import en export van alle goederen van de metaalnijverheid en de

bouwnijverheid.

De montage van metalen constructies.

Het uitvoeren van laswerken en smeedwerken voor eigen rekening als voor rekening van

derden.

Het uitvoeren van karweiwerken voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Voegwerken.

Klinkerwerken en alles wat hiermee in verband staat.

Het uitvoeren van elektriciteitswerken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, met hetzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de

ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop

van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen

uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe

noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te

interpreteren.

Op de laatste blz van Luik B varn1siden . Recto Namm erg hoedanigheid van de instrun7e~7terende notaris hetzij von de perso(o)n(en) be,.segd de rec'ntsperseen ten aanzien van derden te veilegenv oordegen

Verso . Naam en handtekening

mad 11.1

- KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

1, Door de heer CABERGHS Peter, ten belope van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 13.950,00), volledig volstort waarvoor hem vijfenzeventig (75) aandelen worden toegekend

2. Door de heer CABERGHS Mathias, ten belope van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00), volledig volstort waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

De oprichters hebben aan notaris Peeters een bewijs overhandigd welk afgeleverd werd door BNP PARIBAS FORTIS op 14 maart 2012, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Notaris Peeters bevestigt derhalve dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders,

vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat

bepaalt.

Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

1) De heer CABERGHS Peter, voormeld.

2) De heer CABERGHS Mathias, voormeld.

Zij verklaren elk hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet. De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

- WINSTVERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- VERDELING BIJ VEREFFENING: Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden

Op de laatste b12 van tuil; E vermelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de techtsp. rsoon ten aanzien van derden te vertegenvfoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V,

4 .



S 2 Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand september van elk jaar op achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 maart 2013.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voeldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT : Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Dirk Tobback, boekhouder-fiscalist, kantoorhoudende te 2222 Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), Hoogbraak 7, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondememingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Federale overheidsdienst Financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Cap de Iaa &te blr_ van Luik E v:ernlelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris heidl van de perso(o)n(en) bevoegd de rechi£;persoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 23.09.2015 15597-0015-011

Coordonnées
CABERGHS

Adresse
LELIESTRAAT 26 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande