CACHET FINANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CACHET FINANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 822.118.154

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 21.05.2014 14132-0331-013
29/09/2014
ÿþ1

Voorbehoud. aan be Seigle Staatsbl

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0822.118.164

Benaming

(voluit) Cachet Finance

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Hoge Weg 1 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de bestuursorganen

van de vennootschappen

BVBA Katrien Verlinden

en

NV Cachet finance

in toepassing van art. 710W. Venn.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 676 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal warden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

BVBA Katrien Verlinden heeft sinds 21/08/2013 alle aandelen van de NV Cachet Finance in eigendom

Op 1 september 2014 is overeenkomstig art. 719 W. Venn door de bestuursorganen van de hierna gemelde vennootschappen, ln gemeen overleg, het voorstel van geruisloze fusie opgesteld:

1.CoÔrdinaten van de vennootschappen

A.De overnemende vennootschap:

Naam: : Katrien Verlinden

Rechtsvorm; : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Hoge Weg 1 2930 Brasschaat

Ondernemingsnummer: BE 0821.173.294

Rechtspersonenregister Antwerpen

zaakvoerder; Katrien Verlinden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111,gen1111

Kapitaal:Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen.

Op de laatste 1:11Z van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders:

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: Katrien

Verlinden 186 aandelen

Het doel luidt als volgt:

1.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of ander op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel,

b.Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leidingen van bedrijven,

c.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, en het uitvoeren van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, het optreden als vereffenaar;

d.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

2,Voor eigen rekening

a.Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend en onroerend vermogen.

b.De samenstelling en het beheer van een onroerend of roerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

Zij mag deelneemster worden bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel, hetzij anders in alle weldanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

3.De vennootschap heeft tot doel:

oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in  en uitvoer, fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

b.De handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten.

c.Het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

d.ledere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

3.0e over te nemen vennootschap:

Naam: : Cachet Finance

Rechtsvorm: : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Hoge Weg 1 2930 Brasschaat

Ondernemingsnummer: BE  0822.118.154

Rechtspersonenregister Antwerpen

De raad van bestuur bestaat uit:

a

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Katrien Verlinden , vertegenwoordigd door Katrien Verlinden, aansprakelijk vertegenwoordiger, Greet Raats, Doncklaan 7 2900 Schoten

Kapitaal:Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 400.000,00 EUR. Het is verdeeld in 4.000 aandelen.

Aandeelhouder: BVBA Katrien Verlinden ; 4.000 aandelen

Het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft voor doel:

-Het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitma kern

-De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen.

-Het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe, met het ook op de valorisatie van deze deelnemingen.

-Het verstrekken van managementadviezen

-Uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels- , industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbeiangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nasterven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij kan zich ten gunste van derden borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken..

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De fusie zal als volgt worden doorgevoerd:

De vennootschap BVBA Katrien Verlinden zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap NV Cachet Finance, die de over te nemen vennootschap Is.

De naam van de verkrijgende vennootschap BVBA Katrien Verlinden zal behouden blijven.

2.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 01 september 2014 zullen de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bijzondere rechten aan aandeelhouders en houders van effecten andere dan aandelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er zijn geen andere effecten, andere dan aandelen.

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

5. Bodemgesteldheid

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of

andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

6.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap, elk voor de helft.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.Fiscale gevolgen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren het voornemen te hebben een

'

belasting neutrale fusie door te voeren. Voor de fusie zal zodoende toepassing gemaakt worden van:

- artikel 211 Wetboek Inkomstenbelastingen

-artikel 117 en 120 Wetboek Registratierechten;

-artikel 11 en 18 §3 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 30/11/2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 september 2014, te Brasschaat, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

voor de vennootschap BVBA Katrien Verlinden

Katrien Verlinden

Zaakvoerder

voor de vennootschap NV Cachet Finance

BVBA Katrien Verlinden

Aansprakelijk vertegenwoordiger Katrien Verlinden

Greet Raats

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2014
ÿþg ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.118.154

Benaming (voluit) : CACHET FINANCE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Hoge Weg 1

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 3. november 2014, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CACHET FINANCE", met zetel; te 2930 Brasschaat, Hoge Weg 1, met ondernemingsnummer 0822.118.154 en dat; onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

i EERSTE BESLUIT

Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

- De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van één van de bij de; fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van de opstelling van het fusievoorstel.

- De algemene vergadering beslist vervolgens om de boekhoudkundige en fiscale retro

. activiteit in te roepen vanaf 1 september 2014 zodat de de fusie op boekhoudkundig en= fiscaal vlak haar effect sorteert vanaf 1 september 2014.

- De vergadering keurt het fusievoorstel goed met inachtname van het feit dat de! boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 september 2014. Vervolgens beslist zij tot ontbinding zonder vereffening en besluit tot de fusie (door; vereniging van aile aandelen in één hand) van de voornoemde vennootschap "KATRIEN; VERLINDEN" (de overnemende vennootschap) met de voornoemde vennootschap "CACHET FINANCE" (de overgenomen vennootschap) door de overgang van het gehele! vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap;

naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. '

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal; geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap met!

ingang vanaf 1 september 2014. "

AI de overige handelingen en verrichtingen zullen door de overgenomen vennootschap; vanaf heden voor rekening zijn en op risico van de overnemende vennootschap zoals dit; omschreven is in het fusievoorstel.

- De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehete; vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de; overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en verzoekt te notuleren! dat het vermogen van de overgenomen vennootschap:

i. I. geen onroerende goederen bevat.

II. het handelsfonds ingeschreven in de kruispuntbank onder het nummer;

0822.118.154 (rechtsgebied Antwerpen) bevat welk wordt ingebracht voor; ;yrijzuiver en onbelast van alle voorrecht eninpand_gave._____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Recnt6açik yondcl

Antwerpen

2 0 1,10V, 2014

asdeling Antwerpen

Gr1ttTe

mod 11.1

III. geen goederen of rechten bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele en industriële eigendom.

IV. geen goederen of rechten bevat waarop het bodemsaneringsdecreet

van toepassing is.

Fiscale verklaringen in verband met de fusie

De vergadering verklaart dat deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen

van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 en 18

paragraaf drie van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- De vergadering verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap geen

onroerende goederen bevat noch andere goederen waarvoor bijzondere

overdrachtsrechten gelden.

- De notaris bevestigt voorlezing te hebben gegeven van artikel 203 van het wetboek

der registratierechten.

TWEEDE BESLUIT

Ontslag van de bestuurders

De thans in functie zijnde bestuurders worden eervol ontslagen, te weten:

1. Mevrouw Raats Greta Gabriella, handelsbediende, geboren te Merksem op 10 juli 1953, rijksregisternummer 53.04.10-390.84, wonende te 2900 Schoten, Doncklaan 7.

2. Mevrouw Katrien Verlinden, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Weg 1, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap 'KATRIEN VERLINDEN", met zetel te 2930 Brasschaat, Hoge Weg 1.

DERDE BESLUIT

Opschortende voorwaarde

De vergadering bevestigt dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de impliciete opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van het voorstel tot fusie en de wijzigingen van de statuten zoals nader omschreven in de agenda van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Volmacht tot opheffing van de inschrijving in de kruisountbank voor ondernemingen en bil de Administratie van de BTW

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR WYNS - HOFMANS", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Eugeen Woutersstraat 51, met recht van indeplaatstelling, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de betrokken vennootschappen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`It

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013
ÿþMod Word 11.1

s

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1313]93

Ondememingsnr : 0822.118.154

Benaming

(voluit) : Cachet Finance

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Industrieweg 4 bus 3 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen bestuurders + verplaatsing maatschappelijke zetel

uittreksel buiten ewone al.. ver'. en raad van bestuur dd. 21 au.ustus 2013

Er wordt beslist dat volgende bestuurder ontslag gegeven vanaf heden

" NV Verluco Antwerpsesteenweg 188 2950 Kapellen, vertegenwoordigd door Van den Eede Luc ,. bestuurder

" BVBA DBI Participations Bovenbosstraat 89 3053 Oud-Hevelee vertegenwoordigd door Bils Diane,; gedelegeerd bestourder

" NV P.J.A. Beheer Massenhovensesteenweg 18 2520 Ranst , vertegenwoordigd door Van Hoof Johan,; bestuurder.

Er wordt kwijting gegeven voor het uitvoeren van hun mandaat.

Tevens wordt beslist dat Bils Diane ontslag geeft als vaste vertegenwoordiger van de bvba Katrien Verlinden. Katrien Verlinden wordt vanaf nu vaste vertegenwoordiger van de bvba Katrien Verlinden als' bestuurder in de NV Cachet Finance.

Worden benoemd tot nieuwe bestuurder :

" Mevr. Greet Plaats , Doncklaan 7, 2900 Schoten ; haar mandaat is onbezoldigd.

Deze bestuurders worden voor een termijn van 6 jaar benoemd welke ingaat op 21 augustus 2013. Wordt benoemd als nieuw gedelegeerd bestuurder :

" Bvba Katrien Verlinden, Hoge Weg 1,2930 Brasschaat , vertegenwoordigd door Katrien Verlinden.

De maatschappelijke zetel van de NV Cachet Finance wordt vanaf 21 augustus verplaatst naar Hoge Weg 1; 2930 Brasschaaat.

voor BVBA Katrien Verlinden Katrien Vertinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ietergetegb ter griffie der Rechtbank van Koophandel taLeuven, de 2 9 et .ia 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 02.07.2013 13256-0458-014
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 14.06.2012 12174-0435-013
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 24.06.2011 11207-0566-013

Coordonnées
CACHET FINANCE

Adresse
HOGE WEG 1 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande