CALISTONI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALISTONI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.989.944

Publication

01/10/2013
ÿþ 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111119113111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 SEP. 2013

I<OOPHANDearF[r#RNHOUT

C)e qriff(Pif.

Benaming : CALISTONI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHOORSTRAAT 69 2275 GIERLE

Ondernemingsnr : 0846989944

Voorwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de gewone algemene vergadering van 15 september 2013 wordt de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang overgebracht naar

PASTOOR DE KATERSIRAAT" 45-- 1233y 3Aide LE- FieerÔG

de zaakvoerder,

Van Nieuwamerongen Johannes vertegenwoordiger van

GCV Innovatief Natuur Steen Consultancy

"

10/07/2012
ÿþOndernemingsnr: O eq6 . `D S9 . s" yLf

:

1

F

ii Benaming (voluit) : CALISTONI

(verkort) :

F

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

F: j

Zetel: Schoorstraat 69

il i

2275 Gierle (Lille)

Onderwerp akte :OPRICHTING i

F et Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde; ;i (Ravels), op 27 juni 2012, blijkt dat:

ü 1. De gewone commanditaire vennootschap INNOVATIEF NATUUR STEEN; CONSULTANCY, in 't kort "INS CONSULTANCY", BTW BE 0840.892.307 RPR Turnhout,! ii met zetel te 2387 Baarle-Hertog, Pastoor de Katerstraat 15.

r.

2. Mevrouw VAN NIEUWAMERONGEN Irina Grinorvevna, geboren te Cheboksary op!

i; 17 september 1972, wonende te 2387 Baarle-Hertog, Pastoor de Katerstraat 15. i

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam; "CALISTONI".

iç De zetel is gevestigd te 2275 Gierle (Lille), Schoorstraat 69.

il De vennootschap heeft tot doel:

ji Productie en handel in natuurstenen wanden en gevelbekleding in de Europese Unie en! E Europa;

jiProductie en handel in natuurstenen tafelbladen wereldwijd; F

ij Handel in natuurstenen vloertegels in de Europese Unie en Europa; .:

q Bewerken van natuursteen;

Houwen, bewerken en afwerken van natuursteen voor gebruik in de bouw, op wegen,?

als dakbedekking, enz. i

Bewerking van door steengroeven geleverde ruwe steen.

Productie van grafstenen en -monumenten, inclusief de eventuele verplaatsing.

Productie van lichtgewicht natuursteen. i

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van;

il participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even;

,, welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere; vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan?

li vennootschappen of particulieren.

ii Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging; ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

ji De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als; ij tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,, Ij ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen,; ii met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor;

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B='

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

rveergelega ter grime van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JUNI 2012

TUR HOUT

Iii wiffier,

Illlllllllllllllllgl

" iaiaui3*

UlI

Vc behc eer Bel! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs' voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van één/100ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de 3e donderdag van de maand maart om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De gewone commanditaire vennootschap INNOVATXEE NATUUR STEEN CONSULTANCY, in 't kort "INS CONSULTANCY", BTW BE 0840.892.307 RPR Turnhout, met zetel te 2387 Baarle-Hertog, Pastoor de Katerstraat 15, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN NIEUWAMERONGEN Johannes Cornelis, geboren te Tilburg op 21 mei 1955, wonende te 2387 Baarle-Hertog, Pastoor de Katerstraat 15. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

s

voor N

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r---

24/07/2015
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wort111.1

Neergeldl;d tut griffic van de

REOUTBANK VAN KOOPHANDEL

14 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Dyle

Voor behout Jan h Balgis Staatst III11E!V~Vi~~~Nm~~IIY~~~

" 151~,ll

Ondernemingsnr : 0846.989.944

Benaming

(voluit) : CALISTONI

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PASTOOR DE KATERSTRAAT 15 - 2387 BAARLE-HERTOG (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 1 juli 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Campus Blairon 2R 448 (kantoor 7, blok 7, 2de verdieping) te 2300 Turnhout.

Innovatief Natuur Steen Consultancy Comm.V

zaakvoerder

Johannes Van Nieuwamerongen

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 31.03.2015, NGL 23.09.2015 15595-0218-017
25/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CALISTONI

Adresse
CAMPUS BLAIRON 2R 448 (KANTOOR 7, BLOK 7, 2E VERDIEP) 2300 DIEL

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande