CAMBI

Société en commandite simple


Dénomination : CAMBI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.854.533

Publication

11/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

immateriële duurzame activa;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in alle handel;

-alle verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

Dit alles zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verle¬nen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Het MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt als volgt ingebracht: de heer René Embrechts negenennegentig euro (¬ 99,00); mevrouw Yvonne Sureda-Castello één euro (¬ 1,00 ). Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de heer René Embrechts negenennegentig (99) aandelen toegekend en aan mevrouw Yvonne Sureda-Castello één (1) aandeel.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN: De heer René Embrechts is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevrouw Yvonne Sureda-Castello is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Het BESTUUR van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke beherende vennoten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het BOEKJAAR gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de WINSTVERDELING EN RESERVEVORMING zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. De vennoten mogen bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk, zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De JAARVERGADERING zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Ieder vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht (8) dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter, en zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Beslist werd aan te stellen als ZAAKVOERDER: de heer René Embrechts, die aanvaardt. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met éénendertig december tweeduizendveertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizendvijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

René Embrechts

beherend vennoot - zaakvoerder

Coordonnées
CAMBI

Adresse
SERIGIERSSTRAAT 20 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande