CAPE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.517.823

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.08.2014 14479-0157-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 30.06.2012 12246-0258-011
25/03/2011
ÿþLuik B

Mod S.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fleorgeled kr eitfie raz de iYechtier#

van Koophendei kempea,

op

Griffie 1 5 NART 201

.,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*11046023+

Ondernemingsnr : o 8 34 , 9i ~- . g2.3

Benaming

(voluit) : CAPE SERVICES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 105

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 11 maart 2011 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer VAN dEN DRIESSCHE, Jorn Frasquito Jens Kalle, geboren te Borgerhout op 16 oktober 1976, wonende te 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 105, identiteitskaart nummer 590-8250188-73 en rijksregisternummer 76.10.16 339-71. en zijn echtgenote

2. mevrouw VANDERVORST, Leen Elizabeth (soms ook geschreven Elisabeth) Marcella, geboren te Ukkel op 19 augustus 1976, wonende te 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 105, identiteitskaart nummer 5912142062-16 en rijksregister nummer 76.08.19 386-17.onder de naam " CAPE SERVICES". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 105.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taalgebied door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

" Projectleiding

.Verkoop van concepten

" Creëren van fotografische beelden, van personen, voorwerpen en landschappen.

" Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

'Creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene

vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

" Computeradviesbureau, waaronder meer dient te worden begrepen:

Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende

programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de

beste oplossing;

oActiviteiten van systeemintegrators

" Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder meer dient te worden begrepen :

Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventuele uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie

Ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale

programmatuur;

Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's

Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's

De toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid

De ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan.

.Gegevensverwerking

'Net ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa

" Alle activiteiten in verband met internet, alle intemettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van intemetaansluiting zowel aan ondememingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

.1-let ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake communicatiesystemen, waaronder tevens begrepen :

Het ontwerpen en realiseren van alle multimedia-en communicatie-en telecommunicatietoepassingen;

Het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-,spraak en multimediatransport;

Het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk via computer.

'Overige activiteiten in verband met computers;

+Het geven van cursussen en opleidingen en het organiseren van seminaries in verband met hoger gezegde activiteiten;

<le groot-en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronische materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia-en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, knowhow, licenties; deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

"Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en de instandhouding van dit patrimonium vooraf door de beheersdaden, zowel in België als het buitenland. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen,huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door onderaannemers.

Holdingactiviteiten omvattende onder meer :

Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

oHet beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten;

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding;

Administratie- en managementactiviteiten, omvattende onder meer :

oAdviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiënties, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer en in het algemeen;

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar,

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, in de ruimste zin van het woord, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar-en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening, in commissie,als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of aanverwant aan het hare zou zijn, of van die aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af hetzij 11 maart 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde

van een/honderdste (11100) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De verschijners verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten:

-door de Heer Van den Driessche Jorn, voornoemd, wordt gekweten de som van vijfduizend vijfhonderd

tachtig euro

¬ 5.580,00

-door Mevrouw Vandervorst Leen, voormeld, wordt gekweten de som van zeshonderd twintig euro

¬ 620,00

Samen : zesduizend tweehonderd euro ¬ 6.200,00

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder nominale waarde toegekend :

-aan de Heer Van den Driessche Jorn, voornoemd, negentig

aandelen 90 -aan Mevrouw Vandervorst Leen, voormeld, tien

aandelen 10

totaal : honderd aandelen : 100

De inschrijvers verklaren dat elk aandeel waarop werd ingetekend, gedeeltelijk volstort werd (één/derde) en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doe[ vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om emstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste maandag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en zal eindigen op 31 december 2011.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden per 31 december 2011.

P.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012

Wordt tot zaakvoerders benoemd: De Heer VAN dEN DR1ESSCHE, Jom, wonende te 2160 Wommelgem,

Hoevenstraat 105 en mevrouw VANDERVORST Leen, wonende te 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 105

Volgens artikel 13 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in

en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat het mandaat van de heer Van den

Driessche bezoldigd is en van mevrouw Vandervorst onbezoldigd,

tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

-VOOR ONTLEDEND UITREKSEL-

-DE NOTARIS-

Samen neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAPE SERVICES

Adresse
HOEVENSTRAAT 105 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande