CAPITAL HEDGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAPITAL HEDGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.597.536

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.08.2014 14432-0572-013
19/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111t11,1.1!Milli1111,1!111,1,111111

NEERGEL.EGD

~..~----

07 -12- 2011

KOOPHANetes ME=C ELEN

I Ondernemingsnr : 4À S-431..rj G

Benaming (voluit) : Capital Hedge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brughoevestraat 8

2820 Bonheiden

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op een december tweeduizend en elf, en aangeboden ter registratie,

BLIJKT dat

1. 11 De heer VAN HOF Luc Joseph Rosalie geboren te Heist-op-den-Berg op vijf februari negentienhonderd negenenvijftig, echtgenoot van mevrouw Ingrid Telen, wonende te 2820 Bonheiden, Brughoevestraat 6 (ID 591-3776428-29 RR 590205 411-13) en

2/ Mevrouw TELEN Ingrid Maria Leopold Ghislaine geboren te Genk op vijfentwintig juni negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van de heer Luc Van Hof, wonende te 2820 Bonheiden, Brughoevestraat 6 (ID 590-8791290-12 RR 590625 496-35) een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam: 'Capital Hedge".

3. Het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven is als volgt "De vennootschap heeft tot doel: Het verrichten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, van werkzaamheden, .! studies en adviesopdrachten met betrekking tot financiële analyse, dit onder meer in verband met l het beheer van vermogen, het geven van specifieke raadgevingen en aanbevelingen met het oog op ,, het samenstellen van beleggingsportefeuilles, het inschatten van de hiermede samenhangende risico's en het aangeven van mogelijk te verwachten rendementen van diverse soorten beleggingen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om opa; het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen."

4. De vennootschap gevestigd is te 2820 Bonheiden, Brughoevestraat 8.

5. Zij is opgericht voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap aile verrichtingen sedert 18 november 2011 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

6. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt tweehonderd vijftigduizend i (250.000,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen waarop wordt ingetekend door de comparanten als volgt:

- de heer VAN HOF Luc sub 1f tekent in op vijfennegentig (95) aandelen en betaalt tweehonderd zevenendertigduizend vijfhonderd (237.500,00) euro;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de 4aatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- mevrouw TELEN Ingrid sub 2/ tekent in op vijf (5) aandelen en betaalt twaalfduizend vijfhonderd

(12.500.00) euro.

Totaal: honderd (100) aandelen en tweehonderd vijftigduizend (250.000,00) euro.

De comparanten bevestigen dat deze aandelen door hen elk volgestort werden in geld tot beloop

`:. van honderd procent

7. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

8. Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31 december 2012

9.0e jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

10. Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

1/ de heer VAN HOF.Luc Joseph Rosalie voornoemd, zijn mandaat is bezoldigd;

2/ mevrouw TELEN Ingrid Maria Leopold Ghislaine, voornoemd, haar mandaat is onbezoldigd.

Aan hen is individuele vertegenwoordigingsmacht verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, bij toepassing van artikel 14 der statuten, en dit voor zover de vennootschap slechts twee bestuurders telt.

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

11.Als bijzondere mandataris, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie; om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

+ één volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0131-014

Coordonnées
CAPITAL HEDGE

Adresse
BRUGHOEVESTRAAT 8 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande