CARDIOLIER

Divers


Dénomination : CARDIOLIER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 822.724.405

Publication

28/06/2011
ÿþLuik B

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

16-GE-2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN C71ç1 A MECHE LEN

1111

*11096319"

Ondernemingsnr : 0822724405

Benaming

(voluit) : Cardiolier

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Vennootschap onder Firma

Zetel : Lisperstraat 42 A, 2500 Lier

Onderwerp akte : Akte statutenwijziging

Uittreksel uit de akte van statutenwijziging van 10 maart 2011 :

EERSTE BESLISSING -- WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de naam van de vennootschap te wijzigen in "Cardio WOD Lier.

TWEEDE BESLISSING  WIJZIGING STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van de volgende artikelen te vervangen als volgt :

Artikel 4 - Doel

Wijziging voorlaatste alinea en toevoeging nieuwe alinea.

De vennootschap mag alle roerend- en onroerend goed verhandelingen doen welke rechtsreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding kan geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in dat verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Artikel 5 -- Kapitaal-Aandelen-Overdracht kapitaal

Het kapitaal bij oprichting van de vennootschap bedraagt duizend vijfhonderd(1.500) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een eenpersoons professionele artsenvennootschap kan zijn.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten mits eenparige voorafgaande en schriftelijke goedkeuring van de vennoten. Bovendien moet de overnemer tevens een geneesheer zijn die dezelfde discipline als omschreven in artikel 3 zal uitoefenen en die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De medevennoten hebben een inkooprecht, dat zij kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Het respectievelijke aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 6  Vennoten

Niemand kan veennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij eenparigheid.

De aandelen kunnen slechts verworven worden door geneesheren, die dezelfde discipline zullen uitoefenen en die ingeschreven zijn in de lijst van de Orde van Geneesheren, en hun medische activiteit zullen uitoefenen in de vennootschap.

6.2. Uitsluiting van een vennoot

De uitgesloten vennoot heeft recht op dezelfde vergoeding zoals bepaald onder artikel 6.1.

6.3.1.

De eenzijdige uittreding kan slechts betekend worden nadat de procedure omtrent geschillenregeling werd gevolgd, zo niet wordt zij als onbestaande beschouwd."

6.3.3.

"De uittredende vennoot heeft recht op een vergoeding zoals bepaald onder artikel 6.1.

Indien deze vergoeding rekening houdt met immateriële intrinsieke waarden van deze professionele

Vennootschap Onder firma zoals het patiëntenbestand of de goodwill, kan de uittredende arts zich niet vestigen in omstandigheden die kunnen lijden tot onttrekking van het cliënteel."

Artikel 13.  Algemene bepalingen

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De

aansprakelijkheid van alle professionele vennootschappen dient eveneens verzekerd te zijn.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een geneesheer die door een gerechtelijk of disciplinaire beslissing het recht om de geneeskunde uit te oefenen is ontzegd, mag zich gedurende de straftijd niet doen vervangen. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

~f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zowel de deontologische voorschriften als de regelingen over de praktijkvoering betrekkelijk de samenwerking tussen geneesheren-vennoten zullen vastgelegd worden in een huishoudelijk reglement.

Onderhavig contract alsook het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de vennoten.







Artikel 17. - Bevoegde rechtbank



Voor alle twistpunten tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars betreffende de vennootschapszaken en de uitvoering van deze statuten, is uitsluitende bevoegdheid toegemeten aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Voor deontologische aangelegenheden is alleen de Provinciale Raad van Antwerpen bevoegd.

DERDE BESLISSING  WIJZIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT en TOEVOEGING AAN DE STATUTEN

De vergadering beslist het huishoudelijk reglement aan te passen en toe te voegen aan DEEL II van de statuten zoals aangehecht in bijlage.

VIERDE BESLISSING : ONTSLAG EN BENOEMING

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van dr. Timothy De Meyer als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 1 april 2010.

In vervanging wordt benoemd tot zaakvoerder voor een duur van 10 jaar, met ingang vanaf 1 april 2010

de BVBA Dr. De Meyer Timothy, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger, Dokter T. De Meyer, geneesheer-specialist in de cardiologie, die woont te 2610 Wilrijk, Galliardstraat 44.





Het mandaat is bezoldigd.

Zij zal worden vergoed voor het verrichten van haar medische prestaties conform de regeling opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Opgesteld te Lier op 10 maart 2011.

Dr. A. Wildiers

Voor BVBA Dr. Wildiers Antoon

Vennoot-zaakvoerder

Dr. J. De Bondt

Voor BVBA Dr. Joris De Bondt

Vennoot-zaakvoerder



Dr. T. De Meyer

Voor BVBA Dr. De Meyer Timothy

Vennoot-zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARDIOLIER

Adresse
LISPERSTRAAT 42A 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande