CARE FOR GROWTH, AFGEKORT : C4G

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARE FOR GROWTH, AFGEKORT : C4G
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.676.245

Publication

30/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312787*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

28-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634676245

Benaming (voluit) : CARE FOR GROWTH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hazelaardreef 5

2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, geassocieerd notaris te Malle op 28 juli 2015, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBKO", met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Hazelaardreef 5, met ondernemingsnummer 0840.480.452, rechtspersonenregister Turnhout.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Nouwkens Wouter te Malle op 20 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 november 2011 onder nummer 11166382.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder de heer DE BIE Koenraad Jozef Lieven, geboren te Mortsel op 27 juli 1958, echtgenoot van mevrouw T'JONCK Lutgarde Maria Zulma, geboren te Lier op 7 maart 1962, wonend te 2280 Grobbendonk, Hazelaardreef 5, hiertoe benoemd bij de oprichting;

2. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INITIUM", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49, ondernemingsnummer 0817.078.510, rechtspersonenregister Hasselt.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris VRANCKEN Ivo te Genk op 10 juli 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2009 onder nummer 09106538. Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder de heer BYNENS Maarten Louis Gerard, geboren te Genk op 21 mei 1982, echtgenoot van mevrouw VANBUEL Ine, geboren te Hasselt op 1 januari 1983, wonend te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49, hiertoe benoemd bij de oprichting;

3. De heer VANHAEREN Henri Maria Karel, echtgescheiden, geboren te Diest op 25 mei 1955, wonend te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joos Robijnslei 80.

4. De heer BELLEMANS Hugo August Leonard, geboren te Genk op 15 februari 1961, echtgenoot

van mevrouw SCHRAUWEN Martine Jeanne Basilia, geboren te Merksem op 3 juni 1961, wonend te

2970 Schilde, Drijhoekdreef 11.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam:  CARE FOR GROWTH , afgekort  C4G .

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten te behouden, te beheren, en oordeelkundig uit te

breiden.

Binnen het kader daarvan kan de vennootschap zowel voor eigen rekening, als voor rekening van

derden of in deelneming met derden bijdragen tot het verwerven of vervreemden van roerende en

onroerende goederen, zakelijke rechten toestaan of verkrijgen en inzonderheid;

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

C4G

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen;

f. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

g. alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag leningen aangaan en leningen verstrekken;

h. het voeren van commerciële handelingen, zowel in binnen- als buitenland, import-export, zowel in groot- en kleinhandel voor alle goederen die in de handel zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2280 Grobbendonk, Hazelaardreef 5.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans

tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000) en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door 250 (tweehonderdvijftig) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste deel (1/250e) van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

Bestuur van de vennootschap

a) Bestuursorgaan

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer niet-statutaire zaakvoerders, die herkiesbaar zijn en benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen. Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist is het mandaat onbezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt enkel bepaald door artikel 11 der statuten. De hiernavolgende statutaire bepalingen betreffende werkverdeling van het bestuursorgaan (b), de kwantitatieve (c) en kwalitatieve (d) beperkingen zijn louter intern.

b) College van zaakvoerders

Indien er meer dan één zaakvoerder is dan kunnen zij vrij het bestuur van de vennootschap onder hen verdelen.

Elk van de zaakvoerders kan een oproep doen om een raad van zaakvoerders te houden met opgave van de agenda en binnen een termijn van drie dagen.

Het college van zaakvoerder kan zelf bepalen over welke punten zij beraadslagen in college, hetzij hiertoe door de statuten verplicht worden. Het college beslist bij gewone meerderheid der stemmen. De stemming kan schriftelijk of via email geschieden zo de zaakvoerders dit beslissen. Van de beraadslaging maken zij notulen die bewaard worden op de zetel.

Ingeval van staking der stemmen wordt bij hoogdringendheid van het agendapunt een doorslaggevende stem gegeven aan de zaakvoerder die tevens vennoot is en de meeste aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigt in het kapitaal van de vennootschap. Indien deze zaakvoerder niet beschikbaar is dan komt de doorslaggevende stem aan de oudste natuurlijke persoon van het college toe. Bestaat er geen hoogdringendheid dan wordt bij staking der stemmen het agendapunt aan de algemene vergadering voorgelegd binnen een termijn van twee maanden.

c) kwantitatieve beperking

Indien de verbintenis die de vennootschap zal aangaan meer bedraagt dan de helft van het eigen vermogen van de vennootschap, beoordeeld op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening, of het onderschreven kapitaal ingeval van het eerste boekjaar, dan dient deze beslissing de goedkeuring van de algemene vergadering te verkrijgen ingeval de vennootschap één zaakvoerder telt, of de meerderheid van het college zo er een college van zaakvoerders bestaat. Deze regeling is louter intern.

d) kwalitatieve beperking

Voor de hiernavolgende verbintenissen is steeds de goedkeuring van de algemene vergadering

vereist:

" de verwerving of verkoop van aandelen in een andere vennootschap wanneer het belang in die vennootschap minstens 25% bedraagt of bedragen zal. Opeenvolgende transacties waar niet minstens 9 maanden tussen liggen worden als één transactie beschouwd.

" de aan- of verkoop van een onroerend goed

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de vierde donderdag van de maand oktober om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

Zaakvoerder: Tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur werden in voormelde statuten aangesteld:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBKO", met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Hazelaardreef 5, Ondernemingsnummer 0840.480.452, rechtspersonenregister Turnhout, die hier voor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger de heer DE BIE Koenraad voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INITIUM", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 49, Ondernemingsnummer 0817.078.510, rechtspersonenregister Hasselt, die hier voor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger de heer BYNENS Maarten voornoemd.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXYCON BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Drijhoekdreef 11, ondernemingsnummer 0432.283.864, rechtspersonenregister Antwerpen, die hier voor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger de heer BELLEMANS Hugo voornoemd.

Alhier alle persoonlijk aanwezig, die deze aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, in het bijzonder sedert één juni 2015, zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOVA met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, of één van haar aangestelden, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, wonende te 2140 Antwerpen, Joos Robijnslei, met recht van persoonlijke vertegenwoordiging, of met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten, de diverse belastingadministraties, waaronder BTW-administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van de onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen die zich terzake voordoen in de toekomst.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Coordonnées
CARE FOR GROWTH, AFGEKORT : C4G

Adresse
HAZELAARDREEF 5 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande