CARGAUX SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARGAUX SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.049.910

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0483-013
03/08/2011
ÿþMod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : s 3 e. .400

Benaming

(voluit) : Cargaux Systems

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Vijvershof 3

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 19 juli 2011 dat werd; opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cargaux Systems, met maatschappelijke;

" zetel te 2830 Willebroek, Vijvershof 3.

De vennootschap heeft als doel:

1. De installatie van een krachtig datacenter en terbeschikkingstelling hiervan onder alle mogelijke vormen: aan derden.

2. Het leveren van IT-diensten aan derden in de meest ruime zin.

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen- en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste;

" zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,; rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen; bestuur.

5. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle: verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en eigen onroerende zakelijke rechten zoals de: huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende: goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen, alsmede alle handelingen die. rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen: roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze eigen roerende en; onroerende goederen.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle; verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven; door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden,; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en; ondernemingen.

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en: kapitalisatieondememingen.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante: immateriële duurzame activa.

10. Het verlenen van administratieve prestaties.

11. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

12. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking: ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere: wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

NEERGELEGD

-----~

2 2 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPH/.N ff MECHELEN

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblat

Op de laatste

11111111!1111!11111,1,1I1,1!111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

saménhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenivermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden volstort, derwijze dat de som van 18.600,00 EUR ter beschikking staat van de vennootschap op de daartoe geopende rekening bij BNP PARIBAS FORTIS.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRICK CRAENHALS BEHEER, met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Vijvershof 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer 0808.422.348 en ressorterend onder de rechtsbevoegdheid van de rechtbank van Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger, de heer CRAENHALS Patrick Jean Josephine, geboren te Wilrijk op vier augustus negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 2830 Willebroek, Vijvershof 3.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ais volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt op de tweede maandag van de maand juni om 14 uur, een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Elke vennoot kan ter algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen,onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van alle vennoten.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het Wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectieve aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in

" dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2012.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAROLINE CRAENHALS BEHEER, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Palmenlaan 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer 0817.226.879 en ressorterend onder de rechtsbevoegdheid van de rechtbank van Antwerpen en met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw CRAENHALS Caroline, geboren te Rumst op twee november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2020 Antwerpen, Palmenlaan 2.

Volmacht, met recht van delegatie, wordt verleend aan AD-Ministerie, te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met als zaakvoerder de heer DE LEEUW Adriaan met al haar aangestelden, teneinde alle formaliteiten te vervullen in verband met de BTW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARGAUX SYSTEMS

Adresse
VIJVERSHOF 3 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande