CARLIER DIRK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CARLIER DIRK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.795.116

Publication

25/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il







Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

13 AU0,101

Griffie

Ondernerningsnr (1); qCS>S-.

Benaming

(voluit): CARLIER DIRK

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel Petunialaan 19 -2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING

A NAAM - DUUR - ZETEL- DOEL

Op 1 juli 2014 richten Dirk Carlier met NN 64 01 12 095 23 wonende te Kapellen Petunialaan 19, Kathleen, Jacobs met NN 66 09 26 072 15 wonende te Kapellen Petunialaan 19 en Rosalie Carlier met NN 95 05 06 376 19 wonende te Kapellen Petunialaan 19 tussen hen een vennootschap onder firma op onder de naam " Cerner' Dirk ", met zetel te 2950 Kapellen, Petunialaan 19, en waarvan het geplaatst kapitaal duizend Euro (E 1,000) bedraagt, volledig onderschreven en vertegenwoordigd door 50 gelijke aandelen. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de aandelen is ingeschreven als volgt: verschijner voornoemd onder 1. op twintig aandelen; verschijner voornoemd onder 2. op twintig aandelen en verschijner voornoemd onder 3, op tien aandelen samen: vijftig aandelen of de totaliteit der aandelen. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd met aanvang op heden. De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Petunialaan 19. De zetel kan verplaatst worden door de zaakvoerder. De vennootschap heeft tot doel: consultancy diensten in de meest uitgebreide zin op het vlak van de bedrijfsvoering, het beheren en besturen van ondernemingen, de aan- en verkoop van hout in de meest uitgebreide zin met inbegrip van houten platen en houtmaterialen, het beheer van onroerende goederen in eigendom van de vennootschap met inbegrip van het renoveren en herstellen van eigen onroerende goederen; de creatie en de aan- en verkoop van kunstvoorwerpen in de meest uitgebreide zin, zowel nieuw als niet nieuw, de organisatie van tentoonstellingen en organisaties in de meeste uitgebreide zin, het beheren van een roerend patrimonium onder de vorm van het bezit van aandelen en participaties en dergelijke. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commis-isie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen,'

ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en,

al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op E 1.000 en is vertegenwoordigd door 50 aandelen van ¬ 20. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. ledere zaakvoerder kan afzonderlijk handelen in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma; hij kan de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden in rechte als eiser of als verweerder. ledere zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig aile daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 27 september om 19.00 uur. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 maart 2016. Wordt aangesteld als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: Dirk Carlier.

B VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het handelsregister en Register der Burgerlijke vennootschappen en bij de diensten van de BP/V alsook inzake het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing of schrapping daarvan, wordt volmacht gegeven, met vermogen elk afzonderlijk te handelen, aan Britt Van Gorp, zaakvoerder van ATF ' Accountants bvba, Kenisfei 11a 2930 Brasschaat.

Opgemaakt te Kapellen op 1/7/2014.

Britt Van Gorp

Gevolmachtigde

Op de laatste bIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARLIER DIRK

Adresse
PETUNIALAAN 19 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande