CARMOO

Société en commandite simple


Dénomination : CARMOO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.358.058

Publication

14/06/2012
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111 I1U1IHII

*12105819*

NEERGELEGD

-5 -06- 2012

GRIFFIE RECN irgfA NK van KOOPHANDEL % MECFI

Ondememingsnr : ?ti C, 3 S . (=> 5

Benaming Carmoo

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 330, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Onderwerp akte : uittreksel uit oprichtingsakte

Blijkt uit de onderhandse akte van 29 mei 2012, dragend volgend relaas van registratie : Geboekt te Mechelen, op 4 juni 2012 , zes bladen, geen verzendingen, boek 6/155 blad 85 vak 04. Ontvangen : vijfentwintig euro" , dat er tussen 1) de heer Moonen Carlos ,wonende te 2850 Sint Katelijne-Waver,Mechelsesteenweg 330, NN 47.06.12-033-54 en 2) mevrouw Zuylen 3osee Anne , wonende te 2860 ,Sint Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 330 , N.N.61.09.24-028-14 een Gewone Commanditaire vennootschap werd opgericht.

De vennoot sub 1) is beherende vennoot ; de vennoot sub 2) is de stille vennoot.

De vennoot sub 1) doet een inbreng van 750 euro, de vennoot sub 2) doet een inbreng van 250 euro. Het geplaatste kapitaal bedraagt dus 1000 euro.

STATUTEN

Naam : Carmoo met als rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 330, 2860 Sint Katelijne-Waver. Hij kan overgebracht worden naar een andere plaats bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Duur : de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 juli 2012.

Doel : de vennootschap heeft tot doel :

- schilderen zowel binnen als buiten

-behangen

- gyprocwerken

- opruimen locaties na brand

- het uitoefenen van alle administratieve activiteiten, zoals oa het uitoefenen van functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen. Zij mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële , roerende of

onroerende en financiële aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend.

Vennoten : Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die zijn functie

persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. Hij is bevoegd om te besluiten over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

BeIgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

~

alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen , mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

. De beherende vennoot heeft een bezoldigd mandaat.

Controle: Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris.

Algemene vergadering: komt bijeen telkens één der vennoten hierom verzoekt.

Boekjaar - jaarrekening - bestemming van het resultaat: Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni . 0p het einde van het boekjaar maakt de beherende vennoot de inventaris op en de jaarrekening. Deze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering welke wordt gehouden op de eerste maandag van december om 17 uur. De algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en de jaarrekening evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot.

Ontbinding - vereffening: De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen , hetzij tengevolge een besluit door de algemene vergadering genomen bij éénparigheid van stemmen. De algemene vergadering benoemt de vereffenaar.

Slotbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2012 tot en met 30 juni 2013. De eerste algemene vergadering heeft doorgang in 2013.

Alle verrichtingen afgesloten sedert heden worden pro Pisco geacht gedaan te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

Er wordt volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan NV Accountantskantoor L Noëth- N.Ringoot, De Regenboog 11, 2800 Mechelen, om alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en doorhaling bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede met fiscale en sociale wetgeving.

Moonen Carlos, beherende vennoot

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Pen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARMOO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 330 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande