CARO1

Divers


Dénomination : CARO1
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.510.308

Publication

11/06/2014
ÿþi

i

Mod Word 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CARO1

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vosveld 6 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Uittreksel uit oprichtingsakte

OVEREENKOMST TOT OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

TUSSEN

1.Lewi BVBA, gevestigd te Vosveld 6 te 2110 Wijnegem, gekend bij de K.B.O. onder nr. 0466,417.372. en ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Aerde Joannes.

hierna te noemen vennoot sub 1

En

2.Hana BVBA, gevestigd te Vosveld 6 te 2110 Wijnegem, gekend bij de K.B.O. onder nr. 0466.416.679, en ten deze rechtsgelding vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Aerde Joannes.

hierna te noemen vennoot sub 2,

Hierna gezamenlijk verder te noemen: "de vennoten",

IN AANMERKING NEMENDE:

dat zij met elkaar met ingang van 9 mei 2014 een vennootschap onder firma aangaan, teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een handelsfirma uit te oefenen;

ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT:

Artikel 1: Naam

De vennootschap draagt de naam CARO1.

In alle documenten uitgaande van de vennootschap, wordt de naam van de vennootschap voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of "vole.

! ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

05 53 " 5 1 0.308

Artikel 2: Plaats van vestiging

De vennootschap is gevestigd te Vosveld 6 te 2110 Wijnegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

3d

Griffie MEI 2614

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De plaats van vestiging mag bij eenvoudige beslissing van de vennoten worden verplaatst eiders in België, mits het respecteren van de taalwetgeving.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

oDe aan- en verkoop, import en export, doorvoer en opslag van alle mogelijke voedingswaren, ongeacht in welke toestand, zowel bereid als onbereide, zij zich bevinden. De vennootschap kan dit doen in eigen naam, voor rekening van derden, tegen commissie of eender welke vorm.

DHet waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen

EJHet nemen van deelnemingen in andere vennootschappen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in België als in het buitenland

Artikel 4: Duur en opzegging

De vennootschap is met ingang van de ondertekening van huidige akte voor onbepaalde tijd aangegaan.

Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen. Dit dient te geschieden bij aangetekende brief aan elke andere vennoot, met inachtneming van een opzegtermijn van 8 maanden.

Artikel 5: Inbreng

Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor zover deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Lewi BVBA brengt in de vennootschap 970,00 Euro in. Hana BVBA brengt in de vennootschap 30,00 Euro in.

De totale inbreng in geld ten bedrage van 1000,00 Euro vormt het kapitaal van de venncotschap. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Lewi BVBA bezit 97 aandelen in de vennootschap.

Hana BVBA bezit 3 aandelen in de vennootschap.

De overdracht van aandelen is steeds onderworpen aan de voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Mits unanimiteit van aile vennoten kan er worden besloten om meer geld eniof goederen in de vennootschap in te brengen.

Elke vennoot kan een rekening-courant openen teneinde sommen ter beschikking te stellen van de vennootschap. Hierover is een interest verschuldigd conform de dan geldende marktrente op jaarbasis.

De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 6: Bestuur

Alle voormelde beherende vennoten worden benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur. Voor de zaakvoerder "LEWI BVBA" werd voornoemde de heer Van Aerde Joannes aangeduid als vast vertegenwoordiger. Voor de zaakvoerder "Hana BVBA" werd voornoemde de heer Van Aerde Joannes aangeduid als vast vertegenwoordiger. De zaakvoerders verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk verzet heeft.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, behoudens indien dit niet met het doel van de vennootschap strookt.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders zullen steeds met unanimiteit beslissen tot :

a: het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken;

b: het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken;

c: het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin der wet, alsmede het verlenen en intrekken van procuratie;

d: het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap;

e: het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

f: het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen; dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot;

g: het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen;

h: het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris;

I: het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen Tijden), het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden, het opdragen van de berechting van geschillen met derden aan scheidslieden of bindend adviseurs;

Artikel 7; Bijeenroeping en verloop vergadering van vennoten

Elke vennoot heeft het recht om een vergadering van vennoten bijeen te roepen. Hiertoe nodigt hij al de vennoten uit per aangetekende brief die uiterlijk 7 dagen voor de vergadering wordt verzonden.

De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de derde donderdag van juni ten maatschappelijke zetel om 17.00 uur. De le algemene vergadering wordt gehouden in 2016.

Deze oproepingsbrief vermeldt de te bespreken agendapunten, plaats en tijdstip van de vergadering. Elke vennoot kan zich geldig laten vertegenwoordigen door een volmacht te geven aan een ander vennoot. Geen enkel vennoot kan evenwel meer dan één vennoot geldig vertegenwoordigen,

Elke vennoot heeft recht op 1 stem, ongeacht het aantal aandelen in zijn bezit.

Artikel 8: Boekjaar, balans en winst- en verliesrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december. Het eerste boekjaar begint op 9 mei 2014 en eindigt op 31 december 2015.

Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het einde van de vennootschap in de loop van enig boekjaar, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en wordt een balans en winst- en verliesrekening (hierna jaarrekening) opgemaakt. De vennoten tekenen deze ten bewijze van goedkeuring en van onderlinge décharge binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, of, ingeval de vennootschap eindigt, binnen drie maanden na het einde van de vennootschap.

Artikel 9: Berekening winst en verdeling

Ter berekening van de nettowinst worden van de bruto-inkomsten afgetrokken aile verliezen, bedrijfskosten, afschrijvingen en rentevergoedingen

In de winsten, respectievelijk de verliezen, zullen de vennoten delen in overeenstemming met hun deelname in het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Einde vennootschap

De vennootschap eindigt:

a)indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend;

b)door opzegging door een van de vennoten, overeenkomstig het bepaalde in artikel 4;

c)door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, of het verlies van het vrije beheer over zijn vermogen om welke reden ook van een van de vennoten;

d)indien één der vennoten zijn recht op onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het feit dat de andere venno(o)t(en) één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt of niet behoorlijk nakomt.

Artikel 11; Liquidatie

Indien de vennootschap eindigt door opzegging, dan wel in onderling overleg, zullen de zaken der vennootschap zo spoedig mogelijk door de vennoten worden geliquideerd, tenzij het bedrijf wordt voortgezet op de manier zoals hierna vermeld in artikel 12.

Bij het eindigen der vennootschap is ieder van de vennoten in het vermogen van de vennootschap gerechtigd, voor de bedragen waarvoor hij in de boeken der vennootschap is gecrediteerd, vermeerderd of verminderd met zijn aandeel in de winst of het verlies, gemaakt of geleden blijkens de laatst opgestelde jaarrekening.

Van liquidatiewinst of het liquidatieverlies, zat door ieder der vennoten, met toepassing van de onder artikel 9 weergegeven winstverdeling, percentages worden genoten.

Artikel 12: Voortzetting, overname en verblijven

Indien de vennootschap eindigt bestaat een recht tot voortzetting van het bedrijf van de vennootschap.

In het geval ais bedoeld in artikel 10 sub b voor de niet-opzeggende venno(o)t(en);

in een geval als bedoeld in artikel 10 sub c voor de overige venno(o)t(en);

In geval van ontbinding overeenkomstig het bepaalde in artikel 10 sub d voor de venno(o)t(en) die met recht de ontbinding heeft/hebben ingeroepen.

De venno(o)t(en) die aldus de zaken der vennootschap voortzet(ten), dientfdienen zijn/hun verlangen daartoe binnen drie maanden na het eindigen der vennootschap schriftelijk te kennen geven aan de andere venno(o)t(en), op straffe van vervat van het recht,

Het recht van voortzetting houdt in om alleen of met anderen de activiteit (eventueel met de handelsnaam)van de vennootschap voort te zetten onder verplichting (tevens een recht) aile tot het vennootschapsvermogen behorende vermogensbestanddelen over te nemen, zich te laten toedelen of, wat de schulden betreft voor zijn rekening te nemen en aan de andere vennoot of diens reçhtsopvolgers in geld uit te keren de waarde van diens aandeel in dit vermogen.

De venno(o)t(en) die de zaken van de vennootschap voortzetten, zijn gehouden tot uitkering aan de uittredende vennoot of diens rechtverkrijgenden van het bedrag dat aan deze toekomt, blijkens de daar laatst goedgekeurde jaarrekening.

Artikel 13: Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke toestemming van aile vennoten.

Voor-

behóuden

aan het

" Belgisch Staatsblad

~Áríikell4-VólmacEit "__...,_,.'.-..._'_ -

Partijen geven volmacht aan:

Accountantskantoor Cefiac BVBA, Langestraat 207, B-2240 Zandhoven; ON 0420-131-348 teneinde alle formaliteiten in verband met registratie bij de Kruispuntbank van de ondernemingen en de belasting over de toegevoegde waarde in orde te brengen, ofwel deze voortvloeiende uit onderhavige akte, als deze voortvloeiende uit toekomstige notariële en onderhandse akten

Aldus overeengekomen en in vijfvoud opgemaakt en ondertekend op 9 mei 2014 te Wijnegem, Elke partij < verklaart uitdrukkelijk een exemplaar te hebben ontvangen.

LEWI BVBA,

Vertegenwoordigd door

De heer Van Aerde Joannes NANA BVBA,

vertegenwoordigd door

de heer Van Aerde Joannes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARO1

Adresse
Zetel : Vosveld 6 te 2110 Wijnegem

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande