CASA NOSTRA

Divers


Dénomination : CASA NOSTRA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.648.011

Publication

16/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc be( aar Belf Staal

lateRyl

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, 7 JUL 2014 afdeling Antwerpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0432648011

Benaming (voluit): CASA NOSTRA

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Riemstraat 63

2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Herman VERSCHRAEGEN, notaris te Wuustwezel, op 25 juni 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze ; vennootschap "CASA NOSTRA" met zetel te 2970 Schilde, Riemstraat 63 en gekend onder het ondernemingsnummer 0432648011, besloten heef om:

*KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR & BEDRIJFSREVISOR

Overeenkomstig artikel 181, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de ; raad van bestuur van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ballet & C°, vertegenwoordigd door mevrouw Carine Ballet, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Tielen, Engalckers 31, een verslag opgesteld hij toepassing van artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen. Elk van de aandeelhouders erkent volledige kennis te hebben van zowel de verslagen alsook de staat van actief en passief daar zij voordien een kopie ervan hebben gekregen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

41

9. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de gedelegeerd bestuurder van de NV Casa Nostra, onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 maart 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 671.162,56 EUR, een netto-actief van 525.485,49 EUR inclusief het positief resultaat ad 267.705,33 EUR van het lopende boekjaar. Mocht de vordering op mevrouw Irène Zandee niet inbaar zijn, dan vallen we terug op een gecorrigeerd netto-actief van 357.793,57 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld conform de waarderingsregels van toepassing bij discontinuïteit, vastgelegd in het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vennootschappen, rekening houdende met de stopzetting van activiteiten, waarbij de realisatiewaarden van activa en passiva geschat werden en er voorzieningen werden gevormd voor de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden.

Uit onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen bij ontbinding van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt uit het nazicht dat deze staat per 31 maart 2014, de toestand van de vennootschap, volledig getrouw en juist weergeeft, in zoverre de activa in natura zullen overgenomen worden door de aandeelhouders; en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Een algemeen voorbehoud wordt geformuleerd inzake latente verplichtingen inzake belastingen en sociale schulden die nog kunnen voortvloeien uit mogelijke controles en inzake niet-geboekte claims.

Een algemeen voorbehoud wordt geformuleerd inzake latente verplichtingen inzake belastingen en sociale schulden die nog kunnen voortvloeien uit mogelijke controles en inzake niet-geboekte claims.

In het kader van de ontbinding en vereffening in één akte, rekening houdende met het ons voorgelegde betalingsbewijs op 5 juni 2014 van de vennootschapsbelasting ad 138.628,44 euro, blijkt dat alle in de staat opgenomen schulden ten aanzien van derden worden terugbetaald. De schuld ten aanzien van de aandeelhouder ad 48,63 euro wordt niet beschouwd als een schuld ten aanzien van derden.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij vertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Tielen, 1 1 juni 2014.

BALLET & C° BVBA

Vertegenwoordigd door

Carine Ballet

Bedrijfsrevisor.

lf

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt geassocieerd notaris Herman Verschraegen dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Met imanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CASA NOSTRA" bestaat thans enkel nog voor haar vereffening.

* ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURDERS - GEEN AAIVDT_TIDING VEREFFENAAR De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen ontslag te verlenen aan mevrouw Maria Verzij1 wonende te Ranst, van Edinghenlaan 2, mevrouw Lucienne Spindler wonende te Ranst, van Edinghenlaan 2 en de heer Hendrik Spindler wonende te Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog, als bestuurders van de vennootschap en hen wordt kwijting gegeven over hun. beleid en de wijze van uitoefening van hun mandaat.

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om geen vereffenaar aan te duiden. *_VASTSTELLING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

TOEPASSING ARTIKEL 184,15 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Gezien alle aandeelhouders op deze vergadering aanwezig zijn, alle beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden, er geen vereffenaar wordt aangeduid en er uit voormelde staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014 geen passiva blijken, besluit de algemene vergadering - overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen.. in deze akte onmiddellijk over te gaan tot vereffening van de vennootschap.

VERZAKING ARTIKEL 194 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt met éénparigheid van stemmen verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

-.^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- À behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De aandeelhouders verklaren met éénparigheid van stemmen dat de vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Casa Nostra in vereffening, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening.

GoEDK URING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen de eindafrekening die afgesloten is op 24 juni 2014 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden. De aandeelhouders erkennen de hen toegekende aandelen in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Casa Nostra opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noden van haar vereffening; zij bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen bewaard warden gedurende een periode van tenminste zeven jaar op nagemeld adres te 2520 Ranst, Van Edinghenlaan 2.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Laura & Marc Aertsen, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Palinbosstraat 9A, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

" Chronologische lij st der wijzigingen aan de statuten

" Verslag van revisor

" Verslag van bestuurders

1

Op de laatste blz. van Lu* B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/02/2014 : ANT000194
30/01/2014 : ANT000194
04/07/2012 : ANT000194
19/07/2011 : ANT000194
05/07/2011 : ANT000194
06/07/2010 : ANT000194
05/06/2009 : ANT000194
12/06/2008 : ANT000194
11/06/2007 : ANT000194
26/05/2005 : ANT000194
23/05/2005 : ANT000194
01/06/2004 : ANT000194
17/06/2003 : ANT000194
06/06/2001 : ANT000194
19/06/1999 : ANT000194
15/06/1999 : ANT000194
01/01/1995 : ANT194
30/06/1993 : ANT194
01/01/1992 : ANT194
01/01/1989 : ANT194
22/12/1987 : ANT194

Coordonnées
CASA NOSTRA

Adresse
2970 Schilde

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande