CASSO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CASSO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.037.704

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 07.10.2013 13623-0332-016
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 27.07.2012 12372-0287-012
12/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1l III IllI ll ll llI 1

*12010072*

id

Pleerg£;~.- cie Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 0 DEC. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.037.704

Benaming

(voluit) : CASSO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg, 139 bus 1

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Eric NEVEN, Notaris met standplaats Vorst-Brussel, op 22 december 2011, Geregistreerd vier bladen geen renvooien op het 1de Registratiekantoor van Vorst, op 23 december 2011. Boek 81 blad 56 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ) (getekend) De ontvanger, H. Coulon. volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Tweede beslissing

Wijziging van het maatschappelijk doel

A. Verslagen

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het: maatschappelijk doel en van de aangehechte balans; alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur blijft hier aangehecht.

B. Wijziging van het maatschappelijk doel

Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt:

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het verzorgen van evenementen, beurzen, enquêtes, congressen, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van aile roerende uitrusting en andere roerende en onroerende goederen die hiermee verband houden.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand; aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en; ondernemingen te hebben.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt; tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand; inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

liéhdëVe van" Vehnootschappen, ondernemingen, -bedrijvigheden, openbare -besturen: vë"réniging rï ën particulieren.

-De invoer en uitvoer, inkoop en verkoop, de groot- en kleinhandel van antiquiteiten, decoratieartikelen, verlichting, meubelen, porselein, aardewerk, fantasieartikelen, schilderijen, gravuren, ornamenten en aanverwante artikelen.

-Het oordeelkundig beheer en uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-In het kader van het eigen vermogen van de vennootschap: bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Beheerder van goederen die ofwel instaat voor het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten, ofwel het syndicschap verzekert van onroerende goederen in mede-eigendom. Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers. Dit alles uitgezonderd s de activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende immobiliënmakelaars.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Financial Services and Markets Authority voor vereist is;

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in een Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder de vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

Derde beslissing

De vergadering beslist het artikel 9 van de statuten als volgt te wijzigen:

" I. OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL

1. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen onder levenden ten bezwarende titel, is aan geen enkele beperking

onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van :

1° één of meer aandeelhouders;

2° afstammelingen in rechte lijn

2. Voorkooprecht

Iedere andere overdracht van aandelen, dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

2.1 De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd).Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door

de kandidaat-ovememer voorgestelde prijs _en betalingsvoorwaarden.

2.2 De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1

2.3 De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2.

2.4 Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het "pro rata" aandeel in ht voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder 2.3 hiervoor. Indien alle of bepaalde aandelen van de vennootschap, zal de raad van bestuur op dezelfde wijze moeten handelen als uiteengezet onder 2.2.

2.5 Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2.4, tweede alinea, de raad van bestuur daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde termijn inlichten.

2.6 In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

2.7 Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur.

2.8 Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat; overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

2.9 Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap.

2.10 Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hogervermelde alinea's, moeten, op ; straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

ll. OVERDRACHT TEN KOSTELOZE TITEL

$1. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen onder levenden ten kosteloze titel, is aan geen enkele beperking onderworpen

in de gevallen als bedoeld onder I. "OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL", $2.

$2. Voorkooprecht

Iedere andere overdracht van aandelen dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten kosteloze titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" genoemd), moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd)). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer en het aantal aandelen dat wordt overgedragen.

De voorkoopprocedure verloopt op dezelfde wijze als uiteengezet onder I. "OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL", $3, nummers 2.2. tot en met 2.5, 2.7, 2.9 en 2.10.

De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde aandeelhouders

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

" Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen aan de door hem meegedeelde ; kandidaat-ovememer. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht, hebben uitgeoefend daarvan in kennis."

Vierde beslissing

De vergadering kent alle volmachten toe aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de getroffen

beslissingen.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Meester Eric NEVEN, notaris te Vorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 04.07.2011 11269-0272-011
10/07/2009 : ANA068145
14/07/2008 : ANA068145
11/07/2008 : ANA068145
10/09/2007 : ANA068145
25/07/2006 : ANA068145
27/06/2005 : ANA068145
17/07/2015
ÿþAkomiescli

Voor, behoud

aan hi Belgis. Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophande

Antwerpen

v1oN1TEUF BELG

1 0 -Ol- 20S _GjSCH ST,

0 3 a1 2015

afdeling Antwerpen





Ondernemingsnr: 0475037704

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 139 bus 1

2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming (ged.) bestuurders

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2014 blijkt het volgende,

Bij eenparigheid van stemmen wordt beslist om mevrouw De Backer Marianne, Sophie Carbonez en Astrid Carbonez te herbenoemen als bestuurders in de NV Casso voor een periode van 6 jaar tot en met de jaarvergadering over het boekjaar 2019 te houden in het jaar 2020,

Uit het verslag van de bijzondere raad van bestuur gehouden ten maatschappelijke zetel op 30 juni 2014 blijkt het volgende.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen dat mevrouw Marianne De Backer en mevrouw Astrid Carbonez herbenoemd worden als gedelegeerd bestuurders van de vennootschap voor een duurtijd gelijk aan de duurtijd van hun mandaat als bestuurder,

Marianne Pe Backer

Gedelegeerd bestuurder

Casso

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15370-0543-014
02/07/2004 : ANA068145
06/08/2003 : ANA068145
10/07/2001 : ANA068145
30/06/2001 : ANA068145

Coordonnées
CASSO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 139, BUS 1 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande