CATHERINE VERBRUGGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATHERINE VERBRUGGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.003.646

Publication

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.03.2011, NGL 26.08.2011 11463-0324-011
20/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i~umumn~n~n~u~~m~n~a

behouder aan het Belgisch

Staatsblac





NEERGELEGD

08 -07- 2011

GRIFFIE~ MECHELEN

BANK van

KOOPHAN

Ondernemingsnr : 0810.003.646

Benaming

(voluit) : CATHÉRINE VERBRUGGHE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Fortuinstraat, 17.

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cathérine Verbrugghe", met maatschappelijke zetel te 2800: Mechelen, Fortuinstraat, 17, gehouden op de maatschappelijke zetel op 27 juni 2011, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

Mevrouw Verbrugghe brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en legt ter staving op het bureau de rekeningen en stukken voor.

BESLUITEN.

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

Eerste besluit : Benoeming van een commisaris-verificateur.

Na voormeld verslag van het beheer en de vereffening te hebben aanhoord, besluit de vergadering geen commissaris-verificateur aan te stellen.

Tweede besluit : Ontlasting der vereffenaar.

De algemene vergadering, die de conclusies van het rapport van de vereffenaar aanneemt en de rekeningen van de vereffening goedkeurt, ontheft mevrouw Verbrugghe zonder voorbehoud noch beperking van haar functie als vereffenaar en geeft haar algehele ontlasting, zonder enig voorbehoud of beperking, voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Derde besluit : Slot der vereffening.

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cathérine Verbrugghe" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden te 2800 Mechelen, Fortuinstraat, 17.

De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Con-signatiekas. Vierde besluit: Volmacht.

De algemene vergadering besluit notaris Marc De Becker, met standplaats te Mechelen, te machtigen om in naam van de vennootschap al het nodige te doen voor de neerlegging op de bevoegde rechtbank van koophandel alsmede de publicatie in het Belgisch staatsblad van onderhavige notulen zoals voorzien door de, bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, daartoe alle akten en stukken te tekenen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

--------- Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- buitengewone algemene vergadering dd. 27/6/2011

- uittreksel.

Notaris Marc De Backer.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

01/04/2011
ÿþMa! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..._.w_.~_-

GRIFFIE RECHTE3ANK van KO4 HA Dt~LWMCHELEN

1111

*11019689*

Ondernemingsnr : 0810.003.646

Benaming

(visluit) : CATHÉRINE VERBRUGGHE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Fortuinstraat, 17.

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 3 maart 2011, geregistreerd Mechelen Ie kantoor, twee bladen en geen verzendingen boek 974 blad 58 vak 02 op 7 maart 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Cathérine Verbrugghe", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen,"

e Fortuinstraat, 17, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld. overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen en van de bijgevoegde staat, alsook van het verslag van de heer Marc Van Hove, extern accountant, betreffende de staat gevoegd bij het verstag van de zaakvoerder.

b Eerste besluit:

év De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cathérine Verbrugghe" voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden. Zij zal enkel nog blijven bestaan ten behoeve van de vereffening.

Tweede besluit: Benoeming der vereffenaars

De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan : mevrouw Cathérine Verbrugghe, geboren te Mechelen op zeventien augustus negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2800 Mechelen, Fortuinstraat 17, die

N verklaart te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van zijn benoeming. Voornoemde aanstelling gebeurt dan ook onder voorbehoud van bevestiging door de rechtbank van koophandel.

cl Iedere handeling gesteld door de vereffenaar tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan zal door de rechtbank worden beoordeeld. De rechtbank kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Wordt aangesteld als lasthebber ad hoc, voornoemde mevrouw Verbrugghe, die verklaart te aanvaarden, welke wordt gelast met het indienen van het verzoekschrift ter homologatie van onderhavige benoeming alsmede al het nodige te doen voor het bekomen van de homologatie.

Derde besluit : Vaststelling van de bevoegdheden en de vergoeding van de vereffenaar.

De vergadering besluit aan de enige vereffenaar de meest uitgebreide macht toe te kennen bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186, 187 en volgende van de het

nv wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verle-nen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen,' over te gaan tot de herveiling we-gens rouwkoop, of beslag bij niet betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B verrneiden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende rotans. hetzij van de perso(o)n(er)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming

~ 1 van een andere vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd.

Vierde besluit : Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder.

De algemene vergadering besluit het mandaat van de zaakvoerder te beëindigen gelet op de ontbinding van

de vennootschap en de benoeming van de vereffenaar.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel.

Notaris Marc De Becker

Op de laai'te blz. van Lik S vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pt. rsa(o)r;leri, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er handtekening

19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 16.11.2010 10606-0067-011

Coordonnées
CATHERINE VERBRUGGHE

Adresse
FORTUINSTRAAT 17 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande