CATTACH JR.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CATTACH JR.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.836.627

Publication

07/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







IUIIIII lu III I IVVI

*1403 71>

iA

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : Cattach Jr.

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Botermelkdijk 394,.2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, het jaar 2014, op 01 januari

Zijn overeengekomen:

1) mevrouw Van de Peer Natacha, rijksregisternummer 84.08.08-374.42, geboren te Antwerpen (Wilrijk), wonende te Botermelkdijk 394, 2900 SCHOTEN

2) de heer Onraedt Bert, rijksregistemummer 80.08.20-207.56, geboren te Wilrijk, wonende te Botermelkdijk 394, 2900 SCHOTEN

om een vennootschap onder firma op te richten en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

NAAM

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming «Cattach Jr.» .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Botermelkdijk 394, 2900 SCHOTEN.

De zaakvoerders gijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten. Zij kunnen tevens de maatschappelijke zetel wijzigen naar iedere plaats in het Vlaamse en Brussels Hoofdstedelijk gewest.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: aile activiteiten omtrent het opmaken van energieprestatiecertificaten en plaatsbeschrijvingen van onroerende goederen. Hieronder wordt tevens begrepen de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie,.akoestiek, enz.; het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz_ in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier. De vennootschap kan tevens hierover advies uitbrengen en opleidingen verstrekken. De vennootschap mag aile, activiteiten uitoefenen van reisbegeleiders en gidsen, het verschaffen van toeristische informatiediensten en dergelijke, het verstrekken van informatie op het gebied van toerisme, toeristische gidsen, de activiteiten met betrekking tot het promoten van het toerisme, historische opleidingen verstrekken, voordrachten geven en dit in de meest ruime zin.

De vennootschap kan tevens activiteiten uitoefenen van posterijen en koeriers in de meest ruime zin. Tevens kan de vennootschap ook alle activiteiten uitoefenen omtrent het ontwerpen, programmeren, beheren en hosten van websites.

Ook kan de vennootschap volgende activiteiten uitoefenen: Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden, Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, algemene klusjeswerken, Snoeien van bomen en heggen, Aanleggen en onderhouden van tuinen, Landschapsverzorging, opmaak van tekeningen en ontwerpen betreffende landschapsstructuren,

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan - bij unanieme beslissing - alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doeawa# verband. houdt rnet hovengenoe.md_goej,, of wat.vartaarrl_is devetwezeniijking ervan te.bevorderen,

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"Bijlagen Millet Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

0544° 036 " 627

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag bij unanieme beslissing zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven, tenzij er een nieuwe vennoot door de overblijvende vennoot wordt voorgedragen. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

VERMOGEN

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk tien euro.

Van de Peer Natacha, voornoemd, brengt in de vennootschap 900,00 EUR in. In gemeen overleg worden haar hiervoor 90 van de 100 aandelen toegekend.

Onraedt Bert, voornoemd, brengt in de vennootschap 100,00 EUR in, In gemeen overleg worden hem hiervoor 10 van de 100 aandelen toegekend.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 3.000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van alle vennoten.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van drieduizend euro, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

-Van de Peer Natacha, voornoemd;

-Onraedt Bert, voornoemd;

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of on rechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

BOEKJAAR

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 3de maandag van de maand mei om 18u00 uur, Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

ALGEMENE VERGADERING

De vergadering zal worden voorgezeten door mevr. Van de Peer Natacha of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij unanimiteit genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat,

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 1 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 18 mei 2015.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 500,00 EUR.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aldus overeengekomen te Kapellen op 01 januari 2014.

BIJZONDERE BEPALINGEN

Bezoldiging

Het mandaat van meur, Van de Peer Natacha, voornoemd en dhr, Onraedt Bert, voornoemd is onbezoldigd

tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Vennoot -zaakvoerder Vennoot - zaakvoerder

Van de Peer Natacha Onraedt Bert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CATTACH JR.

Adresse
BOTERMELKDIJK 394 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande