CBMAC

Société en commandite simple


Dénomination : CBMAC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.870.216

Publication

01/02/2012
ÿþ MOd Word 11.1

[ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 8 -ai- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEQrtj¬ IECHELEN

1111ff11 ING 8111 IN ~~

*12028948+

v. beh. aar Bel! Staa.

{

Ondernemingsnr : Mo .2,t

Benaming

(voluit) : CBMac (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogveld 14 - 2580 Putte - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 2 januari 2012 dat tussen:

1. de heer Carl Bosmans wonende te Rue Longue Vesse 7 A, 4280 Merdorp met nationaal nummer 80.06.19-129-53

2. de heer Ludovicus Bosmans wonende te Hoogveld 14, 2580 Putte met nationaal nummer 54.12.22  255 12

een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht. De statuten van de vennootschap luiden ais volgt:

Artikel 1: Benaming:

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming CBMac.

Artikel 2: Doel :

-de uitvoering van management, organisatie en consultancy opdrachten voor om het even welke onderneming, vennootschap, organisatie, vereniging of privé  persoon;het leveren van diensten op het vlak van organisatie, administratie en marketing en dit aan zowel natuurlijke personen als rechtspersonen en vennootschappen;het verlenen van technische, commerciële, administratieve en financiële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;de vennootschap mag optreden als tussenpersoon, makelaar of dienstverlenende vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtsdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen; het verwerven en aanhouden van participaties in vennootschappen en ndememingen onder eender welke vorm in België en buitenland;het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en oordeelkundig beheren van een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, in gelijk welke hoedanigheid van leasing, erfpacht en opstalcontracten, verkaveling, als tussenpersoon en, in het algemeen, alle verrichtingen die onrechtstreeks of rechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;het aankopen, het verkopen, ruilen, huren en verhuren, de bouw en verbouwing, zowel in binnen- ais buitenland, van alle onroerende goederenhaar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit breiden, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, de uitbating, de huur en verhuur alsmede de instandhouding en de valorisatie ervan; de vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezelijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangegaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; De vennootschap mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de realisatie van haar doel.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hoogveld 14, 2580 Putte. De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij gewonemeerderheid van de stemmen

Artikel 4: Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op de dag van de oprichting van de vennootschap. Het overlijden van één van de vennoten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordtontbonden. Indien door het overlijden van één van de vennoten het wettelijk minimaal aantal vennoten niet wordt gehaald, zullen de overgebleven vennoten binnen het jaar zorgen dat dit minimaal aantal terug wordt bereikt.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verga : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.500 Euro en is verdeeld in 250 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het aandeel van de vennoten in het kapitaal wordt als volgt bepaald: -de heer Ludovicus Bosmans wonende te Hoogveld 14, 2580 Putte ontvangt 25 aandelen en zal optreden als stille vennoot - de heer Carl Bosmans wonende te Rue Longue Vesse 7 A, 4280 Merdorp ontvangt 225 aandelen en is de beherende vennoot. Aile aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Alle aandelen zijn volstort bij oprichting van de vennootschap.

Artikel 6: Uittreding vennoot: Indien één der vennoten wenst uit te treden uit de vennootschap dient hij alle medevennoten hiervan op de hoogte te brengen bij een per post aangetekend schrijven, geadresseerd aan de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De uittreding van een vennoot heeft niet voor gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Als door de uittreding het wettelijk minimaal vereist aantal vennoten niet wordt gehaald, kan deze slechts uitreden als in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 7: Bestuur: Volgende persoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap:l .de heer Cari Bosmans wonende te Rue Longue Vesse 7 A, 4280 Merdorp Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.De zaakvoerder zal met het dagelijks beheer gelast zijn en zal over de maatschappelijke handtekeningen beschikken. Naar derden toe is de vennootschap gebonden door aile daden van de zaakvoerder mits deze onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de realisatie van het doel van de

vennootschap.

Artikel 8: Bezoldiging bestuur: Aan de zaakvoerder kan bij gewone meerderheid van stemmen een vergoeding worden toegekend voor de uitoefening van zijn mandaat. Deze vergoeding komt ten laste van de alge- : mene kosten van de vennootschap. Er wordt bepaald dat het mandaat als zaakvoerder van Dhr. Carl Bosmans onbezoldigd is tenzij de Algemene Vergadering der Aandeelhouders anders beslist.

Artikel 9: Wijziging statuten: Wijziging van de statuten worden met gekwalificeerde meerderheden genomen. leder aandeel geeft recht op één stem. Wijziging van de essentiële bestanddelen van de statuten dienen met twee derde meerderheid van stemmen genomen te worden. Tot deze essentiële bestanddelen worden gerekend: de nationaliteit, de aard, de duur, de beperkte overdraagbaarheid van de aandelen, alsook de clausule krachtens dewelke de statuten onveranderbaar zijn.

Artikel 10: Overdracht aandelen: De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan niet het éénpang goedvinden van alle vennoten behalve wanneer de overdracht plaatsvindt aan een vennoot. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de aandelen zelf over te nemen. De waarde van de aandelen wordt bepaald op het moment van de overdracht. Indien geen overeenstemming kan worden bereikt zal door een onafhankelijk bedrijfsrevisor of extern accountant een waardebepaling worden opgemaakt. Indien geen overeenstemming zal worden bereikt omtrent de onafhankelijke bedrijfsrevisor of extern-accountant zal een deskundige door de

rechtbank van koophandel worden aangeduid. Zijn beslissing zal definitief zijn en bindend voor alle partijen. Zijn ereloon is ten laste van de partijen a rato van 50/50. De overdrachtsprijs zat betaalbaar zijn ten laatste binnen de 12 maand na de beslissing tot overdracht. Bij overlijden van de zaakvoerder zal de vennootschap worden voortgezet tussen de overige vennoten en zullen de erfgenamen, niet vennoten, worden vergoed op basis van de waardebepaling zoals hiervoor werd beschreven. In ieder geval zal de askoop en de betaling dienen te gebeuren binnen de 12 maand na de datum van het overlijden.

Artikel 11: Boekjaar :Het boekjaar van de vennootschap eindigt ieder jaar op 31 december. Bij wijze van uitzondering zal het le boekjaar aanvangen op heden, 2 januari 2012 om te eindigen op 31 december 2013. Artikel 12: Algemene Vergadering: Na het einde van elk boekjaar zal de jaarrekening over het betreffende jaar worden opgemaakt en zullen de vennoten een jaarlijkse algemene vergadering houden de laatste vrijdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel om 18u00 en zich uitspreken over de balans en resultatenrekening en over de aanwending van het resultaat. De algemene vergadering zal als rechtsgeldig plaatsgevonden geacht worden als de aanwezige leden tenminste 50% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Cari Bosmans

Zaakvoerder

(gel)

4~, r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CBMAC

Adresse
HOOGVELD 14 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande