CCD MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CCD MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.841.817

Publication

05/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- Uitbating carwash en alle bijhorende activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord en verkoop van alle mogelijke onderhoudsproducten en aanhorigheden die hierop betrekking kunnen hebben.

- Car- en truckwash en alle andere bijhorende activiteiten in verband met de schoonmaak van wagens en vrachtwagens.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het verlenen van bijstand, advies, management, strategy consultancy en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als

tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houd met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake bedrijfsorganisatie, marketing en communicatie zowel in België als in Europa.

- Het geven van advies, studie- en ontwerp bureau met betrekking tot onderhoud en aanleg van parken/tuinen/openbaar groen en dergelijke, alsmede het uitvoeren, van de aanleg en/of het onderhoud zelf.

- Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van haar onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten, zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens zowel op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan optreden als volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd zesentachtigste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerders

Voor onbepaalde duur worden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd :

- De Heer VAN dE WINCKEL Sven Steven, rijksregister 88.06.25-231.36, geboren te Brussel (district 2) op vijfentwintig juni negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2580 Putte (Beerzel), Bareelstraat 23A;

- De Heer VAN dE WINCKEL Marc Julien Albert, rijksregister 55.12.20-225.26, geboren te Sint-Agatha-Berchem op twintig december negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2580 Putte (Beerzel), Bareelstraat 23A;

die verklaren de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de heer Van de Winckel Sven is bezoldigd.

Het mandaat van de heer Van de Winckel Marc is onbezoldigd.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste

zaterdag van de maand mei tweeduizend zestien om elf uur.

3. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Aanstelling volmachtdrager

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOSMAN CONSULTANTS , met maatschappelijke zetel te 1745 Opwijk, Eeksken 168, vertegenwoordigd door de heer Luc BOSMAN om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanig registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten, en dit met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CCD MANAGEMENT

Adresse
BAREELSTRAAT 23B 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande