CCKG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CCKG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.740.313

Publication

06/06/2013
ÿþmod 11.1

Luik B. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel aa Be Sta NI





111111

13 85304*



Ondernemingsnr : 3 (,/ `~,

Benaming (voluit) : CCKG J

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merksemsebaan 54

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 22 mei 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat de heer GEERTS Kevin Adrien Liliane, geboren te Antwerpen Wilrijk op 12 augustus 1990, wonende te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 54 een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 54 en met maatschappelijke naam "CCKG".

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

be vennootschap heeft tot doel:

-- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-

; streeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur alsook op het vlak van transport en logistiek in binnen- en buitenland; - het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen;

- het patrimonium gevormd door de inbrengsten te behouden, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader daarvan kan de vennootschap zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met derden bijdragen tot het verwerven of; vervreemden van roerende en onroerende goederen, zakelijke rechten toestaan of verkrijgen en inzonderheid;

a, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng,' participaties of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke i overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

d. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Neergelegd ter é te Antwerp ~~op >,ar+k van Koophan

2 1'SE.t7.tig

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vérhiiring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop

van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

e. alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen van honderd euro (¬ 100,00) elk.

De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van twee/derde.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

Jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur beslist de enige vennoot over

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur de gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

~ " mod 11.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De g-éwone, de bijzondere of dé buitëngéwóné algemene vérgadering warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Het boeklaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

De heer Geerts Kevin voornoemd wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Het mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advicegroup Leclercq", met zetel te 2880 Bornem, Absveldstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer 0458.079.926, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Dielen Rita, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. De oprichter heeft verklaard op datum van de akte enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

Hij erkent de nodige toelichtingen te hebben gekregen van ondergetekende notaris, omtrent zijn hoofdelijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van deze vennootschap indien hij reeds enige vennoot is in de andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van 1 april 2013.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen. Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte

-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4,77.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0068-009

Coordonnées
CCKG

Adresse
MERKSEMSEBAAN 54 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande