CE & S CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CE & S CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.979.863

Publication

25/03/2013
ÿþ4 ` murig"

~º%, _~ .

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD



GRIFFIER T ANK van

KOOPHAND e MECHELEN

1

Ondernemingsnr . . P 3

Benaming (voluit) : CE & S CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gebroeders Aertslaan 3

2870 Puurs

;f Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Steve WELLEKENS te Boom op 6 maart 2013, geregistreerd vijf rol, geen verzendingen, te Boom, de zeven maart 2013, Boek 213, blad 22, vak 15, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Eerstaanwezend inspecteur (getekend), M. Van Auwenis, blijkt dat 1, De heer Christof Roggen, wonende te 2870 Puurs, Gebroeders Aertslaan 3;

2. Mevrouw Els Peeters, wonende te 2870 Puurs, Gebroeders Aertslaan 3;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met ais naam "CE & S; CONSULT", met commerciële benaming "AUTOMATED OFFICE PRODUCTS"_

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2870 Puurs, Gebroeders Aertslaan 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- Aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, leasing en renting, onderhoud en herstelling in het; algemeen de handel in kantoormachines (begrijpende ondermeer printers, kopietoestellen, faxtoestellen scanapparatuur, computers en randapparatuur), kantoormeubilair, kantoorartikelen en verlichting.

- Consultancy, aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, leasing en renting, implementatie, onderhoud en herstelling van document management software, scansoftware en beheersoftware voor; kantoormachines met alle benodigde onderdelen en accessoires, telecommunicatie apparatuur en domotica met alle daartoe benodigde onderdelen en accessoires, ICT-diensten, hardware, software en domotica met alle daartoe benodigde onderdelen en accessoires.

- Advies verstrekken en bijstand verlenen inzake aan- en verkoopbeleid, algemeen bedrijfsbeleid,; personeelsbeleid, management consulting, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, marktonderzoek; en dit zowel in België als in het buitenland.

- Tussenpersoon in de handel, aan- en verkoop, import en export van aile goederen, kortom alles wat te maken; heeft met trading activiteiten.

- Opleiding en training van personen, organiseren van teambuilding activiteiten & dit zowel in België al in hete buitenland.

- De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als ;, woon- en werkplaats ter beschikking te stellen van of te verhuren aan de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden als ook aan derden.

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met? derden om het even welke handels, financiële, roerende en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met voertuigen of vaartuigen.

- Het toestaan van leningen en kredieten in welke vorm ook; aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren. In dit kader kan zij alle handels- en financiele operaties verrichten behalve deze die voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, houders van deposito's op korte termijn,; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. - De vennootschap handelt voor al haar activiteiten naar keuze, voor eigen rekening, in consignatie, commissie, als tussenpersoon, als agent of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van; haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in; dergelijke_ ondernemingen_ deelnemen, samenwerkingscontractent.afsfuiten,_deelnemen.. aan_ tijdelijke_ofniei.in;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II1I l'iII I 1 Illil IIII IIII I'i1 1liI III 1111

*13047538*

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

P mod 11.1

Voorbehouden aan bat Belgisch Staatsblad

de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen en buitenland toestaan. Zij' mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet

" toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, verdeeld in 600 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

- de heer Christof Roggen, vcornoemd, die onderschrijft voor ¬ 9.300,00, in ruil waarvoor hij 300 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 3.100,00,

- Mevrouw Els Peeters, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 9.300,00, in ruil waarvoor zij 300 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van ¬ 3.100,00.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij Belfius Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Aile handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

- de heer Christof Roggen, wonende te 2870 Puurs, Gebroeders Aertsfaan 3;

- Mevrouw Els Peeters, wonende te 2870 Puurs, Gebroeders Aertslaan 3;

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~~~~

~

.._~.. .

2 6 -05- 2015

J Et_

't.o. i UVElfâri#fïe áiu. l. ^EN

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521.979.863

Benaming

(voluit) : CE & S CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gebroeders Aertslaan 3 te 2870 PUURS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 1510512015 werd met eenparigheid van stemmen beslist:

-Het ontslag van mevrouw Ets Peeters, wonende te Puurs, Gebroeders Aertslaan 3 wordt aanvaard en dit sedert 29/04/2015.

Daar er niets meer op de dagorde voorkomt, wordt onderhavig verslag opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend.

Hemiksem, 15 mei 2015

Christof Roggen

Zaakvoerder

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 26.06.2015 15208-0124-009

Coordonnées
CE & S CONSULT

Adresse
GEBROEDERS AERTSLAAN 3 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande