CELEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CELEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 860.878.859

Publication

27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE







NEERGELEGD

\MIMI ze -oi. 2014 BeiciscN crier-..

0 7 -01- 2014

GRI(=i~igierte-ITgANK van KOOPHANDEI _tp MrCyELEI,I



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.878.859

Benaming

(voluit) : CELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mechelsesteenweg 323 te 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : B.A.V. 10/12/2013 - Kapitaalsverhoging

In het jaar tweeduizend dertien

Op dinsdag tien december

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden door de vennoten van de Vennootschap Onder Firma

"Celen", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 323, opgericht bij

onderhandse akte , op acht september tweeduizend en drie,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien oktober tweeduizend en drie daarna,

onder nummer 03105687, en waarvan de statuten tot nog toe niet werden gewijzigd.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 860.878.859,

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0860.878.859.

OPENING - AANWEZIGEN

De vergadering wordt geopend om 11 uur, onder voorzitter-schap van Celen Alfons, wonende te 2860 Sint-

Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 323 en als stemopnemer en secretaris wordt aangeduid: Celen Ilse,

wonende te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Bosstraat 13.

De volgende vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

1) de heer Celen Alfons, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 323; die verklaart drie (3) aandelen te bezitten;

2) mevrouw Celen lise, wonende te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Bosstraat 13; die verklaart één (1) aandeel te bezitten;

Aantal vertegenwoordigde aandelen; vier (4).

Vermits er vier (4) aandelen werden uitgegeven, en er thans vier (4) aandelen vertegenwoordigd zijn, is

geheel het maatschap-pelijk kapitaal verte-igen-woor-digd.

De Voorzitter verklaart deze vergadering te openen en verklaart dat voldaan werd aan al de noodzakelijke formaliteiten, vereist voor de bijeenroeping van deze buitengewone algemene vergadering; een oproepingsbrief, bevattende de agenda, samen met een afschrift van de stukken door de wet vereist werd hen minstens vijftien (15) dagen per aangetekende brief voor deze vergadering toegezonden dan wel dat de comparanten voormeld, erkennen tijdig en voldoende ingelicht te zijn omtrent deze vergadering. De voorzitter verklaart dat voornoemde comparant sub één, tevens zaakvoerder op dezelfde wijze werd uitgenodigd voor deze vergadering dan wel vooraf verzaakt heeft aan voorafgaande formaliteiten. AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agenda te beslissen:

1.Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de

algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van drieënvijftig duizend zevenhonderd

negenennegentig euro en negenenvijftig cent zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van 2011. 2.Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

3.Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

4.Kennisname en principieel besluit tot kapitaalverhoging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en kapitaalsverhoging.

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds dividend, zijnde achtenveertig duizend driehonderd dertig euro om het van honderd euro te brengen op achtenveertig duizend vierhonderd dertig euro, door uitgifte van zesendertig nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de bestaande vennoten als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot dividenduitkering, die men lastens de vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100 %).

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

6.Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

7.Wijziging artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaatstoestand.

8.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

BESPREKING - BESLUITEN

Vermits de vergadering geldig is samengesteld, volgens verklaring van de Voorzitter, kan zij geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen. Vervolgens gaat de vergadering als volgt over tot de besprekingen:

Eerste agendapunt: vaststelling belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, drieënvijftig duizend zevenhonderd negenennegentig euro en negenenvijftig cent (53.799,59 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van 2011,

Tweede agendapunt: vaststelling uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag negenenvijftig duizend en vierenzestig euro

en zeven cent (59.064,07 EUR) bedraagt.

Perde agendapunt: beslissing tot uitkering tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (53.700,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

Vierde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de vooropgestelde inbreng in natura en de kapitaalsverhoging. De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Principieel besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achtenveertig duizend driehonderd dertig euro (48.330,00 EUR) om het van honderd euro (100,00 EUR) te brengen op achtenveertig duizend vierhonderd dertig euro (48.430,00 EUR) door de uitgifte van zesendertig (36) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde agendapunt: verwezenlijking kapitaalsverhoging

Tussenkomst-- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap. Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van achtenveertig duizend driehondend dertig euro (48.330,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de zesendertig (36) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel ais volgt

-aan vennoot sub I z. (27) aandelen;

-aan vennoot sub 2: (9) aandelen;

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een buitengewone aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Zesde agendapunt: vaststelling kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, voorzitter, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achtenveertig duizend driehonderd dertig euro (48.330,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht wordt op achtenveertig duizend vierhonderd dertig euro (48.430,00 EUR), vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen zonder vermelding van waarde.

Zevende agendapunt: wijziging statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 48.430 euro,

Het is vertegenwoordigd door40 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde."

Achtste agendapunt: machten aan bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

SLOT

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda bespro-ken zijn, en hierover telkens een beslissing

werd getroffen met eenparigheid van stemmen. Bijgevolg wordt de vergadering besloten om 12 uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gesloten op voormelde plaats en datum.

Na voorlezing hebben de vennoten, aanwezig of vertegen-woordigd zoals hoger vermeld, ondertekend.

Celen Alfons

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CELEN

Adresse
MECHELSESTEENWEG 323 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande