CELTO ACOUSTIQUE BENELUX, AFGEKORT : CELTO BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELTO ACOUSTIQUE BENELUX, AFGEKORT : CELTO BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.844.844

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-05-2015

Griffie

*15308751*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630844844

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Celto Acoustique Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op zesentwintig mei tweeduizend vijftien (26/05/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. de heer VAN DEN BROECK Luc Gaston Maria, geboren te Wilrijk op twintig december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 85;

2. mevrouw MEEUSSEN Peggy Jozef Emilia Juul, geboren te Deurne (Antwerpen) op achttien mei negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 85;

3. de heer LUCAS Nicolas Jacques Albert Jean, geboren te Schaarbeek op zesentwintig januari negentienhonderd vierentachtig, wonende te 1140 Evere, Clos de l'Oasis 13,

onder elkaar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Celto Acoustique Benelux", afgekort "Celto Benelux", met zetel te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 85.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf zesentwintig mei tweeduizend vijftien (26/05/2015).

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen waaronder :

* het beheren, importeren, exporteren, aankopen, verkopen, distribueren en verhuren van licht, klank en audiovisuele apparatuur alsmede van alle direct of indirect brancheverwante apparatuur;

* Het leveren van advies en prestaties met betrekking tot het ontwerpen en inrichten van licht, klank en audiovisuele oplossingen zowel voor vaste als voor tijdelijke installaties en voor alle mogelijke evenementen in de meest uitgebreide zin;

- Het produceren, assembleren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, aankopen, verkopen, invoeren en uitvoeren evenals herstellen van alle goederen, producten, materialen en diensten welke verband houden met haar doel;

- Het organiseren van koerier diensten;

- Het bewerken, produceren en uitgeven van audio en audiovisuele werken;

- Het organiseren van concerten en andere private of publieke evenementen;

- Het aanbieden en verkopen van professionele muzikale prestaties, uitvoeringen en creatieve projecten individueel en in groepsverband;

- Het ontwikkelen van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten inclusief het restaureren van gebouwen en alle ondersteunende activiteiten ten behoeve van deze voorzieningen;

- Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Onderwerp akte :

Grobbendonkseweg 85 2560 Nijlen

Oprichting

Celto Benelux

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn volledig volgestort, meer bepaald voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door inbrengen in geld door de oprichters, als volgt :

1. De heer VAN DEN BROECK Luc, voormeld sub 1, verklaarde in te schrijven op vijfenveertig (45) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van acht duizend driehonderd zeventig euro (8.370,00 EUR);

2. Mevrouw MEEUSSEN Peggy, voormeld sub 2, verklaarde in te schrijven op vijfenveertig (45) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van acht duizend driehonderd zeventig euro (8.370,00 EUR);

3. De heer LUCAS Nicolas, voormeld sub 3, verklaarde in te schrijven op tien (10) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE34 0017 5746 4790, geopend bij BNP Paribas Fortis te Brussel, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door BNP Paribas Fortis, kantoor Nijlen, op tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer VAN DEN BROECK Luc Gaston Maria, geboren te Wilrijk op twintig december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 85.

Deze aanvaardde zijn opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is de zaakvoerder individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Aan de niet-statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend voor de uitoefening van zijn mandaat, waarvan het bedrag door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder werd beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CELTO ACOUSTIQUE BENELUX, AFGEKORT : CELTO B…

Adresse
GROBBENDONKSEWEG 85 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande