CENHOEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CENHOEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 819.387.605

Publication

15/01/2014
ÿþ" F6ed PDF 11.1

rilist ln de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

van Kooplfálídei te Antwerpen, op

Griffie0 6 JAN 2014

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20/12/2013

De vergadering beslist met unanimiteit om de BVBA Dickens Management & Consulting, met zetel Kapelstraat 219 te 2950 Kapellen, met ais vaste vertegenwoordiger de heer David Dickens, wonende Kapelstraat 219 te 2950 Kapellen, te ontslaan als bestuurder vanaf heden.

Olgran BVBA, vast vert door Van Der Brempt Philippe

Gedelegeerd bestuurder

Ontslag bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oíi19.3$7.605

Cenhoek

Naamloze vennootschap

Willem Van Halmalelaan 1 - 2110 Wijnegem

Op de laatste blz, van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigilëid ianïdë instrumenterende notaris, hetzij vandë pèrsra{dfn(énr-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

i . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechlbdnlg

van Koophandel te ,ontwerpen, ôp

Griffie 1 7 JU Li Z1113

I J

~

Voor-behoude Ih III uiiiiiui io sim 10

aan het *13116977

Belgiscl Staatsbla











Ondernemingsnr : 0819.387.605

Benaming

(voluit) : CENHOEK

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Autolei 191 - 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Benoeming gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 26 juni 2013.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders besluiten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Autolei 191, 2160 Wommelgem naar Willem van Halmalelaan 1, 2110 Wijnegem en dit met ingand van 1 juli 2013.

Vervolgens stellen de bestuurders de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte., die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Francis Van der Haert;

- Mevrouw Nathalie Seppion;

- Mevrouw Kimberly Molders;

- De heer Luc Eberhardt.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 26 juni 2013.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te benoemen voor een periode ingaand op 13' juli 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

- Cenim NV, met zetel te 2110 Wijnegem, Willem van Halmalelaan 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alex Geurts, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, electriciteit, water en andere.

Cenim NV, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel.



Olgran BVBA, vertegenwoordigd door de heer Philippe Van Der Brempt Gedelegeerd bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0039-025
15/01/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ib *1500 1 9>

Ondernemingsnr : 0819.387.605 Benaming (voluit) : Cenhoek



i Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 JAN. 2015

afdeling PCoitrï2n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Willem van Halmalelaan 1

2110 Wijnegem

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALSVERHOGING 

AANPASSING STATUTEN '

Il Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg

93, op 18 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze;

vennootschap "Cenhoek", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: ;j 1. Kapitaalverhoging deels door inbreng in natura en deels door inbreng in speciën

Ver ls ogen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de raad; ;: van bestuur en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste; schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; bvba Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Dirki Achten, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

;: "De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de N.V. 'CFNHOFK' bestaat uit de rekening courant t.o.v. de N.V. 'CFNIM'vooreen bedrag van 1.480.000,00 FUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut; der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap] ;j verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van, het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een waarde van 1.480.000,00 FUR en tenminstei overeenkomt met het aantal (296) en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, i met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De als tegenprestatie; verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaande uit 296 nieuwe aandelen, zonder; nominale waarde, werd conventioneel overeengekomen tussen de huidige aandeelhouders en dei inbrengers, en is gebaseerd op de fractiewaarde van de aandelen bij oprichting.

willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen] betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zandhoven, 28 november 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ÎI

mod 11.1

Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. B.V.B.A.

Vertegenwoordigd door

Dirk ACHTEN".

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van

de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de

vennootschap te verhogen met één miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 ¬ ) om het

kapitaal van vijfhonderd duizend euro (500.000,00 ¬ ) te verhogen tot twee miljoen

honderdduizend euro (2.100.000,00 ¬ ) door creatie van driehonderdtwintig (320) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zal ingeschreven worden deels door een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering en deels door inbreng in speciën.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging. Inschrijving en verwezenlijking van de inbreng

De inbreng wordt gedaan:

* deels in natura door de naamloze vennootschap Cenim, voormeld, die verklaart een schuldvordering in te brengen lastens de naamloze vennootschap "Cenhoek" voormeld, ingeschreven op haar naam en in haar voordeel, en dit ten bedrage van één miljoen vierhonderd tachtig duizend euro (1.480.000,00 ¬ )

Deze inbreng wordt geboekt op de rekening 'kapitaal' van de vennootschap.

* deels in speciën voor een bedrag van honderdtwintigduizend euro (120.000,00 ¬ ), doch niet valstort, maar op te vragen door het bestuursorgaan volgens de noden van de vennootschap. Vergoeding voor deze inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden driehonderdtwintig (320) nieuwe aandelen uitgegeven zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen voldoen aan de minimumvolstorting overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

(" )

2.Vaststelling van de kapitaalverhoging  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal twee miljoen honderdduizend euro (2.100.000,00 ¬ ) bedraagt, en verdeeld wordt in vierhonderdtwintig (420) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3.Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 paragraaf 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderdduizend euro (2.100.000, 00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) gelijke aandelen zonder de vermelding van nominale waarde."

4. Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zoor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

3.

yoor-

beJ ouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

11/01/2013
ÿþ[ w 1111r iNod Wafd 11.1

n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_~©

flh1i i1l1 11 111 m iii fl! fl!

*13007467"

Ondernemingsnr : 0819.387.605 Benaming

(voluit) : CENHOEK (verkort) :

Pleergefegd ter griffie van de Rechtbarl

van Kocphhandct ta ilntwerpon, op

Griffie 3 1 GEC. 2112

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2160 WOMMELGEM - Autolei 191

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEEINDIGING MANDAAT BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 juli 2012

De vergadering besluit met unanimiteit tot beëindiging van het mandaat van bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wiezel Management Corporation", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0447.847.515, gerechtelijk arrondissement Antwerpen en dit met ingang van heden, zijnde 9 juli 2012.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het bestuursmandaat van "Wiezel Management Corporation", het mandaat van haar vaste vertegenwoordiger, met name de heer Robert Koevoets met ingang van dezelfde datum, zijnde 9 juli 2012 beëindigd is.

De vergadering besluit met unanimiteit tot beëindiging van het mandaat van bestuurder van de naamloze vennootschap "Immowe", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 191, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0450.235.002, gerechtelijk arrondissement Antwerpen en dit met ingang van heden, zijnde 9 juli 2012.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het bestuursmandaat van "Immowe", het mandaat van haar vaste vertegenwoordiger, met name de heer Alex Geurts met ingang van dezelfde datum, zijnde 9 juli 2012 beëindigd is.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het bestuursmandaat van "Immowe", haar mandaat als gedelegeerd bestuurder met ingang van dezelfde datum, zijnde 9 juli 2012 beëindigd is.

De vergadering besluit met unanimiteit tot benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dickens Management & Consulting", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kapelsestraat 219, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0844.965.317, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer David Dickens, wonende te 2950 Kapellen, Kapelsestraat 219, als bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

De voornoemde bestuurder, alhier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een een bestuursmandaat.

De vergadering besluit met unanimiteit tot benoeming van de naamloze vennootschap "Cenim", met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Willem van Halmalelaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.131.877, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Alex Geurts, wonende te 2310 Rijkevorsel, Hoge Heideweg 3, als bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

De voornoemde bestuurder, alhier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een een bestuursmandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 24 augustus 2012

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. BVBA, met zetel te Langestraat 183, 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door de heer Dirk Achten, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Langestraat 183, 2240 Zandhoven, tot commissaris te benoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit,

x ~'~º% Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

De bestuurders:

CENIM NV,

vertegenwoordigd door Alex Geurts

Olgran BVBA

vertegenwoordigd door Philippe Van der Brempt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.08.2012, NGL 31.08.2012 12550-0248-023
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 08.08.2011 11385-0201-013
24/03/2011
ÿþ Mm 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111IJI!!1111j111111,111111

i l

Ondernerningsnr : 0819.387.605 Benaming

(voluit; : Cenhoek

Rechtsvorm " Naamloze vennootschap Zetel : Herentalsebaan

ilturged fief oh mei de Ilighikeek XpitptimU te Arme* of __ 1 d _KW ru De Briftier,

Griffie

146 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 3 januari 2011

De Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 3 januari 2011 te verplaatsen naar volgend adres: Autolei 191 te 2160 Wommelgem.

Immowe NV, vast vert. door Alex Geurts

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik t3 verrneiden : Recto : ,Naars en íh¬ aeda;rirt¬ reed van de instrumenterende oterie, netzij van de perso(o)n err? bevoegd de rechtspersoon ten wanzier van derden te vedegenw ordegen

Verso : Naam en ha¬ sdteker¬ eng.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16572-0316-026

Coordonnées
CENHOEK

Adresse
WILLEM VAN HALMALELAAN 1 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande