CENIX BIOSCIENCE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENIX BIOSCIENCE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.632.045

Publication

26/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/02/2013
ÿþMad Wartl 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

__--------~~.

NEERGELE

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 FEB, 2413

KOOPHANOgrife sNIHaUT

11

*13034329*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.632.045

Benaming

(voluit) : Cenix BioScience Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Campus Blairon 656, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel van de vennootschap

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt beslist de zetel van de vennootschap per 6 februari 2013 te verplaatsen van 2300 Turnhout, Campus Blairon 656 naar 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 322.

de zaakvoerder

Echeverri Christophe De Jésus

Op de laatste blz. van Dik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12464-0455-021
16/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/03/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

GRIFFU: ^Evi-:'TPANK VAN

¬ M 1`10 2011

KOOPFUNDFL î URR:HOUT tenue Degríffier

Onderrtemingsnr : OS 3r"1I 2, .0(4-r

Benaming : Cenix BioScience Belgium

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Campus Blairon 656

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op zeventien maart tweeduizend en elf, blijkt dat:

1) De besloten vennootschap naar het recht van de Bondsrepubliek Duitsland "Cenix BioScience GmbH", met zetel te 01307 Dresden (Bondsrepubliek Duitsland), Tatzberg 47, met ondernemingsnummer HRB 19964 (Dresden).

2) De Heer ECHEVERRI Christophe De Jésus, geboren te Ottawa (Canada) op 27 oktober 1968, wonende te 01309 Dresden (Bondsrepubliek Duitsland), Friedensplatz 4, een handelsvennootschap: die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid hebben opgericht, met ais naam "Cenix BioScience Belgium".

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Campus Blairon 656.

;l De vennootschap heeft tot doel:

 Het uitvoeren van alle biotechnologische onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, zowel voor` eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe biotechnologische onderzoeksmethoden met! inbegrip van diensten en producten ter bevordering van het opsporen, de diagnose en de' behandeling van alle soorten menselijke en dierlijke ziekten, of, met andere woorden, ten behoeve; van de geneeskunde en de diergeneeskunde.

- Ontwikkeling, vervaardiging en commercialisatie van farmaceutische (grond)stoffen en producten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. "

- Onderneming voor wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling.

 De aankoop, de verkoop en de verhuur van apparaten en producten in verband met voorgaande; alsook de commissiehandel in deze producten.

 Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin. - Het verwerven en beheren van licenties en patenten met betrekking tot ontwikkelde producten.  Onderneming in onroerende goederen.

 De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere; vennootschappen.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verfenen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,; ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen,; kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

111111J1!1.11.11j1111111111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij alleen de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders dat beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels voor collegiale besluitvorming.

Het college van zaakvoerders (hetzij de zaakvoerder indien er maar één werd benoemd) heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Nochtans heeft (hebben) de zaakvoerder(s) de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring nodig van het bevoegde orgaan van de besloten vennootschap naar het recht van de Bondsrepubliek Duitsland "Cenix BioScience GmbH", met zetel te 01307 Dresden (Bondsrepubliek Duitsland), Tatzberg 47 en ondernemingsnummer HRB 19964 (Dresden), voor het stellen van nagemelde handelingen:

- investeringen die uitgaven met zich brengen die hoger zijn dan 50.000,00 euro per individueel geval (inclusief leasingcontracten);

- het aankopen, verkopen en hypothekeren van onroerende en zakenrechten;

- het stellen van zekerheden, hoofdelijke aansprakelijkheden, borgstellingen, waarborgen en aansprakelijkheden op wisselbrieven en het stellen van alle andere borgtochten waarvan de bedragen hoger zijn dan 50.000,00 euro;

- leningen aangaan of kredietlijnen uitbreiden voor bedragen hoger dan 50.000,00 euro;

- leningen toekennen;

- huur-, verhuur- of leasingovereenkomsten sluiten, wijzigen of beëindigen;

- pensioenplannen aannemen of pensioenbetalingen beloven of toekennen;

- personeel aanwerven, met verloningen waarvan de bedragen hoger zijn dan 65.000,00 euro; - contracten afsluiten die een deelname in de winst of in de omzet mogelijk maken.

- de rechten van de vennootschap uitoefenen in verband met haar deelnemingen in filialen, in het bijzonder rechten als aandeelhouders zoals deelname aan aandeelhoudersvergaderingen, de uitoefening van stemrechten (bijvoorbeeld het aannemen van resoluties met betrekking tot de bestemming van de winsten) en de besluitvorming over de rechtstreekse of onrechtstreekse uitgiften door verbonden ondernemingen en over de aanstelling van een emissiehuis, consortiumleider of investeringsbank; goedkeuring verlenen voor alle transacties en maatregelen van verbonden ondernemingen die de goedkeuring van de vennootschap vergen;

- overeenkomsten sluiten, wijzigen of beëindigen tussen ondernemingen overeenkomstig §§ 291 en volgende van de AktG (Duitse wet op aandelenvennootschappen).

- wisselovereenkomsten, effectentransacties, transacties in verband met commodity futures en overeenkomsten in rechten die op de beurs worden verhandeld benaarstigen, met dien verstande dat zij niet bedoeld zijn om vast overeengekomen, vennootschapspecifieke aankooporders te dekken; overeenkomsten in verband met instrumenten voor derivative funding en factoring sluiten. - exclusieve distributieovereenkomsten sluiten en leververplichtingen aangaan die de vrijheid van handelen van de vennootschap beperken, overeenkomsten afsluiten om concurrentie te verbieden en het gebruik van industriële eigendomsrechten en softwarerechten toe te laten (wanneer het toestaan van dat gebruik niet kadert in het dagelijkse zaakvoering) en overeenkomsten sluiten met betrekking tot octrooien, licenties (wanneer die productlicenties voor gebruikers niet kaderen in de dagelijkse zaakvoering), knowhow en samenwerking.

- overeenkomsten sluiten, wijzen, beëindigen en uitbreiden met: aandeelhouders, gewezen aandeelhouders, zaakvoerders, leden van de Raad van Bestuur, Bestuurders en leden van het Adviserend Comité of hun relaties zoals bedoeld in §15 van het Duitse Wetboek op Belastingen; vennootschappen waarbij een van voormelde personen rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken is. - volledige volmachten verlenen.

- juridische procedures opstarten voor bedragen hoger dan 5.000,00 euro.

- alle transacties en maatregelen die buiten de gebruikelijke zaakvoering vallen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de vijftiende van de maand juni om dertien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Vont-bettouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

volmacht. De eerste jáarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele' voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de Heer ECHEVERRI Christophe De Jésus voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

$4

Vogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENIX BIOSCIENCE BELGIUM

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 322 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande