CENTRAL OCEANS ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRAL OCEANS ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.932.292

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312826*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506932292

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CENTRAL OCEANS ANTWERP

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 18 december 2014, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CENTRAL OCEANS ANTWERP .

2/ zetel: Jan Van Rijswijcklaan 114, 2018 Antwerpen; RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen.

3/ duur: onbepaald.

4/ oprichters:

1/ De vennootschap naar het recht van Hong Kong  CENTRAL OCEANS GROUP LIMITED , met zetel te Hong Kong, Unit A & B, 15/F, Chinaweal Centre, 414-424 Jaffe Road, ingeschreven in het register van ondernemingen te Hong Kong met nummer 1754089, ngeschreven in de KBO van België met ondernemingsnummer 0505.896.669.

2/ de heer vAN OLPHEN Abraham Carolus Johannes, geboren te Breda (Nederland) op zeventien april negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te Hong Kong, Causeway Bay, 1D Hoi Kung Court, 268 Gloucester Road.

5/ kapitaal: 18.600 euro, volledig volgestort.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 186 aandelen, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichters door inbreng in geld door storting op een bijzondere rekening bij ABN AMRO Bank nv.

Door de notaris werd bevestigd dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

7/ boekjaar : 1januari  31 december; eerste boekjaar eindigt: 31/12/2015.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak¬voerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenreke¬ning kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden.

9/ bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrich¬ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Onderwerp akte :

Jan Van Rijswijcklaan 114 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer vAN OLPHEN Abraham Carolus Johannes,

geboren te Breda (Nederland) op zeventien april negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te Hong

Kong, Causeway Bay, 1D Hoi Kung Court, 268 Gloucester Road.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbe¬paalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en

neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoon¬lijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend

om namens de vennootschap op te treden in en buiten rech¬te.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10/ commissaris: Er werd beslist geen commissa¬ris te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan

van controle wordt ingesteld.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

a) Activiteiten van vervoercommissaris die contracten voor het vervoer van goederen afsluit in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laat uitvoeren.

b) Expeditiekantoor

c) Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van ondernemingen en vennootschappen.

d) Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

e) Het beleggen van vermogen en het beheren en exploiteren van onroerende zaken en overige goederen die in openbare registers worden ingeschreven, intellectuele eigendom en andere goederen.

f) Het beheer van een onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtin¬gen doen van aan¬koop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle on¬roerende goederen en dit zowel van het vruchtge¬bruik, de blote eigen¬dom als de volle eigendom.

g) Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

h) De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onder¬huur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

i) De uitbating, ontwikkeling, deponering van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebie¬den en voor alle mogelijke doeleinden.

j) Het leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulie¬ren en

open¬bare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, ver¬koop, technisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwer¬king en -pro¬gramma's, organisatie, onder¬zoek, research, controle en ontwikke¬ling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

k) De verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereed¬schap, machi¬nes en installaties.

l) De import en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar- en commissie¬han¬del in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines be¬stemd voor handel, nijver¬heid, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie-ver¬band, als tus¬sen¬persoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mo¬gen na¬streven en op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best ge¬schikt voorko¬men. Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussen¬komst of op om 't even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschap¬pen waar¬van het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die van aard zijn haar acti¬viteit te bevor¬deren. In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roe¬rende en on¬roerende ver-richtingen en handelingen doen die rechtstreeks of on¬recht¬streeks, ge¬heel of ge¬deeltelijk met haar doel in verband staan of om de verwe¬zenlijking ervan te vergemakkelij¬ken. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschot¬ten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

12/ algemene vergadering: Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de ven¬nootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de verga¬dering op hetzelfde uur ge¬houden op de eerstvolgende werkdag.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moet worden verleden.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, werd aangesteld: Accountants & Tax Advisers International BVBA te 2600 Antwerpen, J. Ratinckxstraat 5-7 bus 52 evenals haar bedienden, aangestelden en lastgevers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de diensten van het Ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de BTW administratie in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

Vertegenwoordiging bij volmacht

Voornoemde oprichters werden beiden vertegenwoordigd bij onderhandse volmacht door mevrouw KERCKHOFS Inge Leopold, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Kegelshoeklaan 48.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd : uitgifte akte

16/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Racbtb5nk van koophandel Antweroen

06 MN. 205

aïxls"ng 1areti*aeiiaeaa

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111111N IIIVI IQIaB

Ondernemingsnr ; 0506.932.292

Benaming (voluit) : CENTRAL OCEANS ANTWERP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 114

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Rechtzetting

ln de publicatie de dato 19/12/2014 van het uittreksel van de oprichtingsakte dient de eerste zin "Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 18 december 2014 (...)" gelezen te worden als "Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 10 december 2014 (...)".

voor verbeterend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþMatl Wartl 11.1

LTL,kkitj In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

11118

5036959*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 FE$, 2015

afdeetrigitWerpen

Ondernemingsnr : 0606.932.292

Benaming

(voluit) : CENTRAL OCEANS ANTWERP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 114, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS VAN 5 JANUARI 2015

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten hebben de zaakvoerders beslist de maatschappelijke zetel vanaf 1 januari 2015 over te brengen naar 2060 Antwerpen, Ellermanstraat 8111407,

De maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel in 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 114 wordt vanaf die datum geschrapt.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountants & Tax Advisers International BVBA te 2600 Antwerpen, J. Ratinckxstraat 5-7 bus 52 evenals zijn bedienden, aangestelden en lastgevers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de diensten van het Ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, dcorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

Voor eensluidend afschrift,

Antwerpen, 5 januari 2015

Abraham van Olphen

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16367-0363-014

Coordonnées
CENTRAL OCEANS ANTWERP

Adresse
ELLERMFANSTRAAT 81/1407 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande