CENTRUM VOOR RECREATIE, SPORT EN OPENLUCHTLEVEN BORGERHOUT, AFGEKORT : C.R.S.O. BOGERHOUT

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRUM VOOR RECREATIE, SPORT EN OPENLUCHTLEVEN BORGERHOUT, AFGEKORT : C.R.S.O. BOGERHOUT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.742.405

Publication

10/09/2014
ÿþMOD 2.2

nri\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 1 SEP. 2014

Griffie

I I1 II Hill 11111 1111 1H 1111 111111 II 1118

*14167851*

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0414.742.405

Benaming

(voluit) : CENTRUM REKREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN BORG ERHOUT vzw

(verkort) CRSO Borgerhout

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout

Onderwerp akte: Fusie met Welzijnszorg Borgerhout - Ontbinding van de vereniging

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Centrum Recreatie, Sport en openluchtleven Borgerhout", met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Moorkensplein 1, verder genoemd "CRSO Borgerhout", ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.742.405, kwam in zitting bijeen op 7 juni 2014 om 11.00 uur onder voorzitterschap van Alfons Geeraerts, en met als agenda:

-Inbreng om niet van de vzw CRSO Borgerhout in de vzw Welzijnszorg Borgerhout.

-Ontbinding van de vereniging,

Deze Algemene Vergadering heeft volgende besluiten genomen:

inbreng van de algemeenheid om niet van de VV/V "CRSO Borgerhout" in de vzw "Welzijnszorg Borgerhout"

a.lnleiding en voorlegging van de verslagen in verband met de inbreng van de algemeenheid om niet Toelichting door de Voorzitter:

Bij wijze van inleiding wordt verwezen naar het voornemen tot fusie goedgekeurd door de Algemene Vergadering op 25 mei 2013. De fuserende rechtspersonen hebben in dit voornemen besloten de fusie tussen hun beide verenigingen te laten doorgaan via een fusie door overneming. Deze overname dient te gebeuren via een inbreng om niet van de algemeenheid van de overdragende vzw "CRSO Borgerhout" in de ovememende vzw 'Welzijnszorg Borgerhout". Het voorstel van inbreng om niet maakt deel uit van het voornemen tot fusie van 25 mei 2013, dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen op 4 oktober 2013 en gepubliceerd in de billagen van het Belgisch Staatsblad op datum van 15 oktober 2013 onder het nummer 13156764.

De Raad van Bestuur van de vzw CRSO Borgerhout heeft vervolgens een omstandig schriftelijk verslag goedgekeurd. Dit verslag werd opgesteld door het Fusiecomité en beschrijft de stand van het vermogen, de toelichting van de voorwaarden, de wijze en de gevolgen van de inbreng, en de wenselijkheid van de voorgenomen inbreng van de algemeenheid om niet vanuit juridisch en economisch oogpunt evenals vanuit de doelstellingen van de overdragende VZW.

Dit verslag werd ter kennisname overgemaakt aan alle leden van de Algemene Vergadering.

Vaststellingen:

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de Voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden. Zij bevestigt geen juridische bezwaren tegen de voorgenomen rechtshandelingen te kennen, en in de wettelijke mogelijkheid te zijn om hierover een besluit te nemen.

De Algemene Vergadering onderzoekt de vermelde stukken en verslagen waarvan de leden voorafgaand een afschrift mochten ontvangen en die conform het fusievoomemen werden opgesteld. De Voorzitter verstrekt de nodige toelichtingen bij deze verslagen en benadrukt nogmaals de draagwijdte van de inbreng van een algemeenheid om niet,

b.Goedkeu ring van de inbreng om niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Algemene Vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van lezing geven van de verslagen van de Raad van Bestuur, bijgestaan door het Fusiecomité, daar elk aanwezig lid erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

De leden van de Algemene Vergadering verklaren dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet, de bedingen opgenomen in onderhavige overeenkomst en de eraan verbonden rechten en verplichtingen, voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden zowel voor zichzelf als voor hun rechtsopvolgers.

c.Goedkeuring fusievoorstel

Na kennisname van de voormelde verslagen en mogelijkheid tot vraagstelling besluit de Algemene Vergadering unaniem het voorstel tot inbreng cm niet van de algemeenheid van de VZW "CRSO. Borgerhout" met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Moorkensplein 1, en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.742.405, in de vereniging zonder winstoogmerk WELZIJNSZORG  BORGERHOUT ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414 749 828, en met maatschappelijke zetel Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, goed te keuren en dit per 1 januarl 2014.

Alle verrichtingen die na deze datum zijn verricht op naam of voor rekening van de vzw CRSO worden geacht op naam en voor rekening van de vzw "Welzijnszorg Borgerhout" te zijn gebeurd.

De vergadering besluit aldus dat het gehele vermogen van de inbrengende vereniging, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van de ontbinding en vereffening overgaat op de verkrijgende vereniging. Aile verrichtingen sinds de datum van 1 januari 2013 door de inbrengende vereniging gedaan komen voor rekening van de verkrijgende vereniging en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vereniging worden geboekt.

d.De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de verkrijgende en anderzijds de inbrengende vereniging.

e.De verkrijgende vereniging zal tevens eigenaar zijn van aile lichamelijke en onlichamelee bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

f.De verkrijgende vereniging zal de overgemaakte goederen ln haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengende vereniging, voor welke reden dan ook, zoals verborgen gebreken, dwaling omirent de omschrijving en de inhoud of insolvabilitelt van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de inbrengende vereniging zullen van rechtswege en zonder schuldvernieuwing overgaan op de verkrijgende vereniging, die in de plaats zal zijn gesteld in de rechten, verplichtingen en zekerheden van de inbrengende vereniging.

g.De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

-Aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele [opende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de inbrengende vereniging tegenover aile derden, met inbegrip van de Openbare Administratie.

-De last van het ganse passief van de inbrengende vereniging tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de inbrengende vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook.

-De archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen met last voor de verkrijgende vereniging om ze te bewaren.

h.De kosten verbonden aan deze rechtshandelingen en aan de ontbinding en vereffening van de vzw, vallen integraal ten laste van de verkrijgende vereniging.

2.0ntbinding en vereffening van de vzw "Centrum Recreatie, Sport en Openluchtleven Borgerhout'

a)Beslissing tot ontbinding

De leden van de Algemene vergadering zijn het er over eens dat na de beslissing tot Inbreng van de algemeenheid om niet per 1 januari 2014 de voortzetting van de vzw CRSO Borgerhout geen zin meer heeft.

De Algemene vergadering beslist daarom bij eenparigheid van stemmen om de vzw "Centrum Recreatie, sport en Openluchtleven Borgerhout" met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Moorkensplein 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.742.405, vrijwillig te ontbinden.

b)Vaststelling van het netto vermogen en vereffening

1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B Vervolg

De Algemene vergadering beslist eenparig om de v-zw CRSO Borgerhout, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.742.405, te vereffenen. Het resterend kapitaal van de vereniging zal worden overgemaakt aan de vzwWelzijnszorg, een vzw met een gelijkaardig doel.

Met eenparigheid van stemmen worden Roger Koreman en Hugo Cornelissen aangeduid als vereffenaars.

De voorzitter, de secretaris,

Alfons Geeraerts Hugo Comelissen

De anwezige leden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2013
ÿþ iNOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111

*13156764*

Gltl

i

I

be

a

8 st~

lieej" eied ter griffie von dsxRechtlitih~r ve+?eaaadej to Antwerpen, op

Griffie II ptti. 2013

Ondernemingsnr : 0414.742.405

Benaming

(voluit) : Centrum Rekreatie, Sport en Openluchtleven Borgerhout

(verkort) : CRSO Borgerhout

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout

Onderwerp akte : Voorstel tot fusie

CENTRUM REKREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN BORGERHOUT vzw

NN nr. 0414 742 405

Moorkensplein 1

2140 Borgerhout

Nota aan de Algemene Vergadering

Voorstel tot fusie met Welzijnszorg Borgerhout

1. Identificatie

De Raden van Bestuur van de volgende verenigingen zonder winstoogmerk hebben in gemeenschappelijk overleg besloten over te gaan tot opstelling van een fusievoorsel volgens de hierna vastgelegde bepalingen en afspraken.

vzw CENTRUM voor RECREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 742 405, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder, genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter,

- en vzw WELZIJNSZORG  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 749 828, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Hugo' Comelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder,

2. Fusievoorstel

De raden van bestuur van deze twee verenigingen hebben in onderling overleg vastgesteld dat de doelstellingen en de werking van hun vereniging in grote mate gelijkaardig zijn. In het kader van de bedoeling, van de fusie besluiten de raden van bestuur van beide verenigingen dat deze doelstellingen gelijkwaardig en aanvullend zijn met betrekking tot de te realiseren fusie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen in hun activiteit. De afwijkingen in de huidige formulering van de doelstellingen zijn niet tegenstrijdig en vormen geen belemmering voor deze fusie.

De bedoeling van deze fusie is

-een betere dienstverlening verzekeren voor initiatieven die beroep op hen doen,

-anomalieën en lacunes in hun werking vermijden

-dubbel gebruik en oneigenlijke aanwending van de beschikbare middelen vermijden,

-een rationalisering en vereenvoudiging van de administratie doorvoeren.

De raden van bestuur stellen voor om over te gaan tot een volledige fusie van de beide verenigingen zodat

die één juridische entiteit vormen met ingang van 1 januari 2014.

3.Fusie door 'opslorping met inbreng om niet van een algemeenheid'

Na overleg en op basis van de uitgebrachte adviezen komen beide partijen overeen dat de realisatie van de fusie zal gebeuren vanuit vzw Welzijnszorg Borgerhout die als opslorpende vzw optreedt, teneinde de op te slorpen vzw CRSO Borgerhout in algemeenheid op te slorpen met inbreng om niet.

Dit betekent dat

-CRSO Borgerhout haar activiteit stop zet met ingang van 1 januari 2014, en zich conform de statuten van de vereniging en de wettelijke bepalingen ter zake ontbindt en verfeffent.

CRSO Borgerhout draagt haar patrimonium en haar netto actief over aan Welzijnszorg Borgerhout per 1 januari 2014 en onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding door deze laatste van de opdracht, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

patrimonium, de leden en de rechten en plichten die voortvloeien uit het verder zetten van de huidige activiteit van CRSO Borgerhout.

CRSO Borgerhout stelt een vereffenaar aan die de ontbinding van de vzw en de volledige overdracht naar Welzijnszorg zal uitvoeren conform de opdracht van de bijzondere algemene vergadering.

-Welzijnszorg Borgerhout wordt omgevormd tot fusievereniging.

Uiterlijk einde oktober 2013 zal Welzijnszorg aile leden van de Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout aanvaarden als lid van Welzijnszorg Borgerhout met volheid van het lidmaatschap en stemrecht in de algemene vergadering van de fusievereniging conform de statuten.

De aldus samengestelde algemene vergadering van Welzijnszorg Borgerhout, zal de nodige statutenwijzigingen goedkeuren nodig om haar opdracht als fusievereniging te vervullen. Tevens stelt zij een nieuwe Raad van Bestuur samen.

Welzijnszorg Borgerhout aanvaardt per 1 januari 2014 de volledige overname van CRSO Borgerhout met inbegrip van haar huidige opdracht en taken, haar patrimonium, haar netto actief, haar leden, haar rechten en plichten.

-De netto waarde van bezittingen en vorderingen die wordt overgedragen naar de fusie vzw wordt bepaald per 31 december 2013, op basis van de voorliggende stukken en volgens dezelfde normen ais de jaarafsluiting. CRSO Borgerhout zal zelf zorg dragen voor de aanzuivering van de op 31 december 2013 openstaande schulden en vorderingen. Zij legt daartoe de nodige provisies aan. Uiterlijk op de algemene vergadering (meijuni 2014) van de verenigingen betrokken bij de fusie, wordt een volledige afrekening voorgelegd en het saldo aangezuiverd.

De ontvangende vzw zal de overgedragen goederen overnemen in de staat waarin zij zich bij de overdracht bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overdragende vzw voor welke reden dan ook, meer bepaald dwaling omtrent de beschrijving, de inhoud en de waardering, en/of insolvabiliteit van de schuldenaars.

-Met ingang van 1 januari 2014 worden alle handelingen van de overgenomen vereniging geacht te gebeuren voor rekening van de overnemende vereniging.

Beide partijen komen overeen de overdracht van het ledenbestand van CRSO Borgerhout en de statutaire aanpassingen in verband met de omvorming van Welzijnszorg gelijktijdig, en voor 31 oktober 2013 te laten plaats vinden,

4.Het Fusiecomité

Deze nota die de basis vormt voor de uiteindelijke fusieovereenkomst, werd na bespreking goedgekeurd door aile betrokken raden van bestuur, die mandaat geven aan twee vertegenwoordigers om de verdere voorbereiding en uitwerking van het fusieproces te coördineren. Deze vertegenwoordigers vormen het Fusiecomité bestaande uit

-Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter, voor CRSO Borgerhout

-Hugo Comelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder, voor Welzijnszorg Borgerhout,

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze overeenkomst.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om de communicatie te voeren over de fusieoperatie met alle betrokken partijen, zowel intern als extern.

Aan de leden van het fusiecomité noch aan de leden van de respectievelijke raden van bestuur of algemene vergadering wordt bij de realisatie van de fusie enige vergoeding toegekend.

5.Naam en doelstellingen van de fusie vzw

De fusie vzw zal de naam dragen Welzijnszorg  Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtteven in Borgerhout', afgekort tot Welzijnszorg-CRSO.

De doelstelling van de fusievereniging wordt als volgt omschreven

"Deze V.Z.W. heeft als hoofddoel het stimuleren en steunen van bestaande of nieuwe verenigingen, projecten en instellingen die actief zijn op het grondgebied van Borgerhout en of zich grotendeels tot de bevolking van Borgerhout richten. Welzijnszorg-CRSO kan ook zelf initiatieven nemen met betrekking tot het oprichten, beheren en coördineren van verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel ten bate van de bevolking van Borgerhout.

Dit impliceert o.a. volgende, niet beperkende lijst van operationele doelstellingen

-Een groep mensen samen brengen die met raad en daad de verenigingen van Borgerhout en initiatiefnemers van projecten binnen Borgerhout bijstaan.

-Geldelijke of materiële steun verlenen aan verenigingen, instellingen en initiatieven in de mate dat zij georganiseerd worden ten voordele van de Borgerhoutse bevolking en bijdragen tot de opbouw van de samenleving of het maatschappelijk weefsel versterken.

-Diensten en voorzieningen oprichten die vragen tot hulp ontvangen en de hulp organiseren aan fysische of rechtspersonen, met bijzondere aandacht voor de zwakkere groepen in de maatschappij.

, Moo 2.2

-Diensten en voorzieningen oprichten die bijdragen tot de bevordering van sport, cultureel leven, gezondheid en sociale ontspanning bij de inwoners van Borgerhout, hetzij dergelijke bestaande initiatieven ondersteunen,

-Initiatieven georganiseerd in Borgerhout ondersteunen mits deze bijdragen tot de sociale, economische en culturele emancipatie van haar inwoners, hun gezondheid en welzijn bevorderen en het sociale weefsel versterken "

6.Samenstelliing en functie van de bestuursorganen in de fusie vzw

Bij het opstellen van de statuten en de samenstelling van de bestuursorganen van de fusie vzw wordt het principe gehanteerd dat alle huidige leden en bestuurders van beide verenigingen deel uitmaken van de nieuwe structuur. Indien leden geen deel wensen uit te maken van de fusievereniging, moeten zij dit schriftelijk of per e mail melden aan hun respectievelijke voorzitter, voor 31 december 2013. Indien in de eerste mandaatperiode leden of bestuurders schriftelijk of per e-mail ontslag nemen zullen zij niet vervangen worden tot de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De mandaatperiode van de bestuursorganen loopt in principe over een termijn van drie jaar. Om de timing gelijk te schakelen zal bij ontslag van een bestuurder zijn vervanger de begonnen mandaatperiode voleinden.

6.1. Samenstelling en functie van de Algemene Vergadering (A.V.)

De Algemene Vergadering zal bestaan uit alle werkende leden, d;i. de huidige leden van de twee huidige vzw's. In de loop van het eerste jaar zal het Bestuur initiatieven nemen om de pluralistische samenstelling van de A.V. te verzekeren. Hierbij wordt gestreefd naar een maximum van 25 werkende leden.

De Algemene Vergadering van deze leden heeft alle bevoegdheden voorzien in de wet op de vzw's, o.a. statuten opstellen en wijzigen, bestuurders aanstellen, kwijting geven, en het nastreven van de sociale doelstelling en de financiële gezondheid bewaken.

Leden die na ten minste twee termijnen van zes jaar ontslag nemen, kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de lijst van ereleden. Ereleden kunnen zonder stemrecht de algemene vergadering bijwonen voor zover deze niet als besloten zitting werd aangekondigd.

6.2. Samenstelling en functie van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit ten minste 3 en ten hoogste 9 leden, gekozen uit de leden van de

Algemene Vergadering. Bij wijze van overgangsmaatregel worden in de Raad van de fusie vzw alle bestuurders

van de huidige verenigingen Welzijnszorg en CRSO opgenomen, In onderling overleg wordt in de

daaropvolgende periode tot 31/12/2014 de samenstelling van de Raad aangepast aan de nieuwe statuten.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur waakt de Algemene Vergadering over het pluralistisch

karakter en de representativiteit ten opzichte van de diverse organisaties in Borgerhout die willen bijdragen aan

de opbouw van een betere samenleving voor alle inwoners en die de democratische spelregels respecteren.

De Raad van Bestuur krijgt naast de wettelijk voorziene opdrachten de bevoegdheid om :

-Trends in de ontwikkeling van het sociale netwerk in Borgerhout te signaleren,

-Een visie uit te bouwen over de werking van de vereniging op middellange termijn,

-in te spelen op de noden van de Borgerhoutse gemeenschap,

-De nodige dienstverlening aan de verenigingen en initiatieven uit te bouwen,

-De resultaten van de eigen initiatieven te evalueren,

-De gemeenschappelijke waarden te bewaken.

6.3. Aanstelling en functie van de Voorzitter en de leden van het Uitvoerend Comité

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een uitvoerend Comité, bestaande uit de Voorzitter, de Ondervoorzitter, een Secretaris-Penningmeester en maximum twee leden.

De Voorzitter leidt de vergaderingen van het Uitvoerend Comité, de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Hij oordeelt over de agenda. Bij staking van stemmen heeft hij een beslissende stem. Hij vertegenwoordigt de vereniging in externe organisaties en netwerken.

De Secretaris-Penningmeester zorgt voor de verslaggeving, zowel van de diverse vergaderingen, als van de financiële en inhoudelijke rapportering naar de bevoegde instanties.

De Ondervoorzitter vervangt de Voorzitter bij diens afwezigheid.

De leden van het Bestuurscomité delegeren aan de Voorzitter en twee nominatief aangeduide leden de nodige bevoegdheden om de vereniging te vertegenwoordigen in juridische en financiële aangelegenheden. Het Uitvoerend Comité draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van de vereniging.

7.Honorering van de bestaande engagementen

Beide verenigingen engageren zich tegenover alle betrokkenen dat zij verder willen werken in de geest van de oprichters.

Zij willen de bestaande afspraken respecteren en waar nodig in onderling overleg aanpassen aan de actuele maatschappelijke situatie.

Ten opzichte van de verenigingen die een toelage ontvingen, nemen zij het engagement de lopende overeenkomsten verder na te leven en de continuïteit van de subsidiëring te verzekeren voor de periode tot 3111212014, voor zover de betrokken vereniging activiteiten binnen Borgerhout ontplooit en beantwoordt aan de huidige criteria van betoelaging. In deze periode zullen nieuwe en geactualiseerde criteria voor het bekomen van een subsidie worden vastgelegd en doorgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



MOo2.2

Beide verenigingen willen de rechtszekerheid voor alle betrokkenen waarborgen en ten opzichte van derden, dienstverleners, leveranciers, enz, de bestaande contractuele rechten en plichten verder naleven.

8. Timing

31/03/2013 Definitieve versie van het fusieprotocol zoals dit aan de Algemene Vergadering zal worden voorgelegd.

30/06/2013 Statutaire Algemene Vergadering van beide vzw's. In iedere Algemene Vergadering wordt tevens het fusieprotocol besproken en goedgekeurd. Ondertekening en neerlegging van dit protocol.

31/1012013 Welzijnszorg aanvaardt alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO als lid.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout beslist over de overdracht van de activiteiten en het vermogen en start de procedure van ontbinding.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van Welzijnszorg keurt de naamsverandering en de aanpassingen van de statuten goed zoals voorzien in dit protocol.

1/11/2013  31/12/2013 Het fusiecomité verricht alle nodige wettelijke handelingen nodig voor de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering, o.a. neerleggen van de nieuwe statuten en samenstelling van de bestuursorganen, registraties en update van de bankrelaties, ...

01/01/2014 Ingangsdatum fusie vzw Welzijnszorg-CRSO Borgerhout. Automatische en globale overdracht van het patrimonium van CRSO Borgerhout. Alle verrichtingen gebeuren van dan af voor rekening van Welzijnszorg-CRSO.

Mei  juni 2014 Algemene vergadering van de vzw Welzijnszorg Borgerhout, in omvorming, en van de vzw CRSO Borgerhout, in vereffening. Goedkeuring van de jaarrekeningen. Goedkeuring begroting Welzijnszorg-CRSO, De algemene vergadering van CRSO beslist over de ontbinding en de bestemming van het resterende vermogen ten gunste van Welzijnszorg-CRSO. Sluiting van de vereffening van CRSO Borgerhout en ontbinding van de vereniging.

De beslissing tot ontbinding van de A.V. van CRSO wordt neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, binnen de maand na dagtekening van de betrokken akte.

Goedgekeurd door de Raad van Bestuur in de vergadering op 25 mei 2013

Voorgelegd op de Algemene Vergadering op 25 mei 2013

de Voorzitter, Alfons Geeraerts, bestuurder

de Secretaris-penningmeester, Hugo Cornelissen, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

behouden aan het 6elgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

iNOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111

*13156764*

Gltl

i

I

be

a

8 st~

lieej" eied ter griffie von dsxRechtlitih~r ve+?eaaadej to Antwerpen, op

Griffie II ptti. 2013

Ondernemingsnr : 0414.742.405

Benaming

(voluit) : Centrum Rekreatie, Sport en Openluchtleven Borgerhout

(verkort) : CRSO Borgerhout

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout

Onderwerp akte : Voorstel tot fusie

CENTRUM REKREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN BORGERHOUT vzw

NN nr. 0414 742 405

Moorkensplein 1

2140 Borgerhout

Nota aan de Algemene Vergadering

Voorstel tot fusie met Welzijnszorg Borgerhout

1. Identificatie

De Raden van Bestuur van de volgende verenigingen zonder winstoogmerk hebben in gemeenschappelijk overleg besloten over te gaan tot opstelling van een fusievoorsel volgens de hierna vastgelegde bepalingen en afspraken.

vzw CENTRUM voor RECREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 742 405, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder, genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter,

- en vzw WELZIJNSZORG  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 749 828, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Hugo' Comelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder,

2. Fusievoorstel

De raden van bestuur van deze twee verenigingen hebben in onderling overleg vastgesteld dat de doelstellingen en de werking van hun vereniging in grote mate gelijkaardig zijn. In het kader van de bedoeling, van de fusie besluiten de raden van bestuur van beide verenigingen dat deze doelstellingen gelijkwaardig en aanvullend zijn met betrekking tot de te realiseren fusie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen in hun activiteit. De afwijkingen in de huidige formulering van de doelstellingen zijn niet tegenstrijdig en vormen geen belemmering voor deze fusie.

De bedoeling van deze fusie is

-een betere dienstverlening verzekeren voor initiatieven die beroep op hen doen,

-anomalieën en lacunes in hun werking vermijden

-dubbel gebruik en oneigenlijke aanwending van de beschikbare middelen vermijden,

-een rationalisering en vereenvoudiging van de administratie doorvoeren.

De raden van bestuur stellen voor om over te gaan tot een volledige fusie van de beide verenigingen zodat

die één juridische entiteit vormen met ingang van 1 januari 2014.

3.Fusie door 'opslorping met inbreng om niet van een algemeenheid'

Na overleg en op basis van de uitgebrachte adviezen komen beide partijen overeen dat de realisatie van de fusie zal gebeuren vanuit vzw Welzijnszorg Borgerhout die als opslorpende vzw optreedt, teneinde de op te slorpen vzw CRSO Borgerhout in algemeenheid op te slorpen met inbreng om niet.

Dit betekent dat

-CRSO Borgerhout haar activiteit stop zet met ingang van 1 januari 2014, en zich conform de statuten van de vereniging en de wettelijke bepalingen ter zake ontbindt en verfeffent.

CRSO Borgerhout draagt haar patrimonium en haar netto actief over aan Welzijnszorg Borgerhout per 1 januari 2014 en onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding door deze laatste van de opdracht, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

patrimonium, de leden en de rechten en plichten die voortvloeien uit het verder zetten van de huidige activiteit van CRSO Borgerhout.

CRSO Borgerhout stelt een vereffenaar aan die de ontbinding van de vzw en de volledige overdracht naar Welzijnszorg zal uitvoeren conform de opdracht van de bijzondere algemene vergadering.

-Welzijnszorg Borgerhout wordt omgevormd tot fusievereniging.

Uiterlijk einde oktober 2013 zal Welzijnszorg aile leden van de Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout aanvaarden als lid van Welzijnszorg Borgerhout met volheid van het lidmaatschap en stemrecht in de algemene vergadering van de fusievereniging conform de statuten.

De aldus samengestelde algemene vergadering van Welzijnszorg Borgerhout, zal de nodige statutenwijzigingen goedkeuren nodig om haar opdracht als fusievereniging te vervullen. Tevens stelt zij een nieuwe Raad van Bestuur samen.

Welzijnszorg Borgerhout aanvaardt per 1 januari 2014 de volledige overname van CRSO Borgerhout met inbegrip van haar huidige opdracht en taken, haar patrimonium, haar netto actief, haar leden, haar rechten en plichten.

-De netto waarde van bezittingen en vorderingen die wordt overgedragen naar de fusie vzw wordt bepaald per 31 december 2013, op basis van de voorliggende stukken en volgens dezelfde normen ais de jaarafsluiting. CRSO Borgerhout zal zelf zorg dragen voor de aanzuivering van de op 31 december 2013 openstaande schulden en vorderingen. Zij legt daartoe de nodige provisies aan. Uiterlijk op de algemene vergadering (meijuni 2014) van de verenigingen betrokken bij de fusie, wordt een volledige afrekening voorgelegd en het saldo aangezuiverd.

De ontvangende vzw zal de overgedragen goederen overnemen in de staat waarin zij zich bij de overdracht bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overdragende vzw voor welke reden dan ook, meer bepaald dwaling omtrent de beschrijving, de inhoud en de waardering, en/of insolvabiliteit van de schuldenaars.

-Met ingang van 1 januari 2014 worden alle handelingen van de overgenomen vereniging geacht te gebeuren voor rekening van de overnemende vereniging.

Beide partijen komen overeen de overdracht van het ledenbestand van CRSO Borgerhout en de statutaire aanpassingen in verband met de omvorming van Welzijnszorg gelijktijdig, en voor 31 oktober 2013 te laten plaats vinden,

4.Het Fusiecomité

Deze nota die de basis vormt voor de uiteindelijke fusieovereenkomst, werd na bespreking goedgekeurd door aile betrokken raden van bestuur, die mandaat geven aan twee vertegenwoordigers om de verdere voorbereiding en uitwerking van het fusieproces te coördineren. Deze vertegenwoordigers vormen het Fusiecomité bestaande uit

-Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter, voor CRSO Borgerhout

-Hugo Comelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder, voor Welzijnszorg Borgerhout,

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze overeenkomst.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om de communicatie te voeren over de fusieoperatie met alle betrokken partijen, zowel intern als extern.

Aan de leden van het fusiecomité noch aan de leden van de respectievelijke raden van bestuur of algemene vergadering wordt bij de realisatie van de fusie enige vergoeding toegekend.

5.Naam en doelstellingen van de fusie vzw

De fusie vzw zal de naam dragen Welzijnszorg  Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtteven in Borgerhout', afgekort tot Welzijnszorg-CRSO.

De doelstelling van de fusievereniging wordt als volgt omschreven

"Deze V.Z.W. heeft als hoofddoel het stimuleren en steunen van bestaande of nieuwe verenigingen, projecten en instellingen die actief zijn op het grondgebied van Borgerhout en of zich grotendeels tot de bevolking van Borgerhout richten. Welzijnszorg-CRSO kan ook zelf initiatieven nemen met betrekking tot het oprichten, beheren en coördineren van verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel ten bate van de bevolking van Borgerhout.

Dit impliceert o.a. volgende, niet beperkende lijst van operationele doelstellingen

-Een groep mensen samen brengen die met raad en daad de verenigingen van Borgerhout en initiatiefnemers van projecten binnen Borgerhout bijstaan.

-Geldelijke of materiële steun verlenen aan verenigingen, instellingen en initiatieven in de mate dat zij georganiseerd worden ten voordele van de Borgerhoutse bevolking en bijdragen tot de opbouw van de samenleving of het maatschappelijk weefsel versterken.

-Diensten en voorzieningen oprichten die vragen tot hulp ontvangen en de hulp organiseren aan fysische of rechtspersonen, met bijzondere aandacht voor de zwakkere groepen in de maatschappij.

, Moo 2.2

-Diensten en voorzieningen oprichten die bijdragen tot de bevordering van sport, cultureel leven, gezondheid en sociale ontspanning bij de inwoners van Borgerhout, hetzij dergelijke bestaande initiatieven ondersteunen,

-Initiatieven georganiseerd in Borgerhout ondersteunen mits deze bijdragen tot de sociale, economische en culturele emancipatie van haar inwoners, hun gezondheid en welzijn bevorderen en het sociale weefsel versterken "

6.Samenstelliing en functie van de bestuursorganen in de fusie vzw

Bij het opstellen van de statuten en de samenstelling van de bestuursorganen van de fusie vzw wordt het principe gehanteerd dat alle huidige leden en bestuurders van beide verenigingen deel uitmaken van de nieuwe structuur. Indien leden geen deel wensen uit te maken van de fusievereniging, moeten zij dit schriftelijk of per e mail melden aan hun respectievelijke voorzitter, voor 31 december 2013. Indien in de eerste mandaatperiode leden of bestuurders schriftelijk of per e-mail ontslag nemen zullen zij niet vervangen worden tot de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De mandaatperiode van de bestuursorganen loopt in principe over een termijn van drie jaar. Om de timing gelijk te schakelen zal bij ontslag van een bestuurder zijn vervanger de begonnen mandaatperiode voleinden.

6.1. Samenstelling en functie van de Algemene Vergadering (A.V.)

De Algemene Vergadering zal bestaan uit alle werkende leden, d;i. de huidige leden van de twee huidige vzw's. In de loop van het eerste jaar zal het Bestuur initiatieven nemen om de pluralistische samenstelling van de A.V. te verzekeren. Hierbij wordt gestreefd naar een maximum van 25 werkende leden.

De Algemene Vergadering van deze leden heeft alle bevoegdheden voorzien in de wet op de vzw's, o.a. statuten opstellen en wijzigen, bestuurders aanstellen, kwijting geven, en het nastreven van de sociale doelstelling en de financiële gezondheid bewaken.

Leden die na ten minste twee termijnen van zes jaar ontslag nemen, kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de lijst van ereleden. Ereleden kunnen zonder stemrecht de algemene vergadering bijwonen voor zover deze niet als besloten zitting werd aangekondigd.

6.2. Samenstelling en functie van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit ten minste 3 en ten hoogste 9 leden, gekozen uit de leden van de

Algemene Vergadering. Bij wijze van overgangsmaatregel worden in de Raad van de fusie vzw alle bestuurders

van de huidige verenigingen Welzijnszorg en CRSO opgenomen, In onderling overleg wordt in de

daaropvolgende periode tot 31/12/2014 de samenstelling van de Raad aangepast aan de nieuwe statuten.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur waakt de Algemene Vergadering over het pluralistisch

karakter en de representativiteit ten opzichte van de diverse organisaties in Borgerhout die willen bijdragen aan

de opbouw van een betere samenleving voor alle inwoners en die de democratische spelregels respecteren.

De Raad van Bestuur krijgt naast de wettelijk voorziene opdrachten de bevoegdheid om :

-Trends in de ontwikkeling van het sociale netwerk in Borgerhout te signaleren,

-Een visie uit te bouwen over de werking van de vereniging op middellange termijn,

-in te spelen op de noden van de Borgerhoutse gemeenschap,

-De nodige dienstverlening aan de verenigingen en initiatieven uit te bouwen,

-De resultaten van de eigen initiatieven te evalueren,

-De gemeenschappelijke waarden te bewaken.

6.3. Aanstelling en functie van de Voorzitter en de leden van het Uitvoerend Comité

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een uitvoerend Comité, bestaande uit de Voorzitter, de Ondervoorzitter, een Secretaris-Penningmeester en maximum twee leden.

De Voorzitter leidt de vergaderingen van het Uitvoerend Comité, de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Hij oordeelt over de agenda. Bij staking van stemmen heeft hij een beslissende stem. Hij vertegenwoordigt de vereniging in externe organisaties en netwerken.

De Secretaris-Penningmeester zorgt voor de verslaggeving, zowel van de diverse vergaderingen, als van de financiële en inhoudelijke rapportering naar de bevoegde instanties.

De Ondervoorzitter vervangt de Voorzitter bij diens afwezigheid.

De leden van het Bestuurscomité delegeren aan de Voorzitter en twee nominatief aangeduide leden de nodige bevoegdheden om de vereniging te vertegenwoordigen in juridische en financiële aangelegenheden. Het Uitvoerend Comité draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van de vereniging.

7.Honorering van de bestaande engagementen

Beide verenigingen engageren zich tegenover alle betrokkenen dat zij verder willen werken in de geest van de oprichters.

Zij willen de bestaande afspraken respecteren en waar nodig in onderling overleg aanpassen aan de actuele maatschappelijke situatie.

Ten opzichte van de verenigingen die een toelage ontvingen, nemen zij het engagement de lopende overeenkomsten verder na te leven en de continuïteit van de subsidiëring te verzekeren voor de periode tot 3111212014, voor zover de betrokken vereniging activiteiten binnen Borgerhout ontplooit en beantwoordt aan de huidige criteria van betoelaging. In deze periode zullen nieuwe en geactualiseerde criteria voor het bekomen van een subsidie worden vastgelegd en doorgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



MOo2.2

Beide verenigingen willen de rechtszekerheid voor alle betrokkenen waarborgen en ten opzichte van derden, dienstverleners, leveranciers, enz, de bestaande contractuele rechten en plichten verder naleven.

8. Timing

31/03/2013 Definitieve versie van het fusieprotocol zoals dit aan de Algemene Vergadering zal worden voorgelegd.

30/06/2013 Statutaire Algemene Vergadering van beide vzw's. In iedere Algemene Vergadering wordt tevens het fusieprotocol besproken en goedgekeurd. Ondertekening en neerlegging van dit protocol.

31/1012013 Welzijnszorg aanvaardt alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO als lid.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout beslist over de overdracht van de activiteiten en het vermogen en start de procedure van ontbinding.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van Welzijnszorg keurt de naamsverandering en de aanpassingen van de statuten goed zoals voorzien in dit protocol.

1/11/2013  31/12/2013 Het fusiecomité verricht alle nodige wettelijke handelingen nodig voor de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering, o.a. neerleggen van de nieuwe statuten en samenstelling van de bestuursorganen, registraties en update van de bankrelaties, ...

01/01/2014 Ingangsdatum fusie vzw Welzijnszorg-CRSO Borgerhout. Automatische en globale overdracht van het patrimonium van CRSO Borgerhout. Alle verrichtingen gebeuren van dan af voor rekening van Welzijnszorg-CRSO.

Mei  juni 2014 Algemene vergadering van de vzw Welzijnszorg Borgerhout, in omvorming, en van de vzw CRSO Borgerhout, in vereffening. Goedkeuring van de jaarrekeningen. Goedkeuring begroting Welzijnszorg-CRSO, De algemene vergadering van CRSO beslist over de ontbinding en de bestemming van het resterende vermogen ten gunste van Welzijnszorg-CRSO. Sluiting van de vereffening van CRSO Borgerhout en ontbinding van de vereniging.

De beslissing tot ontbinding van de A.V. van CRSO wordt neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, binnen de maand na dagtekening van de betrokken akte.

Goedgekeurd door de Raad van Bestuur in de vergadering op 25 mei 2013

Voorgelegd op de Algemene Vergadering op 25 mei 2013

de Voorzitter, Alfons Geeraerts, bestuurder

de Secretaris-penningmeester, Hugo Cornelissen, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

behouden aan het 6elgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2012
ÿþL-N,1 MOD 22

lryi\

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1111P511,11,11111.1 SI

V bah

aa

Bel Staa

S

--feL, LaiiEi 1NK KOOPHANDEL

1 z SEP. 2012

A N T %FifitIP E N

Ondernemingsnr : 0414.742.405

Benaming

(voluit) : Centrumvoor Recreatie, Sport en Openluchtleven Borgerhout

(verkort) : CRSO

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

Tekst

De algemene vergadering van de Vereniging samen gekomen op 16 juni 2012 :

- neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de Heer Jacques Heylaerts, geboren in Antwerpen op 21 " mei 1945,

- benoemt in zijn vervanging tot bestuurder de heer Hugo Comelissen, geboren te Antwerpen op 17 februari 1949, wonende Joe Englishstraat 63 bus 13 in Borgerhout, nationaal nummer 48.02.17-397.18.

- neemt kennis van het overlijden op 8 januari 2012 van de heer Hendrik Stryckers, geboren in Deume op 20 januari 2012, Bestuurder en Secretaris-penningmeester van de vereniging.

De Raad van Bestuur samengekomen op 16 juni 2012, neemt eveneens kennis van het overlijden van de heer Stryckers en benoemt in zijn vervanging, overeenkomstig artikel 16 van de statuten, de heer Hugo Comelissen, voornoemd, geboren te Antwerpen op 17 februari 1948 en wonende Joe Engiishstraat 63 bus 13 in Borgerhout, nationaal nummer 48.02.17-397.18 tot Secretaris-penningmeester van de vereniging.

De heer Cornelissen maakt conform art. 16 deel uit van het Directiecomité met de bevoegdheden vereist voor het dagelijks bestuur van de vereniging zoals beschreven in artikel 18bis van de statuten. Hij kan mee de. vereniging vertegenwoordigen onder de modaliteiten beschreven in artikel 19§1,

Waarvan akte,

Alfons Geeraerts, Voorzitter

Hugo Cornelissen, Secretaris-penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CENTRUM VOOR RECREATIE, SPORT EN OPENLUCHTLE…

Adresse
MOORKENSZPLEIN 1 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande