CEREBRUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEREBRUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.943.537

Publication

08/07/2014
ÿþ Moc12.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

,

26 JUNI 2014

..

RECHTBANK yese0OPHANDEL. ANTWERPEN'f WMECHELEN '

IR III3U1131d

III

III

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm:

Zetel:

Onderwerp akte:

0478 943 537

Cerebrum

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rijmenamseweg 205 B te 2820 Rijmenam

Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering dd, 03 juni 2014 blijkt de wijziging van

de maatschappelijke zetel van de Rijmenamseweg 205 B te 2820 Rijmenam naar de

Ringlaan 33 bus 1 te 3900 Overpelt met terugwerkende kracht vanaf 01 juni 2014.

Geert Hendriks, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1111111.1111E1VIYhI

9'

2 3 OKT. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.943.537

Benaming

(voluit) : CEREBRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3900 Overpelt, Ringlaan 33 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 16 september 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CEREBRUM", met zetel te 3900 Overpelt, Ringlaan 33 bus 1, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 juli 2014.

b) van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACKERS BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0818.373.063, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Jackers, bedrijfsrevisor, op datum van 10 september 2014 in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder

De besluiten van dit verslag zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de vennootschap Cerebrum bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 47.495,19 EUR en een gecorrigeerd netto-actief van PM 43.508,73 EUR.

Conform de wet van 25 april 2014 (artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen) hebben wij de betaling of consignatie van de schulden aan derden geverifieerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening, houdende met een voorbehoud voor (i) een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en sociale zekerheid voor wat betreft de niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd, en (ii) de volledigheid van de schulden aan derden.

Aldus opgesteld en beëindigd te Hasselt op 10 september 2014,

[HANDTEKENING]

Finvision Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoorigd door Jurgen Jackers

Bedrijfsrevisor - Vennoot".

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze verslagen. De aanwezige vennoten erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er kennis van hebben genomen.

TWEEDE BESLUIT

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoten verklaren en bevestigen de verklaringen van het bestuursorgaan dat:

1/ de staat van activa en passiva zoals opgesteld op 31 juli 2014 geen vreemd passief vermeldt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

rc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

21 de staat van activa en passiva geen melding maakt van de te voorziene roerende voorheffing op de liquidatieboni. Dit bedrag werd niet geconsigneerd hetgeen geen beletsel vormt voor de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke sluiting van de vereffening, vermits deze roerende voorheffing dient beschouwd te worden als een schuld van de vennoot.

3/ het netto-actief van de vennootschap positief is, hetgeen ook blijkt uit de verslagen van het bestuursorgaan en de voornoemde bedrijfsrevisor,

4/ er geen vereffenaar werd of zal worden aangeduid.

51 voldaan werd aan de voorwaarden zoals opgenomen in artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen

zodat onderhavige ontbinding in één akte mogelijk is.

Het bestuursorgaan meldt dat er geen andere schulden aan derden zijn dan die zouden blijken uit de

voornoemde staat van activa en passiva.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan,

beslist de vergadering:

-- geen vereffenaar te benoemen;

- keurt zij de rekeningen en de verdeling goed;

- neemt zij akte van het ontslag van de voormelde zaakvoerder(s);

- verleent zij kwijting aan de zaakvoerder(s);

- bevestigt zij dat, bij gebrek aan benoeming van een vereffenaar, de zaakvoerder(s) ten opzichte van derden als vereffenaar zal worden beschouwd;

- beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer HENDRIKS Geert om bewaard te worden te 3900 Overpelt, Ringlaan 3311 gedurende minimum vijf jaren.

De huidige vennoten verklaren alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap ten laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; zij betalen vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DERDE BESLUIT  ONROEREND GOED

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenaar in vruchtgebruik is van het hierna vermelde onroerend goed;

GEMEENTE BONHEIDEN - TWEEDE AFDELING - RIJMENAM

In een appartementsgebouw op en met grond gestaan en gelegen te Rijmenamseweg 205 en er de hoek vormende met de Weynesbaan, thans ten kadaster gekend onder Bonheiden - tweede afdeling - Rijmenam, Wijk C nummer 208N, voor een oppervlakte van vier aren tien centiaren, het vruchtgebruik van het woongedeelde op de verdieping omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de toegangstrap vanaf het gelijkvloers, een ruime inkomhall (veranda), een living-woonkamer, een ingerichte keuken, een ingerichte badkamer, een slaapkamer, een terras, de trap naar het hogergelegen niveau onder dak alsmede de ruimten van zelfde niveau onder dak;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid; vierhonderd vijftig/duizendsten (45011000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

EIGENDOMSAANHALING

Het voornoemde goed hoort toe, wat betreft het vruchtgebruik aan de BVBA CEREBRUM, en wat betreft de naakte eigendom aan de heer HENDRIKS Geert, ingevolge aankoopakte verleden voor Meester MORRENS Jacques, notaris te Bonheiden, en Meester Kurt GEYSELS, notaris te Aarschot, op achtentwintig februari tweeduizend en vijf, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 5 april nadien onder referte, 56T-05/04/2005-04810,

UITDOVEN VRUCHTGEBRUIK

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap het voomoemde vruchtgebruik op voornoemd goed uitdooft door het verdwijnen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap ingevolge de (onmiddellijke) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Ingevolge de van rechtswege beëindiging van het vruchtgebruik, komt het vruchtgebruik door natrekking toe aan de grondeigenaar, met name de enige vennoot, de heer HENDRIKS Geert, voornoemd.

VERKLARING PRO FISCO

De comparant verklaart dat, vermits het vruchtgebruik van rechtswege beëindigd wordt, op onderhavige akte geen evenredige rechten verschuldigd zijn en deze bijgevolg dient geregistreerd te worden aan het vast registratierecht.

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering stelt aan als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACE-CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 12 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0866.280.769, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen,

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

verslag van de bedrijfsrevisor

staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

a ' Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0036-013
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0531-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 20.06.2011 11188-0264-014
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 29.06.2010 10249-0019-014
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 10.06.2009 09216-0109-014
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 16.06.2008 08236-0339-014
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 08.06.2007 07225-0347-012
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 04.07.2006 06403-0331-013
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 30.06.2005 05388-0001-012
25/04/2005 : MEA015839
11/06/2004 : MEA015839
10/12/2002 : MEA015839

Coordonnées
CEREBRUM

Adresse
RIJMENAMSEWEG 205B 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande