CERKO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CERKO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.927.217

Publication

15/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14309438*

Neergelegd

13-10-2014

Griffie

0563927217

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CERKO HOLDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stijn RAES, notaris te Gent, op 13 oktober 2014, dat:

1) De naamloze vennootschap "DOWN2EARTH CAPITAL" in het kort "D2E CAPITAL", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje, 20 en

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECUYPERE", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Tortellaan, 1;

de volgende vennootschap hebben:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "CERKO HOLDING".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen (B-2000 Antwerpen), Hessenstraatje, 20. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1/ Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid; - het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2/ Alle activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Hessenstraatje 20

2000 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- bureau voor studie, organisatie, administratie en adviesverlening inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- personeelsadministratie, omvattende het beheer van het personeelsbeleid en het voeren van de loon- en salarisadministratie, dit zowel van het eigen personeel als van het personeel van de vennootschappen waarin zij participeert;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. 3/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief het in pand geven van haar eigen handelsfonds.

4/ Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, onderverhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING - BANKATTEST

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderdduizend euro (3.500.000,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Deze aandelen zijn onderverdeeld in drie (3) klassen als volgt:

- nul (0) A-aandelen;

- drieduizend tachtig (3.080) B-aandelen, genummerd van 1 tot en met 3.080.

- vierhonderd twintig (420) C-aandelen, genummerd van 3.081 tot en met 3.500.

Deze aandelen genieten allen van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in deze statuten of een aandeelhoudersovereenkomst tussen de oprichters en/of toekomstige aandeelhouders. Bij de oprichting werden geen A-aandelen uitgegeven. Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort. Onderschrijving:

Het kapitaal is volledig onderschreven door de oprichters als volgt:

- door de vennootschap "D2E CAPITAL", ten belope van drieduizend tachtig (3.080) B-aandelen; - door de vennootschap "DECUYPERE", ten belope van vierhonderd twintig (420) C-aandelen. Volstorting:

Elk aandeel werd voor honderd procent (100 %) in geld volstort.

Bankattest:

Ondergetekende notaris bevestigt dat conform artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen het bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE05 7360 1135 0175, bij KBC Bank, geopend op 13 oktober 2014, zoals blijkt uit een door voormelde bank verstrekt bewijs van deze deponering dat aan de notaris werd overhandigd.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen, waarvan:

- ten minste twee (2) bestuurders ('bestuurder B') worden aangewezen op basis van een lijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

kandidaten voorgesteld door de B-aandeelhouders;

- ten minste één (1) bestuurder ('bestuurder C') worden aangewezen op basis van een lijst kandidaten voorgesteld door de C- aandeelhouders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGINGEN - BESLUITEN:

De raad van bestuur (of het college van zaakvoerders) zal vergaderen op elk ogenblik dat het belang van de vennootschap dat vereist, met een minimum van vier (4) vergaderingen per jaar (ten minste één keer per kwartaal). Elke bestuurder heeft individueel het recht om de raad van bestuur samen te roepen en agendapunten te laten opnemen.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste ondervoorzitter of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

A. De raad van bestuur (of het college van zaakvoerders) kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen wanneer de meerderheid van de bestuurders, en minstens de bestuurder C, aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) werkdagen vóór de datum voorzien voor de vergadering. Indien er een onvoldoende aanwezigheid is op de eerste vergadering, dan zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, ter gelegenheid van dewelke de raad van bestuur geldig kan beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Vergaderingen kunnen worden georganiseerd via video of telefoonconferentie, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in de uitnodiging van de vergadering. Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 van het Burgerlijk wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder kan echter niet meer dan één collega-bestuurder vertegenwoordigen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

B. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de bestuurders beraadslagen en alle besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord of nog per telefonisch conferentiegesprek ("conference call") of videovergadering ("video conference").

Deze procedures kunnen evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

In de eerste hypothese (eenparig schriftelijk akkoord), zal een voorstel tot besluit, voorafgegaan door een omstandige uiteenzetting van de redenen, gelden als besluit indien, mits gelijktijdige mededeling aan de bestuurders, het schriftelijk en onvoorwaardelijk door deze laatste is goedgekeurd.

In de hypothese van een telefonisch conferentiegesprek of videovergadering, zullen de samen genomen telecopieën of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit. Zij zullen dienen als basis voor het opmaken van de notulen, die op de volgende vergadering van de raad van bestuur zullen worden goedgekeurd.

Indien deze volgende vergadering opnieuw onder dezelfde vorm van interactieve besluitvorming plaatsvindt (telefonisch conferentiegesprek of videovergadering), zal een exemplaar van de notulen voorafgaandelijk worden overgemaakt aan iedere bestuurder, die zijn eventuele opmerkingen zal meedelen. Een bestuurder zorgt nadien voor de definitieve opstelling van de notulen, welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

achtereenvolgens ter ondertekening van elk lid van de raad zullen worden voorgelegd.

INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder". BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

CONTROLE

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de dinsdag van de derde week van de maand januari van ieder jaar, om dertien (13) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

DEELNEMING - VERTEGENWOORDIGING

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, ten minste drie (3) werkdagen en ten hoogste zes (6) dagen vóór de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of elke andere plaats vermeld in de oproeping, een attest deponeren opgesteld door de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum bepaald voor de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De eigenaars van effecten op naam of hun vertegenwoordigers moeten, binnen dezelfde termijn, de raad van bestuur schriftelijk verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen. De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet zijn vermeld in de oproeping tot de vergadering.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één september van elk jaar en eindigt op eenendertig augustus van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

UITKERING - DIVIDEND - INTERIM-DIVIDEND

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

ONTBINDING - VEREFFENING

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden. OVERGANSBEPALINGEN

AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 augustus 2016. DE EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en zeventien.

BESTUURSORGAAN - CONTROLE

Werden tot eerste bestuurders benoemd voor een periode eindigend na de algemene vergadering van tweeduizend en twintig:

Bestuurders B:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANZEL", waarvan de zetel gevestigd is te Mortsel (B-2640 Mortsel), Vuurkruisenlaan, 47/5, BTW BE 0844.105.084 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer KLOECK Peter, gedomicilieerd te Mortsel (B-2640 Mortsel), Vuurkruisenlaan, 47/5;

- de naamloze vennootschap "DOWN2EARTH CAPITAL" in het kort "D2ECAPITAL", waarvan de zetel gevestigd is te Antwerpen (B-2000 Antwerpen), Hessenstraatje, 20, BTW BE 0536.345.068, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, vast vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer KEPPENS Alain, gedomicilieerd te Hamme (B-9220 Hamme), Drapstraat, 28.

Bestuurder C:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECUYPERE", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Tortellaan, 1, BTW BE 0889.357.663 RPR Gent, afdeling Brugge, vast vertegenwoordigd door de heer DECUYPERE Bart, wonende te 8300 Knokke-Heist, Tortellaan 1. Hun opdracht wordt niet vergoed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De naamloze vennootschap "DOWN2EARTH CAPITAL" in het kort "D2ECAPITAL", waarvan de zetel gevestigd is te Antwerpen (B-2000 Antwerpen), Hessenstraatje, 20, BTW BE 0536.345.068, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, vast vertegenwoordigd zijn de heer KEPPENS Alain, gedomicilieerd te Hamme (B-9220 Hamme), Drapstraat, 28, werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. BENOEMING COMMISSARIS

Er werd beslist om geen commissaris aan te stellen maar om deze zo spoedig als mogelijk te benoemen op een bijzondere algemene vergadering, gehouden buiten de aanwezigheid van de notaris.

BIJZONDER VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan aan meester Nicole SEGERS, die keuze van woonplaats doet bij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONARD-D'HULST", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, te Hasselt (B-3500 Hasselt), Gouverneur Roppesingel, 131, individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTHISCH UITTREKSEL

(Afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.).

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een uitgifte van de akte).

Stijn RAES,

Notaris.

23/01/2015
ÿþVoor-behoude aan hel Belgisc Staatsbh

mol 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu





Ondernemingsnr : 0563.927.217

Benaming (voluit) : CERKO HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 20

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - UITGIFTE WARRANTS OP AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op negenentwintig december tweeduizend veertien, v6ór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CERKO HOLDING", gevestigd te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0563.927.217, onder meer beslist heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van HONDERD VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 140,000,00) om het te brengen van DRIE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 3.500.000,00)' op DRIE MILJOEN ZESHONDERD VEERTIGDUIZEND EURO (E 3.640.000,00) door uitgifte van in totaal HONDERDVEERTIG (140) nieuwe klasse A aandelen zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen werd ingetekend ion geld aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen en ze werden volstort ten belope van de helft, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden

- door de heer DEVREKER Benoit Edmond Marguerite, van Belgische nationaliteit, wonende te 1651 Beersel, Molenstraat 55, bus 0102 voornoemd : een bedrag van VIJFTIGDUIZEND euro (E 50.000,00);

- door de heer JANSSEN Maarten Berten Paul, van Belgische nationaliteit, wonende te 9700 Oudenaarde, Kortrijkstraat 205 : een bedrag van Ilt,NDUIZEND euro (E 10.000,00);

- door de heer SCHIETGAT Steven Jacques, van Belgische nationaliteit, wonende te 8710 Wielsbeke, Meulebeeksestraat 52 : een bedrag van TIENDUIZEND euro (E 10.000,00);

hetzij in totaal een bedrag van ZEVENTIGDUIZEND euro (E 70.000,00).

2. tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de kapitaalverhoging welke voorafgaat als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIE MILJOEN ZESHONDERD VEERTIGDUIZEND EURO (E 3.640.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND ZESHONDERD VEERTIG (3,640) aandelen zonder vermelding van waarde, waarvan honderd veertig (140) klasse A aandelen, drieduizend tachtig (3.080) klasse B aandelen, en vierhonderdtwintig (420) klasse C aandelen".

3, naar aanleiding van de voorgenomen uitgifte van warrants op aandelen, waarvan sprake hierna, tot inlassing in de statuten van een regeling inzake de overdracht van aandelen.

4. tot uitgifte van VIERHONDERD TACHTIG (480) warranten die ieder recht geven om in te schrijven op één klasse A aandeel van de vennootschap "CERKO HOLDING" aan de in het warrantenplan vastgestelde uitoefenprijs. Deze warrants worden allen uitgegeven ten behoeve van de Begnrstigden, zijnde de werknemer(s) en/of zelfstandige(n) tewerkgesteld door de Vennootschap of baar dochtervennootschappen" ("Lid van de Groep").

De uitgiftevoorwaarden van de warrants, overeenkomstig het warrantenplan opgesteld door de raad van bestuur, werden als volgt vastgesteld :

I. DEFINITIES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 JAN. 2015

afde ndverpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

De hieronder vermelde begrippén hebben de volgende betekenis:

"Aanbod": heeft de betekenis uiteengezet in Artikel 4.1.1 van dit Plan;

"Aanvaardingsformulier": betekent de schriftelijke kennisgeving, in hoofdzaak in de vorm aangehecht in Bijlage A bij het plan waarbij de Begunstigde de Vennootschap inlicht van zijn/haar volledige of gedeeltelijke aanvaarding van de Warranten overeenkomstig de bepalingen van dit Plan;

"Aandeel": betekent een uitgegeven Aandeel in de Vennootschap;

"Algemene Vergadering": betekent de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap; "Begunstigde(n)": betekent (i) een Werknemer die een arbeidsovereenkomst heeft gesloten met een Lid van de Groep niet minder dan zes (6) maanden (ononderbroken) voorafgaand aan de Datum van het Aanbod, tenzij de Raad van Bestuur beslist om op een individuele basis af te wijken van deze zes (6) maanden vereiste, of (ii) een Zelfstandige die een dienstverleningsovereenkomst heeft gesloten met een Lid van de Groep niet minder dan zes (6) maanden (ononderbroken) voorafgaand aan de Datum van het Aanbod, tenzij de Raad van Bestuur beslist om op een individuele basis af te wijken van deze zes (6) maanden vereiste;

"Controle": betekent controle over een vennootschap zoals gedefinieerd in de artikelen 5 tot 9 van het Wetboek van vennootschappen;

"Controlewijziging": betekent de omstandigheden waarin D2E niet langer de Controle uitoefent over de Vennootschap;

"D2E": betekent Down2Earth Capital NV, gevestigd te Hessenstraatje 20, 2000 Antwerpen, met onderre- mingsnummer 0536.345.068;

"Datum van Aanbod": betekent de datum waarop een Begunstigde schriftelijk in kennis wordt gesteld door de Raad van Bestuur van het Aanbod aan de Begunstigde van een Warrant;

"Datum van het Aanbod": betekent de datum waarop een Begunstigde schriftelijk in kennis wordt gesteld door de Raad van Bestuur van het Aanbod aan de Begunstigde van een Warrant;

"Datum van Beëindiging": betekent de datum waarop de Professionele Relatie wordt beëindigd, met dieu verstande dat wanneer een opzegtermijn van toepassing is, de Professionele Relatie wordt geacht te zijn beëindigd op de datum van de effectieve beëindiging van de activiteiten;

"Definitieve Verwerving": betekent de gebeurtenis waardoor de Warranten overeenkomstig Artikel 5, Artikel 6 of Artikel 7 van dit Plan definitief worden verworven;

"Dochtervennootschap": betekent een vennootschap waarover de Vennootschap Controle uitoefent;

"Exit": betekent:

- een Controlewijziging;

- een verkoop van alle of een substantieel deel van alle activa van de Vennootschap; - een ontbinding en vereffening van de Vennootschap;

met dien verstande dat het creëren van een nieuwe holdingvennootschap met dezelfde (of door hen gecontroleerde) aandeelhouders met dezelfde aandelenpercentages, niet geldt als een exit;

"Exit Notificatie": betekent de schriftelijke kennisgeving door de Vennootschap aan elk van de Warranthouders minimum twintig (20) dagen voorafgaand aan de effectieve verwezenlijking van de Exit;

"Lid van de Groep": betekent: (i) de Vennootschap, en (ii) haar Dochtervennootschappen;

"Overdracht": heeft de betekenis bepaald in Artikel 7;

"Overdracht Notificatie": betekent de schriftelijke kennisgeving door D2E aan elk van de Warranthouders minimum twintig (20) dagen voorafgaand aan de effectieve verwezenlijking van een overdracht van Aandelen door D2E;

"Overeenkomst": betekent de overeenkomst op basis waarvan een Werknemer of een Zelfstandige wordt tewerkgesteld door een Lid van de Groep;

"Plan": betekent dit warrantenplan van de Vennootschap;

"Professionele Relatie": betekent de professionele relatie van de Warranthouder met een Lid van de Groep door middel van een arbeidsovereenkomst met een Lid van de Groep of een dienstverleningsovereenkomst met een Lid van de Groep, met dien verstande dat indien de Warranthouder via een managementvennootschap ageert voor een Lid van de Groep, de professionele relatie tussen deze managementvennootschap en het Lid van de Groep wordt bedoeld;

"Raad van Bestuur": betekent de raad van bestuur van de Vennootschap of enige andere persoon of comité gevolmachtigd door de Raad van Bestuur;

"Secretaris": betekent de heer KEPPENS Alain, de persoon benoemd door de Raad van Bestuur om de " Uitoefenformulieren te ontvangen of, indien hij verhinderd is ieder ander persoon die hij of de Raad van Bestuur aanwij st;

"Termijn": heeft de betekenis uiteengezet in Artikel 3.2. van dit Plan;

"Uitgiftedatum": betekent de datum waarop de Warranten worden uitgegeven door de Algemene Vergadering, als uiteengezet in Artikel 2 van dit Plan;

"Uitoefendatum": heeft de betekenis uiteengezet in Artikel 8.4 van dit Plan;

"Uitoefenformuljer": betekent de schriftelijke kennisgeving, in hoofdzaak in de vorm aangehecht in Bijlage B bij let Plan,.zoalseventueel gewijzigd door de. Vennootschap, waarbij -de Warranthouder. de Vennootschap of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behor.don

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-behoVden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een derde partij aangewezen door de Vennootschap in kennis stelt van zijn/haar wens om Warranten uit te oefenen;

"Uitoefenperiode": betekent de periode tijdens de welke de Warranthouder zijn/haar Warranten kan uitoefenen, zoals uiteengezet in Artikel 8.2.1, Artikel 8.2.2 of Artikel 8.2.3 van dit Plan en in ieder geval voor het einde van de Termijn;

"Uitoefenprijs": betekent de prijs te betalen voor inschrijving op één (1) klasse A Aandeel wanneer één (1) Warrant wordt uitgeoefend. Deze prijs is gelijk aan duizend (1.000) EUR vermeerderd, afhankelijk van wanneer de Warrant wordt uitgeoefend, met acht (8) % op iedere verjaardag van de datum van oprichting van de Vennootschap voor wat betreft de Warranten die worden aangeboden op de Uitgiftedatum of uiterlijk op 28 februari 2015. De uitoefenprijs van een Warrant die later wordt aangeboden, zal, afhankelijk van de Datum van Aanbod en de uitoefening van zulke Warrant, gelijk zijn aan duizend (1.000) EUR vermeerderd met acht (8) % per iedere verjaardag van de datum van oprichting van de Vennootschap, zonder dat zulke uitoefenprijs lager mag zijn dan de marktwaarde van de onderliggende klasse A Aandelen op het moment van het aanbod van de Warranten door de Vennootschap;

"Vennootschap": betekent Cerko Holding NV, gevestigd te Hessenstraatje 20, 2000 Antwerpen, met ondernemingsnummer 0563.927.217;

"Warrant": betekent een recht om op basis van dit Plan in te schrijven op één (1) nieuw klasse A Aandeel van de Vennootschap tegen de Uitoefenprijs en tijdens de Uitoefenperiode;

"Werknemer": betekent een persoon die een arbeidsovereenkomst heeft gesloten met een Lid van de Groep; "Warranthouder": betekent iedere persoon die houder is van een Warrant;

"Zelfstandige": betekent een persoon die, eventueel via zijn managementvennootschap, een dienstverleningsovereenkomst heeft gesloten met een Lid van de Groep;

"Zware Fout": betekent de redenen van de beëindiging van de Professionele Relatie omwille van zware fout of contractbreuk door de Warranthouder die de onmiddellijke beëindiging van de Overeenkomst verantwoorden.

2. DOEL EN BEGUNSTIGDEN VAN HET PLAN

Dit Plan bevat de mogelijkheid voor de Begunstigden om Aandelen te verkrijgen van de Vennootschap op een welbepaald tijdstip in de toekomst tegen een vooraf bepaalde prijs door het uitoefenen van Warranten uitgegeven door de Vennootschap door middel van een beslissing van de Algemene Vergadering op 29 december 2014 (de "Uitgiftedatum").

3. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE WARRANTEN

3.1 Aantal Warranten uitgegeven onder het Plan

Het aantal Warranten uitgegeven door de Algemene Vergadering onder het Plan bedraagt vierhonderd tachtig

(480).

3.2. Termijn van de Warranten

De Warranten zullen een termijn hebben van acht (8) jaar die aanvangt op de Uitgiftedatum (de "Termijn).

3.3 Modaliteiten van de Warranten

3.3.1, De Wan-anten zijn strikt persoonlijk en niet vatbaar voor eigendomsoverdracht of enige andere vorm van " overdracht van (eigendons-) rechten, behoudens bij overlijden, In dit geval worden de Warranten overgedragen aan de wettelijke erfgenamen van de Warranthouder.

3,3.2. De Warranten kunnen niet in pand worden gegeven noch op enige andere wijze bezwaard worden.

3.3.3. De Warranten die worden overgedragen, in pand gegeven of bezwaard worden in strijd met Artikel 3.3.1. en/of 3.3.2., zullen automatisch vervallen.

3.3,4. De Warranten zijn naakte Warranten op naam en zullen op naam blijven. Eens toegekend en aanvaard door de Warranthouder, worden de Warranten op naam van de Warranthouder ingeschreven in het warrantenregister met notering van het aantal uitstaande Warranten per Warranthouder.

4. AANBOD EN AANVAARDING VAN DE WARRANTEN

4.1. Aanbod van de Warranten

4.1.1. De Raad van Bestuur bepaalt het aantal Warranten dat wordt aangeboden aan iedere Begunstigde overeenkomstig de modaliteiten van het Plan (het "Aanbod").

4.1.2. Een Aanbod van Warranten aan een Begunstigde sluit deze begunstigde niet uit van een bijkomend Aanbod van Warranten in de toekomst. Zulk Aanbod houdt evenwel geen recht in voor een Begunstigde op bijkomende aanbiedingen van Warranten in de toekomst.

4.2. Prijs

De Warranten worden gratis aangeboden aan de Begunstigden.

4,3. Aanvaarding van de Warranten

4.3.1 Iedere Begunstigde dient het geheel of een gedeelte van zijn Warranten te aanvaarden door een correct ingevuld en ondertekend Aanvaardingsformulier te zenden aan de Secretaris binnen zestig (60) kalenderdagen na de Datum van Aanbod van de Warranten aan de Begunstigde, tenzij anders aangegeven in het Aanbod. Als het Aanvaardingsformulier niet tijdig wordt ontvangen, zullen de Warranten geacht worden te zijn geweigerd door de Begunstigde en worden de rechten van de betrokken Begunstigde met betrekking tot de toekenning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van de Warranten van rechtswege geannuleerd. Hetzelfde geldt voor uitdrukkelijk geweigerde Warranten, De Begunstigde zal geen financiële compensatie ontvangen voor impliciete of uitdrukkelijke weigering.

4.3.2. Een Begunstigde heeft de mogelijkheid om slechts een deel van de Warranten te aanvaarden die hem/haar worden toegekend. Hiertoe dient de Begunstigde het exacte aantal aanvaarde Warranten te vermelden in het Aanvaardingsformulier. Ais de Begunstigde slechts een deel van de Warranten aanvaardt die hem/haar werden toegekend, zal hij/zij geacht worden de overige Warranten die hem/haar werden toegekend te hebben geweigerd. In dit geval zal de Begunstigde geen financiële compensatie ontvangen voor de geweigerde Warranten.

4.3.3. Uitdrukkelijke of impliciet geweigerde Warranten kunnen nog steeds worden toegekend aan andere of zelfs dezelfde Begnnatigden.

4.3.4. Door middel van hun aanvaarding via het Aanvaardingsformulier aanvaarden de Warranthouders op onvoorwaardelijke wijze alle bepalingen opgenomen in dit Plan.

4.3.5, De vennootschap zal tijdig een bevestiging overmaken aan de Begunstigde van diens keuze om Warranten te aanvaarden of te weigeren en met opgave van het aantal aanvaarde Warranten.

5, DEFINITIEVE VERWERVING VAN DE WARRANTEN

De Warranten zullen als volgt definitief worden verworven:

(i) een eerste tranche van 50% van het totaal aantal Warranten aanvaard door een Warranthouder wordt definitief verworven op de derde verjaardag van de Datum van het Aanbod;

(ii) een tweede tranche van I6,66% van het totaal aantal Wananten aanvaard door een Warranthouder wordt definitief verworven op de vierde verjaardag van de Datum van het Aanbod;

(iii)een derde tranche van 16,66% van het totaal aantal Warranten aanvaard door een Warranthouder wordt definitief verworven op de vijfde verjaardag van de Datum van het Aanbod; en

(iv) een laatste tranche van 16,66% van het totaal aantal Warranten aanvaard door een Warranthouder wordt definitief verworven op de zesde verjaardag van de Datum van het Aanbod.

6. VERSNELDE DEFINITIEVE VERWERVING VAN WARRANTEN IN GEVAL VAN EXIT Ingeval van een Exit vóór de zesde verjaardag van de Datum van het Aanbod zal de Warranthouder op de datum van de Exit Notificatie alle Warranten aanvaard door de Warranthouder definitief verwerven en kunnen uitoefenen overeenkomstig Artikel 8.2.2.

7, VERSNELDE DEFINITIEVE VERWERVING VAN WARRANTEN IN GEVAL VAN EEN OVERDRACHT DOOR D2E

Indien D2E, vóór de derde verjaardag van de Datum van het Aanbod, Aandelen overdraagt aan een overnemer waarbij:

(i) het voorkooprecht opgenomen in Artikel 9.2 van de statuten van de Vennootschap niet wordt uitgeoefend; en

(ii) zonder dat deze overdracht een Controlewijziging inhoudt,

(de "Overdracht")

zal de Warranthouder zulk percentage van de Warranten aanvaard door de Warranthouder op de datum van de Overdracht Notificatie definitief verwerven en kunnen uitoefenen overeenkomstig Artikel 8.2.3 pro rata het percentage Aandelen dat D2E overdraagt ten opzichte van de totale Aandelenparticipatie van D2E voorafgaand aan de betrokken overdracht. Het aldus bekomen aantal Warranten wordt naar beneden afgerond zodat een getal zonder komma wordt bekomen,

8, 'UITOEFENING VAN DE WARRANTEN

8.1. Vereiste van definitieve verwerving

Een Warranthouder kan een Warrant enkel geldig uitoefenen overeenkomstig de procedure van dit Artikel 8 en op voorwaarde dat de Warrant definitief werd verworven overeenkomstig Artikel 5, Artikel 6 of Artikel 7 van dit Plan.

8.2 Uitoefening en Uitoefenperiode

8.2.1. Vanaf de datum waarop een tranche van Warranten definitief werd verworven overeenkomstig Artikel 5 of Artikel 6 van dit Plan tot tien (10) werkdagen voorafgaand aan het einde van de Termijn, kunnen de Warranten van die tranche worden uitgeoefend in de maand juni en in de maand november van ieder kalenderjaar.

8.2.2. Ingeval van een Exit kunnen de Warranthouders hun Warranten uitoefenen binnen tien (10) werkdagen volgend op de Exit Notificatie. Indien het noodzakelijk is voor de goede en vlotte organisatie van het Exit proces, kan zulke periode worden verlengd of verkort bij unanieme beslissing van de Raad van Bestuur. Deze uitoefenperiode mag echter nooit verlengd worden tot na het einde van de Termijn van de Warranten.

8.2.3 Ingeval van een Overdracht kunnen de Warranthouders hun Warranten uitoefenen binnen tien (10) werkdagen volgend op de Overdracht Notificatie. Indien het noodzakelijk is voor de goede en vlotte organisatie van de Overdracht, kan zulke periode worden verlengd of verkort bij unanieme beslissing van de Raad van Bestuur. Deze uitoefenperiode mag echter nooit verlengd worden tot na het einde van de Termijn van de Warranten.

Op de laatste blz. van E_uiI vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

8.2.4. Alle Warranten die niet Werden uitgeoefend door een Warranthouder binnen de Uitoefenperiode, zullen vervallen en nietig worden, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

8.3. Uitoefening en verval van de Warranten bij het beëindigen van de Professionele Relatie

8.3.1. Onverminderd hetgeen werd bepaald in Artikel 8.3.3., vervallen de Warranten die niet definitief werden verworven overeenkomstig Artikel 5 van rechtswege indien de Professionele Relatie met een Warranthouder wordt beëindigd, tenzij de Raad van Bestuur anders zou beslissen. Geen Lid van de Groep kan aansprakelijk gesteld worden voor het eventuele verlies geleden door een Warranthouder als gevolg van het verval van de Warranten.

8.3.2. In het geval de Warranthouder Warranten houdt die definitief werden verworven overeenkomstig Artikel 5 maar die nog niet werden uitgeoefend op de Datum van Beëindiging van de Professionele Relatie met een Warranthouder, mogen deze Warranten nog steeds worden uitgeoefend overeenkomstig Artikel 8.2.1. en 8.4,

8.3.3. Indien de Professionele Relatie met een Warranthouder beëindigd wordt op initiatief van een Lid van de Groep omdat er sprake is van een Zware Fout in hoofde van de Warranthouder of zijn managementven-pootschap indien de Warranthouder een professionele relatie -heeft met een Lid van de Groep via zijn managementvennootschap, zullen de Warranten gehouden door die bepaalde Warranthouder meteen vervallen en zullen deze Warranten nietig zijn, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

8.3.4. Dit Artike1.8.3. is van toepassing niettegenstaande elk rechtsmiddel dat een Warranthouder mogelijk zou kunnen hebben tegen de beëindiging van zijn Overeenkomst.

8.4 Procedure voor Uitoefening en betaling van de Uitoefenprijs

8.4.1, Warranten kunnen worden uitgeoefend door middel van een correct ingevuld en ondertekend Uitoefenformulier. Correct ingevulde Uitoefenformulieren dienen te worden verzonden naar het adres dat op dit formulier staat opgenomen.

8.4.2. De datum opgenomen op het Uitoefenformulier is de datum waarop de Warrants geacht worden te zijn uitgeoefend (de "Uitoefendatum").

8.4.3. Tenzij anders staat aangegeven op het Uitoefenformulier, dient de volledige betaling van de Uitoefenprijs (evenals aile eventuele gerelateerde kosten, belastingen en heffingen) plaats te vinden ten laatste vijf (5) dagen na de Uitoefendatum, op de wijze aangegeven op het Uitoefenformulier.

8.4.4. Als de Uitoefenprijs niet ontvangen wordt op de bankrekening aangegeven op het Uitoefenformulier binnen de termijn van Artikel 8.4.3., wordt de uitoefening geannuleerd.

8.4.5. Uiterlijk twee (2) maanden na de vervulling van de voorwaarden van Artikel 8.4'.

(i) wordt het ondertekend Uitoefeningsformulier voor echt verklaard door de commissaris van de Vennootschap, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor, overeenkomstig Artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen; en

(ii) zaI het bedrag van de kapitaalverhoging en de uitgifte van de nieuwe klasse A Aandelen als gevolg van de uitoefening van de Warranten vastgesteld worden in een notariële akte door twee bestuurders gezamenlijk handelend overeenkomstig Artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen.

8.4.6. De Raad van Bestuur zal de nieuw uitgegeven klasse A Aandelen opnemen in het aandeelhoudersregister van de Vennootschap onder de naam van de betrokken Warranthouder en dit register in zijn/haar naam ondertekenen.

9. AARD EN IGENSCHAPPEN VAN DE KLASSE A AANDELEN N DE VENNOOTSCHAP 9.1. Algemeen

De Aandelen in de Vennootschap die zullen worden uitgegeven na uitoefening van de Warranten zijn klasse A Aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als gehecht aan zulke Aandelen van de Vennootschap zoals bepaald in de statuten van de Vennootschap. De Vennootschap zal de klasse A Aandelen op naam uitgeven.

9.2. Dividenden

De klasse A Aandelen waarop de Warranthouders zullen inschrijven na uitoefening van de Warranten geven " aan hun houders recht op dividenden voor het volledige boekjaar waarin zij werden uitgegeven ingevolge de uitoefening.

9.3. Overdraagbaarheid

De klasse A Aandelen uitgegeven na uitoefening van de Warranten zijn onderworpen aan de overdraagbaarheidsbeperkingen opgelegd door toepasselijke wetgeving of zoals gespecifieerd in de statuten van de Vennootschap.

8.4. Volgplicht

In het geval D2E haar volgplicht uitoefent overeenkomstig artikel 9.4 van de statuten van de Vennootschap zal de Raad van Bestuur gemachtigd zijn om de klasse A Aandelen verworven door de Warranthouders als gevolg van de uitoefening van de Warranten over te dragen aan de bieder en om de overdracht in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de Vennootschap en dit register in naam van de Warranthouders te ondertekenen.

10. - -. AANPASSING AAN DE KAPITAALSTRUCTUUR EN_ANTI-DILUTIE MAATREGELEN- .. - . -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

c ~ ~

Voorbehouden aan.het Belgisch Staatsblad

De Vennootschap behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om vennootschapsrechtelijke handelingen met gevolgen voor het aandelenkapitaal door te voeren, zoals kapitaalverhogingen, met inbegrip van incorporatie van reserves in het kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties, inschrijvingsrechten of opties, aandelensplitsingen of omgekeerde aandelensplitsingen, samenvoegingen of herindeling van Aandelen of winstbewijzen in de Vennootschap, fusies, (partiële) splitsingen, evenals het recht om de statutaire bepalingen te wijzigen met betrekking tot verdeling van winsten of liquidatieboni. De Vennootschap behoudt zich eveneens uitdrukkelijk het recht voor om andere maatregelen te nemen die een invloed zouden kunnen hebben op de waarde van de Aandelen of de klasse A Aandelen in de Vennootschap.

In het geval dat dergelijke aanpassingen of maatregelen een nadelig effect zouden hebben op de Uitoefenprijs van de Warranten en redelijkerwijze een aanpassing zouden vereisen aan de rechten gehecht aan de Warranten met het oog op de herstelling van een gelijke economische waardering, zullen de Uitoefenprijs en/of het aantal Warranten en/of het aantal klasse A Aandelen in de Vennootschap waarop de Warranten recht geven, worden aangepast teneinde de belangen van de Warranthouders te vrijwaren, zoals volledig discretionair beslist door de Raad van Bestuur, De modaliteiten van een dergelijke aanpassing zullen ten gepaste tijde gecommuniceerd worden aan de Warranthouders.

1L ALGEMEEN

111, Uitvoering van het Plan

De Raad van Bestuur is bevoegd om het Plan uit te voeren en om alle kennisgevingen en berichten op basis van het Plan te versturen en te ontvangen. De Raad van Bestuur mag de regels met betrekking tot de administratie en werking van het Plan wijzigen op voorwaarde dat deze in lijn blijven met de voorwaarden van het Plan,

11.2. Kennisgevingen

I 1.2,1. Iedere kennisgeving die aan een Begunstigde, een Warranthouder of aandeelhouder dient te worden gegeven of ieder document dat zou moeten worden bezorgd aan een Begunstigde, een Warranthouder of een , aandeelhouder met betrekking tot dit Plan, kan worden bezorgd aan zijn thuisadres zoals gecommuniceerd aan de Vennootschap.

11.12. Iedere kennisgeving aan de Vennootschap op basis van dit Plan dient schriftelijk te gebeuren en zal verstuurd worden naar de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of enig ander adres dat de Raad van Bestuur van tijd tot tijd specifieert.

11.2,3. Alle kennisgevingen aan de Vennootschap, op welke wijze ook verzonden, worden enkel geacht te zijn ontvangen na effectieve ontvangst op het adres dat overeenkomstig de vorige paragraaf werd bepaald. Kennisgevingen aan de Warranthouders of aandeelhouders zullen, indien persoonlijk aan hem afgeleverd op diens plaats van tewerkstelling, geacht worden te zijn ontvangen bij aflevering en, indien verzonden per post naar het adres bepaald overeenkomstig Artikel 11.2.1., geacht worden te zijn ontvangen achtenveertig (48) uur na het posten van de correct geadresseerde en gefrankeerde enveloppe met de kennisgeving.

11.3. Belastingen en kosten

Alle kosten die gerelateerd zijn aan de uitgifte van de Warranten en aan de uitgifte en toekenning van de klasse A Aandelen in de Vennootschap zullen worden gedragen door de Vennootschap, met uitzondering van alle belastingen en/of alle sociale zekerheidsbijdragen verschuldigd door de Warranthouder of houder van klasse A Aandelen in verband met de Warranten of klasse A Aandelen, Alle financieringskosten en daaruit voortkomende belastingen in verband met de inschrijving op de klasse A Aandelen in het aandeelhoudersregister moeten worden betaald door de Warranthouders. De Vennootschap mag van iedere betaling (in cash of in natura) die aan de Warranthouders of houders van klasse A Aandelen dient te gebeuren, alle belastingen en/of sociale zekerheidsbijdragen aftrekken die moeten worden geheven overeenkomstig de toepasselijke wetgeving.

11.4, Aard van het Warrantenplan

Niettegenstaande enige tegengestelde bepalingen opgenomen in dit Plan:

11.4.1. zal de toekenning van de klasse A Aandelen in de Vennootschap en van de Warranten geen deel uitmaken van de rechten van de Warranthouder met betrekking tot vergoedingen of voordelen verkregen in het kader van de Professionele Relatie met de Vennootschap of een Lid van de Groep;

11.4.2. zal het Plan aan de Warranthouder geen recht toekennen op voortzetting van zijn Professionele Relatie met de Vennootschap of een Lid van de Groep voor enige periode en zal bijgevolg de Vennootschap er niet van weerhouden om de Professionele Relatie te beëindigen in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

11.5. Ondeelbaarheid

Als enig Artikel van dit document, geheel of gedeeltelijk, onwettelijk, ongeldig of onafdwingbaar wordt bevonden, zal dat Artikel geacht worden geen deel uit te maken van dit document en de wettelijkheid, geldigheid en afdwingbaarheid van de overige Artikels van dit Plan niet aantasten.

11.6, Toepasselijk recht

Het Plan, alle Warranten en hun gevolgen worden beheerst door het Belgisch recht. De rechtbanken van

Antwerpen zijn exclusief bevoegd. ........_____ _.__._.__..__...... _ . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

5. tot evenredige verhoging valt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in één of meerdere keren, door inbrengen in geld, onder opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warranten en de daarmee gepaard gaande intekening op de uitgifte van nieuwe klasse A aandelen met dezelfde rechten en voordelen als verbonden aan zulke aandelen zoals beschreven in de statuten van de Vennootschap en die dividendgerechtigd zullen zijn voor het volledige boekjaar waarin zij werden uitgegeven ingevolge de uitoefening.

6. cm twee gezamenlijk handelende bestuurders, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te machtigen tot

uitvoering van de beslissingen aangaande het voorgaande en inzonderheid tot vaststelling van de uitoefening

van de warranten en de totstandkoming van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging(en) in één of

meerdere malen en uitgifte van een evenredig aantal nieuwe klasse A aandelen, alsmede tot de praktische

regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het

ondertekenen van alle overeenkomsten, registers, akten en notulen die daarmee verband houden en tot

vaststelling van de daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de statuten en de coördinatie van de statuten, dit

alles in één of meerdere keren en één of meerdere akten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

gecoordineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" ,,

Voor,

behouden

aan `het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþ ASod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

1 D JUNI 2015 Griffie

a fdpliA9-A<,twernan.

Voc behoc aan Belg Staat;

1

*1508 670*





Ondernemingsnr : x.927.217

Benaming

(voluit) : CERKO Holding NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap r

tr~~ak.,'r"

Zetel : Hessenstraatje 20, 2000 ANTWERPEN; ,

(volledig adres) i,;

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 8 april 2015 blijkt dat de BV ow CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren (B00160), met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetiaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, benoemd werd als commissaris voor de boekjaren 201412015, 2015/2016 en 2016/2017.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders neemt kennis van het feit dat de BV ovv CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd wordt door Paul Eelen bvba, met zetel te Aststraat 56, 8790 Waregem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Eelen (A02213), bedrijfsrevisor. De duur van het mandaat bedraagt drie boekjaren en zal een einde nemen onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden in 2018.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Decuypere BVBA

vast vertegenwoordigd door Dhr. Bart Decuypere

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CERKO HOLDING

Adresse
HESSENSTRAATJE 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande