CFE INFRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CFE INFRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.818.633

Publication

06/05/2015
ÿþ Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 APR, 2015

afdeliuemerpen

î

Voorbehoud¬ (Iltll1111jMillelua

aan het

Belgisc! Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : CQ:91;2:) , s .

Benaming

(voluit) : CFE Infra

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 16 - b12 Garden Square Blok D (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming van bestuurders en commissaris - Benoeming van de gedelegeerd bestuurder - Delegatie van machten.

I. Het blijkt uit een akte verleden voor David INDEKEU, notaris te Brussel, op 16 april 2015, wat volgt ZIJN VERSCHENEN

1. De naamloze vennootschap "CFE Contracting", Ondernemingsnummer 0440.113.348 (RPR Brussel), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Oudergem (1160 Brussel), Herrmann-Debrouxlaan, 40-42.

2. De naamloze vennootschap "Benelmat", Ondememingsnummer 0460.543.132 (RPR Nijvel), waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te 1342 Limelette, avenue Albert 1er, 83 k

Welke comparanten ons verzocht hebben, na ons een financieel plan overhandigd te hebben, waarin de

oprichters het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap, verantwoorden, bij

deze de statuten op te maken van een naamloze vennootschap, die zij verklaren onderling als volgt te hebben

vastgesteld:

STATUTEN

TITEL I,

VORM NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1 : Vorm Naam.

De maatschappij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam «CFE Infra ».

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 16 - b12 Garden Square

Blok D.

Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur en mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

elders in België worden overgebracht. Hij kan, in dezelfde voorwaarden, naar het buitenland overgebracht

worden ingeval van oorlog of politieke onrust en dit tot het sluiten van de vrede of het herstel van de orde. De

vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, bijkantoren, agentschappen en verkoopkantoren

oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

a) in België alsmede in het buitenland, hetzij alleen hetzij gezamenlijk met andere natuurlijke of rechtspersonen, publiek- of privaatrechtelijk, voor eigen rekening of voor rekening van publiek- of privaatrechtelijke derden, welkdanige aanneming van werken en bouwwerken, in alle en elk van haar vakmanschappen;

b) de technische studie en uitvoering van alle werken op het gebied van de bouw en de burgerlijke bouwkunde, infrastructuurwerken, wegenwerken en alle hieruit voortvloeiende bijhorende werken;

c) het verlenen van diensten en het stellen van welkdanige aankoop-, verkoop- huur-, verhuur-, of leasingverrichting die verband houden met deze activiteiten;

d) het op eender welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks aanhouden, verwerven of overdragen van deelnemingen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of maatschappij, bij wijze van o.rn. aankoop, opslorping, splitsing.

e) Zij kan alle hoegenaamde commerciële, industriële, administratieve, financiële, roerend en onroerende verrichtingen uitvoeren, die op eender welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, deels of volledig, in verband staan met haar doel of die van aardzijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen, voor haarzelf of voor haar dochtervennootschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

f) Zij kan aan vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft alle hoegenaamde diensten verstrekken inzake administratie, financiën, informatica, cash-beheer, studie, expertise, bestuur en adviesverlening in de meest brede zin.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, beheerder of vereffenaar vervullen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de bij artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde voorwaarden.

Artikel 4 ; Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald_ Zij kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

TITEL Il.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL AANDELEN.

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00),

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die eik recht geven op één / tienduizendste van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging en vermindering.

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere malen worden verhoogd of verminderd, door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal warden de nieuwe aandelen, waarop in geld moet worden ingeschreven, bij voorkeur aangeboden aan de eigenaars van de op de uitgiftedatum bestaande aandelen, naar rato van het aantal der aan ieder van hen toebehorende aandelen.

In afwijking van wat voorafgaat kan de algemene vergadering evenwel, in het belang van de vennootschap en volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, beslissen dat alle of een deel van de nieuwe aandelen waarop in geld moet worden ingeschreven, niet bij voorkeur aan de aandeelhouders zullen worden aangeboden.

De uitoefening van het voorkeurrecht geschiedt overeenkomstig de wet.

Artikel 7 : Vraag tot volstorting.

Elke opvraging op niet volledig volgestorte aandelen zal gedaan warden op de door de raad van bestuur hiertoe bepaalde tijdstippen.

Een aandeelhouder die in gebreke blijft de stortingen te doen is, van rechtswege en zonder aanmaning, een intrest verschuldigd aan de vennootschap, berekend tegen de rentevoet die door de wet van twee augustus tweeduizend en twee is vastgesteld voor de betalingsachterstand in handelstransacties, vermeerderd met één procent. Daarenboven zal de raad van bestuur, na een aanmaning tot betaling die gedurende acht dagen volgend op haar betekening, zonder gevolg gebleven is, de vervallenverklaring van de aandeelhouder kunnen uitspreken en de aandelen behorend aan de in gebreke gebleven aandeelhouder doen verkopen. De opbrengst van deze verkoop zal aan de vennootschap toebehoren ten belope van de som die haar verschuldigd is uit hoofde van de opgevraagde stortingen, de intrest en de veroorzaakte kosten. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

' Artikel 8 : Toegestaan kapitaal.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan, mits vervulling van de formaliteiten en overeenkomstig de voorwaarden voorgeschreven in artikel 581 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de raad van bestuur de bevoegdheid toekennen om het kapitaal van de vennootschap in één of meer malen ten belope van een bepaald bedrag te verhogen. Deze bevoegdheid kan slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van het besluit tot toekenning ervan. De machtiging is hernieuwbaar. De kapitaalverhoging waartoe krachtens deze machtiging besloten wordt, kan geschieden door middel van omzetting van reserves.

De raad van bestuur is bevoegd na elke kapitaalverhoging binnen de grenzen van het toegestane kapitaal de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand,

De raad van bestuur kan, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht toegekend aan de aandeelhouders beperken of opheffen naar aanleiding van een kapitaalverhoging in geld, zelfs ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of haar dochtervennootschappen, mits naleving van de formaliteiten en onder de voorwaarden bij wet bepaald.

Artikel 9 ; Aard van de aandelen.

De aandelen zijn en blijven op naam,

Op de vennootschapszetel wordt voor de effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan op elk moment en op zijn kosten een certificaat van de inschrijving op naam van zijn aandelen opvragen.

Het register van aandelen op naam kan ook elektronisch bijgehouden worden. In dit geval, kan de raad van bestuur een derde van haar keuze aanduiden om dit elektronisch register bij te houden.

Artikel 10 : Overdracht van aandelen.

De aandelen van de vennootschap kunnen vrij overgedragen worden onder levenden en bij overlijden.

De rechten en verplichtingen verbonden aan een aandeel volgen het, in welke hand het ook overgaat.

De eigendom van een aandeel houdt de instemming van rechtswege mee met de maatschappelijke statuten

en de besluiten van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele overdracht van niet-volgestorte aandelen mag geschieden tenzij krachtens een bijzonder besluit, voor iedere overdracht, van de raad van bestuur en ten gunste van een door hem aanvaarde cessionaris.

Artikel 11 : Eigendom van een aandeel.

Voor de uitoefening van de aan de aandeelhouders toegekende rechten erkent de vennootschap slechts een enkele eigenaar voor ieder aandeel.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één persoon is aangewezen als enige eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 12 : Obligaties.

De vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, hypothecaire of andere obligaties uitgeven.

De raad van bestuur bepaalt het type en de rentevoet, de wijze en tijdstip van de aflossing en de terugbetaling der obligaties, de eventueel aan deze obligaties verbonden bijzondere waarborgen, alsook alle andere uitgiftevoorwaarden,

TITEL lll.

BESTUUR CONTROLE.

Artikel 13 : Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor een duur van maximum zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders worden benoemd en die door haar kunnen worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De functies van de uittredende bestuurders verstrijken onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter en eventueel een of meer ondervoorzitter(s) kiezen.

De algemene vergadering kan bezoldigingen toekennen aan de bestuurders die uit een vast bedrag bestaan. De raad van bestuur is tevens bevoegd om een vergoeding toe te kennen aan bestuurders die gelast worden met bijzondere taken of opdrachten. Deze bezoldigingen en vergoedingen zullen opgenomen worden in de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 14 : Vacature.

Ingeval van vacature van een plaats van bestuurder ingevolge overlijden, ontslag of anderszins, hebben de overige bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien tot de eerstvolgende bijeenkomst van algemene vergadering, waarop zal overgegaan worden tot de definitieve verkiezing.

De bestuurder benoemd ter vervanging van een ander waarvan de opdracht niet verlopen is, voltooit de termijn van deze laatste.

Artikel 15 ; Oproeping.

De raad van bestuur komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of, indien de voorzitter verhinderd is, op uitnodiging van een door zijn collega's aangeduide bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens als ten minste twee bestuurders erom verzoeken.

Behoudens bij hoogdringendheid, worden de ledenvan de raad van bestuur, ten laatste vierentwintig uren voor de vergadering, opgeroepen per brief, per fax, per e-mail of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarvan een materieel spoor blijft, voor zover de bestemmeling duidelijk identificeerbaar is. In geval van hoogdringendheid, worden de aard en de redenen van de dringendheid in de oproepingsbrief of in de notulen vermeld,

Indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet de oproeping niet gerechtvaardigd worden. Een bestuurder die op een vergadering aanwezig is verzaakt aan zijn recht om een klacht in te dienen niet betrekking tot de ongeldigheid van oproeping.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats, de datum en het uur aangeduid in de oproepingsbrief. Artikel 16 : Beraadslagingen.

Ai De read van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder mag, per brief, per fax, per e-mail of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarvan een materieel spoor blijft, voor zover de bestemmeling duidelijk identificeerbaar is, aan één van zijn collega's in de raad opdracht geven om hem op een bepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Voor de optelling van de stemmen wordt de opdrachtgever in voorkomend geval beschouwd als zijnde aanwezig.

BI In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De besluiten zullen in voorkomend geval gedateerd worden op de dag van ondertekening door de laatste bestuurder. Deze procedure kan niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening of het beroep op het toegestaan kapitaal.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

C! Iedere beslissing van de raad wordt bij eenvoudige meerderheid der stemmen genomen.

D/ Behoudens in uitzonderlijke gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, moet een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een besluit of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, zulks mededelen aan de andere bestuurders vooraleer de raad van bestuur een besluit neemt; de raad van bestuur en de vennootschap passen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen toe,

EJ Elke bestuurder kan deelnemen aan de beraadslagingen van een vergadering van de raad van bestuur en zijn stem uitdrukken door eender welk (tele)communicatie middel, zoals videoconferentie of conference cati. be bestuurder die deze telecommunicatietechnieken heeft gebruikt, wordt geacht aanwezig te zijn geweest tijdens de volledige duur van de beraadslaging en van de stemming. Wanneer beroep gedaan wordt op deze mogelijkheid, wordt zulks, samen met de identiteit van de bestuurders die hierop beroep doen, in de notulen vermeld.

Artikel 17 ; Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren, waarbij de gevolmachtigden bovendien tekenen namens de verhinderde of afwezige bestuurders die zij vertegenwoordigen. De notulen worden opgenomen in een speciaal register. De volmachten alsook de per brief, per fax, per e-mail of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarvan een materieel spoor blijft, uitgebrachte adviezen en stemmingen worden aan de notulen gevoegd.

Artikel 18 ; Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 19: Directiecomité en dagelijks bestuur.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap pf aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is belast met het toezicht van het directiecomité.

De voorwaarden van aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Behoudens in de uitzonderlijke gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, stelt een lid van Fret directiecomité dat een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een besluit of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, de andere leden hiervan in kennis vooraleer het comité beraadslaagt, Het directiecomité en de vennootschap passen de bepalingen toe van het artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen.

De leden van het directiecomité kunnen ter aile tijden door de raad van bestuur worden ontslaan.

De raad van bestuur kan bovendien het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, aan een of meer personen delegeren die hij kiest binnen of buiten de raad.

Hij benoemt en ontslaat de afgevaardigden tot dit bestuur, bepaalt hun vergoedingen en stelt hun bevoegdheden vast.

De raad van bestuur, het directiecomité evenals de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dit bestuur, eveneens speciale en bepaalde bevoegdheden verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

Artikel 20 ; Commissarissen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Indien de vennootschap één of meer commissarissen benoemt of moet benoemen, worden zij gekozen door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

De bezoldiging van de commissarissen worden door de algemene vergadering der aandeelhouders vastgesteld. Deze bezoldiging bestaat uit een vast bedrag dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld, Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de partijen.

De functies van de uittredende commissarissen houdt onmiddellijk op na de gewone algemene vergadering. Artikel 21 : Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd, in en buiten rechte:

-ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden;

-ofwel, binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden;

-ofwel, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder en een bestuurder die gezamenlijk optreden.

Deze ondergetekenden moeten geen blijk geven ten aanzien van derden van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Bovendien is de vennootschap geldig verbonden door de bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 1V.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 22 : Samenstelling en machten.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. Zij beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aanbelangt te verrichten of te bekrachtigen. De door de vergadering genomen besluiten zijn bindend ten aanzien van allen, zelfs jegens de afwezigen en de tegenstemmers.

Zij bestaat uit alle eigenaars van aandelen met stemrecht die allen stemgerechtigd zijn, hetzij rechtstreeks, hetzij door een gevolmachtigde, mits naleving van de statutaire bepalingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend, wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en quorum die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht noch met de geschorste aandelen,

Artikel 23 : Plaats en datum van de algemene vergadering.

De algemene,vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrief is vermeld.

pe gewone algemene vergadering komt bijeen op de derde vrijdag van de maand april, om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur of de commissaris kunnen te allen tijde een buitengewone of bijzondere algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort. Zij zijn verplicht een buitengewone of bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen op verzoek van de commissaris of wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen. De buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats en op het tijdstip die in de oproepingsbrief zijn vermeld.

De aandeelhouders kunnen. eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bedoeld in artikel 537 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn gerechtigd kennis te nemen van die besluiten,

Artikel 24 : Oproeping.

De oproepingen tot een algemene vergadering bevatten de dagorde van de vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Oproepingen worden per aangetekende brief verzonden, tenzij de geadresseerden uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, met inbegrip van fax en e-mail voor zover de geadresseerde duidelijk identificeerbaar is. Deze instemming kan worden uitgedrukt naar aanleiding van elke gewone algemene vergadering en zal desgevallend gelden voor de periode die loopt tot aan de volgende gewone algemene vergadering.

Artikel 25 Voorwaarden tot toelating en tot vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moeten de eigenaars van een aandeel tenminste drie werkdagen vóór de datum die voor de vergadering is vastgesteld, ingeschreven zijn in het register van de aandelen.

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde van zijn keuze aan wie hij schriftelijk of via een ander communicatiemiddel, met inbegrip van fax en e-mail voor zover de aandeelhouder duidelijk identificeerbaar is, mandaat heeft verleend.

De mede-eigenaars, vruchtgebruikers, schuldeisers en pandgevers moeten zich elk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat deze worden ingediend op de plaats en binnen de termijn die het bepaalt.

Vooraleer toegang te hebben tot de vergadering, dient de aanwezigheidslijst, met vermelding van de identiteit van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij aanhouden, door ieder van hen of door hun gevolmachtigde ondertekend te worden,.

Artikel 26 Bureau.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij afwezigheid, door een daartoe door zijn collega's aangewezen bestuurder, of bij afwezigheid van een bestuurder, door een aandeelhouder of diens gevolmachtigde.

De voorzitter wijst eventueel een secretaris aan. Indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat, mag de vergadering één of meerdere stemopnemers onder haar leden kiezen.

Artikel 27 : Verdaging,

De raad van bestuur heeft het recht, staande de vergadering, de gewone of buitengewone algemene vergadering, te verdagen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent.

De aldus nageleefde vormvereisten en de volmachten met betrekking tot de eerste vergadering blijven geldig voor de tweede vergadering.

De tweede vergadering beraadslaagt en stemt over dezelfde agenda. Haar besluiten zijn definitief.

Artikel 28 : Stemmen op afstand"

Indien de raad van bestuur het heeft voorgesteld in de oproepingsbrief, mag elke aandeelhouder op afstand stemmen aan de hand van het formulier dat door de vennootschap ter beschikking gesteld wordt van de aandeelhouders.

Het formulier zal de volgende vermeldingen bevatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De naam, voornamen of maatschappelijke naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of

maatschappelijke zetel;

-Zijn handtekening;

-Het aantal stemmen die de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen en de

vorm van de aandelen;

-Het bewijs dat de aandeelhouder de formaliteiten vereist voor het bijwonen van de algemene vergadering

heeft nageleefd;

-De agenda van de vergadering inclusief de voorstellen tot besluit;

-Voor elk punt op de dagorde, de richting van de stemming of de vermelding van de onthouding;

-De termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor de stemmen op afstand dient te ontvangen,

Er zal geen rekening gehouden worden met de formulieren die niet minstens drie werkdagen voor de

algemene vergadering werden overgemaakt aan de vennootschap.

De raad van bestuur mag een stemming op afstand organiseren onder elektronische vorm via één of

meerdere websites. De raad van bestuur bepaalt de modalitieten van de elektronische stemming.

Artikel 29 : Stemrecht.

Ieder aandeel waarvoor voldaan werd aan de stortingsplichten, geeft recht op één stem.

Artikel 30 : Beraadslaging.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda; zij kan andere punten

opnemen in de agenda voor zover alle aandeelhouders aanwezig zijn en unaniem beslissen om over deze

nieuwe punten te beraadslagen, of wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap

zulks vereisen.

Behoudens in de gevallen waarin het Wetboek van Vennootschappen een quorum en bijzondere

meerderheid voorschrijft, mag de algemene vergadering besluiten nemen, ongeacht het aantal aandelen

waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen

genomen.

Tenzij de algemene vergadering er anders over beslist geschiedt het stemmen bij handopsteken of per

naamafroeping.

Wanneer, in geval van benoeming, geen enkele kandidaat de eenvoudige meerderheid behaalt, wordt tot

herstemming overgegaan tussen de kandidaten die het grootst aantal stemmen behaalden. Bij staking van

stemmen bij die herstemming wordt de oudste kandidaat gekozen.

Artikel 31 : Notulen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die het vragen. De afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering die in

of buiten rechte dienen voorgelegd te worden, worden ondertekend hetzij door twee bestuurders, hetzij door

een gedelegeerd bestuurder,

TITEL V.

JAARREKENING WINSTVERDELING RESERVE.

Artikel 32 ; Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op die

datum maken de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op in overeenstemming met de wet.

Binnen de wettelijke termijnen wordt overgegaan tot de controle- en mededelingsmaatregelen die inzake

deze documenten worden opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 33 : Jaarrekening.

De gewcne algemene vergadering spreekt zich uit over de goedkeuring van de balans overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en van titel vier van deze statuten,

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd door

toedoen van de bestuurders bij de "NATIONALE BANK VAN BELGIË" neergelegd worden.

Artikel 34 : Verdeling van de winsten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Van die winst wordt vooraf een afneming gedaan van ten minste vijf procent om de wettelijke reserve te

vormen. Die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt.

Artikel 35 : Dividenden.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt op het tijdstip en de plaats die de de raad van bestuur bepaalt.

Deze laatste mag in toepassing van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen over te gaan

tot de uitkering van interim dividenden.

TITEL VI,

ONTBINDING VEREFFENING.

Artikel 36 : Ontbinding en vereffening.

De ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden besloten overeenkomstig de wettelijke

voorschriften.

Artikel 37 : Verdeling van het vereffeningsoverschot,

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en na betaling van de vereffening- of consignatiekosten die

hiertoe werden gedaan, wordt het netto actief, in geld of in aandelen, onder alle aandelen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen volgestort zijn in eenzelfde verhouding, moeten de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte

voet van gelijkheid te stellen, ofwel door opvragingen van bijkomende gelden ten laste van de onvoldoende

volgestorte aandelen, ofwel door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in aandelen, ten bate van de in een

hogere verhouding volgestorte aandelen.

TITEL VII.

ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

Artikel 38 : Woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze statuten kiest elke in het buitenland verblijvende aandeelhouder, bestuurder,

commissaris en vereffenaar woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar hem alle mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor

de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 39 ; Rechterlijke macht.

Geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen

en vereffenaars, die verband houden met de activiteiten van de vennootschap en met de uitvoering van deze

statuten, vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van de hoofdzetel, behoudens indien de

vennootschap hiervan uitdrukkelijk afziet.

Artikel 40 : Gemeenrecht.

De aandeelhouders zuilen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen stipt naleven. De

clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als

ongeschreven worden beschouwd,

INSCHRIJVINGEN IN GELD.

Op de 10.000 aandelen wordt in geld ingeschreven, tegen de prijs van 1.000,00 euro per stuk, door

- De naamloze vennootschap "CFE Contracting", 9.999 aandelen;

- De naamloze vennootschap "BENELMAT", 1 aandeel.

Samen : 10.000 aandelen.

De comparanten verklaren en erkennen dat ieder van deze aandelen werd volge-Istort door een storting van

1.000,00 euro, en dat het totale bedrag van die stortingen, te weten 10.000.000,00 euro gedeponeerd is op de

bijzondere rekening nummer IBAN BE38 7350 3913 8272 geopend ten name van de vennootschap in oprichting

bij de "KBC BANK".

DUUR VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2016 en de eerste gewone

algemene vergadering wordt gehouden in 2017.

BESTUURDERS:

Worden benoemd:

- De heer Patrick VERSWIJVEL, gedomicilieerd te 8300 Knokke, Piers de Raveschootlaan, 7;

- De heer Piet DEJONGHE, gedomicilieerd te 3090 Overijse, Groeneweg 184 A;

- De heer Renaud BENTEGEAT, gedomicilieerd te 75003 Paris, boulevard Beaumarchais 47 (France);

- De heer Fabien DE JONGE, gedomicilieerd te 1560 Hoeilaart, Tentrappenstraat, 33;

- De heer Ludovicus FRANKEN, gedomicilieerd te 2920 Kalmthout, Kastanjedreef, 9;

- De heer Koen JANSSEN, gedomicilieerd te 3191 Hever, L. Van Beethovenlaan 3.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de gewone algemene vergade-Iring van 2019 verstrijken.

Het mandaat van de bestuurders wordt niet bezoldigd.

COMMISSARIS:

Wordt benoemd:

Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem,

vertegenwoordigd door de heer BONNEFOY Pierre-Hugues, bedrijfsrevisor.

Zijn mandaat zal onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 verstrijken.

VOLMACHT:

De comparanten beslissen aan de BVBA CORPOCONSULT, te 1060 Brussel, Bernierstraat, 15, die handelt

met de bevoegdheid te subdelege-ren en tot de herroeping hiervan, aile volmachten over te dragen teneinde

alle vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de

vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij de Kamer voor

Ambachten en Neringen.

Il. Het blijkt uit het proces-verbaal van de vergadering van de raad van bestuur, dd 16 april 2015 wat volgt: 1.BENOEMING VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur beslist de heer Patrick Verswijvel, die aanvaard, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

2.MAATSCHAPPELIJKE HANDTEKENING

De raad van bestuur keurt de hierna volgende bijzondere machten goed, die in werking treden op datum van

16 april 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De huidige beraadslaging omvat in bijlage (de Bijlage) de link tussen de titels en de functies waarnaar verwezen wordt in onderhavige beraadslaging, alsook de namen van de gevolmachtigden, De actualisering van de Bijlage zal geschieden door twee Bestuurders gezamenlijk handelend.

Behoudens uitdrukkelijke andersluidende bepaling in onderhavige tekst en met uitzondering van de Gedelegeerd Bestuurder, zijn de mandatarissen niet gemachtigd om verder te delegeren tenzij middels een bijzondere volmacht voor een welomschreven handeling, beperkt in tijd en qua onderwerp. Elke volmacht en elke bijzondere volmacht dienen schriftelijk verleend te worden.

Deze bijzondere bevoegdheden doen geen afbreuk doen aan de organieke vertegenwoordiging van de vennootschap zoals geregeld in artikel 21 van de statuten.

(.Opening en beheer van bankrekeningen en gelijkgestelde

De Gedelegeerd Bestuurder gezamenlijk handelend met de Financieel en Administratief Directeur zijn gemachtigd om

-namens de vennootschap een rekening te openen of te sluiten, en namens de vennootschap volmachten te verlenen bij een financiële instelling teneinde bankverrichtingen uit te voeren,

-borgtochten en waarborgen af te leveren, over kredietlijnen voor bankgaranties te onderhandelen, beleggingen, wissel- en financiële verrichtingen uit te voeren.

Borgstellingen ten gunste van de vennootschap kunnen slechts verleend worden door een Gedelegeerd Bestuurder van de Groep CFE samen handelend met de Financieel en Administratief Directeur van de Groep CFE.

Voornoemde gevolmachtigden mogen deze bevoegdheid niet verder delegeren, behoudens krachtens een specifieke machtiging door de raad van bestuur

((.Aankoop, oprichting, overdracht, herstructurering of vereffening van een vennootschap

Elke akte van oprichting, verwerving van een meerderheids- of minderheidsparticipatie, overdracht, herstructurering (fusie, splitsing, gelijkgestelde verrichting, inbreng of overdracht van een algemeenheid of van een bedrijfstak) of vereffening van een vennootschap (met uitzondering van akten aangaande de oprichting of vereffening van een tijdelijke handelsvennootschap), verleden namens de vennootschap, moet ondertekend worden door twee Bestuurders gezamenlijk handelend of door een hiertoe specifiek door de raad van bestuur aangewezen gevolmachtigde,

Voornoemde gevolmachtigden mogen deze bevoegdheid niet verder delegeren, behoudens krachtens een specifieke machtiging door de raad van bestuur.

111.Handelingen van dagelijks bestuur

De handelingen van dagelijks bestuur die niet behoren tot hogergenoemde handelingen (I en II) worden gekwalificeerd als handelingen van dagelijks bestuur in de zin als hierna omschreven.

Worden beschouwd als handelingen van dagelijks bestuur met financiële verbintenis: offertes gericht aan een klant voor werkzaamheden en diensten, bestellingen gericht aan een leverancier, contracten met een klant of een leverancier, alsook vastgoedtransacties (of iedere wijziging aangebracht aan deze verbintenissen). Deze verbintenissen mogen enkel genomen of ondertekend worden door gevolmachtigden met een niveau minstens gelijk aan dat van de personen die bevoegd zijn om krachtens de hiernavolgende bepalingen te ondertekenen:

IIIS1De handelingen van dagelijks bestuur met een financiële verbintenis worden rechtsgeldig ondertekend:

-zonder beperking van het bedrag of met betrekking tot de oprichting of de vereffening van een tijdelijke

handelsvennootschap :

gezamenlijk door twee Bestuurders of door de Gedelegeerd Bestuurder gezamenlijk met een Directeur;

-tot een bedrag van vijfentwintig miljoen euro per akte:

gezamenlijk door een Bestuurder en een Directeur die vermeld wordt in de Bijlage;

-tot een bedrag van twee miljoen vijfhonderdduizend honderdvijftigduizend euro per akte: gezamenlijk door twee Directeurs die vermeld worden in de Bijlage.

111.2De handelingen van dagelijks bestuur met betrekking tot Human Resources (aanwerving of ontslag van personeel, toekenning van loonsverhoging of van vergoedingen in natura, bezoldigingen,..) worden rechtsgeldig

"

-,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ondertekend door de Directeur Human Resources van de Groep CFE samen handelend met een Bestuurder voor de bedienden en samen handelend met een Directeur voor de arbeiders.

lll.3De overige handelingen van dagelijks bestuur worden rechtsgeldig ondertekend hetzij zoals hierboven aangegeven in paragraaf IILI , hetzij gezamenlijk door twee medewerkers die hiertoe een machtiging ontvingen van twee mandaathouders vermeld in paragraaf 111.1 gezamenlijk handelend.l)

TABEL VAN FUNKTIES:

De Gedelegeerd Bestuurders van de Groep CFE:

-Renaud BENTEGEAT, 75003 Paris, boulevard Beaumarchais 47 (Frankrijk)

-Piet DEJONGHE, 3090 Overijse, Groeneweg 184 A

lI)De Financieel en Administratief Directeur van de Groep CFE:

Fabien DE JONGE, 1560 Hoeilaart, Tentrappenstraat, 33

De Directeur Human Resources van de Groep CFE:

Gabriel MARIJSSE, 1410 Waterloo, Avenue des Perdrix, 5

III)De Gedelegeerd Bestuurder

Patrick VERSWIJVEL, 8300 Knokke, Fiers de Raveschootlaan, 7

IV)De Bestuurders:

-Piet DEJONGHE, 3090 Overijse, Groeneweg 184 A

-Renaud BENTEGEAT, 75003 Paris, boulevard Beaumarchais 47 (Frankrijk)

-Fabien DE JONGE, 1560 Hoeilaart, Tentrappenstraat, 33

-Ludovicus FRANKEN, 2920 Kalmthout, Kastanjedreef, 9

-Koen JANSSEN, 3191 Hever, L. Van Beethovenlaan 3

V)De Financieel en Administratief Directeur:

Antoine MERCKAERT, 9570 Lierde, Lindestraat 8

VI)De Directeurs:

-Joël MONIN, 1300 Wavre, chemin du Borgendael 35 boîte 2

-Hans SCHUTTE, 3335 De Zwijndrecht, Klarinetsingel 136 (Nederland)

-Alex VANDEMEULEBROECKE, 2940 Hoevenen, P.J. Tijsmanslaan 47

-Jean-Charles VEREERSTRAETEN, 1190 Vorst, Rodenbachstraat 143/3

-Jan VERSCHUEREN, 2950 Kapellen, Pioeniaan 7

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte van 16 april 2015, volmachten, bankattest, proces-verbaal van de raad van bestuur van 16 april 2015.

Uittreksel afgegeven overeenkomstig artikel twee, paragraaf vier, van het Wetboek van Vennootschappen

met het oog op de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en het verkrijgen van de

juridische persoonlijkheid door de nieuwe vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

David INDEKEU, notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 MEI 2015

afdelin9Mrpen

MUNI

N11

Ondernemingsnr : 0628.818.633

Benaming

(voiuit) : CFE Infra

(verKort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 16 - b12 - Garden Square Blok D (volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van overdracht van een bedrijfstak door de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE", ten voordele van de naamloze vennootschap "CFE INFRA".

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 12 mei 2015 door David INDEKEU, notaris te Brussel, wat

volgt

ZIJN VERSCHENEN :

A.

1. De naamloze vennootschap "Conseils Gestion Organisation", ge-vestigd te 6280 Gerpinnes, rue de' Bertransart, 61, met ondememingsnum-mer 0427.607.573 (RPR Charleroi), vertegenwoordigd door de heer DELAUNOIS Philippe Maxime, geboren te Erquelinnes op 12/11/1941, gedomicilieerd te 1380 Lasne, Chemin de Couture 3A;

2. De heer BENTEGEAT Renaud Marie René, geboren te Bordeaux (Frankrijk), op 02/08/1953, NN 534802009-22, gedomicilieerd te 75003 Parijs (Frankrijk), 47, Boulevard Beaumarchais;

3. De heer DEJONGHE Piet Johan Emiel, geboren te Roulers, op 12110/1966, NN 66101231109, gedomicilieerd te 3090 Overijse, Groene-weg 184A;

4, De heer BERTRAND Luc Jacques Léon César, geboren in Congo, op 14/02/1951, NN 51021449771, gedomicilieerd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Gouvernementsweg 67;

5. De heer BERTRAND John-Eric Fernand Pascal César, geboren in het Verenigd Koninkrijk, op 16/11/1977, NN 77111637365, gedomicilieerd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Fazantenparklaan 43;

6. De heer SUYKENS Jan Hendrik Maria Suzanne, geboren te Wil-rijk, op 03/08/1960, NN 60080349552, gedomicilieerd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai, 4/61;

7. De heer JANSSEN Koen, geboren te Bree, op 13/08/1970, NN 70081321746, gedomicilieerd te 3191 Schiplaken -- Boortmeerbeek, Van Beethovenlaan 3;

8. De heer DELUSINNE Philippe Omer, geboren te Ronse, op 15/04/1957, NN 57041522367, gedomicilieerd te 1651 Lot, Donderveldstraat 63;

9. De heer LABEYRIE Christian, geboren te Parijs (Frankrijk), op 08/10/1956, paspoort nummer 04TK11698, gedomicilieerd te 92500 Rueil-Malmaison (Frankrijk), avenue de l'Impératrice Joséphine 30 ter ;

10. De naamloze vennootschap "CONSUCO", gevestigd is te 1180 Brussel, Foestraetslaan, 33A, Ondernemingsnummer 0433.773.805 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door de heer BOUCKAERT Alfred. Joseph, geboren te Brugge, op 02/08/1946, NN 460802307-73, gedomicilieerd te 1180 Brussel, Foestraetslaan, 33A;

11. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ciska SERVAIS", gevestigd te 2650 Edegem, Boerenlegerstraat 204, Ondernemingsnummer 0867.862.463 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door Mevrouw SERVAIS Ciska Carmen, geboren te Antwerpen, op 02/05/1965, gedomicilieerd te 2650 Edegem, Boerenlegerstraat 204;

12. De heer STEYAERT Jan, geboren te Tielt, op 29/01/1945, NN 45012916118, gedomicilieerd te 9831 Deurle, Kriekenbergdreef, 4 ;

13. De heer BERNARD Alain, geboren in Congo, op 29/12/1955, NN 55122921161, gedomicilieerd te 9111 Belsele, Bosstraat 28.

Vormend samen de totaliteit van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE", in het Frans "COMPAGNIE D'ENTREPRISES CFE", in het kort "CFE", (Ondernemingsnummer : BTW BE 0400.464.795 (RPR Brussel)), waarvan de zetel gevestigd is te Oudergem (1160 Brussel), Herrmann-Debrouxlaan, 40-42, opgericht onder de naam "COMPAGNIE GENERALE DE CHEMINS DE FER SECONDAIRES", volgens akte verleden voor de notaris VANDERVELDE, te Brussel, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

eenentwintig juni achttienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staats'iblad van zevenentwintig juni achttien-honderd tachtig, onder nummer 911, en waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en laatst volgens proces-verbaal opgemaakt op dertig april tweeduizend veertien door David INDEKEU, ondergetekende notaris, bij uittrek-isel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, onder nummer 14104311.

B.

1. De heer VERSWIJVEL Patrick Georges, geboren te Mortsel, op 25/05/1955, NN 55052553304, gedomicilieerd te 8300 Knokke, Piers de Raveschootlaan, 7;

2. De heer BENTEGEAT Renaud Marie René, geboren te Bordeaux (Frankrijk), op 02/08/1953, NN 534802009-22, gedomicilieerd te 75003 Parijs (Frankrijk), 47, Boulevard Beaumarchais;

3. De heer DEJONGHE Piet Johan Emiel, geboren te Roeselaere, op 12110/1966, NN 66101231109, gedomicilieerd te 3090 Overijse, Groene-weg 184A;

4. De heer DE JONGE Fabien Jean-René, geboren te Hoei, op 02/01/1972, NN 72010210593, gedomicilieerd te 1560 Hoeilaart, Tentrap-penstraat, 33;

5. De heer FRANKEN Ludovicus Petrus, geboren te Kalmthout, op 12/311951, gedomicilieerd te 2920 Kalmthout, Kastanjedreef, 9;

6. De heer JANSSEN Koen, geboren te Bree, op 13/0811970, NN 70081321746, gedomicilieerd te 3191 Schiplaken  Boortmeerbeek, Van Beethovenlaan 3.

VERTEGENWOORDIGING.

De comparant onder B.S. wordt hier vertegenwoordigd door de comparant onder B.4., volgens volmacht die hieraan gehecht zal blijven.

Vormend samen de totaliteit van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap « CFE INFRA », (Ondernemingsnummer : BTW BE 0628.818.833 (RPR Antwerpen)), waarvan de zetel gevestigd is te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 16 - b12 Garden Square Blok D, opgericht volgens akte verleden voor David INDEKEU, notaris te Brussel, op zestien april tweeduizend vijftien, bij uittreksels bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes met tweeduizend vijftien, onder nummer 15064217.

Welke raden van bestuur onder A. en B. ons verklaard en verzocht hebben te akteren, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen, het onderhavig voorstel van overdracht van de bedrijfs-tak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE" door de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE" ten voordele van de naamloze vennootschap "CFE INFRA", dat de partijen, overeenkomstig artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de regeling omschreven in artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren te onderwerpen.

De overgedragen bedrijfstak betreft de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", die tot doel heeft de in België alsmede in het buitenland, technische studie en uitvoering van alle werken op het gebied van de bouw en de burgerlijke bouwkunde, infrastructuurwerken, wegenwerken en alle hieruit voortvloeiende bijhorende werken en diensten.

De bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE" omvat het geheel van de activa en passiva - zowel de rechten als de verplichtingen - die recht-streeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", inclusief maar niet beperkt tot, de intellectuele eigendomsrechten, de outillage, de contracten, de voorraden, de vorderingen, de werknemers die verbonden zijn met de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", de passiva, alle boeken, archieven, administratie en andere data en documenten verbonden met de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", baar geld, met inbegrip van cash equivalenten, zoals bankrekeningen, commercial paper, en dergelijke meer, evenals alle andere rechten en verplichtingen buiten balans gerelateerd aan de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", waarvan de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE" titularis is op de datum van overdracht.

Partijen ontslaan de ondergetekende notaris ervan om uitvoeriger in te gaan op de omschrijving van de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE" in onderhavige akte.

Ter voorkoming van twijfel omtrent de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE", worden de activa en/of passiva, rechten en/of verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij al dan niet behoren tot de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", evenals deze die niet gekend zijn op de datum van over-dracht en waarvan bij ontdekking niet met zekerheid kan worden vastge-steld of zij al dan niet behoren tot de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", van rechtswege geacht niet te zijn overgedragen en derhalve toegewezen te zijn aan de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE".

1. Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de betrokken vennootschappen (art 760 § 2, 1' van het Wetboek van Vennootschappen):

" Overdragende vennootschap.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam en ondernemingsnummer:

AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE, ondemerningsnummer 0400.464.795 (RPR

Brussel)

Doel: De vennootschap heeft als doel het bestuderen en uitvoeren, in België alsmede in het buitenland, hetzij alleen hetzij gezamenlijk met andere natuurlijke of rechtspersonen, publiek- of privaatrechtelijk, voor eigen rekening of voor rekening van publiek- of privaatrechtelijke derden, van welkdanige aanneming van werken en bouwwerken, in alle en elk van haar beroepen, onder andere elektriciteit en milieu.

Zij kan eveneens diensten aanverwant aan deze activiteiten verle-nen, voor de promotie ervan zorgen, deze rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten of in concessie brengen, alsmede welkdanige aankoop-, verkoop- huur, verhuur-, of leasingverrichting uitvoeren die verband houdt met deze aannemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemingen verwerven, houden of overdragen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of maatschappij, bij wijze van verwerving, fusie, splitsing of andersom.

Zij kan alle commerciële, industriële, administratieve, financiële verrichtingen uitvoeren, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrecht-streeks verband houden met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of van aard zijn am de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen, zowel voor haarzelf als voor haar dochtervennootschappen.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de bij artikel vijfhonderd negenenvijftig van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorwaarden.

Maatschappelijke zetel; Oudergem (1160 Brussel), Herrmann-Debrouxlaan, 40-42.

" Rechtverkrijgende vennootschap.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam en ondememingsnummer;

"CFE INFRA", ondernemingsnummer 0628.818.833 (RPR Antwer-pen).

Doel:

De vennootschap heeft als doel ;

a) in België alsmede in het buitenland, hetzij alleen hetzij geza-menlijk met andere natuurlijke of rechtspersonen, publiek- of privaatrechtelijk, voor eigen rekening of voor rekening van publiek- of privaatrechtelijke derden, welkdanige aanneming van werken en bouwwerken, in alle en elk van haar vakmanschappen;

b) de technische studie en uitvoering van alle werken op het gebied van de bouw en de burgerlijke bouwkunde, infrastructuurwerken, wegenwerken en alle hieruit voortvloeiende bijhorende werken;

c) het verlenen van diensten en het stellen van welkdanige aan-koop-, verkoop- huur-, verhuur-, of leasingverrichting die verband houden met deze activiteiten;

d) het op eender welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks aanhouden, verwerven of overdragen van deelnemingen in iedere bestaan-de of op te richten vennootschap of' maatschappij, bij wijze van o.m. aankoop, opslorping, splitsing.

e) Zij kan alle hoegenaamde commerciële, industriële, admini-stratieve, financiële, roerend en onroerende verrichtingen uitvoeren, die op eender welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, deels of volledig, in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen, voor haarzelf of voor haar dochtervennootschappen,

f) Zij kan aan vennootschappen waarin zij een belang of deelne-ming heeft alle hoegenaamde diensten

verstrekken inzake administratie, financiën, informatica, cash-beheer, studie, expertise, bestuur en

adviesverlening in de meest brede zin,

Maatschappelijke zetel:

2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 16 - b12 Garden Square Blok D.

2. Datum vanaf welke de aandelen uitgereikt door de rechtvérkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

Niet van toepassing, aangezien het een overdracht van bedrijfstak betreft en er derhalve geen aandelen zullen worden uitgereikt.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de overgedragen bedijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de rechtverkrijgende vennootschap (art 760 § 2, 3° van het Wetboek van Vennootschappen);

De handelingen van de overgedragen bedrijfstak zullen boekhoud-kundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de rechtverkrijgende vennootschap vanaf de datum van het verlijden van de authentieke akte van overdracht.

4. Bijzonder voordeel toegekend aan de be-"stuurs-'organen van de betrokken vennootschappen (art 760 § 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen):

Er wordt aan de leden van de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

Prijs en voorwaarden van de overdracht:

De prijs voor de overdracht van de bedrijfstak 'BURGERLIJKE BOUWKUNDE" werd vastgesteld op twee miljoen driehonderdzevenen-tachtigduizend euro (2.387.000 EUR). De definitieve prijs zal vastgesteld worden op de datum van de authentieke akte van overdracht, op basis van de tussentijdse balans per 31 maart 2015,

Verantwoording van de overdracht:

De overdracht van de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE" aan °CFE INFRA" ligt in de lijn van de indeling van de activiteiten van de groep CFE in verschillende polen, die op hun beurt onderverdeeld zijn in 7 onderscheiden divisies, waaronder de divisie "BURGERLIJKE BOUWKUNDE", De overdracht van de bedrijfstak "BURGERLIJKE BOUWKUNDE" door de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE" aan de naamloze vennootschap "CFE INFRA" beoogt derhalve een duidelijk onderscheid te maken tussen de verschillende polen en divisies, door onder meer de bedrijfstakken onder te brengen in verschillende divisies en zodoende op termijn, een meer efficiënt operationeel beheer mogelijk te maken van elke vennootschap die tot eenzelfde divisie behoort.

Neerlegging van het voorstel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het voorstel van overdracht van een bedrijfstak wordt door de zor-gen van de notaris David INDEKEU, daartoe gevolmachtigd door de orga-nen van bestuur van de aan de overdracht deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van de naamloze vennootschap "AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ CFE" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en van de naamloze vennootschap "CFE INFRA" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 12 mei 2015, volmachten,

boekhoudkundige situatie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

David INDEKEU, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CFE INFRA

Adresse
LAARSTRAAT 16 BUS 12 GARDEN SQUARE BLOK D 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande