CHASFROG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHASFROG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.994.964

Publication

31/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305685*

Neergelegd

29-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849994964

Benaming (voluit): Chasfrog

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op negenentwintig oktober

tweeduizend twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Chasfrog .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VENGRESS , met maatschappelijke zetel te

2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13, rechtspersonenregister Antwerpen 0874.042.353;

* de heer VANLUCHENE, Pascal Silvère Antoine, wonende te 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 13.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- de vennootschap Vengress, voormeld, zesenzestig euro zevenenzestig cent;

- de heer Pascal Vanluchene, voormeld, twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig september tweeduizend veertien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer VANLUCHENE, Pascal, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden:

·ð De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OUTCOME , rechtspersonenregister Brussel 0472.458.294, met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kamelialaan 10, en met exploitatiezetel te 1830 Machelen, Dorpsplein, vertegenwoordigd door mevrouw Getteman Ilse, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kamelialaan 10, of de heer De Smet Patrick, wonende te 1982 Zemst (Elewijt), Populierendreef 5;

·ð De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Cedipec , met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, rechtspersonenregister Antwerpen 0470.309.052, vertegenwoordigd door Declercq Peter Jan Liliane, IAB Accountant-Belastingconsulent, wonende te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24,

aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Het verlenen van opleidingen, bijstand, advies, coaching, mentoring en leiding aan bedrijven, particulieren en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van beheer, organisatie, strategie, ondernemingsschap, marketing, verkoop, financiën, risicokapitaal, fiscaliteit, boekhouding, administratie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

onderzoek en ontwikkeling, technologie, techniek, productontwikkeling, productie, verwerking en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

Het uitoefenen van bestuurdermandaten en functies in andere ondernemingen, het optreden als vereffenaar in vennootschappen.

De publiciteit, reclame, marketing en communicatie in het algemeen in al haar vormen en de uitvoering van alle nodige activiteiten met het oog op realisatie van deze publiciteit, reclame, marketing en communicatie in het algemeen en zonder enige beperking.

De organisatie van evenementen, feesten, exposities, congressen en analoge manifestaties in het binnen-en buitenland.

Handelen in de hoedanigheid van een studiebureau, van een organisatie- en adviesbureau inzake informatie- en telecommunicatietechnologie en automatisering.

Het uitvoeren van alle activiteiten inzake onderzoek en ontwikkeling, productie, studiewerk, aankoop en verkoop, import en export, verzending, distributie en informatisering.

Het nemen van een belang het zij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in eender welke vennootschap en onderneming, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag tevens eender welk akkoord sluiten met het oog op rationalisatie, samenwerking, vereniging of andere met zulke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Het optreden als tussenpersoon in de onderhandelingen met het oog op het verwerven van het geheel of een deel van de aandelen, in de breedste zin van het woord.

Het opzetten van bedrijven via deelname of investering; het verwerven en behouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle roerende en onroerende verrichtingen, onder meer het ruilen, verkavelen, kopen en verkopen, promoten, de agentuur en vertegenwoordiging, het beheer en de uitbating alsmede het huren, verhuren en afsluiten van leasingovereenkomsten van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten, verbouwen, onderhouden, verfraaien, inrichten en/of decoreren van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen en/of zakelijke rechten te bevorderen.

De oprichting en uitbating van een bedrijvencentra: het ter beschikking stellen van een hiervoor ingericht onroerend goed, dienend tot kantoor-, opslag- en/of archiefruimte, magazijn, parking en andere hieraan verbonden ruimten, het ter beschikking stellen van alle accommodatie nodig voor de uitbating van een onderneming zoals nutsvoorzieningen, sanitair, e.a. , het ter beschikking stellen van alle communicatiemiddelen (telefoon, fax, internet, ...) en hard- en software nodig voor een efficiënte organisatie en werking, het verzorgen van de nodige logistieke bijstand met betrekking tot de aangeboden middelen, het ter beschikking stellen van kantoormateriaal en meubilair. Deze opsomming is niet limitatief en dient niet als beperkend te worden beschouwd.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren en valoriseren, bekomen en verlenen van licenties op eender welk(e) octrooi, kennis en andere intellectuele rechten.

De aankoop en verkoop, import en export, de agentuur en vertegenwoordiging in het algemeen van eender welk goed, en in het kort elke handeling als commerciële tussenpersoon.

Het persoonlijk en zakelijke borg verlenen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken in het voordeel van derden.

Tevens zal de vennootschap zich op eender welke wijze kunnen interesseren in eender welke zaak, bedrijf of onderneming met eenzelfde, een analoog of gerelateerd maatschappelijk doel of met een doel dat van die aard is dat het de ontwikkeling van de vennootschap begunstigt, de vennootschap primaire materialen verschaft, de liquiditeit van de producten van de vennootschap vereenvoudigt of klantenbestand vergroot.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig, inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig

de wettelijke bepalingen terzake.

11. Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur ge-

houden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CHASFROG

Adresse
PETER BENOITSTRAAT 13 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande