CHEIDER - AL TAHARAS HAKODESH

Association sans but lucratif


Dénomination : CHEIDER - AL TAHARAS HAKODESH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 471.919.450

Publication

04/08/2014
ÿþ"

~

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

UILI~nmu~~u~~~n~uu

iai yaoe



lYt._T'T"". C~cr.hl~~nh xf n kcQphfàndEll

Antwerpen

2 3 JULI 2014

afdelirGQffferpen

Ondernemingsnr : 0471.919.450

Benaming

(voluit) : CHEIDER - AL TAHARAS HAKODESH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Oostenstraat 13, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering van Cheider - Al Taharas Hakodesh Vzw heeft op 17 juli 2014 besloten tot ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereniging.

De vergadering wordt geopend met de vaststelling dat het vereist aantal leden van de vergadering aanwezig, is om statutair te kunnen beslissen. De heer HOLZMAN Jacob wordt aangeduid als voorzitter van de Algemene Vergadering. De voorzitter opent met het overlopen van de dagorde : vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vzw, benoeming van de vereffenaar, bestemming van de gelden, ontslag van bestuurders en. vereffenaar.

De algemene vergadering van Cheider - Al Taharas Hakodesh Vzw heeft met eenparigheid van stemmen' besloten tot de vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereniging. Alle bestuurders worden ontslaan uit hun functie; de heer HOLZMAN Jacob (voorzitter van de raad van bestuur), de heer VVEINBERGER Daniel ( penningmeester ), de heer KRAUS Shmuel (secretaris).

De vergadering heeft de heer HOLZMAN Jacob ( Oostenstraat 11, 2018 Antwerpen) aangesteld tot vereffenaar. De vergadering machtigt de vereffenaar alle nodige daden te stellen om deze vereffening tot een goed eind te brengen en dit zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering.

De vzw heeft geen schulden, noch goederen of andere eigendommen die ten gelde moeten worden' gemaakt. Eveneens heeft zij geen kas - of banktegoeden. De vereffening kan dus onmiddellijk worden. afgesloten. De vereffenaar de heer HOLZMAN Jacob wordt hierbij van zijn taak ontslaan. De vereffening van de' vzw wordt bij deze afgesloten en de vzw houdt bijgevolg op te bestaan.

De boekhouding zal bewaard worden bij de heer HOLZMAN Jacob, Oostenstraat 11, 2018 Antwerpen voor een periode van vijf jaar.

De voorzitter sluit de vergadering met het voorlezen van het proces verbaal, waarmee de aanwezigen zich akkoord verklaren.

HOLZMAN Jacob

Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHEIDER - AL TAHARAS HAKODESH

Adresse
OOSTENSTRAAT 13 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande