CHEZ BRU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHEZ BRU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.839.125

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-10-2014

Griffie

*14309320*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563839125

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Anka Resto

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Naamloze vennootschap

(verkort) :

van de Wervelaan 50 2970 Schilde

Onderwerp akte :

Blijkens akte verleden voor notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 7 oktober 2014, nog te registreren, werd door:

a) "LOCAMO", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, De Zevenster 22, BTW BE0420.008.317, rechtspersonenregister Antwerpen 0420.008.317.

b) de heer VAN STEENBERGEN Koenraad Jozef Maria, geboren te Antwerpen op 12 februari 1972, [rijksregisternummer : 72.02.12-347.43], echtgenoot van mevrouw Van Broeckhoven Katia, wonende te 2970 Schilde, van de Wervelaan 50.

1. Een Naamloze Vennootschap opgericht onder de benaming ANKA RESTO.

2. De werkelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Van de Wervelaan 50. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur. De raad van bestuur zal in België en in het buitenland bijhuizen, kantoren en zetels ter uitbating kunnen vestigen.

3. De vennootschap heeft tot doel:

" De uitbating van een drankgelegenheid, verbruikssalon, restaurant en horecabedrijf, alsook het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden zoals: traiteur, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, de aan- en verkoop van dranken, bieren, wijnen, likeuren en rookartikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin;

" Het in huur geven en nemen van lokalen teneinde daar horeca-activiteiten uit te oefenen, dit alles in de ruimste zin;

" Het inrichten en organiseren van feestelijkheden, recepties, bedrijfsfeesten, in de ruimste zin;

" De groot-en kleinhandel en de in- en uitvoer van alle horecabenodigdheden en meubilair, inrichting en installaties voor horecazaken;

" Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

" Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden as vereffenaar;

" Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

" Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

" De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

" Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel,

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in

hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdtwintigduizend euro (¬

120.000,00).

Het is volledig volstort zoals blijkt uit het overhandigde bankattest van 29 september 2014.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, genummerd van 1 tot en met 100.

De aandelen zijn ingedeeld in twee (2) klassen, te weten de klasse A en B:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die werden genummerd van 68 tot en met 100 en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van Baandelen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden verworven als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen.

In toepassing daarvan zullen de A-aandelen die aan hen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden overgedragen kwalificeren als B-aandelen met ingang van de datum van overdracht;

6. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Er moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, te weten één A-bestuurder en één B-bestuurder. Deze toestand houdt aan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden verkozen onder de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders conform hierna gemelde voordrachtregeling:

" Twee/derden van de bestuurders (A-bestuurders) zullen door de algemene vergadering van aandeelhouders dienen gekozen te worden uit (een) lijst(en) die door de houder(s) van de klasse A-aandelen dien(t)(en) voorgedragen te worden;

" Een/derde van de bestuurders (B-bestuurders) zal door de algemene vergadering van aandeelhouders dienen gekozen te worden uit (een) lijst(en) die door de houder(s) van de klasse Baandelen dien(t)(en) voorgedragen te worden;

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kan twee afgevaardigde bestuurders aanduiden, waarvan steeds één A-bestuurder en één B-bestuurder.

Voor alle handelingen zal de vennootschap geldig gebonden zijn door de handtekening van twee bestuurders samen handelend.

7. De regelmatig gevormde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid der aandeelhouders. Haar beslissingen zijn bindend, zelfs voor de afwezigen.

De jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand mei om 17.00u.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

9. Door de zorgen van de raad van bestuur wordt elk jaar een inventaris en een jaarrekening opgesteld. Deze jaarrekening bestaat uit balans, resultatenrekening en toelichting en vormt één geheel.

10. In geval van ontbinding, zal de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

1. Aandelen van klasse A, hierna ook A-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die werden genummerd van 1 tot en met 67 en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van A-aandelen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalsverhoging dan wel als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen.

In toepassing daarvan zullen de B-aandelen die aan hen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden overgedragen kwalificeren als A-aandelen met ingang van de datum van overdracht.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten der vereffening of na consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

2. Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Kosten.

Partijen verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer tweeduizendenhonderd euro bedragen.

12. BENOEMINGEN

Zij benoemt tot bestuurders:

1. mevrouw VAN BROECKHOVEN Ann Kristine, geboren te Antwerpen op 24/04/1969, echtgenote van de heer Loontjens Erik Karel Yvonne, wonende te 2970 Schilde, De Zevenster 22, als A-bestuurder.

2. LOCAMO, nv te Schilde, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Erik Loontjens, voornoemd, als A-bestuurder.

3. de heer Koenraad Van Steenbergen, voornoemd, als B-bestuurder.

Allen hier aanwezig en die aanvaarden.

De mandaten van de aldus benoemde bestuurders, , die allen aanvaarden, zullen verstrijken bij het

einde van de jaarvergadering in 2018.

De mandaten zijn bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. VOLMACHT

De raad van bestuur geeft bij deze volmacht aan Fiduciaire Ten Hove II bvba te Borsbeek, Herentalsebaan 271, vertegenwoordigd door de heer Dirk Troch, en al zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen, en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Notaris Paul ROMMENS

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

25/02/2015
ÿþmod 1Lt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FEBY 2015

afd&ili Âiltwerpen

*15030620*



Dil



Ondernemingsnr : 0563.839.125 ;

Benaming (voluit) : ANKA RESTO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Van de Wervelaan 50

2970 Schilde

11

Onderwerp akte : NV: wijziging

E3lijkens proces-verbaal opgemaakt voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer,; gemeente Hoogstraten op 9 februari 2015 werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "ANKA RESTO" naamloze vennootschap, opgericht; blijkens akte verleden voor notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 7 oktober 2014,: ;; gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2014 onder nummer 14309320.; Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Van de Wervelaan 50, BTW;

BE0563.839.125, rechtspersonenregister Antwerpen 0563.839.125. "

Waarbij na beraadslaging door de vergadering werd beslist als volgt:

eerste beslissing

Aan de hierna vernoemde bestuurders wordt ontslag verleend met ingang van heden:

1, mevrouw VAN BROECKHOVEN Ann Kristine, bestuurder, geboren te Antwerpen op 24 april:

1969, [rijksregisternummer: 69.04.24-400.66], wonende te 2970 Schilde, De Zevenster 22.

2. "LOCAMO" NV, bestuurder, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, De Zevenster 22,

BTW BE0420.008.317, RPR Antwerpen 0420.008.317, hier vertegenwoordigd door haar vaste:

vertegenwoordiger de heer Erik Loontjens, voornoemd.

Tweede beslissing:

pe maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in "CHEZ BRU N.V.".

eerde beslissing:

pe maatschappelijke zetel wordt met ingang van heden verplaatst naar 2970 Schilde,;

Kasteeldreef 2,

Vierde beslissing:

Artikel vijf van de statuten wordt als volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op;

11 HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 120.000,00).

Het is volledig volstort,

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale;

waarde, genummerd van 1 tot en met 100.

Viifde beslissing:

Artikel zes, punt b) van de statuten met als titel "Overdrachts- en overgangsbeperkingen" wordt

geschrapt.

Zesde beslissing:

Artikel 9 van de statuten wordt als volgt aangepast:

11 "9.1. Samenstelling en benoeming

pe vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd; door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt; met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste; mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming ende beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notariis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

Er moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer op een algemene vergadering van

aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan. Deze toestand houdt

aan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle

middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde door de

algemene vergadering worden ontslagen, De bestuurders zijn herbenoembaar,

9.2. Voor itterscha" en af.evaardi.de bestuurders

De voorzitter wordt benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste

aanwezige bestuurder.

Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste

vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigd, determinerend zijn,

De raad van bestuur kan één of twee afgevaardigde bestuurders aanduiden.

De duur van het mandaat mag zes jaar niet te boven gaan onverminderd de mogelijkheid van

herbenoeming.

Zevende beslissing

Artikel 13 van de statuten wordt als volgt aangepast:

Voor alle handelingen za! de vennootschap geldig gebonden zijn door de handtekening van twee

bestuurders samen handelend of één gedelegeerd bestuurder.

Achtste beslissing

Worden benoemd tot bestuurders:

- De heer Wout Bru, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

De naamloze vennootschap LOCAMO, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Loontjens, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

De gewone commanditaire vennootschap B & L Project, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Raapstraat 4 RPR Antwerpen 0882.368.814, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Jacques Suzy, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders.

Negende beslissing:

De vergadering geeft bij deze volmacht aan de heer Patrick Gordon van accountantskantoor Fiduciaire Van Loey & Patteet, met kantoor te 2018 Antwerpen, Kielse Vest 14, met machtiging tot indeplaatsstelling, om alle huidige en latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersanenregister te bekomen.

Tiende beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissingen aangepast.

BESLUIT:

Daar er geen beslissingen meer dienen te worden getroffen, wordt de vergadering door de voorzitter gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015
ÿþOndernemingsnr: 0563.839.125

Benaming (voluit) : CHEZ BRU N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 2

li

2970 Schilde

Onderwerp akte : NV: wijziging

Bij bijzondere algemene vergadering d.d. 29 januari 2015 om 14u werd beslist als volgt:

Ontslag bestuurder/kwijting van zijn mandaat

Koenraad van Steenbergen wordt ontslagen als zijnde bestuurder gezien het verschil in visie voor het dagelijks

bestuur.

Wordt met eenparigheid van stemmen ontlast voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode van;

oprichting tot heden.

Koenraad van Steenbergen, hij die zijn ontslag aanvaardt, zal evenwel het dagelijks beleid nog voeren term

zondag 1 februari 2015.

Getekend

Notaris Paul Rummens

Hiertoe gemachtigd.

1 '

11

11

II

1;

Ij

i,

11

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IBI

Rechtbank van koophandel Antwerpen

03ï2015E

afdeling An(3xififk9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

glItUll

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E ,

nnexes du Moniteur belge

13/03/2015

b

~

Coordonnées
CHEZ BRU

Adresse
KASTEELDREEF 2 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande